• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
کم منفی بودم امروز دارن پالایشی ها را باز میکنن مگه قرار نبود دو هفته بسته باشن

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
کم منفی بودم امروز دارن پالایشی ها را باز میکنن مگه قرار نبود دو هفته بسته باشن
گفته بودن حداکثر تا دو هفته، حداقل رو نگفتن :rolleyes:،یعنی هر وقت دلشون بخواد باز کنن میکنن:mad:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
همه عرضه های اولیه هم فروشن تا سودی که دادنو پس نگیرن ول کن نیستن انگار:D

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
هر جای دیگه دنیا خبری با درجه اهمیتی مثل ارزان شدن نفت خام پالایشگاه میومد تا چند روز اون نماد رشد میکرد ،اینجا منفی ۵ باز میشه با ۱۰۰ میلیون صف فروش ،شاید پالایشگاه ها منفجر شدن به ما نمیگن این نامردا

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
پالایشی ها همه با منفی باز میشن
یعنی امروز شاخص باز منفی میشه ؟
چقدر خطرناک شده این شاخص

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
این ریزشها دو علت داره.
اول اینکه صندوقهای درامد ثابت موظف شدن سهام خودشون رو به 5 درصد کاهش بدن و ظاهرا مبلغی حدود 15 هزار میلیارد تومن رو باید بفروشن. یکی از علل فشار فروش این قضیه هست.
مسئله مهمتر اینه که اعتماد مردم آروم آروم شکل گرفت ولی با شرایط مزخرفی که هفته قبل بوجود اومد و هرکسی یه مصاحبه ای میکرد این اعتماد تا حدود زیادی از بین رفت.
من شخصا فکر میکردم با خبری که دیروز درمورد سهام پالایشی منتشر شد این سهام به محض باز شدن صف خرید باشن ولی میبینیم که...
در هر صورت بهتره چند روزی بیخیال پورتفو بشین تا شرایط به حالت عادی برگرده.
من خودم تا خرخره تو ضررم :D ولی حتی یکدونه سهم هم نمیفروشم. شما مثل بقیه هیجانی رفتار نکنید.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
آقا یکی وضعیت بازار رو تحلیل کنه
به نظرتون همه چیز طبیعیه ؟ چطور تو نیمساعت بازار برمیگرده ؟
حقوقی قانون نداره باسه خرید و فروشش ؟
آیا حقوقی میتونه تو مثبت 5 بفروشه و یهو عرضه کنه منفی 5 بشه همون سهمو بخره ؟!

دوستانیکه سالهاست تو بورس فعالیت دارن موضوع رو روشن کنن لطفا
فعلا که شبکه های اونور آب بدجور بورس رو مورد هدف قرار دادن و این باسه بازار اصلا خوب نیست
خیلی از این تازه واردارو ترسوندن و عملا هم دارن میبینن تو این موقعیت ایشالله که این نوسانات تموم بشه
تو اصلاح خیالمون راحت بود امروز یه منفی 5 خوردیم و تمام اما الآن که خرید میزنی هیچ تضمینی نداره میره آب بخوری برگردی بازار عوض میشه

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دیگه نمیکشم واقعا رفتم تو ضرر برای همین میخوام بزرگترین ریسک زندگی خودم انجام بدم یا موفق میشم یا میرم تو چاه تمام سرمایه پرتفوی میخوام بریزم تو یک سهم خاص

۲۰۲۰۰۸۱۸_۱۳۱۱۳۱.jpg]

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ساده ترین تحلیلی که میتونم انجام بدم , تا وقتی من داخل بورس هستم همینه :D :cool:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
این ریزشها دو علت داره.
اول اینکه صندوقهای درامد ثابت موظف شدن سهام خودشون رو به 5 درصد کاهش بدن و ظاهرا مبلغی حدود 15 هزار میلیارد تومن رو باید بفروشن. یکی از علل فشار فروش این قضیه هست.
مسئله مهمتر اینه که اعتماد مردم آروم آروم شکل گرفت ولی با شرایط مزخرفی که هفته قبل بوجود اومد و هرکسی یه مصاحبه ای میکرد این اعتماد تا حدود زیادی از بین رفت.
من شخصا فکر میکردم با خبری که دیروز درمورد سهام پالایشی منتشر شد این سهام به محض باز شدن صف خرید باشن ولی میبینیم که...
در هر صورت بهتره چند روزی بیخیال پورتفو بشین تا شرایط به حالت عادی برگرده.
من خودم تا خرخره تو ضررم :D ولی حتی یکدونه سهم هم نمیفروشم. شما مثل بقیه هیجانی رفتار نکنید.
این نامه امین جان ؟
photo_2020-08-02_09-32-08.jpg

خدا بگم چکارش کنه اون راضیه رو
21.gif

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دیگه نمیکشم واقعا رفتم تو ضرر برای همین میخوام بزرگترین ریسک زندگی خودم انجام بدم یا موفق میشم یا میرم تو چاه تمام سرمایه پرتفوی میخوام بریزم تو یک سهم خاص
بیخیال نکن این کارو

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
یه وقت اینکارو نکنی
اونم تو این وضعیت شیر تو شیر
تک سهم شدن تو شرایط عادی هم اشتباه از نظر من

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845

مشاهده پیوست 1193801]
دوست من تصمیم با خودته ،اما به نظرم هیجان زده نشو ،تک سهم شدن تو حالت عادی هم اشتباهه چه برسه به الان ،میگذره این روزا

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
ای کاش کارگزاریا تو اپشون یه تغییری میدادن که بشه عین دیده بان پرتفوی رو با دلخواه خودش تب بندی کنی و بچینه
بچه ها کارگزاری های دیگه هم نمیشه پرتفوی رو دسته بندی کرد از لحاظ چیدمان و جدا کردن نماد ؟

بهترین کار باسه عرضه اولیه اینه دوتا کارگزاری جدا داشته باشی یکی رو بزاری مخصوص عرضه اولیه تمامم

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
حقوقی قانون نداره باسه خرید و فروشش ؟
آیا حقوقی میتونه تو مثبت 5 بفروشه و یهو عرضه کنه منفی 5 بشه همون سهمو بخره ؟!

دوستانیکه سالهاست تو بورس فعالیت دارن موضوع رو روشن کنن لطفا
فعلا که شبکه های اونور آب بدجور بورس رو مورد هدف قرار دادن و این باسه بازار اصلا خوب نیست
خیلی از این تازه واردارو ترسوندن و عملا هم دارن میبینن تو این موقعیت ایشالله که این نوسانات تموم بشه
تو اصلاح خیالمون راحت بود امروز یه منفی 5 خوردیم و تمام اما الآن که خرید میزنی هیچ تضمینی نداره میره آب بخوری برگردی بازار عوض میشه
من تنها چیزی که میدونم دولت مجبوره تو این شرایط نابسامانش از بورس حمایت کنه.
فعلا تو این شرایط هیچ تحلیلی جوابگو نیست. بنظر من حتی کسی که روانشناسی بازار هم بلد باشه بازم تو این شرایط نمیتونه بصورت 100 درصدی تحلیل کنه چه اتفاقی میفته.
اگر سهام بنیادی تو پورتفو دارین نگران نباشین.
فعلا این ریزشها حالت روانی هم داره.
مشکل مردم ما اینه فکر میکنن بورس ماشین پولسازیه. فکر میکنن باید 10 تومن بذارن تو بورس دم عید 100 ملیون رو دودستی تقدیمش کنن.
دیگه دوره اون سودهای شارپ گذشت.

داداش این کار از پایه و اساس اشتباهه.
هیجانی تصمیم نگیر.

یه بنده خدایی رو میشناسم خیلی ادعاش میشد میگفت من 100 میلیارد تومن ارزش پورتفوم هست :D به همه میگفت به محض اینکه #خودرو جا داد روش تک سهم بشین.
یه جماعتی رو انداخت تو چاه.
تک سهم شدن تو هیچ شرایطی توجیه نداره.
این نامه امین جان ؟
مشاهده پیوست 1193800

خدا بگم چکارش کنه اون راضیه رو
21.gif
اره داداش همینه
ولی تو یکی از کانالهای خبری خوندم سازمان بورس بهشون گفته تا اخر سال وقت دارین درصد سهام رو کم کنید. چون خودشونم فهمیدن چه فشار فروشی تو بازار ایجاد شد. البته نمیدونم این خبر تا چه حد صحت داره.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ولش کن.
ضرر ها جبران میشه اینجوری نمیمونه که.
اینکه کل پولتو توی یه نماد سرمایه گذاری کنی کار بدی نیست ها
خیلیا رو سهم های بنیادی و بزرگ بازار این کارو میکنن سود های خوبی هم میبرن گرچه پر ریسکه.
ولی الان که نقد نیستی،وقت فروش نیست.نگهدار تا بعد.یه بررسی ای بکن یه تحلیلی بکن چهارتا شرکت رو نگاه کن ببین توشون چه خبره بعد که اوضاع بازار بهتر شد بفروش نقد کن و تصمیم بگیر رو چه نمادی چه زمانی این سرمایه گذاری رو بکنی.
اگه این اوضاع و ضرر ها اذیتت میکنه پرتفویتو چک نکن منم دو روزه اصلا پرتفوی رو نگاه نکردم فقط میرم تو سایت رهاورد شاخص رو نگاه میکنم و یه سری سهم هارو بالا پایین میکنم ببینم چی به چیه برای بعد.
تا یکی دو هفته با پرتفوی کاری نداریم ما.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
بهترین کار باسه عرضه اولیه اینه دوتا کارگزاری جدا داشته باشی یکی رو بزاری مخصوص عرضه اولیه تمامم
دقیقا این بهترین کاره.
من الان تو پورتفوم 32 تا نماد دارم :confused: گیجت میکنه بیشتر.
تصمیم دارم بازار که تثبیت شد کارگزاری اصلیم رو از مفید جابجا کنم.
مفید صرفا باشه واسه این عرضه اولیه ها.

بالا