ذوب فرابورسی هست، همون تایم سابق هست.آقا من که پاک تایم معامله سهام رو قاطی کردم..ذوب مگه تایم ظهر نیفتاده؟
گفته بودن حداکثر تا دو هفته، حداقل رو نگفتنکم منفی بودم امروز دارن پالایشی ها را باز میکنن مگه قرار نبود دو هفته بسته باشن
ساده ترین تحلیلی که میتونم انجام بدم , تا وقتی من داخل بورس هستم همینهآقا یکی وضعیت بازار رو تحلیل کنه
به نظرتون همه چیز طبیعیه ؟ چطور تو نیمساعت بازار برمیگرده ؟
این نامه امین جان ؟این ریزشها دو علت داره.
اول اینکه صندوقهای درامد ثابت موظف شدن سهام خودشون رو به 5 درصد کاهش بدن و ظاهرا مبلغی حدود 15 هزار میلیارد تومن رو باید بفروشن. یکی از علل فشار فروش این قضیه هست.
مسئله مهمتر اینه که اعتماد مردم آروم آروم شکل گرفت ولی با شرایط مزخرفی که هفته قبل بوجود اومد و هرکسی یه مصاحبه ای میکرد این اعتماد تا حدود زیادی از بین رفت.
من شخصا فکر میکردم با خبری که دیروز درمورد سهام پالایشی منتشر شد این سهام به محض باز شدن صف خرید باشن ولی میبینیم که...
در هر صورت بهتره چند روزی بیخیال پورتفو بشین تا شرایط به حالت عادی برگرده.
من خودم تا خرخره تو ضررمولی حتی یکدونه سهم هم نمیفروشم. شما مثل بقیه هیجانی رفتار نکنید.
بیخیال نکن این کارودیگه نمیکشم واقعا رفتم تو ضرر برای همین میخوام بزرگترین ریسک زندگی خودم انجام بدم یا موفق میشم یا میرم تو چاه تمام سرمایه پرتفوی میخوام بریزم تو یک سهم خاص
یه وقت اینکارو نکنیدیگه نمیکشم واقعا رفتم تو ضرر برای همین میخوام بزرگترین ریسک زندگی خودم انجام بدم یا موفق میشم یا میرم تو چاه تمام سرمایه پرتفوی میخوام بریزم تو یک سهم خاص
من دیگه عرضه اولیه زیر 100 تومن نمیخرم, ارزش ندارهدیگه نمیکشم واقعا رفتم تو ضرر برای همین میخوام بزرگترین ریسک زندگی خودم انجام بدم یا موفق میشم یا میرم تو چاه تمام سرمایه پرتفوی میخوام بریزم تو یک سهم خاص
مشاهده پیوست 1193801]
دوست من تصمیم با خودته ،اما به نظرم هیجان زده نشو ،تک سهم شدن تو حالت عادی هم اشتباهه چه برسه به الان ،میگذره این روزادیگه نمیکشم واقعا رفتم تو ضرر برای همین میخوام بزرگترین ریسک زندگی خودم انجام بدم یا موفق میشم یا میرم تو چاه تمام سرمایه پرتفوی میخوام بریزم تو یک سهم خاص
مشاهده پیوست 1193801]
من تنها چیزی که میدونم دولت مجبوره تو این شرایط نابسامانش از بورس حمایت کنه.آقا یکی وضعیت بازار رو تحلیل کنه
به نظرتون همه چیز طبیعیه ؟ چطور تو نیمساعت بازار برمیگرده ؟
حقوقی قانون نداره باسه خرید و فروشش ؟
آیا حقوقی میتونه تو مثبت 5 بفروشه و یهو عرضه کنه منفی 5 بشه همون سهمو بخره ؟!
دوستانیکه سالهاست تو بورس فعالیت دارن موضوع رو روشن کنن لطفا
فعلا که شبکه های اونور آب بدجور بورس رو مورد هدف قرار دادن و این باسه بازار اصلا خوب نیست
خیلی از این تازه واردارو ترسوندن و عملا هم دارن میبینن تو این موقعیت ایشالله که این نوسانات تموم بشه
تو اصلاح خیالمون راحت بود امروز یه منفی 5 خوردیم و تمام اما الآن که خرید میزنی هیچ تضمینی نداره میره آب بخوری برگردی بازار عوض میشه
داداش این کار از پایه و اساس اشتباهه.دیگه نمیکشم واقعا رفتم تو ضرر برای همین میخوام بزرگترین ریسک زندگی خودم انجام بدم یا موفق میشم یا میرم تو چاه تمام سرمایه پرتفوی میخوام بریزم تو یک سهم خاص
اره داداش همینه
ولش کن.دیگه نمیکشم واقعا رفتم تو ضرر برای همین میخوام بزرگترین ریسک زندگی خودم انجام بدم یا موفق میشم یا میرم تو چاه تمام سرمایه پرتفوی میخوام بریزم تو یک سهم خاص
دقیقا این بهترین کاره.بهترین کار باسه عرضه اولیه اینه دوتا کارگزاری جدا داشته باشی یکی رو بزاری مخصوص عرضه اولیه تمامم