اینکه میزارم کامل برسی کن چی کار کرده که پیغام میاد برای مشاهده عکس وارد سایت بشه و توی گوگل نشون نمیده
مشاهده پیوست 1192753
بقیه دوستان هم نظر بدید این چیه؟ ضرر داره یا نه؟
@LinkToFilesBot
این سطح پیشرفتۀ همون Hotlink Protection هست که چند وقت پیش گفتم. اسمشو الان یادم نیست ولی طرز کارش اینجوری هست که به جای اینکه یه Redirect URL ثابت برای همه عکس ها داشته باشه، یه لینک داینامیک براساس لینک عکس درست می کنه که وصل میشه به همین عکسی که تو گوگل می بینی
اگه از Redirect URL داینامیک استفاده بشه تاثیر بدی روی سئو نداره.
نفهمیدم چی شد؟
به فرض یه عکس میذارم 100 هزار تومن..
خودم میخرمش و 30 هزار تومن بهم برمیگرده..
پس اون 70 هزارتومنه کجا میره؟
این دوستمون کامل اون مطلب رو کپی نکرده. روش هم قدیمی شده
سایت های پولی مثل همین شاتراستوک بعد از ثبت نام یه اعتباری میدن چند تا عکس مجانی دانلود کنی. حالا تو این روش شما با استفاده از شماره حساب فیک تو این سایت ثبت نام می کنی و اعتباری که برای دانلود عکس بهت میده رو صرف خرید عکس های خودت کنی. اینجوری 70% پول عکس هات گیرت میاد.
جدیدا این سایت ها متوجه شدن و دیگه با اون اعتبار نمیذارن عکس های گرون بخری یا اینکه فقط Sample رو که مجانی هست با کیفیت بالاتر بهت میدن که درآمدی هم نصیب صاحب عکس نشه
فعالش کردم ولی تغییری ایجاد نشد!
تو روش های مجانی بهترین روش همونی هست که گفتم. با پشتیبانی صحبت کن ببین شاید سرورشون مشکل داشته باشه
قابلیت Firewall Rules کلودفلر روش دیگه ای هست که به سرور کاری نداره ولی خب نمی دونم Redirect URL داینامیک ایجاد کنه یا نه ولی می تونی به بات های جستجو دسترسی بدی که سئو رو خراب نکنه. پولی هم هست البته.
برای این فایروال می تونی قانون بنویسی که ریفر لینک های عکس رو چک کنه و اگه آدرس سایت خودت نبود بلاکشون کنه یا به جای دیگه redirect کنه
تو محصولات مشابه کلودفلر ایرانی، ابرآروان این فایروال رو داره. حالا اینکه پولی هست یا نه رو نمی دونم