• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
به نظرم من اونایی که منتظرن صندوق دارا دوم رو بخرن، یه نگاهی هم به دارا یکم بندازن
امروز دارا یکم بین ۳۲ الی ۳۳درصد پایین ناو معامله شد، در صورتی که دارا دوم قراره با ۲۰درصد تخفیف برای افرادی که صندوق اول رو نخریدن عرضه شه
اگه به فرض ارزش دارا دوم بعد ۱ ماه مثه قبلی برسه به ۱۰۰ درصد، پس در کنارش دارا یکم هم با توجه به جوی که برای دارا دوم ایجاد میشه به ثبات میرسه و قیمت خودشو میزون میکنه
البته با توجه به تغییرات زمان عرضه دارا دوم و انتخابات آمریکا در پاییز و البته اتفاقات پیش بینی نشده دیگه ممکنه بعد از صعود قیمت ها، یک بار دیگه تبر بخوره فرق سر بورس و هیچ پیشبینی درست از آب درنیاد
پس مواظب باشید

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
خرید دارادوم به نظر من با این ناهماهنگی که دولت انجام داد و همرو ترسوند و همچنین با این وضعیتی که دارایکم داره و نتونستن قبل عرضه دارادوم هم بازار رو سبز کنن و هم دارایکم رو نزدیک به ناو معامله کنند, منطقی به نظر نمیاد و بجاش 4 نماد پالایشی خریداری بشه به نظرم بهتره (من اینکارو میکنم)

باور کنید اگر بچه های همین تاپیک مسئول دولت و بورس بودند نه سه هزار میلیارد پول حقیقی خارج میشد (که این یک آلارم بسیار خطرناک میتونه باشه) هم دارادوم مشارکتش دوبرابر دارایک میشد
9.gif

Last edited:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
الان وضعیت دارا دوم چی میشه؟
کسی میخره؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
به گزارش خبرگزاری فارس، هیأت وزیران در جلسه روز یکشنبه، با توجه به ضرورت واگذاری سهام صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم (دارا دوم)، درخصوص تعیین مبنای محاسبه قیمت برای اعمال تخفیف در صندوق دارا دوم تصمیم گیری کرد.

به موجب تصمیم دولت، مبنای محاسبه قیمت برای اعمال تخفیف صرفاً برای سهام قابل واگذاری به صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم (دارا دوم)، قیمت پایانی روز معاملاتی قبل از شروع پذیره نویسی صندوق یاد شده خواهد بود.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
به نظرم من اونایی که منتظرن صندوق دارا دوم رو بخرن، یه نگاهی هم به دارا یکم بندازن
امروز دارا یکم بین ۳۲ الی ۳۳درصد پایین ناو معامله شد، در صورتی که دارا دوم قراره با ۲۰درصد تخفیف برای افرادی که صندوق اول رو نخریدن عرضه شه
اگه به فرض ارزش دارا دوم بعد ۱ ماه مثه قبلی برسه به ۱۰۰ درصد، پس در کنارش دارا یکم هم با توجه به جوی که برای دارا دوم ایجاد میشه به ثبات میرسه و قیمت خودشو میزون میکنه
البته با توجه به تغییرات زمان عرضه دارا دوم و انتخابات آمریکا در پاییز و البته اتفاقات پیش بینی نشده دیگه ممکنه بعد از صعود قیمت ها، یک بار دیگه تبر بخوره فرق سر بورس و هیچ پیشبینی درست از آب درنیاد
پس مواظب باشید
دارا یکم رو اونایی که تو پذیره نویسی خریدن خوب سود کردن الان سرمایشون دو سه برابر شده.
بازار هم میانگین دو سه ماه یکبار این ریزش و اصلاح رو داشته همیشه.میوفته برا اواسط ابان بنظرم.
برا انتخابات هم من خودم نگرانی ای ندارم.ممکنه اخبارش یکی دو هفته بازار رو متلاطم کنه و باز دوباره یه عده از ترس بیوفتن تو صف های فروش.
ولی این انتخابات برای ما چیزی رو بهتر نمیکنه.
اگه ترامپ رییس جمهور بشه که شرایط کماکان ادامه دار میشه.
اگر بایدن رییس جمهور بشه که دوباره بحث مذاکرات میاد وسط.امریکا هم نشون داده ک به حرفش نمیشه اعتماد کرد.آزموده را دوباره آزمودن خطاست.
دوره قبل رفتن مذاکره کردن ایران خیلی جاها کوتاه اومد نیروگاه هارو بست فعالیت هاشونو کاهش داد کلی امتیاز داد توافق ها انجام شد
ولی نتیجه اش چی شد؟؟علی رغم اینکه ایران به همه ی تعهدات پایبند بود و کوچکترین بد عهدی ای هم نکرد،اونا اومدن زدن زیر توافق ها و تحریم ها برگشت سرجاش.
من بعید میدونم دیگه ایران زیر بار مذاکره بره مگر اینکه آمریکا یه تضمین و تعهد سفت و سخت بده که رییس جمهورش شب نخوابه صبح ناشتا پاشه بگه از توافقی که با ایران کردیم خبری نیست

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
به گزارش تجارت‌نیوز، هیات وزیران در جلسه روز یکشنبه، با توجه به ضرورت واگذاری سهام صندوق سرمایه‌گذاری پالایشی یکم (دارا دوم)، درخصوص تعیین مبنای محاسبه قیمت برای اعمال تخفیف در صندوق دارا دوم تصمیم‌گیری کرد.

به موجب تصمیم دولت، مبنای محاسبه قیمت برای اعمال تخفیف صرفا برای سهام قابل واگذاری به صندوق سرمایه‌گذاری پالایشی یکم (دارا دوم)، قیمت پایانی روز معاملاتی قبل از شروع پذیره‌نویسی صندوق یاد شده خواهد بود.

اعضای دولت در ادامه جلسه، به بحث و بررسی پیرامون تعدادی از پیشنهادهای دستگاه‌های اجرایی پرداختند.

یعنی به قیمت روز آخر معاملات قراره محاسبه بشه این طوری ارزش خرید داره به نظرتون؟
20 درصد تخفیف میدن اما اگه مثل دارایکم 30 40 درصد زیر ناو معامله شد چی؟
یا اگه تو این یه ماهی که که نمیتونیم معامله انجام بدیم بورس بیشتر ریزش کرد؟
یا هردو هم بورس ریزش بیشتری کرد هم زیر ناو مجبور به فروش شدیم؟ یعنی از دو طرف ضرر

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
دارا یکم رو اونایی که تو پذیره نویسی خریدن خوب سود کردن الان سرمایشون دو سه برابر شده.
دارایکم سود کردن چون بازار شارپی داشت میرفت بالا. اون زمان که دارایکم رو دادن شما خود سهم هارو رو جدا میخریدی همون قدر سود میکردی.
اما دیگه خبری از پرواز شاخص نیست و احتمال ریزش از افزاش بیشتره در حال حاضر

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
این خروج پول حقیقی اونقدرا خبر مهمی نیست که بعضی سایت ها دارن خبر فوری میزنن !
حقیقی ترسیده زیاد خریدی نمیزنه ولی حقوقی داره میخره ، همین میشه خروج پول حقیقی ، زیاد چیز خاصی نیست

الان وضعیت دارا دوم چی میشه؟
کسی میخره؟

من به شخصه دارا اول رو نخریدم ولی اینو حتما میخرم
بعضیا تو سایتا یا اینستاگرام یه جوری کمپین تشکیل دادن تحریم دارا دوم انگار چه خبره ! خب نخر !
هر چی نداشته باشه همون 20 درصد تخفیفش ارزش داره

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
پس مواظب باشید
تخفیف برای افرادی که دارا یکم رو خریدن نیست ؟!!!!؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
الان با مامور اومدن در خونمون گیربکس ماشینم رو باز کردن و بردن؛

*میگم چی شده ؟؟*

*میگن به خمحرکه بدهکاری!!!*

#طنز_بورسی

soroushpayne

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان این صندوق های سرمایه گذاری مفید سود پول رو به صورت ماهانه مثل بانک پرداخت میکنه ؟

M€HRAN

Registered User
لایک‌ها
71
خرید دارادوم به نظر من با این ناهماهنگی که دولت انجام داد و همرو ترسوند و همچنین با این وضعیتی که دارایکم داره و نتونستن قبل عرضه دارادوم هم بازار رو سبز کنن و هم دارایکم رو نزدیک به ناو معامله کنند, منطقی به نظر نمیاد و بجاش 4 نماد پالایشی خریداری بشه به نظرم بهتره (من اینکارو میکنم)

باور کنید اگر بچه های همین تاپیک مسئول دولت و بورس بودند نه سه هزار میلیارد پول حقیقی خارج میشد (که این یک آلارم بسیار خطرناک میتونه باشه) هم دارادوم مشارکتش دوبرابر دارایک میشد
9.gif

شاید صحبت من کمی اغراق آمیز باشه
ولی به نظر من همه اتفاقاتی که تو یکی دو هفته اخیر افتاد حکایت از این داره که دولت میخواد که از etf دوم حمایت نشه!
منفعت دولت در فروش نفت بصورت بلوکی و سلف نفتیه چون سود خیلی خیلی بیشتری از عرضه بصورت etf داره
وقتی وزارت نفت با عرضه etf دوم مخالفت کرد و اون حجم واکنش ها رو دولت دید به این نتیجه رسیدند که کاری کنند که حمایت مردمی از etf دوم از بین بره و اگه احیانا یکی دوماه دیگه دیدید که مجددا خواستند که نفت رو بصورت سلف یا بلوک بخاطر عدم حمایت از etf دوم عرضه کنند تعجب نکنید!
امیدارم برداشت من اشتباه باشه ولی اگه درست باشه این ریزش یا رنج زدن شاخص تا پایان ثبت نام etf دوم که فکر کنم حوالی 19 شهریور هست ادامه داشته باشه

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
دولت از هول حلیم فوری سهام بانک و فلزات و پالایشی رو از اسفند شروع کرد به باد کردن برای اینکه اقتصاد نپاشه
چون واقعا بانک های دولتی خطر سقوط داشتن
الان بضرر سهم هایی شد که جز دارایکم نبودن

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
همین بورس فکسنی نبود دلار 30 تومنی و بالاتر راحت متصوره
وخوب اونیکه رفته دلار خریده معلومه از بورس بدش بیاد
خیلی بده
کسی که دلار میخره مدام باید دعا دعا کنه دلار گرون بشه
مردم بدبخت بشن که این میخواد دو قرون سود ببره بذاره جیبش.
نون تو خون زدنه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
همین بورس فکسنی نبود دلار 30 تومنی و بالاتر راحت متصوره
وخوب اونیکه رفته دلار خریده معلومه از بورس بدش بیاد
جالب هست امروز می دیدم که قیمت ملک تو شهر ما باز هم تو این یکی دو هفته گرون شده.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
یکم :
استاد عزیزی که تو تلویزیون فرمودید شاخص حمایتش بین ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ ه. من یه سوال ساده از خدمتتون دارم:
اگر شاخص اومد زیر ۱۶۰۰ فکر نمی کنید به واسطه این نظر شما و عدم موفقیتش، فشار فروش بیشتر میشه؟

دوم:
استاد بزرگواری که فرمودید هرکس به ما اعتماد داره سهمش رو نفروشه:

در بازار سهام ابزاری هست به نام "اختیار فروش"، شما اگر این اعتماد رو دارید خب اختیار فروش منتشر کنید و به مردم بدید که خیالشون راحت شه. نیاز به قسم و آیه نیست.

سوم:
استاد ارجمندی که مصاحبه کردید و فرمودید علت ریزش بازار حضور مردم در صف فروشه:

هیچی ندارم بگم

@kamyariiii

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
خیلی بده
کسی که دلار میخره مدام باید دعا دعا کنه دلار گرون بشه
مردم بدبخت بشن که این میخواد دو قرون سود ببره بذاره جیبش.
نون تو خون زدنه

بلانسبت شما خیلی از بورسی های همین تاپیک هم دوست داشتن دلار بره بالا و معتقد بودن با بالا رفتن دلار ارزش سهامشون هم بالا میره...

به جرات میتونم بگم که بیش از 90% بورسی ها حتی مهناز خانم هم بالا رفتن دلار رو یک موهبت میدونن/. اسکرین شات از کانالش واستون میذارم که متوجه بشید با چه اقتصاددان ها و تحلیل گرها و بورس باز هایی ما طرف هستیم.

1598205294881.png

ببینید:

افزایش نرخ دلار رو یک تاثیر مثبت در بازار بورس میدونه یعنی ملت بدبخت و بیچاره تر بشن که ایشون سهم پشمک حاج عبدالله ش رشد کنه.

پ.ن: بقیه هم همینطوری هستنا یه وقت فکر نکنید مهناز اینطوریه بنده خدا...

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
بلانسبت شما خیلی از بورسی های همین تاپیک هم دوست داشتن دلار بره بالا و معتقد بودن با بالا رفتن دلار ارزش سهامشون هم بالا میره...

به جرات میتونم بگم که بیش از 90% بورسی ها حتی مهناز خانم هم بالا رفتن دلار رو یک موهبت میدونن/. اسکرین شات از کانالش واستون میذارم که متوجه بشید با چه اقتصاددان ها و تحلیل گرها و بورس باز هایی ما طرف هستیم.

مشاهده پیوست 1194509

ببینید:

افزایش نرخ دلار رو یک تاثیر مثبت در بازار بورس میدونه یعنی ملت بدبخت و بیچاره تر بشن که ایشون سهم پشمک حاج عبدالله ش رشد کنه.

پ.ن: بقیه هم همینطوری هستنا یه وقت فکر نکنید مهناز اینطوریه بنده خدا...
ارزنی به این حرفها و صحبت ها و تحلیل هایی که تو اینستا و تلگرام میشه نباید اعتنا کرد.همش چرته.
بدبختی ما همینه که یه بخش زیادی از مردم بجای اینکه خودشون برن آموزش ببینن و یاد بگیرن و تجربه کسب کنن همش چشمشون به همین اینترنت و سایتهاست
که این چی میگه اون چی میگه این چه تحلیلی کرده اون چه حرفی زده.میبینی طرف لایو گذاشته نمودار باز کرده مثلا داره تحلیل میکنه بعد سیگنال میده اینو بخرید اونو بخرید اینو فلان کنید اونو بمان کنید و چون قشنگ حرف میزنه همه ام عمل میکنن.کامنت ها هم بسته اس مبادا کسی حرفی بزنه آبروی طرف بره.
تو تالار های بورس هم همینه،میبینی چند تا آدم چهل پنجاه ساله اومدن یکیشون میگه من میخوام فلان سهم رو بخرم،باقیشونم پشت بند اون میرن همون سهم رو میخرن.
از اونور هم که تو این شبکه های ماهواره من هر شب میبینم یارو یه کرواتی زده اومده نشسته با لقب مهندس فلان،حرفای اون دیگه خیلی خوبه =))

بالا