• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
اینکه همه تقصیر هارو بندازیم گردن این و اون خودمونو تبرعه کنیم که کاری نداره.
خیلی راحت میشه پاتو بندازی رو پات به این فحش بدی به اون فحش بدی اینو مقصر کنی اونو مقصر کنی
تو کوتاه مدت شاید باعث بشه خیالت از خودت راحت بشه ولی تو دراز مدت جوری تخم بد بینی و بد دلی میوفته به جونت که آرامش رو ازت میگیره همش خیال میکنی دیگران دارن برات نقشه میکشن.
مگه شما رفتی تو بازار اروپا و آمریکا فعالیت کنی که میگی اونا همه چیشون از اساس درسته مال ما غلط؟ یه دور برو بلومبرگ و روزنامه ها و شبکه های تحلیلییشون رو بخون تا همه چی دستت بیاد که بفهمی اتفاقا چقدر بازار های سرمایه گذاری بی رحمی دارن.
چرا انقد خوشمون میاد بزنیم تو سر خودمون بگیم اینجا ایرانه اینجوریه ها !اینجا ایرانه اونجوریه ها ! اونا خارجین که فلانن ها !
اگه دولت های مارو با دولت های اروپایی مقایسه میکنی،مردم خودمون هم با مردم اروپا مقایسه کن.دولتی ها از فضا نیومدن که.از یه کشور دیگه نیومدن بالا سر ما که.
چرا فکر میکنیم اگه ما بشیم رییس جمهور همین کارایی که اینا میکنن رو نمیکنیم؟یا اگه قدرت بیاد دستمون سو استفاده نمیکنیم؟
دقیقا همینطوری که شما چهار روز تو بازار ضرر کردی یقه همرو گرفتی و کل کاینات و مقامات لشگری و کشوری و بازنشسته ها و کارمندا و مجلس و همرو مقصر کردی
رییس جمهور هم همینه اونم وقتی کار مملکت خراب میشه میندازه تقصیر آمریکا و اسراییل.
مشت نشونه خرواره دیگه.
از اینور میگن بازار ایران دستوریه از اونور میلیون میلیون کد بورسی صادر میشه آدم میمونه دم خروس رو باور کنه یا قسم حضرت عباس رو

اینکه همه تقصیر هارو بندازیم گردن این و اون خودمونو تبرعه کنیم که کاری نداره.
خیلی راحت میشه پاتو بندازی رو پات به این فحش بدی به اون فحش بدی اینو مقصر کنی اونو مقصر کنی
تو کوتاه مدت شاید باعث بشه خیالت از خودت راحت بشه ولی تو دراز مدت جوری تخم بد بینی و بد دلی میوفته به جونت که آرامش رو ازت میگیره همش خیال میکنی دیگران دارن برات نقشه میکشن.
مگه شما رفتی تو بازار اروپا و آمریکا فعالیت کنی که میگی اونا همه چیشون از اساس درسته مال ما غلط؟ یه دور برو بلومبرگ و روزنامه ها و شبکه های تحلیلییشون رو بخون تا همه چی دستت بیاد که بفهمی اتفاقا چقدر بازار های سرمایه گذاری بی رحمی دارن.
چرا انقد خوشمون میاد بزنیم تو سر خودمون بگیم اینجا ایرانه اینجوریه ها !اینجا ایرانه اونجوریه ها ! اونا خارجین که فلانن ها !
اگه دولت های مارو با دولت های اروپایی مقایسه میکنی،مردم خودمون هم با مردم اروپا مقایسه کن.دولتی ها از فضا نیومدن که.از یه کشور دیگه نیومدن بالا سر ما که.
چرا فکر میکنیم اگه ما بشیم رییس جمهور همین کارایی که اینا میکنن رو نمیکنیم؟یا اگه قدرت بیاد دستمون سو استفاده نمیکنیم؟
دقیقا همینطوری که شما چهار روز تو بازار ضرر کردی یقه همرو گرفتی و کل کاینات و مقامات لشگری و کشوری و بازنشسته ها و کارمندا و مجلس و همرو مقصر کردی
رییس جمهور هم همینه اونم وقتی کار مملکت خراب میشه میندازه تقصیر آمریکا و اسراییل.
مشت نشونه خرواره دیگه.
از اینور میگن بازار ایران دستوریه از اونور میلیون میلیون کد بورسی صادر میشه آدم میمونه دم خروس رو باور کنه یا قسم حضرت عباس رو

شما چرا به خودت گرفتی حاجی؟
معلومه اون مقامات و مسئولینی که عاشقشون هستی خوب توی تلویزیون و رسانه، و با کمک سلبریتی‌های دوزاری مثل مدیری قانعت کردن که همه مشکلات تقصیر مردم هست، و توی اروپا و امریکا مردم با بدبختی و فلاکت دارن زندگی میکنن ...
بالاخره هزاران میلیارد هزینه برای تبلیغات، باید روی خیلیا تاثیر بذاره، و براشون دزدیهای بالاییا عادی‌سازی بشه...
خییییلی موفق بودنا ... خیلی .......
چشم، میرم بلومبرگ رو میخونم تا ببینم یه خورده با بدیختای اروپایی همدردی کرده باشم :)

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بورس اوراق بهادار تهران
بازار نقدی بورس در یک نگاه

وضعیت بازارباز 14:42:19
شاخص کل1,662,204.96
(65034.00)
شاخص كل (هم وزن)465,119.77
(9305.37)
ارزش بازار62,282,906.668 B
اطلاعات قیمت99/6/2 13:25:41
تعداد معاملات736,020
ارزش معاملات89,984.018 B
حجم معاملات5.971 B

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
مشاهده پیوست 1194454
تا یکماه گذشته که شاخص بورس سبز پوش بود و در اعداد بالای 2 میلیون واحدی در حال حرکت بود، دلواپسان خبر از اثرات تورمی بازار سرمایه بر سایر بازارهای مالی می دادند، این در حالی است که شاخص بورس در مرداد کاهش 10 درصدی را تجربه کرده و سایر بازارها بازدهی ها متفاوت دارند!!!

نکته جالب تر اینکه شاخص بورس کاهشی به مراتب کمتر از نمادهای بورسی به نمایش می گذارد و در یک ماه اخیر 320 نماد بازار سرمایه کاهش بیش از 10 درصد را تجربه کرده اند.

برای مقایسه نمیشه که یه بازه ی کوتاه مدت یه ماهه رو در نظر بگیرید. بعد قیمت دلار و بورس خیلی تو کوتاه مدت از هم پیروی نمیکنن. 2 سال پیش زمانی که دلار تا 20 تومن رفت و برگشت تا 8 تومن تاثیر خاصی روی بورس نداشت و نه ریزشی دیدیم نه جهش بزرگی دیدیم. اگه بلند مدت نگاه کنیم مثلا یک ساله میبینیم که تو این یک سال شاخص بیشتر از 6 برابر رشد داشته و دلار 2 برابر رشد داشته. خب مشخص بود این رشد وحشتناک یه بخش زیادیش بخاطر حبابه و این حباب بلاخره میترکه.

یه ماه پیش(قبل ریزش) اینجا پست گزاشتم فقط به عنوان مثال سهام ایران خودرو رو مثال زدم که از نظر دلاری از رنو فراانسه بیشتر شده بود و رسیده بود به پژو فرانسه!(ایران خودرویی که اوج هنرش اینه که ماشین های 30 سال پیش پژو رو کپی کنه عملا ارزشش رسیده بود به خود پژو!!) خب حباب از این واضح تر؟

در کل میگم کسایی که تو یک سال گذشته وارد بورس شدن شاید 90 درصدشون توی سودن(بعضا سودهای نجومی) و 10 درصدشون تو ضررن. نمیشه چون من جزء اون 10 درصدم زمینو زمان رو بهم بدوزم و همرو مقصر ضررم بدونم به غیر از خودم!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
فرانچسکو الان چه وقته افشای الف بود آخه!:(:rolleyes:

توقف نماد (تبرک۱) - اطلاعات با اهمیت گروه الف
به اطلاع میرساند: نماد معاملاتی (تبرک۱) به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت مصادیق گروه (الف) برای شرکت گروه کارخانجات صنعتی تبرک متوقف شد. بدیهی است نماد مذکور تا ساعت ۱۰:۰۰ جلسه معاملاتی بعد به صورت حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد. مدیریت عملیات بازار فرابورس ایران

مشاهده پیوست 1194441
عالی بود این

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
شاخص بیاد زیر 1650

بورس ترسناک میشه، چون کف حمایتی مهمی داخل 1650 داره که بشکنه باید شاهد امدنش تا 1400 بود
1650 بشکنه حمایت بعدی محدوده 1500 هست که حتی به نظرم از 1650 هم محکم تر هست

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
کاش از روز اول عین شستا که یه دفعه 20 درصد منفی خورد شاخص رو میاوردن رو مثلا 1600 بعد 40 درصد از سهما کم میکردن قال قضیه رو میکندن تموم میشد میرفت
الآن یه هفته کاری طول میکشه این ملتی که ترسیدن و میخوان بفروشن رو حقوقی جواب بده تازه اگه حقوقی بخواد وگرنه هفته بعد هم کلا سه روز کاریه بخاطر تعطیلی شنبه و یکشنبه و عملا از امروز دو هفته نصفه و نیمه و داغون داریم
چه روزای شگفت انگیزی درست کردید ای آل کلید ..

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
کاش از روز اول عین شستا که یه دفعه 20 درصد منفی خورد شاخص رو میاوردن رو مثلا 1600 بعد 40 درصد از سهما کم میکردن قال قضیه رو میکندن تموم میشد میرفت
الآن یه هفته کاری طول میکشه این ملتی که ترسیدن و میخوان بفروشن رو حقوقی جواب بده تازه اگه حقوقی بخواد وگرنه هفته بعد هم کلا سه روز کاریه بخاطر تعطیلی شنبه و یکشنبه و عملا از امروز دو هفته نصفه و نیمه و داغون داریم
چه روزای شگفت انگیزی درست کردید ای آل کلید ..

هدف فقط اصلاح قیمتی نیست، اصلاح زمانی هم بنا به دلایلی به نظر من براشون مهم هست که اتفاق بیفته.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
حمید دادا
وضعیت بیکوین چطوره؟

:D :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

:D :D
تحلیل خودتو بگو
یکم ذهنمون از این زهرمار شده بورس بره بیرون

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
من در دو پست اخرم حدود یکی دو ماه پیش بود گفتم قراره چی بشه.
البته دوستان زیادی در این مورد هشدار دادند و خیلیها هم گفتند ریسکسشو پذیرفتند.
شاخص از نظر من اگه تا حداقل تا 1500-1550 پایین نیاد و بخاد بالا بره مشکل اساسی داره اون حرکت ......
در درازمدت و انتخاب دوباره ترامپ من انتظار بسیار پایین تری از این مقادیر رو در شاخص کل دارم در بازه یک تا دو سال بعد .........
قبلا گفتم بازار بورس در کوتاه مدت سفته بازیه و حداقل 70 درصد مردم عادی ضرر میکنن در تمام کشورها مختص ایران نیست.....
برندگان بازار بورس معمولا کسانی هستند که سهامهای بنیادی رو در بازه 5 سال تا 10 نگه دارند .البته در اصلاح خوب بخرند و البته جنگ و .... هم اتفاق نیوفته....... کسایی که امروز میخرند هفته بعد میفروشند قطعا 70-90 درصد بدون هیچ شکی ضرر میکنند .....

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
چگونه ضرر خود را در #بورس کم کنیم؟

برای اینکه بتوان در بورس موفق بود و ریسک سرمایه‌گذاری را کاهش داد باید استراتژی معاملاتی داشت و تحت هیجان و تنها با تکیه بر نظرات دیگران خرید و فروش انجام نداد.
استراتژی‌های هر فردی به میزان ریسک‎‌پذیری او بستگی دارد.
متنوع کردن سبد سهام و تشکیل پورتفوی، قرار دادن حد ضرر و فروش در بازدهی موردنظر و تحت تاثیر رفتارهای هیجانی قرار نگرفتن، اختصاص دادن بخشی از سرمایه‌گذاری به صندوق‌های سرمایه‌گذاری و … بخشی از نکاتی است که باید در سرمایه‌گذاری در بورس آنها را رعایت کردuri

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
چگونه ضرر خود را در #بورس کم کنیم؟

برای اینکه بتوان در بورس موفق بود و ریسک سرمایه‌گذاری را کاهش داد باید استراتژی معاملاتی داشت و تحت هیجان و تنها با تکیه بر نظرات دیگران خرید و فروش انجام نداد.
استراتژی‌های هر فردی به میزان ریسک‎‌پذیری او بستگی دارد.
متنوع کردن سبد سهام و تشکیل پورتفوی، قرار دادن حد ضرر و فروش در بازدهی موردنظر و تحت تاثیر رفتارهای هیجانی قرار نگرفتن، اختصاص دادن بخشی از سرمایه‌گذاری به صندوق‌های سرمایه‌گذاری و … بخشی از نکاتی است که باید در سرمایه‌گذاری در بورس آنها را رعایت کردuri
بهترین کار فقط و فقط و فقط مطالعه اس.مخصوصا برای شروع.
من بیشترین ضرر رو زمانی کردم که به مطالب نت و یوتیوب درمورد بورس بسنده کرده بودم.حالا اونموقع تلگرام و کانال تلگرامی نبود به اونصورت.
بعد از اون رفتم کتاب جان مورفی رو خریدم درمورد تحلیل تکنیکال،یادمه بعد از خرید بردم سیمی اش هم کردم یه کلاسور هم خریدم=))) اومدم خونه نشستم خوندن و خلاصه نویسی و کار کردن روی نمودار ها.
حالا درسته کتاب های مورفی اولا قدیمیه دوما داره رو بورس وال استریت آموزش میده اما صدی هفتاد از مطالبش برای ما ایرانی ها کاربردیه.همه چیز رو خیلی قشنگ با عکس رو نمودار توضیح میده تحلیل میکنه تجربیات رو بیان میکنه اسیلاتور ها و اندیکاتور ها و نمودار های شمعی و خطی و ...رو همرو آموزش میده.خیلی عالیه.
هنوزم بعد هفت هشت سال من اون کتاب و کلاسور جزوه هارو دارم و ازشون استفاده میکنم.
الان هم تو چاپ های جدیدشون اومدن یه تغییراتی تو بیس کتاب دادن یه سری بخش ها و اصطلاحات رو بازنویسی کردن و مطابق بورس ایران درآوردنش که اونم خوبه ولی من پیشنهاد میکنم نسخه های قدیمی رو گیر بیارید که برا کار تو بازار فارکس و ارز دیجیتال و ... هم به کارتون بیاد.
کتاب های دیگه ای از نویسنده های ایرانی و غیر ایرانی هم هستن ولی خب من خودم از جان مورفی خیلی جواب گرفتم و برام کاربردی بوده بخاطر همین اونو به بقیه پیشنهاد میدم همیشه.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
توافق مسئولین بورس با حقوقی ها برای جمع آوری صف های فروش در معاملات فردا

هم اکنون جلسه ای با حقوقی ها توسط سازمان بورس با حضور خود ریاست سازمان بورس تشکیل شده است که طبق شنیده ها توافق شده، فردا تمامی صف های فروش جمع آوری خواهد شد.
طي جلسه اي امروز در سازمان، مقرر گرديد كليه صف هاي فروش سهم هاي بزرگ طي فردا و روزهاي آتي توسط صندوق هاي بزرگ و حقوقي ها جمع آوري شوند.
طي اين جلسه، سهم هاي مختلف بين حقوقي ها ى صندوق هاي مختلف تقسيم گرديد و مقرر شد هر چه عرضه شود جمع آوري گردد

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
پیش بینی رفتار بورس برای دوشنبه 3 شهریور 99
به گزارش صدای ایران، مهدی رضایتی، کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه انتظار می‌رفت معاملات امروز از روز گذشته بهتر باشد اظهار کرد: فشار فروش سهام در بازار سرمایه از همان ساعات اولیه زیاد بود و در مقابل حجم معاملات نیز بسیار کم بود، اما در ساعات آخر بازار یک‌سری حمایت‌ها از بازار صورتگرفت و برخی از صف‌ها فروش را جمع کرد و حجم معاملات را بالاتر برد.
به نوشته تجارت نیوز، وی با بیان اینکه ارزش معاملات امروز بازار حمایتی بود افزود: امید داشتیم از فردا معاملات به صورت طبیعی متعادل شود اما با ادامه روند نزولی به نظر می‌رسد متعادل شدن بازار تا اخر هفته طول بکشد، باید به معاملات روزهای آینده توجه داشته باشیم و هر جا که حجم معاملات به صورت طبیعی به حد معقول و معمول بازگشت می‌توان انتظار‌ بازگشت بازار به حالت تعادل و بعد از آن هم سیر صعودی را داشت.
وی در رابطه با خروج پول از بازار سرمایه افزود: بازار هنگام رشد هیجانی رشد کرد و در ریزش‌های اخبر نیز رفتار هیجانی نقش زیادی داشته، خروج پول از سمت حقیقی‌ها زیاد ترسناک نیست، زیرا آنها دوباره در سطوح پایین‌تر وارد بازار می‌شوند اما پول‌های حقوقی که خارج می‌شود توسط دولت صرف بودجه عمومی می‌شود و دیگر به چرخه بازار سرمایه بازنمی‌گردد.
رکورد خروج پول حقیقی شکسته شد

ZiCvYtNmH2LHbjNmI2LErOTkucG5n

بالا