Mohsen Khan
Registered User
- نوشتهها
- 2,225
- لایکها
- 299
######
بنظرتون برای مطلب تقریبا معمولی ، در 8 ساعت چند تا پست میشه گذاشت؟ یعنی در روز چند تا پست منتشر می کنید (امان از فراخی ماتحت...)![]()
کپی پیست کنی یا ترجمه ؟
######
بنظرتون برای مطلب تقریبا معمولی ، در 8 ساعت چند تا پست میشه گذاشت؟ یعنی در روز چند تا پست منتشر می کنید (امان از فراخی ماتحت...)![]()
دامینی بود که خیلی وقت دنبالش بودم و آزاد شد...اومدم ثبت کنم..
گفتند اول باید http://site.samandehi.ir تاییدیه بگیره...
بعد از چند روز مشخص شد دامین هایی که اسم شهرها داخل باشه..اصلا تایید نمیشه ... علی برکه الله![]()
اسم استان و مرکز استان خالی تایید نمیشه مثلا alborz.ir و karaj.ir پیش فرض رزرو کردن برای شهرداری ها و استانداری ها
ترکیبی اسم استان و چیزه دیگه تایید میشه مثلا alborzshop dot ir که من دارم و ...
xxxxx-tehran.ir بود که تایید نشد...
هر چیزی که از شهرها باشه تایید نمیشه...
با هر پسوند و پیشوندی....
از قبل هم من چند تا دارم..ولی دیگه نمیشه ثبت کرد...
چیزی نیست که من از ارشاد مجوز گرفتم ثبت کردم کار خاصی ندارهدرگیرن با خودشون. من میخواستمxyzakhoda .ir رو ثبت کنم کلمه khoda داشت اجازه ثبت ندادن.
اینم بهونشون:
دوستان مراقب سایتای وردپرستون باشید، با گوشی وارد سایتم شدم درخواست نوتیفیکیشن داد منم اصلا افزونه ای برای نوتیفیکیشن نصب نکردم.
بعد رفتم فولدر پلاگینها، کار یه پلاگین به اسم helload.php بود. برای داشبورد رمز نسبتا ساده هم نزارید brute force میکنن سایتارو گروهی میزنن. رمز حتما ترکیب اعداد، حروف بزرگ، حروف کوچک و کاراکتر های خاص بالای 10 کاراکتر
از پشتیبانی nic پرسیدم گفت باید تو site .samandehi .ir ثبت کنی. ثبت کردم الان تو این وضعیته، چقدر طول میکشه تایید بشه؟
مشاهده پیوست 1194946
برای من از سایت خود ارشاد بود باید یه تعهد میدادم که سایت فقط قراره اون موضوع روش بالا بیاد و نه چیز دیگه بعد هم به نیک اطلاع دادم که شماره مجوز اینهاز پشتیبانی nic پرسیدم گفت باید تو site .samandehi .ir ثبت کنی. ثبت کردم الان تو این وضعیته، چقدر طول میکشه تایید بشه؟
مشاهده پیوست 1194946
هر دامینی که mag هم داشته باشه به سختی میتونی ثبتش کنی.xxxxx-tehran.ir بود که تایید نشد...
هر چیزی که از شهرها باشه تایید نمیشه...
با هر پسوند و پیشوندی....
از قبل هم من چند تا دارم..ولی دیگه نمیشه ثبت کرد...
من از قدیم اسم شهرک مون رو ثبت کردم...توی این دو تا لیست نباشه مشکل قانونی نداره از نظر قوانین خودشون :
Restricted Iran-Related Names – ایرنیک
www.nic.ir
برای برسی اسپم بودن دامنه این سایت رو تست کردمدوستانی که دامنه خرید و فروش یا استفاده میکنن ، چطور میشه فهمید دامنه داخل بلک لیست اسپم هست یا نه . سرچ کردم spam checker domain ولی انگار هرکدوم یه دیتابیس جدا برای خودشون دارن
به فرض که دامنه داخل یکی از بلک لیست های اسپم باشه ، چطور میشه از این حالت خارجش کرد؟ مثلا spfbl.net یکی از سایت های مقابله با اسپم و بلک لیست هست چطوری دامنه خودم رو از اینجا خارج کنم؟ فعلا ایمیل زدم ولی معلوم نیست جواب بدن
فکر کنم خودت بهتر بدونی کدوم دامنه ات اسپم هستبرای برسی اسپم بودن دامنه این سایت رو تست کردم
dnschecker.org/ip-blacklist-checker.php
بعدا بهش مشکوک شدم که شاید سرکاری باشه
یه دامنه کاملا اسپم گذاشتم داخلش(getnada.com) دیدم هرچی برای دامنه خودم نشون داد برای اینم نشون میده!!
با کجا میشه تست کرد که مطمئن باشه؟
من که میدونم اسپم هست یا نه میخوام بفهمم داخل بلک لیست اسپم ثبت شده یا نهفکر کنم خودت بهتر بدونی کدوم دامنه ات اسپم هست![]()