• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
در تکمیل پست قبلی اینم بگم که خیلیا معتقدن تجربه از آموزش مهم تره
در حالی که این دوتا مکمل همدیگه هستن.
وقتی کسی به شما آموزش میده در حقیقت داره تجربیات خودش رو به شما منتقل میکنه.
بنابراین ما هرچی بیشتر آموزش ببینیم،کمتر به تجربه کردن نیاز پیدا میکنیم.
و کسی که دنبال یادگیری نمیره،مجبوره که خودش تجربه بکنه.
هم آموزش و هم تجربه هردو هزینه دارن ولی درسرمایه گذاری،هزینه ی تجربه کردن خیلی بالاتر از آموزش هست.
تو همون خانه سرمایه خیلی از هم دوره ای های من صفر صفر بودند یعنی یادمه که حتی کد معاملاتی هم نگرفته بودن هنوز بخصوص اونایی که ایران نبودن و از ترکیه و کشور های اروپایی شرکت میکردن
اما بعد از پایان دوره سودی کردند که خیلیها با چهار پنج سال سابقه در بازار نکرده بودن.
ولی اینم بگم اینکه شما کجا و از چه کسی آموزش میبینید هم خیلی مهمه.

تقریبا ده روز پیش دوره ای خریداری کردم به طور کامل اموزش رو دیدم ولی بار علمی در بر نداشت مطالبی که بیان شده بود ارزشی نداشت.دو روز پیش دوره خانه سرمایه رو یکی از دوستان چند فایلش رو برام ارسال کرد و گفت ببینش الان چند فایلش رو که دارم میبینم زمین تا آسمون فرق داره به صورت اصولی آموزش میدن شما هم که تعریف دوره اش رو کردی حتما باید پیگیرش باشم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
این لیست کارگزاری های برتر تا خرداد 99 بر اساس حجم معاملات هست
از بالا هرچی بیای پایین تر قاعدتا خلوت تر میشه

مشاهده پیوست 1196324
مشاهده پیوست 1196325

زیاد هم سخت نگیر , چون فقط کارگزاری تاثیر نداره نداره , هسته هم اکثر مواقع مشکل داره
کارگزاری مفید سیستم احراز هویت غیر حضوری گذاشته جدیدا؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کارگزاری مفید سیستم احراز هویت غیر حضوری گذاشته جدیدا؟
احراز هویت برای سجامه مفید هم جدیدا قرارداد هاش رو انلاین امضا میکنی یعنی اگه سجام تایید هویت شدی نیاز نیست بری دفتر پیشخوان

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
تقریبا ده روز پیش دوره ای خریداری کردم به طور کامل اموزش رو دیدم ولی بار علمی در بر نداشت مطالبی که بیان شده بود ارزشی نداشت.دو روز پیش دوره خانه سرمایه رو یکی از دوستان چند فایلش رو برام ارسال کرد و گفت ببینش الان چند فایلش رو که دارم میبینم زمین تا آسمون فرق داره به صورت اصولی آموزش میدن شما هم که تعریف دوره اش رو کردی حتما باید پیگیرش باشم
خانه سرمایه معرکه اس،برترین استاد های کشور رو داره.
فیلم هایی که دستتون رسیده رو خوبه که ببینید اما حتما دوره هارو شرکت کنید تا هم بصورت زنده با اساتید در تعامل باشید و هم فایل هارو بگیرید.
چون چندتا فایل پاور پوینت آموزشی بهتون میدن که خیلی مهمن ،یه فایل ورود به بورس هست که قبل از شروع دوره همه باید بخونن تا ادبیات کل کلاس با هم یکی بشه.
یه سری فایل اکسل فرمول نویسی شده ی محاسباتی بهتون میدن که تو معاملات بشدت به دردتون میخوره
جزوه ها و پی دی اف ها و ... هم که بماند چقدر نکات کلیدی و مهم داخلشه که دیگه استاد بیانشون نمیکنه و باز مهم تر از همه مدرک معتبر و قابل ترجمه ای که براتون صادر میشه خیلی ارزشمنده.
با اون مدرک هم میتونید برید دانشگاه و هم میتونید تدریس کنید و علاوه بر معامله تو بورس از طریق تدرس و یا تحلیل هم درامد داشته باشید.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
احراز هویت برای سجامه مفید هم جدیدا قرارداد هاش رو انلاین امضا میکنی یعنی اگه سجام تایید هویت شدی نیاز نیست بری دفتر پیشخوان
خوب منم همینو میگم احراز هویت سجام رو حضوری رفتم توی مفید هم قبلا ثبت نام کردم فقط احراز هویتش مونده میتونم العان آنلاین امضا کنم؟اگه بله چجوری هست لطفا راهنماییم کنین

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
خوب منم همینو میگم احراز هویت سجام رو حضوری رفتم توی مفید هم قبلا ثبت نام کردم فقط احراز هویتش مونده میتونم العان آنلاین امضا کنم؟اگه بله چجوری هست لطفا راهنماییم کنین
وارد حساب مفید شو بخش تکمیل ثبت نام

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
فیلم هایی که دستتون رسیده رو خوبه که ببینید اما حتما دوره هارو شرکت کنید تا هم بصورت زنده با اساتید در تعامل باشید و هم فایل هارو بگیرید.
چون چندتا فایل پاور پوینت آموزشی بهتون میدن که خیلی مهمن ،یه فایل ورود به بورس هست که قبل از شروع دوره همه باید بخونن تا ادبیات کل کلاس با هم یکی بشه.
یه سری فایل اکسل فرمول نویسی شده ی محاسباتی بهتون میدن که تو معاملات بشدت به دردتون میخوره
جزوه ها و پی دی اف ها و ... هم که بماند چقدر نکات کلیدی و مهم داخلشه که دیگه استاد بیانشون نمیکنه و باز مهم تر از همه مدرک معتبر و قابل ترجمه ای که براتون صادر میشه خیلی ارزشمنده.
با اون مدرک هم میتونید برید دانشگاه و هم میتونید تدریس کنید و علاوه بر معامله تو بورس از طریق تدرس و یا تحلیل هم درامد داشته باشید.
من یه سری آموزش به دستم رسید 62 گیگ ! حجم داره
از این اسمها شناختی دارید ؟ چطوره به نظرتون ؟
البته فکر میکنم یه مقدار قدیمی باشه

2020-09-04_164837.jpg

Last edited:

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اسمهایی مثل آقایون علیرضا محرابی, هومن مقراضی حسین عظیمی توش میبینم
از این اسمها شناختی دارید ؟ چطوره ؟
فقط هومن مقراضی رو میشناسم که یکی از استاد های خوب و معروف کشوره
یه بارم تو یه سمینار عمومی تو برج میلاد سخنرانی کرد و از نزدیک دیدمش.
دوره های آموزشیش خیلی گرونه بالای 20 میلیونه
ولی تو یه سری سایت ها دیدم که دوره هاشو با قیمت خیلی پایین مثلا یکی دو تومن میفروشن

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
درستش همینه. دلیل نداره وقتی سازمان بالادستی و مهمتر هویت کسی رو تایید کرده زیرمجموعه ش قبول نداشته باشه
خدا کنه بقیه کارگزاریهام این نکته بدیهی رو درک کنن

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
مشکل ما دقیقا همینه دیگه
با احترام به نظر شما؛ یعنی شما معتقدی هر چی بلا سرمون بیاد حقمونه درسته ؟

نه داداش منظورم چیز دیگه ای بود ، ولی چون اینجا تاپیک بورسیه بیخیال ;)

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
نیازی به اسکن شناسنامه و کارت ملی نیست؟
بعد کد بورسی رو برامون ایمیل میکنن؟
کدبورسی که بعد از احراز هویت سجام براتون پیامک میشه , کارگزاری هم بر اساس همون کدبورسی بعد از احراز هویت نام کاربری و پسورد معاملات آنلاین رو براتون پیامک میکنه

همه چیز پیامک میشه , در سال 2020 هنوز در ایران ایمیل کاربردی نداره ! :D

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
وقت بخیر دوستان گرامی
هر چند بیشتر دوستان دنبال پست هایی هستند که توشون سهمهایی سیگنال شده باشن و مطالب اساسی کمتر مورد توجه قرار میگیرن . اما من وظیفه خودم میدونم در حد توان چیز هایی که تجربه کردم و یا در موردشون مطالعه داشتم بگم .
دو مورد عجیب دیدم که باعث شد این مطلب رو بنویسم .
قبلا من و سایر دوستان در مورد ارزش گذاری سهام و اینکه هر سهمی رو به هر قیمتی نخرید صحبت کردیم . شاید این کار ارزش گذاری نیاز به زمان و تجربه داشته باشه و دوستان کم کم وارد تر میشن . اما وقتی تو این وضعیت بازار عده ای صندوق ها رو دارن بالای ناو میخرن دیگه نمیشه ساکت نشست .
مورد اول صندوق درآمد ثابت امین یکم هست . این صندوق از سودی که ماهانه بدست میاره ، ماهانه حداکثر یک و نه دهم درصد 1.9% رو تقسیم میکنه . ولی با وجود بازار منفی و اینکه ممکنه ناو پایین تر بیاد ملت دارن واحد های صندوق رو بالای ناو میخرن آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟

مورد بعدی سهام شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت خراسان جنوبی هست . یا همون وسخراج . که جدیدا قابل معامله شده . در حالی که ناو اون 138 تومن هست ملت صف ایستادن که 181 بخرن ! آخه چرا ؟؟؟؟؟؟

پیغام های ناظر بازار
اطلاعيه درخصوص نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري استان خراسان جنوبي(وسخراج)99/6/12 15:35
به اطلاع مي رساند،ارزش خالص دارايي هاي روز هر سهم شركت سرمايه گذاري استان خراسان جنوبي(وسخراج)در روز جاري چهارشنبه مورخ 1399/06/12- 1380 ريال مي باشد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

پس فردا همین ها که توصف خرید هستند همه رو به فحش میکشن که این چه وضع بورس ؟
اینا که دیگه سهم نیستند که نیاز به ارزش گذاری داشته باشند . صندوق هستند . ارزشش رو همون کنارشون یا چند تا صفحه اونورتر نوشته . انگار کسی بره مغازه و چیپسی رو که روش نوشته قیمت 5500 تومن بخواد با خواهش و تمنا بخره 7500 تومن .

شاید هم این صف بخاطر این هست که وسخراج قیمت پایینی داره . یک نکته هم در این مورد بگم .
دوستان قیمت پایین و ارزانی دو موضوع متفاوت هستند . مثال : یک پراید مدل 75 که دوبار چپ شده و موتور سوزونده برای فروش موجود هست به قیمت 55 میلیون . و یک بنز اس 500 مدل 2020 برای فروش هم موجود هست به قیمت یک میلیارد و 200 میلیون تومن . احتمالا همه شما موافق هستید که اون پراید با اینکه قیمت پایینی داره ولی شدیدا گران هست و اون بنز با این که قیمت بسیار بالاتری داره شدیدا ارزان هست .

پس در خرید سهام به این که قیمتش چقدر هست و چقدر بوده و ... زیاد توجه نکنید . به ارزش سهام توجه کنید . در مورد ارزش سهام هم کتابها و مقالات بسیار زیادی وجود داره . از جمله در همین فروم من و سایر دوستان مطالب و فیلمهای آموزشی زیادی در این باره قرار دادیم .

تمام این مطالب رو گفتم تا شما توی این وضعیت سخت اقتصادی پولی رو که با زحمت پس انداز کردین ، از دست ندین . اگر هم پولی تو دست و بالتون هست که تصمیم گرفتین یه جوری از دستش خلاص بشین بهتره حداقل خودتون حالش رو ببرید . برید شمال با خانواده و یک ویلای خفن کرایه کنید و هر شب چنجه و شیشلیک و اوزون کبابی بزنید بر بدن . بهتر از این که به راحتی تو بورس یا هر جای دیگه ضرر بدین .

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
فیلمی که اخیرا از مجمع پترول منتشر شده رو دیدین؟ اگر ندیدین تایم ویدئو زیر رو ببرید روی 02:33:00 و یک دعوای ناب بین حقیقی و حقوقی ببینید:

کل داستان همین 120 ثانیه است. میگه تو سقف خالی کردیم، آریا ساسول رو هم به همین شکل. باز هم تشخیص بدیم هر سهم دیگه ای هم به قیمت رسیده خالی میکنیم. دست بر قضا حرف عجیبی هم نمیزنه (اسمایلی فرار کرده و در افق محو میشود). اگر میتونید تو چنین بازاری دووم بیارید، بمونید. وگرنه هیچ تضمینی کسی نداده.
من الان داشتم نگاه میکردم. این چه جور مجمعیه. همون بسم الله اولش رفت تو حاشیه و جنگ شد:rolleyes::D

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253

هزینه ثبت نامش خیلی زیاده ولی به خاطر مطالب ارزشمند و مدرک که میدن خوبه فردا تلفنی تماس میگیرم ببینم تخفیف خوب بدن حتما ثبت نام می کنم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

مشاهده پیوست 1196332

دوره کوسه شو
sarcastic.gif
مدرس دوره هم تو استخر شهید شده
deadcrazy.gif

به دور از شوخی یه چند تا فیلم از حسین عظیمی دیدم جالب بودن

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
وقت بخیر دوستان گرامی
هر چند بیشتر دوستان دنبال پست هایی هستند که توشون سهمهایی سیگنال شده باشن و مطالب اساسی کمتر مورد توجه قرار میگیرن . اما من وظیفه خودم میدونم در حد توان چیز هایی که تجربه کردم و یا در موردشون مطالعه داشتم بگم .
دو مورد عجیب دیدم که باعث شد این مطلب رو بنویسم .
قبلا من و سایر دوستان در مورد ارزش گذاری سهام و اینکه هر سهمی رو به هر قیمتی نخرید صحبت کردیم . شاید این کار ارزش گذاری نیاز به زمان و تجربه داشته باشه و دوستان کم کم وارد تر میشن . اما وقتی تو این وضعیت بازار عده ای صندوق ها رو دارن بالای ناو میخرن دیگه نمیشه ساکت نشست .
مورد اول صندوق درآمد ثابت امین یکم هست . این صندوق از سودی که ماهانه بدست میاره ، ماهانه حداکثر یک و نه دهم درصد 1.9% رو تقسیم میکنه . ولی با وجود بازار منفی و اینکه ممکنه ناو پایین تر بیاد ملت دارن واحد های صندوق رو بالای ناو میخرن آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟

مورد بعدی سهام شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت خراسان جنوبی هست . یا همون وسخراج . که جدیدا قابل معامله شده . در حالی که ناو اون 138 تومن هست ملت صف ایستادن که 181 بخرن ! آخه چرا ؟؟؟؟؟؟

پیغام های ناظر بازار
اطلاعيه درخصوص نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري استان خراسان جنوبي(وسخراج)99/6/12 15:35
به اطلاع مي رساند،ارزش خالص دارايي هاي روز هر سهم شركت سرمايه گذاري استان خراسان جنوبي(وسخراج)در روز جاري چهارشنبه مورخ 1399/06/12- 1380 ريال مي باشد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

پس فردا همین ها که توصف خرید هستند همه رو به فحش میکشن که این چه وضع بورس ؟
اینا که دیگه سهم نیستند که نیاز به ارزش گذاری داشته باشند . صندوق هستند . ارزشش رو همون کنارشون یا چند تا صفحه اونورتر نوشته . انگار کسی بره مغازه و چیپسی رو که روش نوشته قیمت 5500 تومن بخواد با خواهش و تمنا بخره 7500 تومن .

شاید هم این صف بخاطر این هست که وسخراج قیمت پایینی داره . یک نکته هم در این مورد بگم .
دوستان قیمت پایین و ارزانی دو موضوع متفاوت هستند . مثال : یک پراید مدل 75 که دوبار چپ شده و موتور سوزونده برای فروش موجود هست به قیمت 55 میلیون . و یک بنز اس 500 مدل 2020 برای فروش هم موجود هست به قیمت یک میلیارد و 200 میلیون تومن . احتمالا همه شما موافق هستید که اون پراید با اینکه قیمت پایینی داره ولی شدیدا گران هست و اون بنز با این که قیمت بسیار بالاتری داره شدیدا ارزان هست .

پس در خرید سهام به این که قیمتش چقدر هست و چقدر بوده و ... زیاد توجه نکنید . به ارزش سهام توجه کنید . در مورد ارزش سهام هم کتابها و مقالات بسیار زیادی وجود داره . از جمله در همین فروم من و سایر دوستان مطالب و فیلمهای آموزشی زیادی در این باره قرار دادیم .

تمام این مطالب رو گفتم تا شما توی این وضعیت سخت اقتصادی پولی رو که با زحمت پس انداز کردین ، از دست ندین . اگر هم پولی تو دست و بالتون هست که تصمیم گرفتین یه جوری از دستش خلاص بشین بهتره حداقل خودتون حالش رو ببرید . برید شمال با خانواده و یک ویلای خفن کرایه کنید و هر شب چنجه و شیشلیک و اوزون کبابی بزنید بر بدن . بهتر از این که به راحتی تو بورس یا هر جای دیگه ضرر بدین .

یاد ارز های دیجیتال اوایل سال 2018 افتادم اون زمان مردم هر کریپتوکرنسی که وجود داشت رو میخریدن بدون هیچ دلیل خاصی مثلا از 2000 تا کریپتو اون زمان شاید 1900 تاش هیچ ارزشی نداشت و dead یا scam بود ولی تمامشون قیمتشون ده ها برابر شد تو یه بازه کوتاه یه ماهه.
تا همین یه ماه پیش هم همین صندوق ها همه بالای ناو معامله میشدن و خیلی وقتا ناظر معاملات رو متوقف میکرد.
به عنوان مثال همین دارا یکم زمانی که ناوش 25 تومن بود مردم 32 تومن میخریدن! اگه دامنه نوسان و ناظر نبود تا 100 تومنم بعید نبود معامله بشه!
الان ناوش شده 26 تومن اما الان داره 20 معامله میشه!
یعنی کسی زیاد براش مهم نیست چیزی که میخره ارزشش چقدره. نگاه میکنه همه دارن میخرن میگه خب منم باید بخرم بعد نگاه میکنه همه دارن میفروشن میگه خب منم باید بفروشم.دیگه توجه نمیکنه که چی داره میخره یا میفروشه و به چه قیمتی داره میخره یا میفروشه.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
چرا من هیچ کدوم ندیدم :D شایدم دیدم به اسم نمیشناسم :(
فقط یک بنده خدایی مطالب بسیار مفیدی در انجمن های فارکسی قرار میداد بنام خاکستر ، نمیدونم همون باشه یا نه
مطالب شون بسیار مفید بود

@Hamid2day سلام . چنتا شکلک به سایت اضاف کنید :confused:

بالا