• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
بشین تا شپنا منفی 30 بخوره :D
آیا تحلیلی هم در این مورد دارید؟
حتما در خود همین تاپیک هم زیاد شنیدید میگن تا خودرو برگرده بازار همینجوریه.
پس نتیجه می گیریم برای رفع این مشکل ما دو راه داریم یا این شاخص سازها که عامل خرابی بازار شدن رو برای مدت طولانی ببندند یا قیمتشون رو به تعادل برسونن که با افشای اطلاعات امروز خودرو، شستا و پالایشی ها ظاهرا راه حل دوم انتخاب شده.
حالا قراره اینها بدون دامنه نوسان باز بشن. خب برای اینکه قیمتشون به تعادل برسه و خالی از فروشنده بشن آیا باید با مثبت باز بشن یا منفی؟
در این بازار پرتلاطم و هیجانی دامنه بدون نوسان یعنی منفی. حالا اگر ناظر بخواد باطل کنه که وضع بدتر و صف های سنگین برای مدت طولانی ادامه خواهد داشت.
بنابراین پیش بینی من اینه که این چند سهم شاخص ساز با منفی سنگین باز خواهند شد و افراد خاصی که در قله فروختند دوباره وارد میشن و سهم های ملتو جارو میکنن و در نهایت شاخص از عدد 1500 و سهم های کوچک از چهارشنبه برمیگردن و هفته بعد بازار سبز میشه.
غیر از این اتفاق بیفته وضعیت بهمین منوال برای مدت طولانی ادامه خواهد داشت چون پولی برای حمایت وجود ندارد.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
این عکس مربوط به صف خرید دلار یا سایر ارزهای خارجی هست ،جنابان ۲۵۰ اقتصاد دان بی شعور :D مگه بورس موجب تورم نبود ؟ پس چرا با ریزش ۲۰ درصدی شاخص ،اجناس و خودرو و دلار ارزان نشد ؟الان جرات دارید بگید ما غلط کردیم مزخرف گفتیم دیگه ادامه نمیدیم یا نه ؟ متاسفانه در نیمه دوم سال احتمال یک انفجار تورمی وجود داره ،خدا به داد طبقه متوسط و مستضعفین برسه img_20200907_144017_924.jpg

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
احضار رییس بورس به مجلس !
کمیسیون اقتصادی مجلس: به‌خاطر روند کاهشی بورس، رییس سازمان بورس را احضار کردیم که فردا به کمیسیون بیاید
چه عجب !!!!!!

http://uupload.ir/view/1spe_vid-20200907-wa0011.mp4/

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
یه نکته بانمک راجع به ضد-بورسیون اینه که این بنده خداها از شاخص 200 هزار حباب حباب میکردن و حالا که ریزشی اساسی رخ داده واقعا توهم برشون داشته که این حادثه رو پیشبینی میکردن! بنده خدا، تو از سودهای مافوق تصور جاموندی (و البته از حق نمیگذریم هرکی از خرداد و یا شاید در برخی موارد اردیبهشت به بعد اومده هم رفته تو ضرر)، دیگه پیشبینی ات کجا بوده :D تو اگه عرضه داشتی به وقتش سوار میشدی و موعد مقرر هم پیاده. حالا یکی هم مثل من شانس آورده به وقتش سوار شده ولی نادون بوده موعد مقرر رو تشخیص نداده و پیاده نشده. این یه بحث دیگه است. ولی خنده دار ژست این بینواهاست که فاز کارشناس اقتصادی برداشتن برای ما و تا خورده به دل ریزش سر و کله‌شون پیدا شده.

عزیز شما همونی نبودی که یه ماه پیش میگفتی اگه تا یه ماه دیگه شاخص نرسید به 3 میلیون من اسمم عوض میکنم میزارم ...؟ :D
در کل شما هم مثل همون دوستان که بی دلیل بورس رو میکوبن عمل میکنی اما در جهت عکس.
با اون قسمت از حرفتون اما موافقم که ورود و خروج به موقع یه بخش مهم کار برای هر کسیه که تو بورسه و حتی از انتخاب خود سهم هم مهم تره چون وقتی بازار ریزشیه با ازش ترین سهم ها قیمتشون میریزه.
در کل بهتره تعصب نداشته باشیم روی بورس و سهم های مختلف بورس مسیر خودش رو میره نه کاری به کسایی داره که بیش از حد ازش دفاع میکنن نه کاری به کسایی داره که سعی میکنن بکوبنش!

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
مثل اینکه دومین صعود شارپی بورس در راهه
این صعود در اینده نه چندان دور و به صورت کاملا دستوری اتفاق خواهد افتاد!
من جای بقیه دوستان باشم حتی یک دونه سهمم رو هم نمیفروشم

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
آیا تحلیلی هم در این مورد دارید؟
حتما در خود همین تاپیک هم زیاد شنیدید میگن تا خودرو برگرده بازار همینجوریه.
پس نتیجه می گیریم برای رفع این مشکل ما دو راه داریم یا این شاخص سازها که عامل خرابی بازار شدن رو برای مدت طولانی ببندند یا قیمتشون رو به تعادل برسونن که با افشای اطلاعات امروز خودرو، شستا و پالایشی ها ظاهرا راه حل دوم انتخاب شده.
حالا قراره اینها بدون دامنه نوسان باز بشن. خب برای اینکه قیمتشون به تعادل برسه و خالی از فروشنده بشن آیا باید با مثبت باز بشن یا منفی؟
در این بازار پرتلاطم و هیجانی دامنه بدون نوسان یعنی منفی. حالا اگر ناظر بخواد باطل کنه که وضع بدتر و صف های سنگین برای مدت طولانی ادامه خواهد داشت.
بنابراین پیش بینی من اینه که این چند سهم شاخص ساز با منفی سنگین باز خواهند شد و افراد خاصی که در قله فروختند دوباره وارد میشن و سهم های ملتو جارو میکنن و در نهایت شاخص از عدد 1500 و سهم های کوچک از چهارشنبه برمیگردن و هفته بعد بازار سبز میشه.
غیر از این اتفاق بیفته وضعیت بهمین منوال برای مدت طولانی ادامه خواهد داشت چون پولی برای حمایت وجود ندارد.
کاری به خودرو و شستا ندارم ولی در مورد شپنا و کلا پالایشی ها قضیه فرق میکنه . دارا دوم ، اصلاح قیمت خرید نفت خام و ...
مطمئن باش اون درصد منفی که شما گفتی این سهم نمیخوره

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
عزیز شما همونی نبودی که یه ماه پیش میگفتی اگه تا یه ماه دیگه شاخص نرسید به 3 میلیون من اسمم عوض میکنم میزارم ...؟ :D
در کل شما هم مثل همون دوستان که بی دلیل بورس رو میکوبن عمل میکنی اما در جهت عکس.
با اون قسمت از حرفتون اما موافقم که ورود و خروج به موقع یه بخش مهم کار برای هر کسیه که تو بورسه و حتی از انتخاب خود سهم هم مهم تره چون وقتی بازار ریزشیه با ازش ترین سهم ها قیمتشون میریزه.
در کل بهتره تعصب نداشته باشیم روی بورس و سهم های مختلف بورس مسیر خودش رو میره نه کاری به کسایی داره که بیش از حد ازش دفاع میکنن نه کاری به کسایی داره که سعی میکنن بکوبنش!

یادم نمیاد حرفی از 3 میلیون زده باشم ولی یادمه گفتم اسمم رو عوض میکنم (اگر نام کاربری زیبنده ای مد نظرت هست بگو :D ). گفتم همزمان با هفته دولت و اسم نویسی صندوق دوم از شهریور الی مهر رشد قابل توجهی میکنه. اسکرین شات خریدم رو هم چند صفحه قبل گذاشتم که تو بازار ریزشی چقدر خریدم کردم. سبد فعلی ام رو هم کامل گذاشتم. واضحه که اشتباه فکر میکردم در مورد این مقطع. اما منی که به حرقم معتقدم و عملم رو با مدرک اینجا ثبت کردم با کسی که تا دیروز فرق بورس و بوس رو نمیدونست یکی نکن. حرف من اینه که چطور برخی ها تازه بعد از ریزش از لپ لپ سر در آوردن؟ قطعا درست میگی، دفاع یا کوبش صفر و صدی اشتباهه. فرق من اینه حزب باد نیستم و حداقل به چیزی که گفتم (و الان مشخص شده که در مورد این 1 ماه حداقل اشتباه میکردم) عمل کردم. نه اینکه از سر حقارت و فلاکت با اولین ریزش اساسی بعد از صعود تاریخی بیام عقده گشایی کنم، جوری که انگار ارث پدرم خورده شده (در مورد هر بازاری).

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
این عکس مربوط به صف خرید دلار یا سایر ارزهای خارجی هست ،جنابان ۲۵۰ اقتصاد دان بی شعور :D مگه بورس موجب تورم نبود ؟ پس چرا با ریزش ۲۰ درصدی شاخص ،اجناس و خودرو و دلار ارزان نشد ؟الان جرات دارید بگید ما غلط کردیم مزخرف گفتیم دیگه ادامه نمیدیم یا نه ؟ متاسفانه در نیمه دوم سال احتمال یک انفجار تورمی وجود داره ،خدا به داد طبقه متوسط و مستضعفین برسه مشاهده پیوست 1196882
اینا چرا نمیرن تتر بخرن؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
کاری به خودرو و شستا ندارم ولی در مورد شپنا و کلا پالایشی ها قضیه فرق میکنه . دارا دوم ، اصلاح قیمت خرید نفت خام و ...
مطمئن باش اون درصد منفی که شما گفتی این سهم نمیخوره
//
#فوری:

ناظربازار اعلام کرد: شستا و خودرو فردا دامنه نوسان ندارند.

نماد شستا که به دلیل افشای اطلاعات با درجه اهمیت الف متوقف شده، فردا بدون دامنه نوسان بازگشایی می شود.

به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا)، دو نماد پر مخاطب این روزهای بورس، شستا و خودرو، در معاملات امروز دوشنبه ۱۷ شهریور متوقف شدند.

براساس اعلام مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران، نماد شستا با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، متوقف شده و روز معاملاتی بعد بصورت حراج ناپیوسته و بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد.

همچنین نماد معاملاتی خودرو هم، با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، در معاملات امروز متوقف شد. نماد این شرکت هم فردا سه شنبه ۱۸ شهریور، به صورت حراج ناپیوسته و بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد.

کانال تحلیلی پارسیس
//

اینجور که اینجا نوشته فردا شستا و خودرو باز میشه و به تعادل میرسن و روند صعودی میگیرن. پالایشی هارو اگر فردا باز نکنن روز بعد کمتر منفی میخورن.
فقط من اینو می‌دونم از این سهم ها هر کدوم اول باز بشه به فنا رفته.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
پ.ن: درسته هر از گاهی صرفا جهت روحیه شوخی هایی هم میکنیم امیدوارم به کسی برنخوره، من راضی به ضرر هیچکس نیستم و امیدوارم کسانی که سهمشون رو نگه میدارن بعد از پایان 365 روز حداقل 20% سود کنن با این دید که پولشون رو گذاشتن توی بانک و متحمل ضرر نشن.
سود بانکی؟
خیلی از سهم ها آخر سال از همین قیمت ها حداقل دو برابر میشن.
مگه اینکه اتفاق خاص سیاسی بیفته

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
خوب مطمئنا خرید تتر هم برای خودش دردسرهایی داره
مهمترین دردسرش فی بسیار بالای اونه که جدیدا عذاب آور شده
هزار تومن از دلار گرونتر
تفاوت خرید و فروشش هم همون اندازه خرید و فروش اسکناس در میاد

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اینا چرا نمیرن تتر بخرن؟

اینا اگر‌ میخاستن یه عدد توی سیستم داشته باشن که راه زیاده ،اسکناس میخان،پول کاغذی ،اگر فردا اینترنت قطع کردن یا جنگ شد ،تتر به چه درد میخوره ؟فقط اسکناس اونم دلار یا نهایتا یورو

من با چند نفر صحبت کردم ،واقعا شرایط سخته و باید تا حدودی حق داد به مردم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
این جماعت تا میبینن اون شاخص فیک منفی شده میرن سهمای ارزنده هم میفروشن واقعا چه گیری کردیم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
میخواستم پستی بکشم بالا اما بازم بی خیال شدم (پست خودم)
امروز خیلی ها از مایه تو ضرر هستن و بعضی ها هم از سود
از شماتت دست بردارید کنایه نزنید
به اندازه کافی فشار روی مردم هست نمک روی زخم نباش . طرف ماشینش از دست داده خونه ، طلا و . . .
هماهنطور هم که قبلا پیشبینی کرده بودم پرونده های جدید دادگاهی از سود های توهمی و . . . در حال تشکیل است پس از این به بعد بیشتر مراقب باشید

دوست عزیزی که تو ضرر هستی اون شخصی که داخل کانالش سیگنال میداد و شوخی میکرد و همین الان هم تو اینستا دنبال جوک بورس هست مثل من و شما داخل بورس سرمایه نداره
پس شما مثل اون جوء زده نشو و احساسی برخورد نکن

پ.ن :‌ احساس کنم پستی در جهت زخم زبان به دیگران است علارغم میل باطنی حذفش میکنم

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
تا زمانی که تازه واردین بورس تخلیه نشن بازار به هیچ صراطی مستقیم نیست نه تکنیکال میشناسه نه بنیادی .سهمی که همه چیزش درسته یهو صبح صف خرید میلیونی بعد یه اردر ترس میزارن میشه صف فروش

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
تا زمانی که تازه واردین بورس تخلیه نشن بازار به هیچ صراطی مستقیم نیست نه تکنیکال میشناسه نه بنیادی .سهمی که همه چیزش درسته یهو صبح صف خرید میلیونی بعد یه اردر ترس میزارن میشه صف فروش
کاش میشد اینو به گوش همه تازه واردین رسوند که اینقد ساده گول بازیهای حقوقی رو نخورن

بالا