jilibilina
Registered User
با سلام
من اعتقادم بر این هست که بیشتر فروشنده های کنونی از تازه واردها نیستند . من خودم 1 ماهی است که وارد بورس شده ام و تقریبا از 50 میلیون در 30% ضرر هستم و حاضر نیستم در عرض یک ماه با 13-14 میلیون ضرر خارج شوم و از دوستانم که تازه وارد هستند هم می پرسم همه میگویند ما 1-2 ماهه وارد شدیم و فعلا توقع سود نداریم و صبر می کنیم تا 1 سال . اما 2 نفر از همسایه ها که از مهر 98 وارد بورس شده بودند را امروز دیدم و صحبت درباره بازار شد و هر دو گفتند ما کاملا خارج شده ایم ! من ابتدا تعجب کردم و بعد پرسیدم چرا ؟ گفتند ما سود 200 و 300 درصد کرده بودیم و ترسیدیم کمتر شود و فروختیم . من هم بعدا فهمیدم که طرفی که 300 درصد سود کرده برایش خیلی فرقی نمی کند سهم را با قیمت امروزی که بسیار پایینتر از 1 ماه پیش است بفروشد چون باز هم زیر 200% سود نکرده است . من اعتقاد دارم تازه واردها کمتر از قدیمی ترها می فروشند . چون اولا مثل من درست زمان ورود و خروج از سهام را نمی دانند و دوما با سرمایه بالا وارد نشده اند و سوما هنوز زمانی از حضور در بورسشان نگذشته است که توقع سود آنچنانی داشته باشند .این بحث حقیقی ها . درباره حقوقی ها هم فکر می کنم هدفشان بیشتر سودهای کوتاه مدت و کلان است و بنابراین من احتمال می دهم بیشتر فروشنده ها کسانی هستند که در سود بالا بوده اند و برای جلوگیری از کم شدن سود در حال فروشند وگرنه شما حاضرید روی 50 میلیون در 1 ماه 14 میلیون ضرر بکنید و سهام را بفروشید ؟
کسانی که دائما از کلیدواژه "تازه واردها" برای مقصر نشون دادن وضع موجود استفاده میکنند، یا خیلی احمق هستند، یا خیلی عقدهای
یه عده هم چون یکی دو سالی هست وارد بورس شدن، و از سر خوششانسی، خوب موقعی ورود کردن، و به سود خیلی خوبی رسیدند، فکر میکنند این سود بخاطر تجربه و تحلیلشون هست و نه خوششانسیشون! این عده چون هیچ تحلیلی از وضع موجود و آینده ندارن، و فکر میکنن حتما باید یه چیزی بگن و یکی رو مقصر کنن، پس بهترین کار، انداختن تقصیر گردن تازهواردهاست ...
درحالی که یک تازهوارد که یکی دوماه اخیر وارد بورس شده، الان توی ضرر بالا هست، و خر کلهش رو گاز نگرفته که بیاد با کلی ضرر خارج بشه! از طرفی کسانی که این مدت وارد شدن با سرمایه زیر ۱۰۰ و حتی ۵۰میلیون وارد شدن، و اینقدر نیستن که بتونن تاثیری رو شاخص و روند کلی بازار داشته باشن ...
دهها مورد اطرافیان من هستند که هیچکدوم، تاکید میکنم هیچکدوم توی یک ماه اخیر فروشی که نداشتن هیچ، حتی برخی خرید هم کردند جهت کم کردن میانگین ...
پس مطمئنا این صفهای فروش فقط مربوط به کسانیست که خودشون رو قدیمی! میدونن ، و چون سودهاشون داره به مرور صفر میشه و به اصل پول میرسه، از ترس ضرر درحال فروش و خروج هستند، تا در زمانی که کف مشخص شد مجددا وارد بشن ...
اینکه میگم قدیمیها! الان دارن میفروشن، برمیگرده به همون نداشتن تحلیل، چون از زمانی که ریزش شروع شد، سوار موج همین کانالها و پیجهای درپیت بودن و مثل اونا منتظر بودن یکی دو روزه "تازهواردها" خارج بشن، و شاخص دوباره اوج بگیره و ۳میلیون رو رد کنه! و همینجور امروز فردا کردند تا اینکه سودهاشون داره پر پر میشه و میرن توی ضرر، و حالا فهمیدن این وعدهها و تحلیلها پوچ بوده، و صفهای میلیونی و گاها میلیاردی تشکیل میدن!
پن: امیدوارم باز به یه عده برنخوره، و بیان چندکیلو سبزی بریزن وسط تاپیک، و شروع کنن به گلایه کردن!
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk