• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
با سلام
من اعتقادم بر این هست که بیشتر فروشنده های کنونی از تازه واردها نیستند . من خودم 1 ماهی است که وارد بورس شده ام و تقریبا از 50 میلیون در 30% ضرر هستم و حاضر نیستم در عرض یک ماه با 13-14 میلیون ضرر خارج شوم و از دوستانم که تازه وارد هستند هم می پرسم همه میگویند ما 1-2 ماهه وارد شدیم و فعلا توقع سود نداریم و صبر می کنیم تا 1 سال . اما 2 نفر از همسایه ها که از مهر 98 وارد بورس شده بودند را امروز دیدم و صحبت درباره بازار شد و هر دو گفتند ما کاملا خارج شده ایم ! من ابتدا تعجب کردم و بعد پرسیدم چرا ؟ گفتند ما سود 200 و 300 درصد کرده بودیم و ترسیدیم کمتر شود و فروختیم . من هم بعدا فهمیدم که طرفی که 300 درصد سود کرده برایش خیلی فرقی نمی کند سهم را با قیمت امروزی که بسیار پایینتر از 1 ماه پیش است بفروشد چون باز هم زیر 200% سود نکرده است . من اعتقاد دارم تازه واردها کمتر از قدیمی ترها می فروشند . چون اولا مثل من درست زمان ورود و خروج از سهام را نمی دانند و دوما با سرمایه بالا وارد نشده اند و سوما هنوز زمانی از حضور در بورسشان نگذشته است که توقع سود آنچنانی داشته باشند .این بحث حقیقی ها . درباره حقوقی ها هم فکر می کنم هدفشان بیشتر سودهای کوتاه مدت و کلان است و بنابراین من احتمال می دهم بیشتر فروشنده ها کسانی هستند که در سود بالا بوده اند و برای جلوگیری از کم شدن سود در حال فروشند وگرنه شما حاضرید روی 50 میلیون در 1 ماه 14 میلیون ضرر بکنید و سهام را بفروشید ؟

کسانی که دائما از کلیدواژه "تازه واردها" برای مقصر نشون دادن وضع موجود استفاده میکنند، یا خیلی احمق هستند، یا خیلی عقده‌ای
یه عده هم چون یکی دو سالی هست وارد بورس شدن، و از سر خوش‌شانسی، خوب موقعی ورود کردن، و به سود خیلی خوبی رسیدند، فکر میکنند این سود بخاطر تجربه و تحلیلشون هست و نه خوش‌شانسیشون! این عده چون هیچ تحلیلی از وضع موجود و آینده ندارن، و فکر میکنن حتما باید یه چیزی بگن و یکی رو مقصر کنن، پس بهترین کار، انداختن تقصیر گردن تازه‌واردهاست ...

درحالی که یک تازه‌وارد که یکی دوماه اخیر وارد بورس شده، الان توی ضرر بالا هست، و خر کله‌ش رو گاز نگرفته که بیاد با کلی ضرر خارج بشه! از طرفی کسانی که این مدت وارد شدن با سرمایه زیر ۱۰۰ و حتی ۵۰میلیون وارد شدن، و اینقدر نیستن که بتونن تاثیری رو شاخص و روند کلی بازار داشته باشن ...

ده‌ها مورد اطرافیان من هستند که هیچکدوم، تاکید میکنم هیچکدوم توی یک ماه اخیر فروشی که نداشتن هیچ، حتی برخی خرید هم کردند جهت کم کردن میانگین ...

پس مطمئنا این صف‌های فروش فقط مربوط به کسانیست که خودشون رو قدیمی! میدونن ، و چون سودهاشون داره به مرور صفر میشه و به اصل پول میرسه، از ترس ضرر درحال فروش و خروج هستند، تا در زمانی که کف مشخص شد مجددا وارد بشن ...
اینکه میگم قدیمی‌ها! الان دارن میفروشن، برمیگرده به همون نداشتن تحلیل، چون از زمانی که ریزش شروع شد، سوار موج همین کانال‌ها و پیج‌های درپیت بودن و مثل اونا منتظر بودن یکی دو روزه "تازه‌واردها" خارج بشن، و شاخص دوباره اوج بگیره و ۳میلیون رو رد کنه! و همینجور امروز فردا کردند تا اینکه سودهاشون داره پر پر میشه و میرن توی ضرر، و حالا فهمیدن این وعده‌ها و تحلیل‌ها پوچ بوده، و صف‌های میلیونی و گاها میلیاردی تشکیل میدن!

پ‌ن: امیدوارم باز به یه عده برنخوره، و بیان چندکیلو سبزی بریزن وسط تاپیک، و شروع کنن به گلایه کردن!

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
بابا کجا خلوته 9 صفحه امروز رفته جلو :D
یادش بخیر یه زمانی روزی یه صفحه هم جلو نمیرفت
و یه دوستانی اون زمان پست میزاشتن که الان پستی نمیزارن
یکیش کاربر forsoh بود
خوشحالم ک هنوز بعضی قدیمی ها از جمله جناب FX.HOSSEINY هستن و از پست های خوبشون همه استفاده میکنن
این 9 صفحه نصف پستاش ماله خودمه :Dمن سالی یه بار میام وقتی هم میام رگباری پست میزارم همه حرفای یه مدت نبودنمو میزنم :D

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
کسانی که دائما از کلیدواژه "تازه واردها" برای مقصر نشون دادن وضع موجود استفاده میکنند، یا خیلی احمق هستند، یا خیلی عقده‌ای
یه عده هم چون یکی دو سالی هست وارد بورس شدن، و از سر خوش‌شانسی، خوب موقعی ورود کردن، و به سود خیلی خوبی رسیدند، فکر میکنند این سود بخاطر تجربه و تحلیلشون هست و نه خوش‌شانسیشون! این عده چون هیچ تحلیلی از وضع موجود و آینده ندارن، و فکر میکنن حتما باید یه چیزی بگن و یکی رو مقصر کنن، پس بهترین کار، انداختن تقصیر گردن تازه‌واردهاست ...

درحالی که یک تازه‌وارد که یکی دوماه اخیر وارد بورس شده، الان توی ضرر بالا هست، و خر کله‌ش رو گاز نگرفته که بیاد با کلی ضرر خارج بشه! از طرفی کسانی که این مدت وارد شدن با سرمایه زیر ۱۰۰ و حتی ۵۰میلیون وارد شدن، و اینقدر نیستن که بتونن تاثیری رو شاخص و روند کلی بازار داشته باشن ...

ده‌ها مورد اطرافیان من هستند که هیچکدوم، تاکید میکنم هیچکدوم توی یک ماه اخیر فروشی که نداشتن هیچ، حتی برخی خرید هم کردند جهت کم کردن میانگین ...

پس مطمئنا این صف‌های فروش فقط مربوط به کسانیست که خودشون رو قدیمی! میدونن ، و چون سودهاشون داره به مرور صفر میشه و به اصل پول میرسه، از ترس ضرر درحال فروش و خروج هستند، تا در زمانی که کف مشخص شد مجددا وارد بشن ...
اینکه میگم قدیمی‌ها! الان دارن میفروشن، برمیگرده به همون نداشتن تحلیل، چون از زمانی که ریزش شروع شد، سوار موج همین کانال‌ها و پیج‌های درپیت بودن و مثل اونا منتظر بودن یکی دو روزه "تازه‌واردها" خارج بشن، و شاخص دوباره اوج بگیره و ۳میلیون رو رد کنه! و همینجور امروز فردا کردند تا اینکه سودهاشون داره پر پر میشه و میرن توی ضرر، و حالا فهمیدن این وعده‌ها و تحلیل‌ها پوچ بوده، و صف‌های میلیونی و گاها میلیاردی تشکیل میدن!

پ‌ن: امیدوارم باز به یه عده برنخوره، و بیان چندکیلو سبزی بریزن وسط تاپیک، و شروع کنن به گلایه کردن!

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
اگه منظورت با منه تو که همینطور راحت به دیگران توهین میکنی شخصیتت معلومه چطوریه میگن ابو بریز همونجا که میسوزه .
همیشه یه عده نادان احساساتی و جوگیر که مثل گوسفند دنبالرو دیگران هستن بازارو به گند میکشن.

اینکه عده ای تو ضررن دلیل نمیشه بیای به دیگران توهین کنن
پ ن امیدوارم باز به کسی برنخوره بیاد حرصای ضرراشو اینجا خالی کنه

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
اگه منظورت با منه تو که همینطور راحت به دیگران توهین میکنی شخصیتت معلومه چطوریه میگن ابو بریز همونجا که میسوزه .
همیشه یه عده نادان احساساتی و جوگیر که مثل گوسفند دنبالرو دیگران هستن بازارو به گند میکشن.

اینکه عده ای تو ضررن دلیل نمیشه بیای به دیگران توهین کنن
پ ن امیدوارم باز به کسی برنخوره بیاد حرصای ضرراشو اینجا خالی کنه
عجب ....
کاربر گرامی من جز یکی دوتا پست آخر شما که الان خوندم، یاد ندارم ازتون پستی خونده باشم و اصلا نمیدونم نسبت به بازار چه موضعی دارید، چه برسه به اینکه بخام منظورم با شما باشه!
من چون وقتی آنلاین شدم، اولین پست نخونده شده، مطلب اون دوستی که کوتش کردم بود، و موافقش بودم مطلبی نوشتم درموردش ...
بی‌احترامی به دوستان نباشه، ولی بیکار نیستم که بشینم ۱۰ صفحه نظرات مختلف این تاپیک رو بخونم! انتظار هم ندارم دیگران پست‌های من رو بخونن ...

اصلا هر چی شما بگید درسته، من اشتباه کردم ...

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
عجب ....
کاربر گرامی من جز یکی دوتا پست آخر شما که الان خوندم، یاد ندارم ازتون پستی خونده باشم و اصلا نمیدونم نسبت به بازار چه موضعی دارید، چه برسه به اینکه بخام منظورم با شما باشه!
من چون وقتی آنلاین شدم، اولین پست نخونده شده، مطلب اون دوستی که کوتش کردم بود، و موافقش بودم مطلبی نوشتم درموردش ...
بی‌احترامی به دوستان نباشه، ولی بیکار نیستم که بشینم ۱۰ صفحه نظرات مختلف این تاپیک رو بخونم! انتظار هم ندارم دیگران پست‌های من رو بخونن ...

اصلا هر چی شما بگید درسته، من اشتباه کردم ...
باشه کاربر گرامی .اینجا هر کس حق داره نظرشو بگه ولی توهین و کنایه زدن کار درستی نیست ان شالله بازار به زودی برمیگرده و ناراحتی و ضررهای همه هم جبران میشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
تا زمانی که تازه واردین بورس تخلیه نشن ....
کاش میشد اینو به گوش همه تازه واردین رسوند که ....
نظر شما محترمه دوست عزیز ولی کسی که دوساله تو بازاره و نتونه تشخیص بده کی زمان خروج و ورود مناسبه دست کمی از تازه واردا نداره :D
باشه کاربر گرامی .اینجا هر کس حق داره نظرشو بگه ولی توهین و کنایه زدن کار درستی نیست ...
شما 5 تا پست گذاشتی که تو 3تاش کنایه زدی تازه واردا , بعد به اون دوستمون توصیه میکنی کنایه زدن کار درستی نیست !

نظر شما محترمه دوست عزیز ولی کسی که دوساله تو بازاره و نتونه تشخیص بده کی زمان خروج و ورود مناسبه دست کمی از تازه واردا نداره :D

چند صفحه قبل یکی از دوستان مطلبی گذاشته بود درمورد یه اقتصاددان بزرگ که 50 سال قبل پیش بینی کرده بود بورس آمریکا رشد میکنه ولی دو روز بعدش سقوط کرد
حالا شما میگی کسی که دوساله تو بازاره ندونه کی خروج بزنه تازه وارده !!
اون اقتصاددان بزرگش تحلیلش اشتباه بود اونوقت شما انتظار داری طرف تو دوسال بدونه کی خروج بزنه !!

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
شما 5 تا پست گذاشتی که تو 3تاش کنایه زدی تازه واردا , بعد به اون دوستمون توصیه میکنی کنایه زدن کار درستی نیست !

چند صفحه قبل یکی از دوستان مطلبی گذاشته بود درمورد یه اقتصاددان بزرگ که 50 سال قبل پیش بینی کرده بود بورس آمریکا رشد میکنه ولی دو روز بعدش سقوط کرد
حالا شما میگی کسی که دوساله تو بازاره ندونه کی خروج بزنه تازه وارده !!
اون اقتصاددان بزرگش تحلیلش اشتباه بود اونوقت شما انتظار داری طرف تو دوسال بدونه کی خروج بزنه !!
اولا همونطور که از پستام پیداس منظورم از تازه واردین کسایی هست که بدون دانش اولیه وارد شدن وگرنه من خودمم تازه واردم که کنار اکانتم ببین چی زده:D
دوما اون بورس امریکا صف فروش نداره که تو یه روز میریزه اما اینجا با این همه صف فروش اینقد نشانه بود کسی که دوساله اینارو دیده نتونه تشخیص بده دیگه باید به خودش شک کنه :D

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
شرایط عادی نیست. از خبره های این بازار که صندوق های خصوصی ETF رو میگردونن تیزتر داریم؟ برید ببینید وضعیت صندوق ها تو این 1 ماه چطور بوده. دیگه این همه سر و صدا و طلبکاری نداره که. ریخته. ریزشه. جنگه. حلوا خیرات نمیکنن. قدیمی و جدید. آماتور و حرفه ای رکب خوردن. ساده لوح هایی مثل من فکر میکردن اصلاحه و چند صد میلیون تو همین بازار خرید کردن، یه تعدادی هم زودتر فهمیدن ریزشه و نقد کردن. اومدی ضرر کردی، پاش وایسا. دیگه این همه جنجال نداره که.

بورس چند تا prefix داره که قبل ورود همه باید با خودشون مرور کنن

- روند بازار میتونه در کمترین زمان ممکن چنان بنیادین تغییر کنه که همه انگشت به دهن بمونن.
- استراتژی امروز شما ممکنه 24 ساعت دیگه خنده دار به نظر برسه.
- هیچکس برای دیگری دعوتنامه نفرستاده که وارد این بازار بشه.
- ریسک، ریسک، ریسک و عدم قطعیت و تضمین.
- طلبکار کسی نباشید.

و البته مهمترین نکته: «فردا» در بورس همیشه روز مهمیه :D

یه سلامی هم عرض کنیم به پروفسورهایی که خیال میکردن اگر بورس بریزه ملتی که نقد کردن ریال رو میکارن زیر بالش تا سبز بشه. از نیمه مرداد که ریزش شروع شد وضعیت خودرو، دلار، طلا، مسکن و... رو پیگیری کنید و دست به دعا بشید بیش از این پولی خارج نشه. کم کم حساب کار دست عساتید میاد که ضربه‌گیر تورم یعنی چی. البته این خواسته خیلی ها (از جمله دلالان دلار و سکه) بوده. نه اینکه ریزش اخیر لزوما ربطی به اینها داشته باشه، صرفا میگم خواسته و رویای اینها ریزش بورس و ایجاد ابر-تورمه. مثل 91-92 و 96-97 که بورس تو سرش خورده بود ولی اینا جولان میدادن. بدجوری نگران تورم نیمه دوم امسال هستم.

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
تا زمانی که تازه واردین بورس تخلیه نشن بازار به هیچ صراطی مستقیم نیست نه تکنیکال میشناسه نه بنیادی .سهمی که همه چیزش درسته یهو صبح صف خرید میلیونی بعد یه اردر ترس میزارن میشه صف فروش
اصلانم من این پستو گذاشتم تا تازه واردارو شناسایی کنم اگه ناراحت شدین پاکش کنم :D

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
نقل قول از استاد اسدنیا :
یک دوستی در رهاورد در مورد شاخص کل نوشته: اگه فردا حمایت 1600000 از دست بره میریم برای 0.5 فیبو که تقریبا روی 1500000 هست و بعدش 0.618 که محدوده 1370000 رو نشون میده که امیدوارم اتفاق نیفته

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
شرایط عادی نیست. از خبره های این بازار که صندوق های خصوصی ETF رو میگردونن تیزتر داریم؟ برید ببینید وضعیت صندوق ها تو این 1 ماه چطور بوده. دیگه این همه سر و صدا و طلبکاری نداره که. ریخته. ریزشه. جنگه. حلوا خیرات نمیکنن. قدیمی و جدید. آماتور و حرفه ای رکب خوردن. ساده لوح هایی مثل من فکر میکردن اصلاحه و چند صد میلیون تو همین بازار خرید کردن، یه تعدادی هم زودتر فهمیدن ریزشه و نقد کردن. اومدی ضرر کردی، پاش وایسا. دیگه این همه جنجال نداره که.

بورس چند تا prefix داره که قبل ورود همه باید با خودشون مرور کنن

- روند بازار میتونه در کمترین زمان ممکن چنان بنیادین تغییر کنه که همه انگشت به دهن بمونن.
- استراتژی امروز شما ممکنه 24 ساعت دیگه خنده دار به نظر برسه.
- هیچکس برای دیگری دعوتنامه نفرستاده که وارد این بازار بشه.
- ریسک، ریسک، ریسک و عدم قطعیت و تضمین.
- طلبکار کسی نباشید.

و البته مهمترین نکته: «فردا» در بورس همیشه روز مهمیه :D

یه سلامی هم عرض کنیم به پروفسورهایی که خیال میکردن اگر بورس بریزه ملتی که نقد کردن ریال رو میکارن زیر بالش تا سبز بشه. از نیمه مرداد که ریزش شروع شد وضعیت خودرو، دلار، طلا، مسکن و... رو پیگیری کنید و دست به دعا بشید بیش از این پولی خارج نشه. کم کم حساب کار دست عساتید میاد که ضربه‌گیر تورم یعنی چی. البته این خواسته خیلی ها (از جمله دلالان دلار و سکه) بوده. نه اینکه ریزش اخیر لزوما ربطی به اینها داشته باشه، صرفا میگم خواسته و رویای اینها ریزش بورس و ایجاد ابر-تورمه. مثل 91-92 و 96-97 که بورس تو سرش خورده بود ولی اینا جولان میدادن. بدجوری نگران تورم نیمه دوم امسال هستم.
بله دوست عزیز ولی این ریزش باعث شده عده ای کنترل اعصاب و چاک دهنشونو از دست بدن. همه چیز بستگی به استراتژی خود شخص داره بعضیا اصلا تا 50 درصد هم تو ضرر برن براشون مشکلی نیست چون دید بلند مدت دارن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
✅ شستا و ایران خودرو ، «ممنوع_متوقف» می مانند!!

بورس ٢۴ : مدیرعامل بورس تهران اعلام کرد : نماد شرکت های ایران خودرو و شستا روز سه شنبه بازگشایی نخواهند شد.

علی صحرایی به خبرنگار بورس ٢۴ دقایقی پیش خبر داد که نمادهای ایران خودرو و شستا فردا بازگشایی نخواهند شد و بازگشایی نمادهای این شرکت ها شفافیت بیشتری را می طلبد.

پیش از این اعلام شده بود که نماد این شرکت ها روز سه شنبه بازگشایی می شوند ، اما اینک بالاترین مقام اجرایی بورس تهران خبر داده که نمادها آماده بازگشایی نیستند.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان زیاد نگران نباشید ایشالله فردا 50 درصد روند و کلیت بازار مشخص میشه اگر نمادها باز بشن
انشاالله نمادهایی که قراره فردا به دلیل افشای الف بدون محدودیت دامنه نوسان باز بشن مثبت بشه؛ میتونه اعتماد رو نسبی به بازار برگردونه
اگر خدای نکرده با منفی باز بشه که اتفاقات دیگری رخ خواهد داد که امیدوارم اینطور نشه

نظر شخصی خودم اینه که برای نجات بازار و نیامدن شاخص زیر 1.600 نمادها مثبت باز میشن و روند رو تغییر میدن
البته اگر هم مثبت باز بشن دلیل بر این نیستن که باز بازار یه کله تا مدتها مثبت بشه
حداقل چیزی که الان همه مایل هستن اتفاق بی افته مثبت شدن بازار و برگشتن ضررها هست

ایشالله خدا کمک میکنه و اتفاقهای خوب رقم میخوره نگران نباشید ضررهای هممون الآن برای همه قابل درکه
و اینکه خدا جایی دستت رو میگیره که اصلا فکرش رو نمیکنی اون دیگه بستگی به اعتقادادت داره
برای بنده تو زندگی شخصی بارها و بارها این اتفاق افتاده و تجربه کردم

پرسود باشیم :)

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
✅ شستا و ایران خودرو ، «ممنوع_متوقف» می مانند!!

بورس ٢۴ : مدیرعامل بورس تهران اعلام کرد : نماد شرکت های ایران خودرو و شستا روز سه شنبه بازگشایی نخواهند شد.

علی صحرایی به خبرنگار بورس ٢۴ دقایقی پیش خبر داد که نمادهای ایران خودرو و شستا فردا بازگشایی نخواهند شد و بازگشایی نمادهای این شرکت ها شفافیت بیشتری را می طلبد.

پیش از این اعلام شده بود که نماد این شرکت ها روز سه شنبه بازگشایی می شوند ، اما اینک بالاترین مقام اجرایی بورس تهران خبر داده که نمادها آماده بازگشایی نیستند.
پس معلوم شده فردا هم روز منفی هست که ترسیدن فردا بازشون کنن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
برنامه من برای فردا ,
فروش فملی درصورت سر به سر شد برای خرید دارا دوم
فروش ثبهساز برای خرید عرضه اولیه چهارشنبه

اصولا وقتی تصمیم میگیرم که اگر فلان شد بهمان کار رو انجام میده , هیچوقت فلان نمیشه !
پس بدونید که فردا هم لاله زاره و منتظر چمن زاز نباشید :D ;)

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
یه مطلب دیگه هم تا یادم نرفته بگم. بعضی ها میگن مهناز گفت شاخص میشه 8 میلیون و بهرام گفت میشه 4 میلیون و اصغر گفت میشه فلان و ما گول خوردیم. خوب کاری کردن گفتند. نظر کارشناسیشون این بوده، حالا اگر در گذر زمان خلافش ثابت شد معلوم میشه کارشناس های خبره ای نبودن. به همین سادگی. هیچ نکته، دسیسه، معمای فراتر و پنهانی وجود نداره. کی گفته به حرف اینا و امثالشون گوش کنید و حالا طلبکار بشید؟ اصلا کی گفته به حرف روحانی گوش بدید؟ میگن روحانی گفت همه چیز رو به بورس بسپارید و ما هم ورود کردیم! یعنی تا قبلش هم هرچی روحانی میگفت شما انجام میدادید؟ همه دولت ها از روز اول به غلط گفتن ماشین، دلار، سکه و... نخرید ارزون میشه. شما گوش کردید؟ نه. حالا عدل الان همین یه بار رو به خاطر گفته رئیس جمهور اومدین و اشتباه کردین؟ بریزید دور این مسخره بازی ها رو. دنبال مقصر نگردید. ببینید از توی اتفاقات این چند وقت چی در میاد. شاید تجربه، شاید در میان مدت الی بلند مدت منفعت مالی.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
حدس میزنم دلیل باز نشدن شستا و خودرو اینه که میخوان وقت بخرن تا احتمالا با حقوقیهاشون هماهنگ کنن جهت حمایت در روز بازگشایی..
اگر این دو تا منفی زیاد بخورن وضعیت خیلی بد میشه

بالا