• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
شاخص تا 1542000 ریزش داره بعدش شروع به رشد میکنه.

تا زمانی که تازه واردین بورس تخلیه نشن بازار به هیچ صراطی مستقیم نیست نه تکنیکال میشناسه نه بنیادی .سهمی که همه چیزش درسته یهو صبح صف خرید میلیونی بعد یه اردر ترس میزارن میشه صف فروش
بهتره جای تازه واردین از یه کلمه دیگه استفاده کنین. :) اینطوری سوئ تفاهم پیش نمیاد.

داوود رو فرستادیم اون ور به عنوان ستون پنجم :دی
سعید جان به نظرت با صف فروش میلیونی امروز چند درصد احتمال مثبت باز شدن وجود داره ؟! به نظر من 99 درصد منفی ـــه
اگر مثبت باز بشه مطمئن باش کاسه ای زیر نیم کاسه است ! بدون شک دستکاری کردن
ترس چیز خیلی بدی ـــه اکثر سهامداران ترسیدن ! فقط میخوان خارج بشن به هر قیمتی که شده !
اصولا آدم منفی نگری نیستم ولی فردا بدون شک روز خونینی خواهد بود
فردا میخوام یه دم نوش درست کنم اول صبح بکشم بالا :دی برم سر کار تا برگشت به خونه هم بورس رو نگاه نکنم :دی
برات نوتیفیکیشن می فرستم.

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
شاخص تا 1542000 ریزش داره بعدش شروع به رشد میکنه.

بهتره جای تازه واردین از یه کلمه دیگه استفاده کنین. :) اینطوری سوئ تفاهم پیش نمیاد.

برات نوتیفیکیشن می فرستم.
بیشتر دوستان منظورمو متوجه شدن مثل شما که طرف صحبتم افرادی هست که رفتار هیجانی دارن . فقط عده ای که خودشونو عقل کل حساب میکنن فهم و شعور صحبت کردن ندارن بهشون بر میخوره و روی به توهین میارن از سوزش زیاد
بله متاسفانه با این اخبار احتمالا تا 15000 بیاد ولی امیدواریم بکشه به سمت بالا نه پایین
اگر هرکس وجدان داشته باشه از ضرر دیگران خوشحال نمیشه نمیدونم چرا بعضیا تاپیک میزنن از ریزش و سقوط و ضرر دیگران خوشحالی میکنن
این افرادی که هی هر روز تو روزای منفی میان میگن حال بورست چطوره واقعا معلومه خیلی سوختن

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
نقل قول از استاد اسدنیا :
یک دوستی در رهاورد در مورد شاخص کل نوشته: اگه فردا حمایت 1600000 از دست بره میریم برای 0.5 فیبو که تقریبا روی 1500000 هست و بعدش 0.618 که محدوده 1370000 رو نشون میده که امیدوارم اتفاق نیفته

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
از روی ۱۵۰۰ پول بک میزنه وگرنه جور درنمیاد
ریزش به شکلی نیست که یهو بازار بریزه یه کم میره بالا، باز میاد پایین ترررر

فردا خودرو و شستا باز نمیشن
پالایش هم یک هفته گویا تمدید کنن

یعنی فردا هم با احتمال بالا قرمز بازار و کف ۱۶۰۰ هم از دست میره

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دوستان ،خیلی وارد جدل نشید که بیشتر باعث فرسودگی ذهنی میشه ،این هم تجربه ای بود برای خیلی ها که مغرور نشن و جو من استادم نگیرن ،هیچ کس هیچ تضمینی بابت بورس به کسی نداده که الان از زمین و زمان شاکی باشیم ،به امید خدا درست میشه ،یکی از دلایل تاکید بر خرید صندوق برای همین مواقع هست که بشه خارج شد

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام دوستان.من اقتصاد دان نیستم اما هرکسی اندازه خودش اطلاعات کم یا زیاد اقتصادی داره و توی ذهنش یه سناریو هایی رو متصوره.

1- تا قبل از این ریزش ، همه صحبت از تثبیت روی 2 و سپس رفتن شاخص یه کله تا 4 میلیون و بعضی ها 8 میلیون میکردن.کمتر کسی تصور شروع ریزش در مرداد ماه داشت!! هیچ کسی صحبت از ریزش نمیکرد و همه تحلیل ها این بود که مثلا فلان نماد شب عید قیمتش 5x هست.
پس همونطور که کسی تصورشو نمیکرد مرداد ماه این اوضاع پیش میاد و همه به شستا میگفتن عالیجناب شستا و سرخطی میزدن ، الان اکثرا میگن در آینده ریزش بیشتر و بیشتر میشه و دیگه بازار احتمالا تا 1401 بر نمیگرده خیلیا میگن سلام به شاخص 500 هزار واحدی-- قطعا اشتباه میکنن و معلوم نیست یک ماه آینده چه خبر باشه.شاید دوباره صف های خرید میلیونی ملت فراموشکار را ببینیم.

2-من فکر میکنم قطعا دولت سود بسیار خوبی تو این چند ماه کرد و خوب اکثر نظرات اینه که نوسان خوبی گرفته و همچنین مردم فکر میکنن کار دولت دیگه با بورس تموم شده! شما از کجا میدونی دولت با یه نوسان راضی شده باشه؟ شاید نوسان بعدی و بعدی و بعدی دیگری در راه باشه!!!( پس انقدر ترس از اینکه که آره دیگه دولت کارش با بورس تموم شد غیر منطقی هست)

3- نمیدونم چرا ، ولی من خودم هرچی شاخص پایین تر میاد داره ته دلم قرص تر میشه که صعود قوی تری در پیش هست.(روزای اول ناراحت میشدم ولی الان دیگه ناراحت نیمشم و برام عادی شده متاسفانه)

4-با اینکه مقدار خیلی کمی پول داشتم ولی امروز مقداری آب شده خرید کردم.(قطعا فقط من نیستم.پس تصور کنید چه فاجعه ای در انتظار دلار و طلا و ماشین هست)

5-برعکس این که خیلی ها فکر میکنن دیگه افسار کار از کنترل دولت گذشته من فکر میکنم اتفاقا دولت قدرت بسیار بسیار بالایی داره و اگر اراده کنه میتونه کل بازارو برای مدت بسیار بالایی هر روز کاملا مثبت نگهداره.

6-من به هیچ وجه به پست ها و مطالبی که توی مجازی گذاشته میشه و ایران رو با کشور دیگه مقایسه میکنن اهمیت نمیدم.(مثلا بورس فلان کشور فلان سال این بلا سرش اومد پس امروز بورس ایران هم مثل اون روز اون کشوره هست و قراره مثل الگوی اون پیش بره!!!) چرا اهمیت نمیدم؟ همه میدونیم اقتصاد ما کاملا اقتصادی ویران شده هست ولی درکمال تعجب همچنان سرپا هست!بانک ها اعلام ورشکستگی نمیکنن!خودروسازی ها درشو تخته نمیکنن!هیچ کارخانه مهمی بسته نشده و هنوز خیلی چیزا سرجاشه. یک دهم این تحریمایی که ایران چندین سال هست گرفتارشه هر کشور اروپایی مدرن دیگه ای بشه همین پرایدی که ما مسخره میکنیم با این تیتراژ نمیتونه بسازه. به یک سال نمیکشه نون خوردن هم برای ثروتمندای اون کشور گیر نمیاد.اون موقع که ترامپ تحریمای شدید اعمال کرد با توجه به حرفای پمپئو -هوک-بولتون توی خوابم نمیدید ایران این مقدار دوام بیاره و فکر میکرد دو سه ماهه توافق و تسلیم - چیزی که الان خود جمهوری خواها دارن ترامپو دست میندازن!(والا به پیغمبر ساندیسی نیستیم ولی کدوم کشور جرئت داشته پهباد آمریکایی بزنه یا حتی بیابونای عین الاسد بمبارون کنه) خلاصه که فکر میکنم درباره ایران نمیشه هیچ چیز را با قطعیت برای آینده پیش بینی کرد.کشور پهناور با منابع طبیعی بسیار بالا و موقعیت جغرافیایی بینظیر. و شاید شگفت انگیز ترین کشور دنیا که هیچ سر و کاری با هیچ مدل روند اقتصادی ، تحلیل و ... نداره.یادمون هست یه بار دولت دلارو از 20 کشوند به 9 تومن و برای مدت زیاد تری حول و حوش 14 نگهداشت پس حکومت خوشبختانه قدرت خوبی داره ولی داره برای دوام بیشتر آهسته از قدرتش خرج میکنه .

7-به خاطر تجربیات تلخ گذشته (وشیرین برای آینده) شخصا از این بورس جون سالم به در ببرم دیگه وارد هیچ مدل قراردادی که یه سر معامله دولت هست نخواهم شد.(پیش فروش خودرو - سهام و...)
چیزای زیادی تو یک سال گذشته یاد گرفتم.بجای پیش خرید خودرو همون موقع خریده بودم بسیار به صرفه تر بود(به خاطر افزایش قیمت های بی حساب کتاب کارخانه)
سهام نخریده بودم به نفعم بود(ضرر نیمکردم از اصل پولم و مایه مسخره و خنده ی دوستان نمیشدم.مخصوصا اونا که الان هی میگن یادته بهت گفتم آخرش میپوکه)
توی همه این موارد یک سر معامله دولت بوده و من ضرر کردم.

دفترچه بیمه ایرانیان پارسال 250 پول دادم امروز حدود 660 بود هزینش.
سیگار وینستون زیرش تاریخ تولید زده 99/05 و قیمتم زده 11000 ولی من پاکتی 14000 میخرم.
چوب حراج به سهامتون نزنید.نترسید.

8-اتفاقاتی که قراره فردا تو دنیای واقعی رخ بده هیچ تابعیتی از اینکه ما الان داریم تو مجازی چی مینویسیم و چی فکرمیکنیم نمیکنه و میتونه کاملا برعکس نظر اکثریت باشه.اتفاقات اول رخ میدن بعد وارد مجازی میشن بعد افراد با تخیل خودشون به اونها بال و پر میدن و شروع به خیالبافی میکنن برای حدس آینده ای که اصلا قرار نیست اون شکلی پیش بره. ولی به هرحال شما میخونی و وارد ذهنت میشه و اینه که اکثر ما شدیم زندانی اینستاگرام.کثیف ترین برنامه ای که تا حالا تولید شده و بستر بسیار راحتی برای ذهنیت دادن و مدیریت کردن سبک زندگی ما در زمینه های فراوان اقتصادی و اجتماعی با کمترین هزینه و راحت ترین روش. قدرت تفکر از ما گرفته شده و هرچی میبینیم عمل میکنیم.

9- توی مجازی پیجی که دارید فالو میکنید یا سورسی که ازش اطلاعات میگیرید و ناخودآگاه برای آینده برنامه ریزی میکینید و روش خیلی هم حساب میکنید و بسیار هم شسته رفته و پرطرفدار هست ممکنه توسط یه نوجوان شیطون 15 ساله یا یه روانی حسود و ورشکسته ی 50 ساله اداره بشه.(آدم مریض و روانی کم نداریم)

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
سلام دوستان.من اقتصاد دان نیستم اما هرکسی اندازه خودش اطلاعات کم یا زیاد اقتصادی داره و توی ذهنش یه سناریو هایی رو متصوره.

1- تا قبل از این ریزش ، همه صحبت از تثبیت روی 2 و سپس رفتن شاخص یه کله تا 4 میلیون و بعضی ها 8 میلیون میکردن.کمتر کسی تصور شروع ریزش در مرداد ماه داشت!! هیچ کسی صحبت از ریزش نمیکرد و همه تحلیل ها این بود که مثلا فلان نماد شب عید قیمتش 5x هست.
پس همونطور که کسی تصورشو نمیکرد مرداد ماه این اوضاع پیش میاد و همه به شستا میگفتن عالیجناب شستا و سرخطی میزدن ، الان اکثرا میگن در آینده ریزش بیشتر و بیشتر میشه و دیگه بازار احتمالا تا 1401 بر نمیگرده خیلیا میگن سلام به شاخص 500 هزار واحدی-- قطعا اشتباه میکنن و معلوم نیست یک ماه آینده چه خبر باشه.شاید دوباره صف های خرید میلیونی ملت فراموشکار را ببینیم.

2-من فکر میکنم قطعا دولت سود بسیار خوبی تو این چند ماه کرد و خوب اکثر نظرات اینه که نوسان خوبی گرفته و همچنین مردم فکر میکنن کار دولت دیگه با بورس تموم شده! شما از کجا میدونی دولت با یه نوسان راضی شده باشه؟ شاید نوسان بعدی و بعدی و بعدی دیگری در راه باشه!!!( پس انقدر ترس از اینکه که آره دیگه دولت کارش با بورس تموم شد غیر منطقی هست)

3- نمیدونم چرا ، ولی من خودم هرچی شاخص پایین تر میاد داره ته دلم قرص تر میشه که صعود قوی تری در پیش هست.(روزای اول ناراحت میشدم ولی الان دیگه ناراحت نیمشم و برام عادی شده متاسفانه)

4-با اینکه مقدار خیلی کمی پول داشتم ولی امروز مقداری آب شده خرید کردم.(قطعا فقط من نیستم.پس تصور کنید چه فاجعه ای در انتظار دلار و طلا و ماشین هست)

5-برعکس این که خیلی ها فکر میکنن دیگه افسار کار از کنترل دولت گذشته من فکر میکنم اتفاقا دولت قدرت بسیار بسیار بالایی داره و اگر اراده کنه میتونه کل بازارو برای مدت بسیار بالایی هر روز کاملا مثبت نگهداره.

6-من به هیچ وجه به پست ها و مطالبی که توی مجازی گذاشته میشه و ایران رو با کشور دیگه مقایسه میکنن اهمیت نمیدم.(مثلا بورس فلان کشور فلان سال این بلا سرش اومد پس امروز بورس ایران هم مثل اون روز اون کشوره هست و قراره مثل الگوی اون پیش بره!!!) چرا اهمیت نمیدم؟ همه میدونیم اقتصاد ما کاملا اقتصادی ویران شده هست ولی درکمال تعجب همچنان سرپا هست!بانک ها اعلام ورشکستگی نمیکنن!خودروسازی ها درشو تخته نمیکنن!هیچ کارخانه مهمی بسته نشده و هنوز خیلی چیزا سرجاشه. یک دهم این تحریمایی که ایران چندین سال هست گرفتارشه هر کشور اروپایی مدرن دیگه ای بشه همین پرایدی که ما مسخره میکنیم با این تیتراژ نمیتونه بسازه. به یک سال نمیکشه نون خوردن هم برای ثروتمندای اون کشور گیر نمیاد.اون موقع که ترامپ تحریمای شدید اعمال کرد با توجه به حرفای پمپئو -هوک-بولتون توی خوابم نمیدید ایران این مقدار دوام بیاره و فکر میکرد دو سه ماهه توافق و تسلیم - چیزی که الان خود جمهوری خواها دارن ترامپو دست میندازن!(والا به پیغمبر ساندیسی نیستیم ولی کدوم کشور جرئت داشته پهباد آمریکایی بزنه یا حتی بیابونای عین الاسد بمبارون کنه) خلاصه که فکر میکنم درباره ایران نمیشه هیچ چیز را با قطعیت برای آینده پیش بینی کرد.کشور پهناور با منابع طبیعی بسیار بالا و موقعیت جغرافیایی بینظیر. و شاید شگفت انگیز ترین کشور دنیا که هیچ سر و کاری با هیچ مدل روند اقتصادی ، تحلیل و ... نداره.یادمون هست یه بار دولت دلارو از 20 کشوند به 9 تومن و برای مدت زیاد تری حول و حوش 14 نگهداشت پس حکومت خوشبختانه قدرت خوبی داره ولی داره برای دوام بیشتر آهسته از قدرتش خرج میکنه .

7-به خاطر تجربیات تلخ گذشته (وشیرین برای آینده) شخصا از این بورس جون سالم به در ببرم دیگه وارد هیچ مدل قراردادی که یه سر معامله دولت هست نخواهم شد.(پیش فروش خودرو - سهام و...)
چیزای زیادی تو یک سال گذشته یاد گرفتم.بجای پیش خرید خودرو همون موقع خریده بودم بسیار به صرفه تر بود(به خاطر افزایش قیمت های بی حساب کتاب کارخانه)
سهام نخریده بودم به نفعم بود(ضرر نیمکردم از اصل پولم و مایه مسخره و خنده ی دوستان نمیشدم.مخصوصا اونا که الان هی میگن یادته بهت گفتم آخرش میپوکه)
توی همه این موارد یک سر معامله دولت بوده و من ضرر کردم.

سیگار وینستون زیرش تاریخ تولید زده 99/05 و قیمتم زده 11000 ولی من پاکتی 14000 میخرم.
چوب حراج به سهامتون نزنید.نترسید.

8-اتفاقاتی که قراره فردا تو دنیای واقعی رخ بده هیچ تابعیتی از اینکه ما الان داریم تو مجازی چی مینویسیم و چی فکرمیکنیم نمیکنه و میتونه کاملا برعکس نظر اکثریت باشه.اتفاقات اول رخ میدن بعد وارد مجازی میشن بعد افراد با تخیل خودشون به اونها بال و پر میدن و شروع به خیالبافی میکنن برای حدس آینده ای که اصلا قرار نیست اون شکلی پیش بره. ولی به هرحال شما میخونی و وارد ذهنت میشه و اینه که اکثر ما شدیم زندانی اینستاگرام.کثیف ترین برنامه ای که تا حالا تولید شده و بستر بسیار راحتی برای ذهنیت دادن و مدیریت کردن سبک زندگی ما در زمینه های فراوان اقتصادی و اجتماعی با کمترین هزینه و راحت ترین روش. قدرت تفکر از ما گرفته شده و هرچی میبینیم عمل میکنیم.

9- توی مجازی پیجی که دارید فالو میکنید یا سورسی که ازش اطلاعات میگیرید و ناخودآگاه برای آینده برنامه ریزی میکینید و روش خیلی هم حساب میکنید و بسیار هم شسته رفته و پرطرفدار هست ممکنه توسط یه نوجوان شیطون 15 ساله یا یه روانی حسود و ورشکسته ی 50 ساله اداره بشه.(آدم مریض و روانی کم نداریم)
بزار اول یک عدد بگم که حس بگیرید
رقم مالی ریزش بورس این دو ماه به اندازه کل سپرده‌های درون بانک‌هاست
چندتا موسسه پارسال برشکست شدن چه بلوایی شد و چه پول‌هایی برای دو سال بلوکه نشد
اما الان خیلی عادی در قالب طنز، تمسخر و سرزنش تقصیر رو میندازن گردن مال باخته

اگر بخواد این رقم برگرده مسلم باید از جیب دولت نباشه، چون اصلا پولی برای اینکارها نداره و هر تزریق مالی مواجه است با تورم و تورم و تورم

اعتمادها نسبت به بورس از بین رفته و خودتون دارید میگید که سر به سر بشید، خارج میشید و کلاهتون هم بیفته دیگه نمیاید
پس دوباره بازی سازی کنن به سادگی پول مردم وارد بورس نمیشه و این رو خوب میدونن
از طرفی اکثرا پیش خودشون قبل از انتخابات ما از سهمامون خارج میشیم، فکر میکنید بازی گردان‌ها این رو نمیدونستن؟

قرار بود سهام شرکت‌های دیجی‌کالا، کافه بازار‌اسنپ و تپ‌سی تا اخر شهریور وارد بورس بشه؟ پس چی شد؟ نصف شهریور هم گذشت (چون زمانش نیست و این شرکت ا نمیان که ارزش‌گذاری کم بشن)

حقیقتش وقتی شاخص از ۱۸۰۰ گذشت اکثر تکنیکالی‌ها و قدیمی‌ها میگفتن که اصلاح شدیدی در حد ۳۰۰ هزار داره... اما انقدر بازار جذاب بود هر روز چند همت پول وارد میشد و یه کله تا ۲۲۰۰ بردش...

در مورد تحریم هم بگم که تماما برای کشور ما شوخی... اینها حتی خون‌های اهدایی هم میفروشن به کشورهای اطراف
روزانه فقط ۴۰۰ هزار بشکه صادرات گاز ایران به چین که ثبت میشه داخل گمرک چین
قاچاق نفت هم که بماند یا فروش سنگ اهن به چین

خوراک صنایع مادرمون شده گاز و به شدت با بولدیزر دارن پول پارو میکنن

اکثر به قریب شرکت‌های کوچیکمون و مخصوصا خوراکی‌ها صادارت دارن به کشورهای اطراف و با چمدون پول رو برمی‌گردونن

روزانه خدا کیلو طلا میره دوبی و جاش دلار میاد به صورت مسافرتی

این‌ا رو گفتم که فکر نکنید تحریم‌ا زمین گیرمون کردن، فقط جیب یک عده رو پر پول کردن و شده بهونه‌ای برای یک عده

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان من فقط این به ذهنم میرسه که با ماشینتون دارید به سفر شمال میرید و مثلا تو جاده چالوس گیر کردید و نه میتونید برگردید و نه میتونید حرکت کنید چکار میکنید ؟
خب معلومه اینقدر صبر میکنید تا ترافیک روان بشه که یا دور بزنید و یا برسید به مقصد
الآن هم ما تو ترافیک صفهای میلیونی فروش متاسفانه گیر کردیم و قیمت برخی از سهمها هم رسیده به بهمن و اسفند 98 و عملا هیچ کاری نمیشه کرد
اگر امروز شستا و خودرو باز میشد بازم یه امیدی به برگشت بازار و شاخص بود اما بازم نذاشتن این نشون میده میل به منفی بودن بازار هنوز ادامه داره و متاسفانه معلوم نیست چه بلایی میخوان سرمون بیارن
از طرفی هم اینجا ایرانه و چون هیچ ثبات و نظمی درش دیده نمیشه امکان داره یهو همه چیز برگرده و اینایی که الآن موندن و دارن روزی 5 درصد منفی میخورن (از جمله خودم که تو پستهای قبلی عرض کردم) فقط به این امید موندن که بازار برگرده و ضررها جبران بشه اما نکته اینجاست که زمانش معلوم نیست بستگی داره آقایون کی راضی بشن !

با اینحال بحث های اینچنینی با این وضعیت وخیمی که پیش اومده فقط روان رو از بین میبره و باعث میشه یهو تصمیمی بگیریم که بعدا پشیمون بشیم
در کل از دست من و شما غیر از انتظار و نرفتن به صفهای فروش کار دیگه ای برنمیاد متاسفانه مگر اینکه نهادهای دولتی قوی بیان پای کار

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
دوستان من فقط این به ذهنم میرسه که با ماشینتون دارید به سفر شمال میرید و مثلا تو جاده چالوس گیر کردید و نه میتونید برگردید و نه میتونید حرکت کنید چکار میکنید ؟
خب معلومه اینقدر صبر میکنید تا ترافیک روان بشه که یا دور بزنید و یا برسید به مقصد
الآن هم ما تو ترافیک صفهای میلیونی فروش متاسفانه گیر کردیم و قیمت برخی از سهمها هم رسیده به بهمن و اسفند 98 و عملا هیچ کاری نمیشه کرد
اگر امروز شستا و خودرو باز میشد بازم یه امیدی به برگشت بازار و شاخص بود اما بازم نذاشتن این نشون میده میل به منفی بودن بازار هنوز ادامه داره و متاسفانه معلوم نیست چه بلایی میخوان سرمون بیارن
از طرفی هم اینجا ایرانه و چون هیچ ثبات و نظمی درش دیده نمیشه امکان داره یهو همه چیز برگرده و اینایی که الآن موندن و دارن روزی 5 درصد منفی میخورن (از جمله خودم که تو پستهای قبلی عرض کردم) فقط به این امید موندن که بازار برگرده و ضررها جبران بشه اما نکته اینجاست که زمانش معلوم نیست بستگی داره آقایون کی راضی بشن !

با اینحال بحث های اینچنینی با این وضعیت وخیمی که پیش اومده فقط روان رو از بین میبره و باعث میشه یهو تصمیمی بگیریم که بعدا پشیمون بشیم
در کل از دست من و شما غیر از انتظار و نرفتن به صفهای فروش کار دیگه ای برنمیاد متاسفانه مگر اینکه نهادهای دولتی قوی بیان پای کار
سلام
اگر خودرو و شستا باز می شدند وضعیت وخیم تر می شدند، مهدی میرزایی در این مورد نوشتن
ممنوع کردن این دو نماد انتخاب خوبی بود (هر چند بسیار دیر، من فکر میکردم هفته قبل این اتفاق بیفته)

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
شایعه و حرف تو اغتثاد ایران خیلی تاثیر داره و زیاده از حده. . .
ولی بورس یه تفاوت داره که برعکس بازارهای دیگه توش آدم مدعی یا کارشناس یا کارنشناس زیاده
تو خودرو مثلاً یه آقای یارومنشی مو قشنگ سفیده هست و یا وزیر یا معاونی چیز نظر میدن یا تو طلا نشده مثلا یه طلافروش چیزی بگه نهایت رئیس انجمنشون یا کس دیگه اظهار فصل می نومایند.
ولی بورس تا دلتون بخواد حرّاف زیاده و کافیه یه خبرنگار یه روزنامه دولتی باشه و این طرف هم یه کارشناس عشق مصاحبه هم پیدا بشه هر روز به این بازار که بی اعتماد شده با حرف و حدیث درست یا نادرست یه لگدی میزنن . . .

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

این همون بیمه سلامته که قدیم هزار تومن بود؟ سری جدیدش (660 تومنی) واقعا پوشش درمانی هم داره؟ من فقط رو بیمه تکمیلی ام حساب میکنم، ولی اگر بیمه ایرانیان (سلامت؟) به عنوان بیمه پایه پوشش معقولی داشته باشه بد نیست با این قیمت. البته اگر اینطور نباشه که هرجا بری بگن اینو نمیپذیریم :D

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
خب تقریباً با کله خورد زمین
با تشکر از تدبیریان و تبخریان

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
هنگ های دستوری کارگزاری ها شروع شد---گوش به زنگ باشید-احتمالا میخواد اتفاقاتی بیوفته امروز!امروز مشخص میشه یا صعود شروع میشه یا میریم به 1400

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
هنگ های دستوری کارگزاری ها شروع شد---گوش به زنگ باشید-احتمالا میخواد اتفاقاتی بیوفته امروز!امروز مشخص میشه یا صعود شروع میشه یا میریم به 1400
فعلا که اکثرا صف فروش شده

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
اکثر عرضه اولیه ها صف فروش شدن
امین، ثبهساز، بگیلان

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
حجم هاي فروش امروز يكم عجيب نيست؟
بالاترين حجم فروش تو هفته هاي اخيره واسه امروزه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
افت شاخص زیر 1 میلیون 600 هزار واحد با بیشترین تاثیر از نماد #فارس، شاخص کل در همین ابتدا با افت 20 هزار واحدی در محدوده 1 میلیون 587 هزار واحدی قرار دارد.

• Like
Reactions: D^D

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بالا