• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
شرف بازیگر خرد !؟
حقوقی این سهم امروز 1 میلیون خرید که پایانیش پر بشه و بیشتر افت کنه ! هیچ کدوم از سهم های من پایانیشون پر نشده فقط این سهم به لطف حقوقی پر شد !
چند روزه این حرکتو میزنه حقوقی رو این سهم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
مسئلتون !

دوستان نماد ثبهساز تا دیروز 79% و خورده ای سود داده بود , امروز تا الان که منفی هست و قطعا امروز با -5 بسته میشه
قیمت پایانی دیروز 399 بود و قیمت کف امروز 380 , یعنی 19 تومن کمتر که طبق آمار بورس یعنی 4.76% منفیUntitled2.jpg

من ریاضیاتم خوب نیست , سوال اینجاست که وقتی دیروز 79% و خورده ای سود بوده و امروز -5 شده , مگه نباید بشه 74% یا همین حدودا ؟
پس چرا تقریبا 10% منفی شده !
Untitled-1.jpg

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
دوستان کسی این فیلمو دیده ؟ واقعیه ؟ از ثانیه 35 به بعد منظورمه
نظرتون چیه ؟
واقعا نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس این حرفو زده !؟

امکان داره حق السهمش رو نداده باشن

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
مسئلتون !

دوستان نماد ثبهساز تا دیروز 79% و خورده ای سود داده بود , امروز تا الان که منفی هست و قطعا امروز با -5 بسته میشه
قیمت پایانی دیروز 399 بود و قیمت کف امروز 380 , یعنی 19 تومن کمتر که طبق آمار بورس یعنی 4.76% منفیمشاهده پیوست 1197009

من ریاضیاتم خوب نیست , سوال اینجاست که وقتی دیروز 79% و خورده ای سود بوده و امروز -5 شده , مگه نباید بشه 74% یا همین حدودا ؟
پس چرا تقریبا 10% منفی شده !
مشاهده پیوست 1197015
قانون سود و زیان مرکب
زیان ۵ درصدی از قیمت روز گذشته ، برابر زیان حدود ۱۰ درصدی از قیمت خرید اولیه است

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
فکر کنم فردا کل بورس رو به بهونه انبار گردانی :rolleyes:هم که شده ببندن، انگار تنها راهی که به ذهنشون میرسه برای جلوگیری از سقوط بستن نمادها هست :oops:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
نتیجه منفعت طلبی و غرض ورزی ۲۵‌ اقتصادخوان نامه نگار در تصاویر فوق

۱.صفهای خرید ارز جلوی صرافی ها جای صفهای کدگیری جلوی کارگزاری ها و دفاتر پیشخوان را گرفت!

۲.توییت احسان نصر خطاب به ۲۵ اقتصادخوان بی تجربه: رشد نوسانی قیمتهای چندماه گذشته اثر رشد شاخص بورس نبود اما رشد افسار گسیخته این روزهای دلار و ماشین و خونه و... دقیقا نتیجه فرار پول از بورس هست!

۳.خروج پول از بازار سرمایه یعنی رشد بازارهای مخرب موازی ، متاسفانه باید منتظر یک ابر #تورم دیگری باشیم چرا که با حرکت دلار ، قیمت خودرو ، ملک ، لوازم خانگی و مایحتاج زندگی افسار پاره خواهد کرد همه اینها نتیجه سقوط بورس است.f8e41181-ce88-41ab-8c86-14092b5620c4.jpeg

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

۱.صفهای خرید ارز جلوی صرافی ها جای صفهای کدگیری جلوی کارگزاری ها و دفاتر پیشخوان را گرفت!

۲.توییت احسان نصر خطاب به ۲۵ اقتصادخوان بی تجربه: رشد نوسانی قیمتهای چندماه گذشته اثر رشد شاخص بورس نبود اما رشد افسار گسیخته این روزهای دلار و ماشین و خونه و... دقیقا نتیجه فرار پول از بورس هست!

۳.خروج پول از بازار سرمایه یعنی رشد بازارهای مخرب موازی ، متاسفانه باید منتظر یک ابر #تورم دیگری باشیم چرا که با حرکت دلار ، قیمت خودرو ، ملک ، لوازم خانگی و مایحتاج زندگی افسار پاره خواهد کرد همه اینها نتیجه سقوط بورس است.مشاهده پیوست 1197034
نه گرونی دلار نه تورم و نه هیچ چیز مهم نیست کار خودشونو طبق برنامه پیش می برن و فقط مهم موفقیت آمیز بودن برنامه هاست.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
یحتمل مطلب کانال دکتر اسدنیا درست از آب در اومد

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
من که چندتارو سر به سر فروختم امروز نخواستیم سودتونو فقط ضرر نزن

.N.

Registered User
لایک‌ها
138

۳.خروج پول از بازار سرمایه یعنی رشد بازارهای مخرب موازی ، متاسفانه باید منتظر یک ابر #تورم دیگری باشیم چرا که با حرکت دلار ، قیمت خودرو ، ملک ، لوازم خانگی و مایحتاج زندگی افسار پاره خواهد کرد همه اینها نتیجه سقوط بورس است.مشاهده پیوست 1197034
متاسفانه هرکس به فکر خودشه اون 25 تا از قافله عقب مونده بودن اینطور سوزشون گرفته بود والانم ما که چیزی از حمایت ندیدیم فقط خبر فیک پخش میکنن

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
من پیش‌بینی میکنم فردا روز خیلی مهمی هست

اگر فردا هم شاخص منفی باشه، یعنی یک عقب‌نشینی استراتژیک، و آماده شدن برای سرسبز شدن بازار از روز شنبه ...

و اگر فردا شاخص مثبت شد، یعنی از روز شنبه شاهد یک بازار سرسبز خواهیم بود ...

امیدوارم به زودی نتیجه سهامداریمون رو ببینیم و همگی پرسود باشیم :)

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
به نظر من ریزش لازم بود بخاطر گپی که ایجاد شده بود بین بازده بورس و قیمت ملک و دلار ولی دیگه داره از کنترل خارج میشه و از اونور بوم داریم میوفتیم بديش این هست که تر و خشک با هم میسوزه و اصلا به نوع بنیاد سهم و رشد قیمت گذشته سهم کاری نداره.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دلم میخواد در کنار بورس، یه دستی هم تو فارکس داشته باشم
تو یکی دوتا از کارگزاری هاش عضو شدم پیام دادم تا ببینیم چی میشه
یکی دوتا از همکلاسی های دوره خانه سرمایه ام در کنار بورس تو فارکس هم رفتن،خیلی راضین
ببینم فارکس هم مثل بورس خودمون اخبار محور هست که با یک خبر بالا و پایین بشه ؟
اگر احیانا اینطور باشه که خیلی سخته جمع آوری اخبار خارجی :p
اگر تو این زمینه به نتایجی رسیدی و وقتشو داشتی اینجا شیر کن استفاده کنیم ممنونم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اگر فردا هم شاخص منفی باشه، یعنی یک عقب‌نشینی استراتژیک، و آماده شدن برای سرسبز شدن بازار از روز شنبه ...

و اگر فردا شاخص مثبت شد، یعنی از روز شنبه شاهد یک بازار سرسبز خواهیم بود ...
یعنی کلا از شنبه بازار چمن زاره !!
دلِ خوش سیری چند ! :D

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دلم میخواد در کنار بورس، یه دستی هم تو فارکس داشته باشم
تو یکی دوتا از کارگزاری هاش عضو شدم پیام دادم تا ببینیم چی میشه
یکی دوتا از همکلاسی های دوره خانه سرمایه ام در کنار بورس تو فارکس هم رفتن،خیلی راضین

هرساله افرادی وارد فارکس به قصد ترید وارد میشن و سال آینده 80درصد این افراد اصلا هیچ حضوری ندارن چون که پولی براشون نمونده

از تجربیات افراد با سابقه درمورد فارکس حتما استفاده کنید و نه تازه به کار ها که با هدف یک شبه پول دار شدن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خبر خوب در بازار خراب

سخنگوی دولت: از اول هفته آينده صندوق توسعه ملي يک درصد از سرمايه خودش را در صندوق تثبيت بازار سپرده گذري خواهد کرد که تاثير مثبتي در بازار بورس خواهد داشت/ شوراي عالي بورس جلسه فوق العاده اي در پنجشنبه براي حل موضوعات تشکيل خواهد داد

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
هرساله افرادی وارد فارکس به قصد ترید وارد میشن و سال آینده 80درصد این افراد اصلا هیچ حضوری ندارن چون که پولی براشون نمونده

از تجربیات افراد با سابقه درمورد فارکس حتما استفاده کنید و نه تازه به کار ها که با هدف یک شبه پول دار شدن

یکی دوتا از دوست های صمیمیم بالای ده دوازده ساله که تو فارکسن ولی بدیش اینه که الان تهران نیستن.
اگه بخوام جدی جدی وارد شم،یا خودم یه مدت میرم پیش اونا یا اونارو یه مدت میارم پیش خودم.

بالا