gorbachof4
Registered User
- نوشتهها
- 1,247
- لایکها
- 1,889
حاجی شما که همش تو سنگر دشمنی
زفکا رو چندتا از بچه ها نظر داشتن بازیگر عمدا داره پر میکنه که منفی 5 بخوره![]()
باگهافق با 138% سود مثل اینکه از مجمع اومده بیرون ! معلوم نیست اشکالی سیستمی هست یا واقعا این اتفاق افتاده . قیمت از روی 6-7 تومن رفته روی 18 هزار تومن . روی تابلوی tsetmc هم همین قیمت ثبت شده . ببینیم بلاخره چه میشود
کجایی داوود خان رفتی پاتوق نشین شدی ول کن افتک روافق تو بازار منفی چیکار کرد ....
این قدرت تحلیله
فعلا گزارش میدم ، بعد میام همه رو میخونممممنمیدونین چه فشاری رومونه . دیشب 4 صب اومدم خونه ، تا دوش گرفتم 5 صبح بود !
![]()
سهم که حجم اردرهای منفیش زیاد باشه ، سنگینه شناگری که به پاش سنگ وصل کردن . با خرید زدن پایانی پر میشه ولی سهم باید سبک باشه !
الانم زفکا رو داریم با اردرای صعودی میچینیم که معاملات روی قیمت های بالا بخوره ، شاید فردا هم منفی بخوره ولی دیگه چیزی برای حمایت نداریم متاسفانه . اما امروز تمام تلاشمون رو میکنیم که سهم پایانیش روی منفی کف نمونه و روی همین پایانی ای که هستش بسته بشه شاید هم یکم بالاتر و نزدیک به صفر
دیگه باید ببینیم سهامدارای خرد چقدر زور میزنن سهم رو منفی بکنن![]()
ما داریم توی یه کانال صعودی کندل های امروز رو بهش جهت میدیم ، بقیه خریدارا هم خود به خود با جو همراه میشن
الان 38 هزار تارو کف فعلی گرفتیم
بازم برم ، اردر بازی ، دوباره میام![]()
افق نداشتی نه ؟ چند هفته ای بود در موردش صحبت میکردمکجایی داوود خان رفتی پاتوق نشین شدی ول کن افتک روبیا همینجا سر مزار سهام هامون زار بزنیم... این زفکا هم ولش کنین بهتره ها حجم مبنا پر نمیکرد حداقل(شوخی)، منم رو منفی 5 (خرید) هر روز 1 اردر دارم
![]()
بهترین کارو کردیمن که امروز سهام یاب و تالار بورس را از مرورگرم حذف کردم
تیک اعلان این صفحه را هم غیرفعال کردم
میرم دنبال کار و زندگی تا سال بعد
شنیدم در بورس به مو میرسه ولی پاره نمیشه
اصل تعداد سهام است که سرجاشه / سهامی هم که دارم همش بنیادی است
انشالله که همه پر سود باشید
افق دارم ولی خیلی کمه فقط خریدم برای اینکه میرم از فروشگاهش خرید میکنم همیشه یه حس مالکیت داشته باشم بهشافق نداشتی نه ؟ چند هفته ای بود در موردش صحبت میکردم![]()
آخه اینجا باید از اول بشینم همه پستا رو بخونم ، میخوام سر فرصت اینکارو بکنم
تاپیک بورسی حرمت داره نه لذت![]()
ولی پاتوق لذت داره![]()
این هفته واسه سهم هایی که داریم خیلی حساسه
خداییش زفکا رو ببین ، قشنگ مثل توپ میزنیم زیرش بالا بره ، دوباره میاد پایین![]()
کندل های 3 دقیقه ای امروزش مشخصه
میخواستیم رو 38 نگهداری بکنیم که یهو اومد پایید روی 37400 تثبیت شد
الان دوباره 38 تاست ببینیم میفهمن که نفروشن![]()
واسه پایین اومدن پایانی نگران نباش ، نمیتونم بگم چقدر زفکا داریم ولی در حد توان مراقبشیم![]()
وقتی اتوماتیک خودش خرید بزنه بعد هرموقع دستی هم بزنی این ارور رو میدهاین چه داستانیه ؟ عرضه اولیه هم دیگه نمیخره مفید معلوم نیست به چه دردی میخوره
- خطا درخواست خرید برای این سهامدار قبلا ثبت گردیده است
دستی نزدم خود به خود این مدلی شدهوقتی اتوماتیک خودش خرید بزنه بعد هرموقع دستی هم بزنی این ارور رو میده
بعضی وقتا اتومات که میزنه حتا توی سفارشات ارسالی هم نمیاد
والا اینقدر با اعداد بازی میکنن که آدم شت گیجه میگیره و بیخیال حساب کتاب میشه ,نگفتم نمیگیره بحث این بود تو پرتفوی تو سیستم های آنلاین پلاس حساب میکنه تو سود نهایی (یعنی از سود نهایی کارمزد خرید و فروش رو کم میکنه) تا نفروشی که نمیشه کم کرد ازت !