• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
افق تو بازار منفی چیکار کرد ....
این قدرت تحلیله

فعلا گزارش میدم ، بعد میام همه رو میخونمممم :p نمیدونین چه فشاری رومونه . دیشب 4 صب اومدم خونه ، تا دوش گرفتم 5 صبح بود !

حاجی شما که همش تو سنگر دشمنی :D
زفکا رو چندتا از بچه ها نظر داشتن بازیگر عمدا داره پر میکنه که منفی 5 بخوره
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

سهم که حجم اردرهای منفیش زیاد باشه ، سنگینه شناگری که به پاش سنگ وصل کردن . با خرید زدن پایانی پر میشه ولی سهم باید سبک باشه !
الانم زفکا رو داریم با اردرای صعودی میچینیم که معاملات روی قیمت های بالا بخوره ، شاید فردا هم منفی بخوره ولی دیگه چیزی برای حمایت نداریم متاسفانه . اما امروز تمام تلاشمون رو میکنیم که سهم پایانیش روی منفی کف نمونه و روی همین پایانی ای که هستش بسته بشه شاید هم یکم بالاتر و نزدیک به صفر
دیگه باید ببینیم سهامدارای خرد چقدر زور میزنن سهم رو منفی بکنن
bav3_154fs759111.gif

ما داریم توی یه کانال صعودی کندل های امروز رو بهش جهت میدیم ، بقیه خریدارا هم خود به خود با جو همراه میشن
الان 38 هزار تارو کف فعلی گرفتیم
بازم برم ، اردر بازی ، دوباره میام
crazy.gif

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
بعضی از سهم ها دارند به حمایت بنیادی نزدیک میشن یا اصلا رسیدن!
مثل بسیاری از پتروشیمی ها که پی بر ای تحلیلی شون زیر هفت و حتی شش اومده - چندتا از سیمانی ها و ... اکثر تجدیدی ها با قیمت تئوریک زیر 300 و 400 بعد از افزایش سرمایه معامله میشن
فروش اینجور سهم ها نه تنها توجیهی نداره، بلکه حماقته! مشخصه که بازار کم کم داره به نقطه پایانی اصلاح نزدیک میشه - البته همچنان سهم های بزرگ و بادکرده توسط دولت اذیتمون خواهد کرد.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
افق با 138% سود مثل اینکه از مجمع اومده بیرون ! معلوم نیست اشکالی سیستمی هست یا واقعا این اتفاق افتاده . قیمت از روی 6-7 تومن رفته روی 18 هزار تومن . روی تابلوی tsetmc هم همین قیمت ثبت شده . ببینیم بلاخره چه میشود
باگه

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
الان برای خرید ونیکی فرصت مناسبیه؟ یا هنوز جاداره اصلاح بخوره؟

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
ثبهساز الف خورد!

----------

هفت واحد اداری در قالب هفت طبقه با وضع موجود تحت قرارداد شماره 2032 به شرکت مجتمع کاغذسازی راشا کاسپین ایرانیان فروخته شد. مبلغ قرارداد بر پایه نظر کارشناسی به شماره 03121/ک/99 مورخ 1399/03/10 و براساس مزایده برگزار شده مطابق با آگهی های منتشر شده در در روزنامه همشهری مورخ 99/04/09 و روزنامه اطلاعات مورخ 99/04/11 و روزنامه دنیای اقتصاد مورخ 99/04/15، مبلغ 1،950،500،000،000 ریال تعیین شده که مبلغ 585،150،000،000 ریال پرداخت شده و مابقی این مبلغ طی 8 قسط به شرح ماده 5 قرارداد مذکور پرداخت میگردد. همچنین مبلغ 195،050 میلیون ریال از بابت 10% هنگام تحویل واحد به شرکت بهساز کاشانه تهران نقدا پرداخت خواهد شد. مطابق با ماده 10 قرارداد مذکور، نقل و انتقال سند پس از تسویه کامل تعهدات توسط خریدار انجام خواهد گرفت.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
شبکه خبر دژپسند داره زنده در مورد بورس حرف میزنه، مثل همیشه خوب حرف میزنن ولی :rolleyes:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
افق تو بازار منفی چیکار کرد ....
این قدرت تحلیله

فعلا گزارش میدم ، بعد میام همه رو میخونمممم :p نمیدونین چه فشاری رومونه . دیشب 4 صب اومدم خونه ، تا دوش گرفتم 5 صبح بود !

bav3_154fs759111.gif

سهم که حجم اردرهای منفیش زیاد باشه ، سنگینه شناگری که به پاش سنگ وصل کردن . با خرید زدن پایانی پر میشه ولی سهم باید سبک باشه !
الانم زفکا رو داریم با اردرای صعودی میچینیم که معاملات روی قیمت های بالا بخوره ، شاید فردا هم منفی بخوره ولی دیگه چیزی برای حمایت نداریم متاسفانه . اما امروز تمام تلاشمون رو میکنیم که سهم پایانیش روی منفی کف نمونه و روی همین پایانی ای که هستش بسته بشه شاید هم یکم بالاتر و نزدیک به صفر
دیگه باید ببینیم سهامدارای خرد چقدر زور میزنن سهم رو منفی بکنن
bav3_154fs759111.gif

ما داریم توی یه کانال صعودی کندل های امروز رو بهش جهت میدیم ، بقیه خریدارا هم خود به خود با جو همراه میشن
الان 38 هزار تارو کف فعلی گرفتیم
بازم برم ، اردر بازی ، دوباره میام
crazy.gif
کجایی داوود خان رفتی پاتوق نشین شدی ول کن افتک رو :p بیا همینجا سر مزار سهام هامون زار بزنیم... این زفکا هم ولش کنین بهتره ها حجم مبنا پر نمی‌کرد حداقل(شوخی)، منم رو منفی 5 (خرید) هر روز 1 اردر دارم :p

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اگر خبر انتشار اوراق اختیار درست باشه (که محتملا هست) از تمام مزخرفاتی که طی ایام اخیر به عنوان حمایت مطرح شده ،بهتر ،منطقی تر و موثرتره، در ‌کنار اون یک درصد صندوق میتونه کلا مسیر بازار عوض بشه ،از صندوق ها فروختم بجاش وبصادر خریدم و وتجارت افزایش دادم ،ببینیم چطور پیش میره

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کجایی داوود خان رفتی پاتوق نشین شدی ول کن افتک رو :p بیا همینجا سر مزار سهام هامون زار بزنیم... این زفکا هم ولش کنین بهتره ها حجم مبنا پر نمی‌کرد حداقل(شوخی)، منم رو منفی 5 (خرید) هر روز 1 اردر دارم :p
افق نداشتی نه ؟ چند هفته ای بود در موردش صحبت میکردم
bav3_154fs759111.gif

آخه اینجا باید از اول بشینم همه پستا رو بخونم ، میخوام سر فرصت اینکارو بکنم :p
تاپیک بورسی حرمت داره نه لذت
bav3_154fs759111.gif

ولی پاتوق لذت داره
crazy.gif

این هفته واسه سهم هایی که داریم خیلی حساسه
خداییش زفکا رو ببین ، قشنگ مثل توپ میزنیم زیرش بالا بره ، دوباره میاد پایین
crazy.gif

کندل های 3 دقیقه ای امروزش مشخصه

میخواستیم رو 38 نگهداری بکنیم که یهو اومد پایید روی 37400 تثبیت شد
الان دوباره 38 تاست ببینیم میفهمن که نفروشن
bav3_154fs759111.gif

واسه پایین اومدن پایانی نگران نباش ، نمیتونم بگم چقدر زفکا داریم ولی در حد توان مراقبشیم
crazy.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
نمیدونم چرا همیشه روز قبل از تعطیلی بازار رو یه تکون میدن اون دفعه قبل از تعطیلات و تاسوعا و عاشورا بود که بعد از تعطیلات دوباره وضع خراب شد این دفعه هم باز قبل از تعطیلی،تا مردم داغ میشن برای خرید میرن تو تعطیلات :p حداقل بزارین شنبه یکشنبه تا حداقل 1 هفته مردم بدنشون گرم باشه بازار برگرده:rolleyes:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
این چه داستانیه ؟ عرضه اولیه هم دیگه نمیخره مفید معلوم نیست به چه دردی میخوره

• خطا درخواست خرید برای این سهامدار قبلا ثبت گردیده است

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
من که امروز سهام یاب و تالار بورس را از مرورگرم حذف کردم
تیک اعلان این صفحه را هم غیرفعال کردم
میرم دنبال کار و زندگی تا سال بعد
شنیدم در بورس به مو میرسه ولی پاره نمیشه
اصل تعداد سهام است که سرجاشه / سهامی هم که دارم همش بنیادی است
انشالله که همه پر سود باشید
بهترین کارو کردی
منم خیلی دوس دارم همچین کاری کنم ولی متاسفانه یه بیماری هست باعث میشه بازم این جاهایی که گفتی سر بزنم
از نظر روانی اگه کسی بتونه این کارو کنه خیلی راحت تره

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
افق نداشتی نه ؟ چند هفته ای بود در موردش صحبت میکردم
bav3_154fs759111.gif

آخه اینجا باید از اول بشینم همه پستا رو بخونم ، میخوام سر فرصت اینکارو بکنم :p
تاپیک بورسی حرمت داره نه لذت
bav3_154fs759111.gif

ولی پاتوق لذت داره
crazy.gif

این هفته واسه سهم هایی که داریم خیلی حساسه
خداییش زفکا رو ببین ، قشنگ مثل توپ میزنیم زیرش بالا بره ، دوباره میاد پایین
crazy.gif

کندل های 3 دقیقه ای امروزش مشخصه

میخواستیم رو 38 نگهداری بکنیم که یهو اومد پایید روی 37400 تثبیت شد
الان دوباره 38 تاست ببینیم میفهمن که نفروشن
bav3_154fs759111.gif

واسه پایین اومدن پایانی نگران نباش ، نمیتونم بگم چقدر زفکا داریم ولی در حد توان مراقبشیم
crazy.gif
افق دارم ولی خیلی کمه فقط خریدم برای اینکه میرم از فروشگاهش خرید میکنم همیشه یه حس مالکیت داشته باشم بهش:p،
اميدوارم شرایط بازار طوری بشه حداقل سهام های بنیادی با سهام هایی که رشد های کاذب داشتن نسوزن و مسیر متفاوتی داشته باشن

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
این چه داستانیه ؟ عرضه اولیه هم دیگه نمیخره مفید معلوم نیست به چه دردی میخوره

• خطا درخواست خرید برای این سهامدار قبلا ثبت گردیده است
وقتی اتوماتیک خودش خرید بزنه بعد هرموقع دستی هم بزنی این ارور رو میده
بعضی وقتا اتومات که میزنه حتا توی سفارشات ارسالی هم نمیاد

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
وقتی اتوماتیک خودش خرید بزنه بعد هرموقع دستی هم بزنی این ارور رو میده
بعضی وقتا اتومات که میزنه حتا توی سفارشات ارسالی هم نمیاد
دستی نزدم خود به خود این مدلی شده

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
من به خاطر اینکه مفید برام پالایشی نخره اتوماتیک لغو کردم

خوب بریم برای بررسی بازدهی عرضه اولیه

قبلا که گفتم من از اکانت مادر و برادرم برای خرید عرضه اولیه استفاه میکنم از تاریخ 99/5/2(زمان خرید اولین عرضه از اکانت مادرم) یعنی حدود 50 روز با اینکه چند روزی دوستان به عرضه های اولیه رحم نکردن به بازدهی 49 درصدی رسیدم

کل پول واریزی تا اینجا 850 هزار تومن بود بازدهی هم 419 هزار تومن عرضه # ثامید اخرین عرضه بود که با پول خودم خریدم از این به بعد با سیو سود هایی که میکنم میخوام عرضه ها را بگیرم ببینم چقدر بازدهی میده این 850 تومن تو گذر چند سال

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
نگفتم نمیگیره بحث این بود تو پرتفوی تو سیستم های آنلاین پلاس حساب میکنه تو سود نهایی (یعنی از سود نهایی کارمزد خرید و فروش رو کم میکنه) تا نفروشی که نمیشه کم کرد ازت !
والا اینقدر با اعداد بازی میکنن که آدم شت گیجه میگیره و بیخیال حساب کتاب میشه ,
اینا هم این وسط چند ریال چند ریال جابجا میکنن و محسوس نیست , مجموع همین چند ریال ها میشه چند هزار میلیارد تومن

حالا یکی میگه این مابه التفاوت برمیگرده به حساب ولی کیه که بره واسه خاطر چندریال چرتکه بندازه!

نمونش در خرید عرضه اولیه ثامید امروز
saomid.jpg

saomid2.jpg

بالا