• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
یه اشتباهی وجود داره حتما بعد وارد شدن اطلاعات رو چک کن منم اول سریال شناسامه رو یک عدد رو اشتباه وارد کرده بودم این اخطار رو گرفتم.
اطلاعات رو چک کردم درسته! حدس خودم احتمالا باید آدرس پستی باشه , فکر کنم آدرس پستی که برای ثبت نام کارت ملی هوشمند دادن با آدرسی که من دادم متفاوته
اگه به آدرس باشه میشه اطلاعات تماس ولی سایت سجام هم میگه اطلاعات هویتی رو ویرایش کن !

در سایت سجام برای احراز هویت غیرحضوری نوشته در صوت عدم موفقیت احراز هویت مبلغ دریافت شده عودت داده نمیشه
Untitled.jpg

ولی گارکزاری سهم آشنا نوشته " تضمین اسرداد وجه در صورت عدم تکمیل فرآیند "
Untitled2.jpg

حالا کدوم رو باور کنیم ؟ قاعدتا تو ایران وقتی نهادی ازت پول میگیره پس نمیده! :D

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
اطلاعات رو چک کردم درسته! حدس خودم احتمالا باید آدرس پستی باشه , فکر کنم آدرس پستی که برای ثبت نام کارت ملی هوشمند دادن با آدرسی که من دادم متفاوته
اگه به آدرس باشه میشه اطلاعات تماس ولی سایت سجام هم میگه اطلاعات هویتی رو ویرایش کن !

در سایت سجام برای احراز هویت غیرحضوری نوشته در صوت عدم موفقیت احراز هویت مبلغ دریافت شده عودت داده نمیشه
مشاهده پیوست 1197392

ولی گارکزاری سهم آشنا نوشته " تضمین اسرداد وجه در صورت عدم تکمیل فرآیند "
مشاهده پیوست 1197393

حالا کدوم رو باور کنیم ؟ قاعدتا تو ایران وقتی نهادی ازت پول میگیره پس نمیده! :D

به شخصه ماه قبل با کارگذاری کارآمد احراز هویت کردم ، کاملا رایگان بود. اونم یه تستی کنید بد نیست.

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
اخیرا برای مرور یه نگاهی به آموزش هایی که داشتم انداختم و در مبحث الیوت یک بسیار مهم و حیاتی نکته نظرم رو جلب کرد .
از اونجا که خودم علاقه چندانی به الیوت و هارمونیک ندارم و بیشتر کلیاتش رو مطالعه کردم برای روشن تر شدن مسئله گفتم از دوستانی که در این زمینه تخصص بیشتری دارن کمک بگیرم.
سوال که برام پیش اومد اینه که ، شاخص کل رو میشه با نگاه الیوت بهش نگاه کرد ؟ در این صورت احتمال میدم که این ریزش اخیر موج چهارم الیوت باشه ؟
البته چون اطلاعاتم در این زمینه کامل نیست ممکنه برداشتم اشتباه باشه اما در صورتی که احتمال درست بودنش باشه اهمیت زیادی داره.

46456.PNG

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#مهم
نتایج جلسه امروز شورای عالی بورس اعلام شد.

الزام سهامداران عمده به بازارگردانی سهام

لغو ممنوعیت سرمایه گذاری بانک ها در بورس

سرمایه گذاری بلند مدت صندوق توسعه ملی در بورس

حسن قالیباف اصل، رئیس سازمان بورس اوراق بهادار:
[emoji298]در جلسه امروز شورای عالی بورس، آیین نامه پیشنهادی حفظ ثبات بازار سرمایه و صیانت از حقوق سهام داران و سرمایه گذاران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
[emoji298]مواد این آیین نامه بر ضرورت مشارکت سهام داران عمده در معاملات سهام تاکید می کند.
[emoji298]به موجب مفاد این آیین نامه، ضمانت اجرایی و اختیارات لازم به سازمان بورس و اوراق بهادار در جهت الزام سهام داران عمده به انجام عملیات بازارسازی و بازارگردانی تفویض شد. همچنین منع مشارکت بانک ها در رابطه با مفاد ماده ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای **** مالی کشور، استثنا شد و بانک ها مجاز به سرمایه گذاری در بازار سرمایه خواهند بود. در عین حال، نقش بانک ها در تاسیس نهادهای مالی در بورس تقویت می شود.
[emoji298]با تصویب و ابلاغ این آیین نامه موضوع صیانت از بازار سرمایه طراحی و اجرایی شدن ابزارهایی مانند سهام خزانه و اوراق تبعی یعنی بیمه سهام با سهولت بیشتری صورت می گیرد.
[emoji298]صندوق توسعه ملی مکلف است یک درصد از منابع سالانه خود را (از سال ۱۳۹۴ به بعد) به ازای هر سال ، نزد بانک عامل در صندوق تثبیت بازار سرمایه به صورت بلندمدت (حداقل ۲۰ ساله) سپرده گذاری کند.
[emoji298]مصوبات امروز شورای عالی بورس، یک گام بزرگ در جهت تقویت، توسعه و تعمیق بازار سرمایه، کاهش ریسک ، افزایش نقدشوندگی، اطمینان بخشی و تکمیل ابزارهای بازارسرمایه به شمار می رود.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اخیرا برای مرور یه نگاهی به آموزش هایی که داشتم انداختم و در مبحث الیوت یک بسیار مهم و حیاتی نکته نظرم رو جلب کرد .
از اونجا که خودم علاقه چندانی به الیوت و هارمونیک ندارم و بیشتر کلیاتش رو مطالعه کردم برای روشن تر شدن مسئله گفتم از دوستانی که در این زمینه تخصص بیشتری دارن کمک بگیرم.
سوال که برام پیش اومد اینه که ، شاخص کل رو میشه با نگاه الیوت بهش نگاه کرد ؟ در این صورت احتمال میدم که این ریزش اخیر موج چهارم الیوت باشه ؟
البته چون اطلاعاتم در این زمینه کامل نیست ممکنه برداشتم اشتباه باشه اما در صورتی که احتمال درست بودنش باشه اهمیت زیادی داره.

مشاهده پیوست 1197407
تحلیلی که دیدم
میگفتن موج ۵ رو زده و الان ABC هست

Dex

Registered User
لایک‌ها
314

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بانک ها از شنبه می توانند به طور گسترده در بازار بورس سهام بخرند / بازار متعادل و نقد شونده در هفته آینده

امیر هامونی مدیرعامل فرابورس در خبر ۲۱:

[emoji843]مصوبات جدید شورای عالی بورس شامل ضمانت اجرایی بازارگردانی سهامداران عمده، لغو ممنوعیت خرید سهام توسط بانک ها و سهام خزانه تاثیر‌ چشمگیری در وضعیت بازار خواهد داشت

[emoji843]هفته آینده بازار متعادل و نقد شونده ایی را شاهد خواهیم بود

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
♨️مصوبات امروز شورای عالی بورس:

1⃣_الزام سهام داران عمده به بازارگردانی سهام

2⃣_لغو ممنوعیت سرمایه گذاری بانک ها در بورس

3⃣_سرمایه گذاری بلندمدت صندوق توسعه ملی در بورس

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
شاخص کل رو میشه با نگاه الیوت بهش نگاه کرد ؟
سلام
بله امکان تحلیل به سبک الیوت وجود داره
منتهی سبک الیوت نیاز به تجربه داره صرف اینکه بدونیم در چه سیکلی هستیم نمیتوان خرید و فروش انجام داد
الیوت سبکی که به شما کمک میکنه روند کلی و جزئی بازار تشخیص بدهید
منتهی خیلی مهم که اموزش الیوت همراه باتجربه مدرس باشید
در این صورت احتمال میدم که این ریزش اخیر موج چهارم الیوت باشه ؟
بله این امکان وجود داره در موج چهارم باشیم منتهی شمارشی که شما انجام داده اید دارای ایراداتی هست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
‍ #فیلتر_نویسی

چهارشنبه ۱۳۹۹/۰۶/۱۹

ورود پول هوشمند
#سدبیر #سخوز #سصفها #کصدف #شگویا #شیراز #پاکشو #شتهران #ریشمک #زملارد #رافزا #ولپارس #وسخراج #شاروم #شصدف #شاراک #شغدیر #ریشمک #غگیلا #دماوند #فجر #کچاد #کگل #زملارد

سهامی که از صف فروش به مثبت رسیدند
#رتاپ #آپ #تاپکیش #ثبهساز #وساخت #تنوین #امین #اتکای #وتجارت #وبصادر #وپاسار #وسکاب #وسپه #ومهان #سهگمت #ساروم #سخاش #کصدف #پارسان #فارس #شگل #شوینده #شکلر #شیراز #خراسان #شپدیس #شفن #والبر #تیپیکو #دفارا #غبشهر #غزر #بگیلان #وغدیر #وبانک #وامید #قچار #بموتو #وتوکا #هرمز #ارفع #فولاد #فولاژ #فملی #فخاس #فخوز #فجر #پکرمان #شنفت

خرید سنگین هرحقیقی
#رتفزا #تماوند #واحیا #وشمال #ساذری #کهرام #کرماشا #شیراز #زاگرس #غاذر #بپیوند #فسدید #کاوه #کدما #پلوله

#BP

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
مجری بی بی سی از کارشناس بورس میپرسه
تکلیف اونایی که یک ماه پیش وارد بورس شدن و سرمایه هاشون از بین رفت چیه؟

کارشناس:
همانطور که جنگ ایران و عراق تلفات داشت و مردم شهید شدند
اونایی هم که در جنگ اقتصادی در بورس این یک ماه سرمایه هاشون نابود شد شهید بحساب میان

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
مجری بی بی سی از کارشناس بورس میپرسه
تکلیف اونایی که یک ماه پیش وارد بورس شدن و سرمایه هاشون از بین رفت چیه؟

کارشناس:
همانطور که جنگ ایران و عراق تلفات داشت و مردم شهید شدند
اونایی هم که در جنگ اقتصادی در بورس این یک ماه سرمایه هاشون نابود شد شهید بحساب میان
اگه بنیاد شهید ساپورت می‌کنه باز خوبه، تا بریم ثبت نام کنیم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
لغو ممنوعیت سرمایه گذاری بانک ها در بورس
اگر واقعا لغو ممنوعیت سرمایه گذاری بانک ها اتفاق بیوفته میتواند نقدینگی بسیار زیادی وارد بازار سرمایه بکنه
از طرفی قدرت دهی به بانک ها جهت سرمایه گذاری همچون یک شمشیر دو لبه عمل‌ میکنه

دولت همین الان نمیتونه با مافیای بانک روبرو بشه وای به روزی که صاحب کرسی مدیریت و رای شوند

امیدوارم مسئولین بورس با دقت رفتار کنند

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
گویا کانون سهامداران خرد و حقیقی تشکیل شده چیزی که خلاء ش سال ها احساس میشد

جای امیدواری که صدای افراد حقیقی شنیده شود و در بالاترین مرجع تصمیم گیری بازار سرمایه دارای حق رای باشد

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
گویا کانون سهامداران خرد و حقیقی تشکیل شده چیزی که خلاء ش سال ها احساس میشد

جای امیدواری که صدای افراد حقیقی شنیده شود و در بالاترین مرجع تصمیم گیری بازار سرمایه دارای حق رای باشد
تشکیلم بشه یکی از خودشون میشینه فک میکنی صدای مارو میبرن اون بالا؟از شما بعید بود همچین حرفی

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
نماینده حقیقی ها رو هم حتما بزارن خانم صادقی بعد بگه اگه شاخص نره رو 10 میلیون میگم همه حقیقیا خروج میزنن
84.gif

ولی اگر کانون سهامداران رو تشکیل بدن خیلی عالی میشه فقط افراد تشکیل دهنده رو باید خود حقیقیا انتخاب کنن به نظرم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
تشکیلم بشه یکی از خودشون میشینه فک میکنی صدای مارو میبرن اون بالا؟از شما بعید بود همچین حرفی
سلام اقا پیمان
صبح بخیر

از طرفی حرف شما درسته منتهی شما صحبت های این چند ماه گذشته مسئولین از هر قشر و دسته ای را ببینید
دیشب اقای ابراهیمی میگفت من ۲۰ سال سابقه بورسی دارم ولی تا الان چنین همبستگی و فشار همه جانبه ای در خصوص بورس ندیده بودم
وقتی تعداد میره بالا و هر روز فشارهای مختلف از همه سمت روی نهاد نظارتی یا هر مسئول دیگه ای باشه اون اورگان مجبور کارش درست انجام بده
هیچ وقت از حقم بخاطر اینکه فکر کنم کاری برام انجام نمیشه کوتاه نیومدم
در شیراز به دنبال تشکیل چنین کانونی بودم و هستم
با خیلی ها صحبت کردم به خیلی از مسئولین نامه نوشتم
بازار سرمایه محل کسب درامد بنده هست برای بهتر شدنش من قدم خودم بر میدارم

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
سلام اقا پیمان
صبح بخیر

از طرفی حرف شما درسته منتهی شما صحبت های این چند ماه گذشته مسئولین از هر قشر و دسته ای را ببینید
دیشب اقای ابراهیمی میگفت من ۲۰ سال سابقه بورسی دارم ولی تا الان چنین همبستگی و فشار همه جانبه ای در خصوص بورس ندیده بودم
وقتی تعداد میره بالا و هر روز فشارهای مختلف از همه سمت روی نهاد نظارتی یا هر مسئول دیگه ای باشه اون اورگان مجبور کارش درست انجام بده
هیچ وقت از حقم بخاطر اینکه فکر کنم کاری برام انجام نمیشه کوتاه نیومدم
در شیراز به دنبال تشکیل چنین کانونی بودم و هستم
با خیلی ها صحبت کردم به خیلی از مسئولین نامه نوشتم
بازار سرمایه محل کسب درامد بنده هست برای بهتر شدنش من قدم خودم بر میدارم
متاسفانه تو این مملکت بدون رانت هیچ کاری جلو نمیره،اگه بتونی ی اشنایی پیدا کنی کارت میره حلو اگه نه که آخرش به نتیجه نمیرسه،
من کسب دارمدم از بورس نیست ولی خب پول نسبتا زیادی به یکی از دوستام که ۶,۷ ساله تپ بورسه دادم بهش تا ۲ ساام کاری ندارم برامم مهم نیست منفی،مثبتش
کسب درامدم از پیج اینستام و مغازس درامد نسبتا خوبی هم دارم،قدیم پول درمیوردم خوشحال میشدم ولی باور کن الان کاملا خنثی هستم در بیاد نیاد مهم نیست برام،از اون موقع که دنا گفتن ۵۵۰ معامله میشه بخدا ی دپرسی گرفتم نمیدونم چرا از تنم بیرون نمیره خخخخ جدس میگم

بالا