• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چک برگشتی

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
این تاپیک بیاد بالا
خیلیها مخصوصا تو این شرایط اخیر گرفتار چگ برگشتی شدن
کسی تجربه داره بیاد بگه
من حکم گرفتم باسه چک برگشتی . . .
مطمئن باشم مثلا با این قوانین جدید چک حساب نمیتونه باز کنه؟ وام بگیره؟ ممنوع الخروجه؟
چطوری دم به تله بده که گیر بیفته؟

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
این تاپیک بیاد بالا
کسی تجربه داره بیاد بگه
مطمئن باشم مثلا با این قوانین جدید چک حساب نمیتونه باز کنه؟ وام بگیره؟ ممنوع الخروجه؟
من میخوام چک یکی رو برگشت بزنم برای منم سواله که این قوانین که جدید اومده مثلا مسدود کردن همه حساب ها یا برداشت از حساب‌های دیگه انجام میشه یا نه، شما پیگیر باش منم از بانک سوال کردم اینجا مینویسم

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من تا حکم جلب رفتم چک مال سال پیشه
الکیه قانون جدید درجا نمیبندن باید چند ماهی دنبال برگشت زدن چک بیفتی حکم دادگاه بره یا نره به بانک رو نمیدونم چون هر وقت هم میری میگه برو ثنا چک کن و نیاز به پیگیری نداره و از این مزخرفات.
طرف فقط کار بانکی و سیستمی داشته باشه گیره و پیش بینی شده که آخر هم باید رضایت محضری بگیره تا رفع سوء اثر بشه.
اگه راست باشه اون موقع است که سرویسه
تازه امکان جبران ضرر و زیان هم هست فقط اینو نمیدونم کی باید درخواست بدی

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
اونایی که با شر خر موافقن فقط درمورد کسی جواب میده که طرف ثروتمند باشه و داشته باشه ولی عمدا نده...اگه طرف واقعا نداشته باشه بده هیچ نوع حرکتی نمیتونه چکو تبدیل به پول بکنه
باید تفاوت هایی قائل شد بین شخصی که داره ولی چکو پاس نمیکنه و کسی که نداره
شرخر قبلا کاربرد داشت الان اگر طرف 110 زنگ بزنه میان میبرنش اون صاحب چک رو هم پدرش رو در میارن ( مورد مشابه در مورد یکی از دوستان داشتیم )
اون چک هم اگر زیر 6 7 سال پیگیری تونستید کاری بکنید طرف بدهکار خیلی پخمه بوده نهایتش آخرش قسطش میکنن

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
من میخوام چک یکی رو برگشت بزنم برای منم سواله که این قوانین که جدید اومده مثلا مسدود کردن همه حساب ها یا برداشت از حساب‌های دیگه انجام میشه یا نه، شما پیگیر باش منم از بانک سوال کردم اینجا مینویسم
اگر کلاهبرداری شکایت کنید شاید همه حساب ها مسدود بشه در غیر این صورت فقط اون حسابی که باهاش کار کردید مسدود میکنن ( یعنی تو شکایتی که من کردم که اینطوری بود الانو نمیدونم ولی در کل چک ورق پاره به معنای واقعی هست )

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
این تاپیک بیاد بالا
کسی تجربه داره بیاد بگه
حساب (به غیر از جاری) می تونه باز کنه
وام نمیتونه بگیره،
بعضی بانکها کارت نمیتونه تمدید کنه
ممنوع الخروج نیست!!!

تا جایی که میدونم قوانین جدید مثل برداشت وجه چک برگشتی از کلیه حساب های شخص هنوزم اجرایی نشدن، مگه اینکه دادگاه نامه بده

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
حساب (به غیر از جاری) می تونه باز کنه
وام نمیتونه بگیره،
بعضی بانکها کارت نمیتونه تمدید کنه
ممنوع الخروج نیست!!!

تا جایی که میدونم قوانین جدید مثل برداشت وجه چک برگشتی از کلیه حساب های شخص هنوزم اجرایی نشدن، مگه اینکه دادگاه نامه بده
این قانون الان که نیست بعید هم هست هیچ وقت اجرایی بشه من از چند تا وکیل پرسیدم این موضوع رو و بهم گفتن حتی تو پرونده های چند میلیاردی هم دادگاه همچین نامه ای نمیده اما میتونه فریز کنه حساب رو ( که البته اینم کمتر از 5 درصد پرونده ها اجرا میشه )

بالا