• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام دوستان و اساتید بزرگوار 2 سوال:

1- سرور مجازی بورس را چگونه میشه برای خود فعال کرد تا سرخطی بتونیم در کسری از ثانیه خرید و فروش کنیم دوستانی که سرور مجازی دارند اطلاعات بیشتر دهند تا مورد استفاده عموم قرار گیرد و یا از کجا میشه سرور خوب و قیمت مناسبش را سفارش داد که کار راه انداز باشه ...

2- اکانت اصلی کارگزاری مفید را چگونه میشه روی متاتریدر فعال ساخت تا بشه از طریق متاتریدر خرید و فروش کنیم چون با اکانت دمو نمیشه و اکانتهای ایزی تریدر و مفیدآنلاین روی متاتریدر ست نمیشه ..
سلام
تا الان که من نشنیده ام سرور مجاز فلان توانسته باشه مزیت محسوب بشه
یکسری تبلیغات میکنن اما واقعیتش اینکه بشخصه چیزی ندیدم و همش حقه پول میدونم

با کارگزاری تماس بکیرید یوزر و پسورد انلاین بهتون میدن میتوانید از متاتریدر استفاده کنید
هرچند که ۹۰ درصد خدمات تحت وب و اپلیکیشن موبایل است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
جناب حسینی خود من بیشتر پرتفو‌ام سهام‌های کوچیکه نه به اصطلاح لیدر یا بنیادی اما این جمعیت زیادی که به بازار اومدن (اومدیم) اصرار به خرید سهام‌های بزرگ دارن هرچند زیانده (خودرو خساپا) و اگه سهام‌دار انچنانی وارد سهام کوچک نشن چطور این سهام‌ها رشد خواهند داشت راه و روش‌ها چیه؟
من تازه وارد حس میکنم بازار جوریه انگار رشد سهم‌های کوچیک من نوعی (با فرض ارزندگی) به رشد بزرگان گره خورده.
سلام
بابت تاخیر در پاسخ ببخشید سفری کاری بودم
و اما بورس
ببینید به صورت کلی دو دسته سهام مورد علاقه خیلی از افراد در جهان هست
۱. سهامی دارای برند شناخته شده
۲. سهمی با قیمت پایین
خیلی از لیدرهای امروز بازار ما این دو خصوصیت دارند و کمتر شخصی به صورت های مالی و اینده اونها توجه میکنه
زمانی بود که یکی از سهم های شرکت های خودرویی رفت مجمع و بعد از اون قیمتش ۸ برابر شد کسانی که تو اون قیمت ها خرید کردن واقعا چه دلیل منطقی میتوانند برای چنین خریدی بیاورند

محرک هر چیزی در بازار سرمایه نقدینگی است منتهی از نظر من سهم کوچک اگر چه دیر و اهسته راه خودش پیدا میکنه اما مطمئن تر و دارای ثبات بیشتری خواهد بود

نمیشه منکر این شد که اگر سهم های بزرگ حرکت نکنند سهم های کوچک متوقف خواهند ماند
اما بازار به مرور صاحب تجربه میشه ( هدف افرادی که تجربه کمتری دارند ) و شاهد حرکت هر سهم باتوجه به عملکرد خودش خواهیم بود

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
سلام
بابت تاخیر در پاسخ ببخشید سفری کاری بودم
و اما بورس
ببینید به صورت کلی دو دسته سهام مورد علاقه خیلی از افراد در جهان هست
۱. سهامی دارای برند شناخته شده
۲. سهمی با قیمت پایین
خیلی از لیدرهای امروز بازار ما این دو خصوصیت دارند و کمتر شخصی به صورت های مالی و اینده اونها توجه میکنه
زمانی بود که یکی از سهم های شرکت های خودرویی رفت مجمع و بعد از اون قیمتش ۸ برابر شد کسانی که تو اون قیمت ها خرید کردن واقعا چه دلیل منطقی میتوانند برای چنین خریدی بیاورند

محرک هر چیزی در بازار سرمایه نقدینگی است منتهی از نظر من سهم کوچک اگر چه دیر و اهسته راه خودش پیدا میکنه اما مطمئن تر و دارای ثبات بیشتری خواهد بود

نمیشه منکر این شد که اگر سهم های بزرگ حرکت نکنند سهم های کوچک متوقف خواهند ماند
اما بازار به مرور صاحب تجربه میشه ( هدف افرادی که تجربه کمتری دارند ) و شاهد حرکت هر سهم باتوجه به عملکرد خودش خواهیم بود
عزیز نظرت در مورد ستران چیه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ی سوال فنی این حقوقیا کیا هستن دقیقا؟خخخ همون دشمن فرضی حساب میشن؟:D
شرکت ها،صندوق های سرمایه گذاری،بانکها و... و اشخاصی که وجود خارجی ندارن و فقط رو کاغذ ثبت شدن،بهشون میگن اشخاص حقوقی که معمولا با سرمایه های چند هزار میلیاردی تو بورس فعالیت میکنن.
شرکت ایرانخودرو یه شخص حقوقیه،بانک ملی یه شخص حقوقیه،شرکت پژو یه شخص حقوقیه،شناسنامه دارن،کد ملی دارن و با اون کد ملی و شناسنامه کد بورسی گرفتن و فعالیت میکنن
مثلا اگه تو یه شرکت ثبت کنی و یه سری مشتری و سهامدار داشته باشی اگر شرکتت ورشکسته بشه یا هر مشکلی براش پیش بیاد تمام بدهی ها گردن مدیر عامل که تو هستی میوفته.
ولی اگر شرکتت حقوقی باشه،طلبکار ها با شرکت طرفن نه با تو.بین تو با شرکتت تمایز بوجود میاد.
یا میتونی دوتا کد بورسی داشته باشی یکی به اسم شرکتت یکی به اسم خودت.
بعد تو بورس بعضی حقوقی ها تو زیر مجموعه شون یه سری کد حقیقی هم دارن.رو تابلوی بورس اگر توجه کنی موقع انتقال ها و کد به کد ها مشخص میشن
یا مثلا بانک ها که مجوز فعالیت تو بورس ندارن بعضیاشون با کد حقیقی تو بورس فعالیت میکنن.
یا شرکت هایی که تو بورس ثبت شدن گاها با کد حقیقی از سهم خودشون تو بورس حمایت میکنن.
پس از لحاظ مالی و سرمایه ای یه سری حقیقی ها هستن که از حقوقی ها بزرگترن
یه سری حقوقی ها تو بورس اسمشون بد درفته مثلا تامین اجتماعی بعنوان یه حقوقی تو بورس خیلی بد نام و بد سابقه اس.
ولی یه سری حقوقی ها هم خیلی خوشنام هستن و واقعا حمایتی کار میکنن.
یه عده معتقدن که باید دنباله رو حقوقی ها باشن و هروقت اونا خریدن اینام بخرن هروقت اونا فروختن اینام بفروشن که معمولا هم بدبخت میشن آخرش.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
شرکت ایرانخودرو یه شخص حقوقیه،بانک ملی یه شخص حقوقیه،شرکت پژو یه شخص حقوقیه،شناسنامه دارن،کد ملی دارن و با اون کد ملی و شناسنامه کد بورسی گرفتن و فعالیت میکنن
مثلا اگه تو یه شرکت ثبت کنی و یه سری مشتری و سهامدار داشته باشی اگر شرکتت ورشکسته بشه یا هر مشکلی براش پیش بیاد تمام بدهی ها گردن مدیر عامل که تو هستی میوفته.
ولی اگر شرکتت حقوقی باشه
،طلبکار ها با شرکت طرفن نه با تو.بین تو با شرکتت تمایز بوجود میاد.
شرکت از هر نوعش یک شخص حقوقی به حساب میاد و هیچ فرقی نداره و اون نوع شرکت هست که معلوم میکنه دیون از سرمایه شرکت پرداخت خواهد شد یانه... مثل شرکت های تضامنی..

1wp.ir

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
32
سلام
تا الان که من نشنیده ام سرور مجاز فلان توانسته باشه مزیت محسوب بشه
یکسری تبلیغات میکنن اما واقعیتش اینکه بشخصه چیزی ندیدم و همش حقه پول میدونم

البته در جمع استاتید بی ادبی نباشه خودم هم برام سوال شده بود که این جواب رو پیدا کردم .اینطور که من فهمیدم بعضی وقتها در صف های خرید و یا فروش و یا ثبت سفارش وقتی سایت باز میشه و نیاز به سرخطی در زمان ثبت سفارش هست شاید در همون کسری از ثانیه که شاید به 300 میلی ثانیه هم نرسه سفارشات ثبت میشن و در حقیقت 8:30:01 سفارشات ثبت شده . برای همین شما با اتصال به سرور مجازی با استفاده از اینترنت سریع تر و یه نرم افزار که در هر 1 ثانیه 3 تا کلیک خودکار انجام میده درخواست رو ارسال می کنه که شانس ثبت سفارش رو بالا می بره
بازم عرض کنم شاید من کلا در اشتباه هستم.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
محاسبات که اینو میگه - ولی در عمل چی پیش باید خدا عالمه
یه موقع می بینی میگن زمین معارض داره، سند نداره، وقفیه و ...
البته تا اینجا که مشکلی نداشته ولی خب بورس ایران همینه

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
وضعیت خریدهای من در شهریور منهای نوسان گیری روی صندوق ها و خرید عرضه های اولیه و شبندر که کلا بلوکه شده (خیلی از اینها «اضافه کردن» بوده نه خرید اولیه، ولی ملاک رو قیمت خرید شهریور گرفتم نه میانگین سر به سر). همچنان فکر میکنم سه گروه پتروشیمی، فلزات و معدنی ها رشدشون ادامه دار خواهد بود. حیف که کاوه و ومعادن رو که 10 روز پیش گفتم تو واچ لیست دارم نگرفتم وگرنه اونا هم به ترتیب 16 و 7 درصد دادن. کاوه الان 2251 تومنه. بیاد کانال 1700/1800 میگیرم.

Sort شده بر اساس تاریخ خرید:

ودی - 20 روز - 20%
عیار - 20 روز - 52%
غمارگ - 19 روز - 18%
شپدیس - 19 روز - 12%
نوری - 19 روز - 14.2%
کگل - 19 روز - 19.6%
وآیند - 14 روز - 6.6%
زفکا - 2 روز - 8.2%
دفارا - 2 روز - 0%
وپارس - امروز - تو بازگشایی خریدم سر به سر شده 542 قیمت تابلو فعلی 527 پایانی 528 [کوتاه الی میان مدت مگر تصمیمم عوض بشه]
افق - امروز - تو بازگشایی خریدم سر به سر شده 7392 قیمت تابلو فعلی 7665 پایانی 7300 [رفت تو سبد همیشگی اهمیت خاصی نداره نوساناتش]

لیست رو به 2 دلیل گذاشتم:

1. اگر فردا مثلا همین کگل که در 19 روز معادل 390 روز بانکی سود داده به مرور از +20 بشه -20 (کاملا محتمله) آیا میتونم به سازمان بورس، حقوقی ها و... معترض بشم؟
2. حساب کنید کسانی که زرنگ بودن و قبل ریزش نقد کردن (ما از این زرنگی ها نداشتیم، اگر لیست خرید مرداد و منفی هاش رو بذارم خون گریه خواهید کرد) و در کف (البته هنوز کف مشخص نیست و ممکنه بریم پایینتر) شروع کردن به خرید مجدد چقدر سودهای جذاب تو همین بازار به اصطلاح داغون بردن.

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
من یک سوم سبدم سترانه
امروز هم میانگین کم کردم. اگر مشکل خاصی پیش نیاد حداقل 2000 تا 3000 درصد افزایش سرمایه خواهد داشت.
امروز بازار معمولی بود باز تو منفی بود

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
شرکت ها،صندوق های سرمایه گذاری،بانکها و... و اشخاصی که وجود خارجی ندارن و فقط رو کاغذ ثبت شدن،بهشون میگن اشخاص حقوقی که معمولا با سرمایه های چند هزار میلیاردی تو بورس فعالیت میکنن.
ولی اگر شرکتت حقوقی باشه،طلبکار ها با شرکت طرفن نه با تو.بین تو با شرکتت تمایز بوجود میاد.
یا میتونی دوتا کد بورسی داشته باشی یکی به اسم شرکتت یکی به اسم خودت.
بعد تو بورس بعضی حقوقی ها تو زیر مجموعه شون یه سری کد حقیقی هم دارن.رو تابلوی بورس اگر توجه کنی موقع انتقال ها و کد به کد ها مشخص میشن
یا مثلا بانک ها که مجوز فعالیت تو بورس ندارن بعضیاشون با کد حقیقی تو بورس فعالیت میکنن.
یا شرکت هایی که تو بورس ثبت شدن گاها با کد حقیقی از سهم خودشون تو بورس حمایت میکنن.
پس از لحاظ مالی و سرمایه ای یه سری حقیقی ها هستن که از حقوقی ها بزرگترن
یه سری حقوقی ها تو بورس اسمشون بد درفته مثلا تامین اجتماعی بعنوان یه حقوقی تو بورس خیلی بد نام و بد سابقه اس.
ولی یه سری حقوقی ها هم خیلی خوشنام هستن و واقعا حمایتی کار میکنن.
یه عده معتقدن که باید دنباله رو حقوقی ها باشن و هروقت اونا خریدن اینام بخرن هروقت اونا فروختن اینام بفروشن که معمولا هم بدبخت میشن آخرش.
ممنون از پاسخ کاملت،نظر شما در مورد ستران چیه

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
وضعیت خریدهای من در شهریور منهای نوسان گیری روی صندوق ها و خرید عرضه های اولیه و شبندر که کلا بلوکه شده (خیلی از اینها «اضافه کردن» بوده نه خرید اولیه، ولی ملاک رو قیمت خرید شهریور گرفتم نه میانگین سر به سر). همچنان فکر میکنم سه گروه پتروشیمی، فلزات و معدنی ها رشدشون ادامه دار خواهد بود. حیف که کاوه و ومعادن رو که 10 روز پیش گفتم تو واچ لیست دارم نگرفتم وگرنه اونا هم به ترتیب 16 و 7 درصد دادن. کاوه الان 2251 تومنه. بیاد کانال 1700/1800 میگیرم.

Sort شده بر اساس تاریخ خرید:

ودی - 20 روز - 20%
عیار - 20 روز - 52%
غمارگ - 19 روز - 18%
شپدیس - 19 روز - 12%
نوری - 19 روز - 14.2%
کگل - 19 روز - 19.6%
وآیند - 14 روز - 6.6%
زفکا - 2 روز - 8.2%
دفارا - 2 روز - 0%
وپارس - امروز - تو بازگشایی خریدم سر به سر شده 542 قیمت تابلو فعلی 527 پایانی 528 [کوتاه الی میان مدت مگر تصمیمم عوض بشه]
افق - امروز - تو بازگشایی خریدم سر به سر شده 7392 قیمت تابلو فعلی 7665 پایانی 7300 [رفت تو سبد همیشگی اهمیت خاصی نداره نوساناتش]

لیست رو به 2 دلیل گذاشتم:

1. اگر فردا مثلا همین کگل که در 19 روز معادل 390 روز بانکی سود داده به مرور از +20 بشه -20 (کاملا محتمله) آیا میتونم به سازمان بورس، حقوقی ها و... معترض بشم؟
2. حساب کنید کسانی که زرنگ بودن و قبل ریزش نقد کردن (ما از این زرنگی ها نداشتیم، اگر لیست خرید مرداد و منفی هاش رو بذارم خون گریه خواهید کرد) و در کف (البته هنوز کف مشخص نیست و ممکنه بریم پایینتر) شروع کردن به خرید مجدد چقدر سودهای جذاب تو همین بازار به اصطلاح داغون بردن.
من از پست های شما، جناب حسینی و داود عزیز استفاده زیادی می کنم
خواستم مجزا هم جز دکمه لایک تشکر کنم

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
سقف دلار نیمایی رو برداشتن و الان هم قیمت بازار ازاد شده
مشخص میخوان پول‌های درامده از بورس هم یک مقدارش رو داخل این بازار بسوزونن
احتمالا بورس هم یک مدت سودی کنن باز

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
آقا یه صلاح مشورت بگیرم از دوستان
من سهم پترول رو از 5 ماه پیش دارم و هم نوری
فردا ایشالله اگر پترول بالای 15 درصد مثبت بخوره سربه سر میشم
به نظرتون چون جفتشون پتروشیمی هست بهتر نیست پترول رو بفروشم یا به نوری اضاف کنم یا یه سهم دیگه بگیرم ؟
یا اینکه از سهمایی که منفی هستن و میخوان صف فروششون بریزه میانگین کم کنم تا زودتر سربه سر بشم ؟
نظرتون چیه؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
یه موقعی گفته میشد که بورس جلوی دلار 30 تومنی رو گرفته که درست هم بود. پستهاش هم هست و لودگی در قبال اون پستها هم هست. الان 27 تومن معامله میشه و بورس هم تضعیف شد. . .
دلالهای مفت خور دلال و ماشین و خونه و . . .حال کنن. تنها هنرشون دروغه حال کنن . . .
مملکتی که آدمهاش به تنبلی و مغت خوری عادت کنن بهتر از این نمیشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
یه موقعی گفته میشد که بورس جلوی دلار 30 تومنی رو گرفته که درست هم بود. پستهاش هم هست و لودگی در قبال اون پستها هم هست. الان 27 تومن معامله میشه و بورس هم تضعیف شد. . .
دلالهای مفت خور دلال و ماشین و خونه و . . .حال کنن. تنها هنرشون دروغه حال کنن . . .
مملکتی که آدمهاش به تنبلی و مغت خوری عادت کنن بهتر از این نمیشه
البته دلار فردایی الان زیر ۲۶ معامله میشه.امروز ریزش داشت

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ی سوال فنی این حقوقیا کیا هستن دقیقا؟خخخ همون دشمن فرضی حساب میشن؟:D
یه شخصیت حقیقی داریم : من ، شما ، بچه ها و کلا هر شخصی
یه شخصیت حقوقی داریم : که شرکت یا صندوق میتونه باشه . یعنی چندتا سرمایه گذار با هم شراکت میکنن و با نسبت های مشخصی توی سود یا زیان دخیل هستن . حالا خود شرکت انواع داره و میتونه مسئولیت محدود ، سهامی خاص ، سهامی عام ، تعاونی ، تضامنی و ... باشه

اصولا هر شخص حقیقی یا حقوقی اگه سرمایه زیادی پشت سهم داشته باشه میتونه روی روند کم یا زیاد به نسبت سرمایه و حجم معاملات تاثیر بزاره . به جای استفاده از حقوقی خرید ، حقوقی فروخت و از این دست جملات بهتره اینطوری بگیم " سهامدار عمده یا بازیگر فروخت یا خرید یا از سهم حمایت کرد یا پشت سهم رو خالی کرد و ... "

سرمایه حقوقی هم الزاما بالاتر از حقیقی نیست . من و شما و یکی دیگه میتونیم 3 نفری یه شرکت سهامی خاص یا مسئولیت محدود بزنیم و با حداقل سرمایه ممکن وارد بازار بشیم و خرید و فروش داشته باشیم

سهامدار عمده یا بازیگر حقوقی یا حقیقی هم از نظر بنده واقعا مقصر چیزی نیستن . بازیگر باید زمانی که سهم میخواد رشد قیمتی غیر معقول داشته باشه اجازه بده یکم رشدبکنه بعد اینقدر فشار فروش درست بکنه که قیمت سهم پایین بیاد . از اونطرف هم هروقت قیمت سهام پایین اومد شروع به حمایت از سهم بکنه که قیمت افزایش پیدا بکنه . در نهایت باید قیمت سهم رو نزدیک به ارزش واقعی شرکت حفظ بکنه . هرچقدر این دامنه نوسان و بازی کردن سهم کمتر و کنترل شده تر باشه از نظر من " سهامدار عمده و بازیگر " خوب داره

هروقتم سهم پرواز میکنه از نظر من " سهامدار عمده و بازیگر بد داره " چون در نهایت اون بازیگر تا یه جایی سهم که رشد بکنه و خیلی حبابی بشه ، میفروشه و سهامدارای خرد با یه سهم در حال سقوط تنها میمونن و کسی هم نمیتونه سهامدار عمده رو مجبور به حمایت بکنه مگه اینکه به ارزش دلخواه اونا برسه .

آقا یه صلاح مشورت بگیرم از دوستان
من سهم پترول رو از 5 ماه پیش دارم و هم نوری
فردا ایشالله اگر پترول بالای 15 درصد مثبت بخوره سربه سر میشم
به نظرتون چون جفتشون پتروشیمی هست بهتر نیست پترول رو بفروشم یا به نوری اضاف کنم یا یه سهم دیگه بگیرم ؟
یا اینکه از سهمایی که منفی هستن و میخوان صف فروششون بریزه میانگین کم کنم تا زودتر سربه سر بشم ؟
نظرتون چیه؟
من خودم در مورد پترول هیچ اطلاعی ندارم متاسفانه ولی نوری رو قبول دارم . هم شرکت خوبیه و وضعیت خوبی داره هم قیمتش مناسبه هم تکنیکالی تو موقعیت نسبت خوبی قرار داره . ولی به هیچ وجه به این معنی نیست که نوری به پترول اولویت داره که پترول رو بفروشی و نوری بخری :p

بالا