تو باز سر و کلت پیدا شد؟خخخ ی داستانی تعریف کردم برای تو هم میگم،که یکم سیاست کثیف بشناسی،امریکا میاد ی حرکتی میزنه به ایران میگه تو بیا تلافیش پهباد مارو بزن ی تیکه بیابونم میدم اونجا هم بزن تو بگو زدیم ما هم میگیم ارررررره زده ،اینجوری عربستان و امارات و قطر میترسونیم میان از ما تیلیارد تیلیارد سلاح که از سالای قبل مونده دستمون میخایم بندازیم دور از ما میخرن،حالا گرفتی بازی پشت پرده اینارو؟حالا حالاها ایران باج میده و خواهد داد به رییس دنیا مطمئن باش اگه ی روز باج نده روز خدافظیشه40 ساله میخوان جمعش کنن . چی میزنی این فکرا میاد تو سرت؟ با 20 تا جنگنده اخه![]()
![]()
با اینکه 10 دقیقه از اتمام بازار گذشته بعضی از سهم ها باز داره خرید میخوره... انقدر تابلو!!!!
الان چند روزی هست اینطوریه !زمان آخرین معامله رو چک کنید فکر نکنم خرید و فروش بشه احتمالا اردر ها دارن حذف میشن از سمت کاربرا
بله بالاخره... از ما بهترون...
متن پایینمو بخون،موندن با توپ و تفنگ در مقابل دستای خالی مردم هنر نیستنه بابا اینطورام نیس.
این حرفی که میزنم نه اینکه بخوام از حکومت و این حرفا دفاع کنما
ولی تو خودت نگاه کن خداییش،همه چی رو بذار کنار بی طرف و از بیرون به ماجرا نگاه کن
شبکه های ماهواره ای و اینا که هیچی،سالهاست میگن امسال دیگه اینا رفتی هستن،بهار سال دیگه اینا میرن،تابستون امسال تابستون آزادیه،دو سال دیگه ایران ازاد میشه
چی شد؟؟هیچی ! زرشک !صد سال دیگه هم هیچی نمیشه.
از لحاظ نظامی هم همینطور.من نمیگم ما ابر قدرت دنیا ایم و این حرفا ولی اونقدرام دست و پا چلاغ نیستیم تو مباحث جنگی و نظامی که بیان با بیست تا جنگنده کل ایران رو با خاک یکی کنن.
حرفا و تحلیل ها و پست های تلگرامی و اینستاگرامی و اینارو ول کن اونا یه مشت حرف عوام پسند و به ظاهر منطقی میزنن برای لایک گرفتن
تو همین پاتوق پرشین تولز هم بری از این دست حرفا زیاد میبینی.
بی طرف به واقعیت ماجرا نگاه کنی میبینی که درسته ابر قدرت نیستیم ولی کم قدرتی هم نیستیم.
ولی خب چون مسایل و مشکلات اقتصادی و معیشتی تو کشور زیاد هست اینا به چشم نمیاد.
کسی که میخواد تو بازار سرمایه فعالیت داشته باشه نباید دید احساساتی و عوامانه به مسایل داشته باشه.
طرز فکر تو با لاقل 70 درصد مردم باید متفاوت باشه اگر میخوای در اینده تو رفاه زندگی کنی و مثل بقیه نشینی یه گوشه از شرایط بنالی.
از همین اوضاع داغون به نفع خودت استفاده کنی
متاسفانه این حرف شما منطقی بنظر میاد آقا داود؛ ممکنه دولت بورس رو هم مثل بقیه چیزا گره زده باشه به انتخابات آمریکاالان بازار به شدت سیاسیه ، کل کل جبهه های داخلی و همینطور ارتباطات ایران و امریکا به شدت رو بازار اثر های کوتاه مدت داره . بلند مدتی بر اساس تحلیل جلو میره ولی کوتاه مدتی به شدت تاثیر پذیر از این اخبار و وقایع سیاسیه
همه اینا درسته ولی از ی طرف به نظر میاد دولت دوس داره پول مردم به جای سرمایه گذاری تو ارز و مسکن و خودرو داخل بازار بورس بشه،تو مرحله اول که موفق عمل کردن باید ببینیم چه خوابی برامون دیدن،امکان داره باز بخان پول مردم بیاد سمت بورس که شاهد رشد شارپی هستیم دوباره امکانم داره به نتیحه برس هپول مردم تو بورس براشون فایده نداره که بازار منطقی میشهمتاسفانه این حرف شما منطقی بنظر میاد آقا داود؛ ممکنه دولت بورس رو هم مثل بقیه چیزا گره زده باشه به انتخابات آمریکا
حقوقیهام که نباید ازشون انتظار داشت ایثــــــــــــــــــــــــار کنن و تا اون زمان سرمایشون رو واسه سود بردن ما خرده سهامدارا یا حفظ روند صحیح بازار نگه دارن!
مثلا وقتی دو ماه قبل تو کانالها و سایتها پیچید که شهریور قراره بازار اصلاح بخوره از همه زودتر حقوقیها زدن به چاک! یعنی حتی تا مرداد هم صبر نکردن
معلومه که صعود شارپی اصلاح بزرگ میخواست ولی میتونستن یه اصلاح کوتاه بزنن بعد اصلی رو همزمانش کنن با همون انتخابات لعنتی آمریکا تا بقیه هم سود کنن یا حداقل اینقدر ضرر نکنن
منم دلم میخواد بازار برگرده چون اولا نه تنها سرمایه خودم حتی سرمایه خانوادم رو گذاشتم تو بورس و شرمندشونم..
ثانیا اگه تا زمان انتخابات آمریکا و بعدش بسته به نتیجه ای که بیرون میاد مسائل سیاسی همینطور کش پیدا کنه حتی ممکنه مثل چند سال قبل 30 درصد از سرمایمون باقی بمونه
بدبختانه اینطور بنظر میرسه که گنده سرمایه دارها دارن نوسان میگیرن
ایران مثل لیبی و عراق چندان دست و پا بسته نیست و جنگ با ایران هزینه بسیار بیشتری دارهوالا همه دنبال نگه داشتن ارزش پولشونن،همه ما کار کردیم زحمت کشیدیم با عرق پول در اوردیم،حالا یکی میاره تو بورس یکی ارز یکی طلا و...
عکسرو ندیده بودم،احتمال میدی جنگ شه؟جنگم شه با ایران جنگ میشه چون زورش فقط به مردم میرسه با ۲۰ تا جنگنده کل خاک ایران جمع میکنن،روسیه هم که طبق معمول پدافندشو خاموش میکنه خخخ،با روسیه و چین سرشاخ نمیشن چون تمدن بشریت نابود میشه
اونم خوندم.مگه این ماجرا فقط تو ایرانه؟؟متن پایینمو بخون،موندن با توپ و تفنگ در مقابل دستای خالی مردم هنر نیست
شما بجای آموزش زبان اول برو یادبگیر چطور در انجمن فعالیت میکنن !!یک سوال دارم
از کجا میشه یه آموزش زبان خوب پیدا کرد؟ اگر رایگان باشه که خیلی خوبه ولی اگر پولی هم بود ایرادی نداره
سطحم در حد مدرسه و خیلی مبتدی
بسته استاد آرش نیا میگن خوبه ولی خیلی گرونه
نمیخواد پول بدی برو یوتیوب پر آموزشهمیخوام زبان یاد بگیرم مگه بده کسایی که تو بورس هستن حتما زبانشون خوبه و تجربه دارن بهتر میتونن کمک کنن
اخه برادر مسلمون تو امریکا اعتراض میشه پلیس نمیاد اول کار مردم و به خاک و خون بکشه،حالا بحث تایپیک عوض نکنیم ولی ایران با اختلاف گند ترین کشور دنیاساونم خوندم.مگه این ماجرا فقط تو ایرانه؟؟
ندیدی فرانسه رو چه خبر بود پلیسا و نظامی ها چه پدری از مردم درمیاوردن
تو آمریکا هم همینطور تو کل دنیا همینه فقط اینجا نیست که.
از چند هزار سال پیش همین بوده الانم همینه در آینده هم همین خواهد بود.
ولی برا مارو پررنگ تر میکنن
اینهمه تو فرانسه پلیس از مردم کشت مجامع جهانی هیچی نگفتن
ولی تو ایران این اتفاق بیوفته صدای کل دنیا در میاد که ای داد بیداد پلیس ایران پدر حقوق بشر رو دراورده
دهن خاور میانه رو سرویس کردن کسی صداش در نیومد ولی کافیه تو یه کشور اسلامی یه قاتلی متجاوزی جنایت کاری چیزی رو بگیرن اعدام کنن همه جمع میشن که ای داد بیداد ایرانی ها حق زندگی رو از سلب کردن بریم با توپ و تفنگ حقوق بشر رو به ملت ایران برسونیم
اونوقت تو همین کشور خودمون یه عده شدن دنباله رو اونا دریغ از یه ارزن که بهشون برسه بعد اینا به بقیه میگن ساندیس خور
همشو میخریدی خبامروز ۲۰۰ تا صندوق پالایشی یکم نوشتم ،به هر حال فرصتی برای کسب سود هست و باید ازش استفاده کرد ،نگرانی بابت سود حداقل ۳۰ درصدی وجود نداره ،سود سالم حتی اگر هزار تومنم باشه باید دنبالش رفت![]()
ی جا نوشته بود ترامپ میخاد قبل انتخابات جنگ راه بندازه چون تجربه ثابت کرد امریکا رییس جمهوری که درگیره جنگرو عوض نمیکنه،انتخابم بشه میگه ۱ ماه بعدش توافق میکنه با ایران که الله اعلم معلوم نیست چی میگهایران مثل لیبی و عراق چندان دست و پا بسته نیست و جنگ با ایران هزینه بسیار بیشتری داره
دلیل اینکه آی ***** ای هم درباره موشک کوتاه نمیاد تجربه قذافی در تقدیم موشک ها و صنایع هسته ایش هست
بعید میدونم قبل انتخابات آمریکا جنگی شروع بشه، مگر اینکه ترامپ از باخت اطمینان کامل داشته باشه؛ بعد از اون هم اتفاق خاصی از سمت امریکا بعیده بیفته.
دیگه اقتصاد ما افتاده گوشه رینگ. رسیدیم به کف اقتصادی
باید یه فکر اساسی بکنن، شده همون واگذاری پالایشگاه ها به هند و پاکستان
مذاکره یا جنگ هیچ کدوم جزو سیاست های عاقا نیست، بنابراین من فکر میکنم بدبختانه دلار پس از انتخابات امریکا حتی اگر کوتاه مدت افت کنه، در بلند و میان مدت صعودی هست 0متاسفانه و بدبختانه
همشو میخریدی خب
یه سوالی که مدت هاست ذهن منو درگیر کرده اینه که حجم مبنا پر نکردن آیا لزوما یک ویژگی مثبت به حساب میاد یا نه. در واقع به لحاظ درصد افت بسنجیم، طبیعیه که وقتی حجم رو سهمی پر نکنه، افت کمتری هم میکنه. ولی آیا میشه گفت به خاطر ارزشمند بودن سهم و بازیگرش هست یا ممکنه برخی از سهم ها به وقتش (یعنی در بازارهای صعودی که همه با هم مثبت هستند و بی بنیاد و با بنیادین هر دو +5 میخورن) خریدار دارن و در بازارهای نزولی و ریزشی (مثل داستان اخیر) چون مشخص میشه که سودساز نیستن و به قولی شاید حبابی باشن دیگه خریدار ریسک نمیکنه بره سراغش مگر اینکه مطمئن بشه روند بازار داره بر میگرده یا اینکه از نقدشوندگی اش در کوتاه مدت نگرانه؟ البته میگم واقعا خودمم جوابی ندارم و قطعا قضیه نسبی هست و باید هر سهم جدا بررسی بشه. یه نمونه ای که اخیرا پیش اومده سهم تبرک هست. دوست من فروردین این سهم رو خریده و با وجود ریزش پیش اومده همچنان سود خیلی جذابی گرفته ولی میخواد نقد کنه چون برای تمدید اجاره در هفته پایانی شهریور بهش نیاز داره. اما با اینکه سهم گمنامی هم نیست میانگین 10 روز گذشته روزی 120 هزار حجم خورده (در برخی مواقع زیر 30 هزار) و این بنده خدا نتونسته بفروشه هنوز! بازم البته فکر میکنم برای سهامداران بلند مدتی پر نکردن حجم مبنا میتونه مزیت باشه چون افت کمتری نصیبشون میشه و از اونور در برگشت بازار زودتر به سود میرسن. ولی این تناقضی که گفتم همچنان برام پابرجاست. در مجموع فکر کنم حد و مرز این قضیه مشخص نیست و فاکتور نقدشونگی رو در کوتاه الی میان مدت باید در نظر گرفت. مثلا یه سهمی هست به اسم نمرینو (ایران مرینوس) که رکورددار مثبت متوالی در سال 99 بوده. اما با اولین منفی در 1 روز قیمتش برگشت به قیمت 30 روز قبل! چون تا قبلش فروشنده ای نداشت و حجم مبنا همیشه محدوده 0.5 بود ولی وقتی به هر دلیلی در یک روز فروش بالا گرفت، همه فروشنده شدن! از این نظر هم همبستگی احتمالی سهامدارانش رفت زیر سوال، هم ارزش اون حجم پر نکردن های پیشین. و الان هم قضیه برعکس شده، تا یه هفته پیش نمیشد خرید، الان نمیشه فروخت (البته من این سهم رو ندارم).