• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
جدیدا مد شده عرضه اولیه تا 40-50 درصد بالا میره همه میفروشن!
آخه مبلغی هم نیست که بگیم به پولش نیاز دارن
ثبهساز
امین
بگیلان

فاز فروشنده هاش رو نمیفهمم:rolleyes:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
والا جنگ نشه خوبه،تو خبرا گفتن میخان سفیر امریکا تو افریقا جنوبی ترور کنن ترامپم گفته بزنید ۱۰۰ تا میخورید و ترامپم مثل اینا شوخی نداره الکی بگه انتقام سخت واقعا میزنه،فقط خدا کنه همچین حماقتی نکنن سفیر ترور کنن وگرنه جوونیمون که رفت ی جنگم تنگش میخور
این عکس رو یادتونه چند هفته قبل گذاشتم ؟
20200627.jpg
الان به نظرت بورس رو دلار چند بسته شده؟مثال رو همین ۲۶/۲۷ ثابت بشه باز رشد شارپی میکنه یا منطقی میشه رشدش
ارزش یه سهمی مثل زفکا که در جریانش هستم زمانی که روی قیمت 45000 بود معادل ارزش واقعی با دلار روز بود یعنی 19 الی 20 تومن
قهمکت هم روی 42000 اینطورا اما الان 46160 هستش
الان قهکمت هم منفیه البته امروز قدرت خریدار بالا بود ولی ما فعلا نمیخریم چون یکم شوک منفی وارد بشه مجدد ادامه پیدا میکنه تا حوالی 38000 و یا پایین تر ...

اگه فرض کنیم دلار روی 26 یا 27 ثابت بشه یعنی بالا تر بره و بعدش پایین بیاد و اونجا ثابت بشه ، اول سهم ها یه مقدار شارپی بالا میرن و مجدد یه اصلاح میخورن و یه کف جدید بالاتر از کف قبلی میسازن
این یه موضوع کلیه !
حالا توی این دوتا سهمی که در جریانشم ، قهکمت فعلا پایینتر میره چون ارزشش این نیست
زفکا کف بالاتر میزنه چون از ارزشش پایین تره

بقیه سهم ها هم باید تحلیل بشن و باهاشون آشنا بود نمیشه کلی گفت . ولی اگه دلار مثلا 2 برابر بشه ، سهم ها 3 برابر یا 4 برابر میشن ! بعد اصلاح میخورن ! همیشه این مدلی بودهو در نهایت بالاتر از 2 برابر مثلا 2.3 یا 2.2 یا 2.5 کف سازی میکنن
به محض ثبات دلار بازار اصلاحش شروع میشه اگه قرار نباشه بالاتر بره

باید امیدوارباشیم دلار بالا نره ...

ثبهساز
امین
بگیلان

تو اینستا اسکرول که میکنم پستای بورسی اساتید گرگ در مورد عرضه اولیه اینه که با وقتی صف خرید ریخت بفروشید :D
یه زمانی عرضه اولیه ها 20 یا 30 درصد مثبت میخورد اصلاح میکرد ولی الان دیگه جو بازار این مدلیه دلیل بر فروش نیست
و علاوه بر اون عرضه اولیه بلند مدت هیچ ضرری نخواهد داشت تازه اگه شرکت خوبه میشه توی اصلاحات اضافه کرد . مثلا زمانی که تا سطح

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بدتر از اونایی که سهمشون رو زیر ارزش واقعی میفروشن . اونایی هستن که این مدت پولشون رو از بورس خارج کردن و سمت بازار ارز بردن !

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
تاپیکوی مهربون هم مثبت خوبی خورد . ستار خلیج فارس بیاد دیگه باید سرخطی زد .

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
بدتر از اونایی که سهمشون رو زیر ارزش واقعی میفروشن . اونایی هستن که این مدت پولشون رو از بورس خارج کردن و سمت بازار ارز بردن !
والا همه دنبال نگه داشتن ارزش پولشونن،همه ما کار کردیم زحمت کشیدیم با عرق پول‌ در اوردیم،حالا یکی میاره تو بورس یکی ارز یکی طلا و...
عکسرو ندیده بودم،احتمال میدی جنگ شه؟جنگم شه با ایران جنگ میشه چون زورش فقط به مردم میرسه با ۲۰ تا جنگنده کل خاک ایران جمع میکنن،روسیه هم که طبق معمول پدافندشو خاموش میکنه خخخ،با روسیه و چین سرشاخ نمیشن چون تمدن بشریت نابود میشه

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
والا همه دنبال نگه داشتن ارزش پولشونن،همه ما کار کردیم زحمت کشیدیم با عرق پول‌ در اوردیم،حالا یکی میاره تو بورس یکی ارز یکی طلا و...
عکسرو ندیده بودم،احتمال میدی جنگ شه؟جنگم شه با ایران جنگ میشه چون زورش فقط به مردم میرسه با ۲۰ تا جنگنده کل خاک ایران جمع میکنن،روسیه هم که طبق معمول پدافندشو خاموش میکنه خخخ،با روسیه و چین سرشاخ نمیشن چون تمدن بشریت نابود میشه
40 ساله میخوان جمعش کنن . چی میزنی این فکرا میاد تو سرت؟ با 20 تا جنگنده اخه:eek: :D

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
پترول یهو اومد بالا 30% درصد ضرری که زده بود رو شست و رفت o_O
غیر از وملی و تبرک سهم منفی ندارم خوشبختانه . ذوب همیشه منفی خور هم انگار به خودش اومده 2-3 روزی هست +5 چسبیده تکونم نمیخوره .
وساپا بعد از تقریبا 1 ماه امروز مثبت شده .

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
خوشبختانه یکی یکی داره سهامی که بسته بودن باز میشن و این نشونه خوبیه برای بازار
پترول یهو اومد بالا 30% درصد ضرری که زده بود رو شست و رفت o_O
غیر از وملی و تبرک سهم منفی ندارم خوشبختانه . ذوب همیشه منفی خور هم انگار به خودش اومده 2-3 روزی هست +5 چسبیده تکونم نمیخوره .
وساپا بعد از تقریبا 1 ماه امروز مثبت شده .
لعنت به ناظر که فقط گیر داده به پترول
فکر کنم باز باطلش کرد

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ثبهساز
امین
بگیلان

خب خوبه که
فرصتی برای خریدار ها بوجود میاد تا بخرن.من با اکانت مادرم کلی ثبهساز و امین و ... جمع کردم این مدت،حسابش دست منه فقط برای خرید عرضه اولیه ها.الانم کمین کردم برای ثامید.
چون تعدادشون کمه و مبلغ زیادی نیست طرف میگه ولش کن بابا بفروشیم بره سبدمون خلوت شه نخوایم اسکرول کنیم صفحه رو!
و همه ی اینا رو هم جمع میشه و خریدار ها به تعداد زیاد برای خودشون خرید میکنن.
بورس همینه باید از همین شرایط به نفع خودت استفاده کنی.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
نه بابا اینطورام نیس.
این حرفی که میزنم نه اینکه بخوام از حکومت و این حرفا دفاع کنما
ولی تو خودت نگاه کن خداییش،همه چی رو بذار کنار بی طرف و از بیرون به ماجرا نگاه کن
شبکه های ماهواره ای و اینا که هیچی،سالهاست میگن امسال دیگه اینا رفتی هستن،بهار سال دیگه اینا میرن،تابستون امسال تابستون آزادیه،دو سال دیگه ایران ازاد میشه
چی شد؟؟هیچی ! زرشک !صد سال دیگه هم هیچی نمیشه.
از لحاظ نظامی هم همینطور.من نمیگم ما ابر قدرت دنیا ایم و این حرفا ولی اونقدرام دست و پا چلاغ نیستیم تو مباحث جنگی و نظامی که بیان با بیست تا جنگنده کل ایران رو با خاک یکی کنن.
حرفا و تحلیل ها و پست های تلگرامی و اینستاگرامی و اینارو ول کن اونا یه مشت حرف عوام پسند و به ظاهر منطقی میزنن برای لایک گرفتن
تو همین پاتوق پرشین تولز هم بری از این دست حرفا زیاد میبینی.
بی طرف به واقعیت ماجرا نگاه کنی میبینی که درسته ابر قدرت نیستیم ولی کم قدرتی هم نیستیم.
ولی خب چون مسایل و مشکلات اقتصادی و معیشتی تو کشور زیاد هست اینا به چشم نمیاد.
کسی که میخواد تو بازار سرمایه فعالیت داشته باشه نباید دید احساساتی و عوامانه به مسایل داشته باشه.
طرز فکر تو با لاقل 70 درصد مردم باید متفاوت باشه اگر میخوای در اینده تو رفاه زندگی کنی و مثل بقیه نشینی یه گوشه از شرایط بنالی.
از همین اوضاع داغون به نفع خودت استفاده کنی

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
آگاس برای اینکه تعدادش در پرتفوی لحظه ای درست بشه باید با ثبت دستی درستش کرد(اکسیر بروکر) یا خودش درست میشه بعدا! ؟الان پرتفوی لحظه ای رو میبینم افسردگی میگیرم نمیتونم تحملش کنم :eek: o_O:p

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
پترول باز باطل شد؟

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
با اینکه 10 دقیقه از اتمام بازار گذشته بعضی از سهم ها باز داره خرید میخوره... انقدر تابلو!!!!

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
با اینکه 10 دقیقه از اتمام بازار گذشته بعضی از سهم ها باز داره خرید میخوره... انقدر تابلو!!!!
زمان آخرین معامله رو چک کنید فکر نکنم خرید و فروش بشه احتمالا اردر ها دارن حذف میشن از سمت کاربرا

Last edited:

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
زمان آخرین معامله رو چک کنید فکر نکنم خرید و فروش بشه احتمالا اردر ها دارن حذف میشن از سمت کاربرا

به عنوان مثال یک دقیقه خگستر رو زیر نظر داشته باشید.. هنوز ادامه داره..

بالا