• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خریخت و خزامیاد هر دو باطل شدن رفتن برا شنبه
خودرو خساپا دیروز مثبت
خزامیا منفی 12 ؟!!!

بقول معروفی: چه خبرتووووونه ؟!!چه خبرررتوننننه؟؟؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
خودرو خساپا دیروز مثبت
خزامیا منفی 12 ؟!!!

کار حقوقی بود که تو کف سهم رو جمع کنه که شکر خدا باطلش کردن
اگه این منفی رو میخورد من سهمم پوچ میشد :)

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
...
خودرو خساپا دیروز مثبت
خزامیا منفی 12 ؟!!!

من کلا از "خ" ها کشیدم بیرون غیر از خبهمن که از قبل دارم و تو ضررم به محض سر به سر رد میکنم بره ضمن اینکه به نسبت بقیه خ ها سهم خوبیه و حقوقی بدی نداره

امروزم به نظرم بازار رو از عمد منفی کردن که مثلا تو ظاهر نشون بدن چون امروز روز آخر پالایش هست دارن سهم میفروشن پالایش بخرن!
ما هم انگار متوجه نمیشیم!
تازه بازم تمدیدش کردن زرنگا

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان برای خرید سرخطی کسی از نرم افزار یا سرور استفاده کرده جواب گرفته باشه؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
همین الان که برخی از دلالان دلار و متاسفانه فعالان بورس از گرانی دلار خوشحالن و بشکن زنان منتظر دلار ۳۰ هزار تومنی هستند تا به خیال خودشون سود کنن،خانواده ای که مریض خاص دارن ،قیمت داروهاش لحظه به لحظه داره گرون تر میشه ،نه میتونن بخرن ،نه میتونن بی خیال باشن که عزیزشون زجر بکشه ،مردی که باید مهریه بده هر ماه، مبهوت مونده که چکار کنه و...

من نمیگم بنگاه خیریه باز کنیم و قبول هم دارم که مسئولین معنای جدیدی از بی کفایتی ارائه دادن ،اما واقعا این وضعیت خوشحالی نداره ،این سود نیست ،این آب گوارا نیست ،این گندابه که همه رو داره میبلعه ،شاید نتونیم کاری بکنیم ،اما میتونیم خوشحال نباشیم ،حتی اون ته دل یه شادی ریز هم نشانه خوبی برای انسانیت ما نیست

پ ن : از صبح به وفور اظهار نظراتی در مورد قیمت دلار در صرافی ملی دیدم که پشتش یه سرخوشی شیطنت آمیزی وجود داره که آره با این وضعیت رشد بورس تضمین شده است و... ،والله قسم که این فرمول رشد نیست ،این فرمول پستی و له کردن بدبخت تر هاست

امیدوارم اوضاع برای همه بهتر بشه ،حس سنگینی توی دلم دارم که چاره ای هم براش پیدا نمیکنم :(

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
عاشق این پیام ناظرم ! وقتی مسلسلی منفی میخوره به پشمشونم نی , تا دوتا مثبت میخوره باید بررسی بشه !
مشاهده پیوست 1198167

خلاف قوانین انجمنه
البته این استدلال درستی نیست که چرا 20 درصد منفی میخوره یا 50 درصد منفی میخوره افشا نمیخوره، چون اگر افشای ب بخوره فشار فروش بسیار بیشتر میشه و اگر الف بخوره که دیگه نیاز به توضیح نداره. همون بهتر که توی چنین ریزش هایی افشای الف نزنن
همین الان که برخی از دلالان دلار و متاسفانه فعالان بورس از گرانی دلار خوشحالن و بشکن زنان منتظر دلار ۳۰ هزار تومنی هستند تا به خیال خودشون سود کنن،خانواده ای که مریض خاص دارن ،قیمت داروهاش لحظه به لحظه داره گرون تر میشه ،نه میتونن بخرن ،نه میتونن بی خیال باشن که عزیزشون زجر بکشه ،مردی که باید مهریه بده هر ماه، مبهوت مونده که چکار کنه و...

من نمیگم بنگاه خیریه باز کنیم و قبول هم دارم که مسئولین معنای جدیدی از بی کفایتی ارائه دادن ،اما واقعا این وضعیت خوشحالی نداره ،این سود نیست ،این آب گوارا نیست ،این گندابه که همه رو داره میبلعه ،شاید نتونیم کاری بکنیم ،اما میتونیم خوشحال نباشیم ،حتی اون ته دل یه شادی ریز هم نشانه خوبی برای انسانیت ما نیست

پ ن : از صبح به وفور اظهار نظراتی در مورد قیمت دلار در صرافی ملی دیدم که پشتش یه سرخوشی شیطنت آمیزی وجود داره که آره با این وضعیت رشد بورس تضمین شده است و... ،والله قسم که این فرمول رشد نیست ،این فرمول پستی و له کردن بدبخت تر هاست

امیدوارم اوضاع برای همه بهتر بشه ،حس سنگینی توی دلم دارم که چاره ای هم براش پیدا نمیکنم :(
گرون شدن دلار رابطه مستقیم با بدبختی ما داره، چقدر سرمایه توی بورس دارید، صد تومن، پونصد تومن، یه میلیارد، ده میلیارد؟ گرون شدن دلار اگر از ده جهت به ما فشار بیاره از طریق بورس فقط سرمایه مازاد (مازاد!!) ما رو کمی احتمال داره بالاتر ببره- خرید دلار و بازی با اون هم به نظر بنده کار اخلافی نیست

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستان کارمزد کارگزاری برای خرید پالایش یکم مگه چقدره ؟

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
در خصوص جلساتی که این روزها دائما برگزار میشه مثلا جهت حمایت!! از بازار سرمایه و .... به مانند سایر امور مملکتی این جلسات نیز محتوایی کاملا متفاوت از چیزی که اعلام میشه داره و در اصل در جهت ترمز کشیدن هست حالا به چه دلیل!؟ الله اعلم... مشخصه که توی اکثر سهمایی که میخاد با افشا درصد بالا بخوره یا ابطال میشه یا حقوقی به شدت عرضه میکنه(دستوری) و قیمت رو پایین میاره نمونه دیروز خودرو امروز شلرد که خودم دارم موقع مچینگ حقوقی 80درصد عرضه کرد وگرنه بالای 20 درصد میخورد...
بهترین کار حفظ سهام و نوسانگیری جهت سر به سر شدن یا سود است و به نظر نمیاد فروش سهام کار منطقی باشه( نظر شخصی)

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#خبر

خبر مهم برای بازار سرمایه:

تصویب تخصیص یک درصد منابع صندوق توسعه ملی برای حمایت از بورس

در جلسه ای که صبح امروز با حضور اعضای هییت عامل صندوق توسعه ملی و رییس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، سازوکار حمایت از بازار سرمایه با استفاده از سپرده گذاری یک درصد منابع صندوق توسعه ملی مورد تاکید قرار گرفت.

صندوق توسعه ملی در راستای اجرای مفاد تکالیف قانونی و به منظور حمایت و تقویت بازار سرمایه آمادگی خود را جهت سپرده گذاری در صندوق تثبیت بازار سرمایه اعلام کرد./تسنیم

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
#خبر

خبر مهم برای بازار سرمایه:

تصویب تخصیص یک درصد منابع صندوق توسعه ملی برای حمایت از بورس

در جلسه ای که صبح امروز با حضور اعضای هییت عامل صندوق توسعه ملی و رییس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، سازوکار حمایت از بازار سرمایه با استفاده از سپرده گذاری یک درصد منابع صندوق توسعه ملی مورد تاکید قرار گرفت.

صندوق توسعه ملی در راستای اجرای مفاد تکالیف قانونی و به منظور حمایت و تقویت بازار سرمایه آمادگی خود را جهت سپرده گذاری در صندوق تثبیت بازار سرمایه اعلام کرد./تسنیم

سه‌شنبه و چهارشنبه هفته پیش اینو اعلام کردن، و مثلا قرار بود از شنبه اجرا بشه! حالا باز تکرار کردن!!!!
این خبرهای مثلا حمایتی دیگه بیشتر شبیه جوک شدن تا حمایت...

بخش کوچکی از اخبار اخیر:
شورای رقابت جلسه میگیرن و اعلام میشه مردم خودرو نخرن، خودرو از هفته آینده ۴۰درصد ارزان میشه
ستاد مسکن و زمینخواری جلسه میذارن و اعلام میشه تا یکماه دیگه ۴۰میلیون مسکن ساخته میشه و همه خانه‌دار میشن
ستاد مبارزه با قاچاق یک یخچال پر از کره کشف میکنه، و اعلام میکنن از فردا کره با نرخ دولتی توزیع میشه!
معاون رییس جمهور جناب جهانگیری در برنامه زنده اعلام میکنه دلار ۴۲۰۰ هست، و هرکس گرونتر بفروشه یا بخره قاچاقچی هست و مجرم!
ستاد بحران کرونا جلسه میگیره و اعلام میکنن کرونا رو شکست دادیم!
شرکت داروسازی ابوریحان واکسن کرونا رو ساخت، و همچینین از کرونایاب مستعان۱۱۰ که ویروس رو از فاصله ۱۰۰متری تشخیص میده رونمایی شد
وزارت خارجه اعلام میکنه که اروپا و امریکا ورشکسته شدن و خیابونهاشون پر از بی‌خانمان و فقیره!
فلسطین اسراییل رو شکست داده، و بزودی بیت‌المقدس پایتخت فلسطین میشه
اخبار ۲۰۳۰ اعلام میکنه ۹۵درصد مخاطبان ما به خبرهامون اعتماد کامل دارن!

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
با باز شدن انرژی 3 بازار هم برمیگرده
از روزی که بازار میخواست میخواست منفی بخوره این نماد بسته شد و امروز بسته شد
البته با منفی 2باز شد
طی یکماه فقط منفی 2 شد!
یه سیگنال خرید بزرگ هستش که استفاده کنید سال دیگه این موقع دوبرابر میشه

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
سوال!
در حالت خوشبینانه این نتیجه گیری درسته که نوسانگیری حقوقیها در این بازار انتظاری، اثر مثبت داره که باعث میشه قیمت پایانی سهام بالا بیاد تا از نزول سرمایه سهامداران خرد به مثلا زیر 50 درصد جلوگیری بشه؟
اگر پاسخ مثبته میشه گفت دولت به این دلیل دست سهامداران کلان رو برا نوسانگیری باز گذاشته؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
درسته ولی باید برای اجرا تصویب میشد که شد.قطعا رو بازار تاثیر مثبت داره
سه‌شنبه و چهارشنبه هفته پیش اینو اعلام کردن، و مثلا قرار بود از شنبه اجرا بشه! حالا باز تکرار کردن!!!!
این خبرهای مثلا حمایتی دیگه بیشتر شبیه جوک شدن تا حمایت...

بخش کوچکی از اخبار اخیر:
شورای رقابت جلسه میگیرن و اعلام میشه مردم خودرو نخرن، خودرو از هفته آینده ۴۰درصد ارزان میشه
ستاد مسکن و زمینخواری جلسه میذارن و اعلام میشه تا یکماه دیگه ۴۰میلیون مسکن ساخته میشه و همه خانه‌دار میشن
ستاد مبارزه با قاچاق یک یخچال پر از کره کشف میکنه، و اعلام میکنن از فردا کره با نرخ دولتی توزیع میشه!
معاون رییس جمهور جناب جهانگیری در برنامه زنده اعلام میکنه دلار ۴۲۰۰ هست، و هرکس گرونتر بفروشه یا بخره قاچاقچی هست و مجرم!
ستاد بحران کرونا جلسه میگیره و اعلام میکنن کرونا رو شکست دادیم!
شرکت داروسازی ابوریحان واکسن کرونا رو ساخت، و همچینین از کرونایاب مستعان۱۱۰ که ویروس رو از فاصله ۱۰۰متری تشخیص میده رونمایی شد
وزارت خارجه اعلام میکنه که اروپا و امریکا ورشکسته شدن و خیابونهاشون پر از بی‌خانمان و فقیره!
فلسطین اسراییل رو شکست داده، و بزودی بیت‌المقدس پایتخت فلسطین میشه
اخبار ۲۰۳۰ اعلام میکنه ۹۵درصد مخاطبان ما به خبرهامون اعتماد کامل دارن!

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سوال!
در حالت خوشبینانه این نتیجه گیری درسته که نوسانگیری حقوقیها در این بازار انتظاری، اثر مثبت داره که باعث میشه قیمت پایانی سهام بالا بیاد تا از نزول سرمایه سهامداران خرد به مثلا زیر 50 درصد جلوگیری بشه؟
اگر پاسخ مثبته میشه گفت دولت به این دلیل دست سهامداران کلان رو برا نوسانگیری باز گذاشته؟

در شروع هر روند رشدی نوسان وجود داره ،در محدوده هر مقاومتی نوسان وجود داره (که حالا یا عبور میکنه ازش یا برمیگرده)الان این دوتا با هم هستند اما چون بازار خیلی بزرگ شده و تاثیرش در جامعه خیلی انفجاری رشد کرده ،خیلی ها نمیتونن اینو بپذیرن و مدام گردن حقوقی و دولت و...
حقوقی همون صندوقیه که باید به من وشما سود بده ،همون بانکیه که باید سود بده و...اگر ما بپذیریم که حقوقی بنگاه خیریه نیست که مطابق منفعت ما عمل کنه و طبق سیاست خودش کار میکنه باید به موقع خرید و فروش کنه تا منافعش حفظ بشه و لزوما خرید و فروشش معنای خاصی نداره ،راحت تر میتونیم با کلیت روند بازار کنار بیایم
اینم که دولت میگه حقوقی باید حمایت کنه ،چون مبنای درست اقتصادی نداره مزخرفه و انجام نمیشه هیچوقت ،چون موقعی که اون صندوق یا شرکت یا هر چی ،میخاد به سهامدارانش صورت سود و زیان ارائه بده ،دولت نمیاد بگه من بهش گفتم کار اشتباه بکن

راه حمایت واقعی ،فقط اوراق اختیار معامله ،سهام خزانه و شاید همین صندوق توسعه ملی باشه ،بقیه فقط حرفه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#فولاد
#افشای_اطلاعات_بااهمیت - (سایر اطلاعات بااهمیت - مصوبه هیات مدیره در خصوص برنامه خرید سهام خزانه- گروه ب) منتهی به سال مالی 1399/12/30 شرکت فولاد مبارکه اصفهان

شرح رویداد:
طبق ابلاغیه هیات مدیره ، به پیوست برنامه شرکت برای صدور مجوز خرید سهام خزانه ارسال می گردد .

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان کارمزد کارگزاری برای خرید پالایش یکم مگه چقدره ؟
کارمزد که صفر هست , من مفید و آگاه و تدبیرگران دارم که فقط آگاه موقع خرید کارمزد رو صفر میزنه , مفید و تدبیرگران کارمزد میزنه
البته یکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بود که کارمزد بعد از خرید به قدرت خریدش برگشت داده شده

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آگاس برای اینکه تعدادش در پرتفوی لحظه ای درست بشه باید با ثبت دستی درستش کرد(اکسیر بروکر) یا خودش درست میشه بعدا! ؟الان پرتفوی لحظه ای رو میبینم افسردگی میگیرم نمیتونم تحملش کنم :eek: o_O:p
تو پورتفو خودش میشینه ، از پورتفوی سپرده گذاری و ستون ارزش پایانی استفاده بکن:p
تو پورتفوی لحظه ای اگه خودت ثبت بکنی موقتی خوبه که بعدا نشست پاکش بکنی . ببین من تو یکی از کارگزاری هام چی ثبت کردم :
crazy.gif

لحظه ای.JPG
twister3.gif

خوب همینطوریه کسی که بورس و این چیزا کار میکنه زبانش باید خوب باشه
دوست عزیز حالا که اینجا در مورد زبان پرسیدید ، جواب میدم ولی همیشه تاپیک مجزا بزنید ، عزیزانی که تخصص داشته باشن و فرصت بکنن حتما جواب میدن
ببین زبان رو خودت میدونی 4 تا مهارت داره S/W/R/L و این چهارتا مهارت باید باهم دیگه رشد بکنه ولی بعضی از مهارت ها یه جاهایی اهمیت بیشتری پیدا میکنه
برای یادگرفتن زبان بنده موسسه سفیر رو پیشنهاد میکنم که خودمم چندسالی اونجا بودم . موسسه سفیر 2 تا بخش داره . یسری از شعباتش صرفا روی مهارت گفتاری و شنیداری تمرکز میکنن و بعضی از شعباتش روی هر 4 مهارت و آمادگی برای آزمون آیلتس تمرکز میکنن

اگه هدفت صرفا آزمون نیست و میخوای خودت بخونی کلی کانال های آموزشی رایگان یوتیوب وجود داره . اینستا هم هست . کتاب هم فراوونه ، برو موسسه سفیر کتاباشون رو سطح به سطح بخر و جلو برو
برای مهارت شنیداری و یادگرفتن یه سری اصطلاحات هم فیلم و سریال های زبون اصلی که دیالوگ های روان دارن استفاده بکن . سریال هایی مثل Animal kingdom یا friends یا Seinfeld ، walking dead رو ببین . بعد کم کم توی بخش های به خصوص سریال ببین که بتونی با موارد خاص تر آشنا بشی ، مثلا علمی تخیلی ، جنایی ، زندگینامه و ...

پیشنهاد من این بود
@s.david.s جان شما که این تاپیک صاحب نظری میشه بگی نظرت در مورد این سه سهم چیه
#فسپا
#ثفارس
#وپارس
وپارس که بانکیه اصلا سمت بانکی ها نمیرم . نه بانکی نه خودرویی . با سیستم من نمیخونه
ثفارس انبوه سازیه ، چون تقریبا دو سوم سرمایم تو ملکه ، با انبوه سازی ها تا حالا کار نکردم
فسپا امروز فشار فروشش بالا بود

در مورد فسپا باید بگم ، با سیستم من جور در نمیاد چون:
1 - با رشد قیمت دلار یعنی با داشتن تورم ، درآمد شرکت افزایش مناسبی نداشته
2 - افزایش سرمایه های گذشته شرکت از محل آورده نقدی نبوده و همشون از محل سود انباشته بوده . اینطوری میشه تفسیر کرد که شرکت برنامه جدی از برای ارتقاء و گسترش کسب و کارش نداره و در نتیجه صرفا از محل سود خودش کسب و کارش رو خییلی آروم گسترش میده
3 - حاشیه سود ناخالصش کمه و نوسانات شدیدی داره که نشون میده مشکلات جدی تو ساختار شرکت وجود داره
4 - سود ناخالصش سال 98 نسبت به 97 تقریبا 15 درصد رشد داشته درصورتی که بهای تمام شدش 45 رشد داشته و مشکل داره
5 - هزینه های مالی شرکت امسال مجدد افزایش پیدا کرده
6 - توی صورت های 3 ماهه شرکت واسه 99 میتونیم ببینیم سود خالصش منهای سایر درآمدهاش به علاوه هزینه های سایر درآمدهاش معادل 460000 میلیون ریال شده که یعنی تا آخر 99 ، 1840000 تا میشه که نسبت به سال 99 میتونه رشد 70% ای توی سود داشته باشه ولی از اونجایی که این شرکت توی تورم های قبلی نتونسته عملکرد خوبی داشته باشه احتمالا پایدار نباشه ، پس جذابیتی نداره

این چیزایی هستش که در مورد این شرکت از صورت های مالیش طی 10 سال گذشته میشه فهمید و برایند اینا ، که بر اساس نظر شخصی بنده هستش ، اینه که با این شرکت برای بلند مدت کاری ندارم ولی بر اساس نمودار ( تحلیل تکنیکال ) یا اخبار و حواشی شرکت شاید بشه با دید نوسان گیری یا معامله کوتاه مدت بررسی کرد و واردش شد

در هر صورت واقعا اینکه بشه سهمی رو کلی بررسی کرد و در موردش تصمیم قطعی گرفت ، بی معنیه و تا زمانی که شرکت کامل بررسی نشه نمیشه نظر قطعی ای داد . بررسی کامل هم ، جدای از تخصص و تجربه ، نیاز به صرف زمان داره

سوال!
اول این نقاشی که کشیدم رو میزارم :
نوسان.png
حالا توضیح :
اون خط مشکی ارزش واقعی شرکته
خط آبی دورانی هستش که قبل از ارزش واقعیه و شروع به رشد شارپی میکنه و بعد از یکم اصلاح دوتا اتفاق میتونه بیوفته . یکی قرمز یکی سبز
قرمز یعنی بازیگرای سهم ، قیمت سهام شرکت رو با نوسانگیری توی یه رنج خنثی حفظ میکنن تا ارزش واقعی شرکت به ارزش تابلو برسه که دوباره رشد منطقی بکنه
سبز یعنی بازیگرای سهم ، قیمت سهام شرکت رو کلا ول میکنن یا یه جاهایی هم میکوبنش که به ارزش واقعی برسه . بعضی وقتا هم به دلایلی ممکنه پایین تر بیارنش که بستگی به وجدان بازیگر و یسری مسائل پشت پرده داره

بعد از مدتی که سهام نوسان خنثی میکنه ، سرمایه گذارای شارپی نگر که اهداف نجومی تو ذهنشون هستش خسته و خارج میشن . سرمایه گذارای نوسانگیر با موج ها همراه میشن و روی نوساناتی که سهم میده سود و زیان هایی میکنن که موفقیت تو اینه برایند سود ها از ضررها بیشتر باشه

با نوسان گیری و بازی کردن با سهام توسط سهامداران عمده و خرد ولی تحت نظر سهامدار عمده ، پایانی ها و روند کلی روی مسیر مدنظر بازیگر و منطق بر آینده و ارزش واقعی شرکت تعیین میشه و این مدلی هم منفعت نوسانگیرا حفظ میشه هم بازیگر نقدینگی جمع میکنه هم اینکه در نهایت یکم سهام بیشتر جمع میکنه که برای شروع روند صعودی بعدی زمانی که خبر خوبی منتشر میشه و فروشنده وجود نداره ، یا حجم مبنا رو پر بکنه یا با یه شوک فروش شدید وسط روند صعودی ، یکم شک و تردید تو ذهن سهامدارای دیگه به وجود بیاره که با تعادلی شدن معاملات و بر اساس عرضه و تقاضا مجدد حجم مبنا ها پر بشه و دوباره خودشم سهم جمع بکنه که برای ادامه روند صعودی سهم داشته باشه که حجم مبنا رو پر بکنه

برای نوسانگیری نکته هایی هم مهمه :
سهمی که ارزندگی بالایی داره یا از ارزش واقعیش پایین تره یا نزدیک به ارزش واقعیشه ولی یکم بالا تره برای نوسانگیری یکم خطرناکه چون ممکنه با یه شوک خبری اقتصادی و سیاسی یا شوک اطلاعیه های کدال شرکت یا شایعات شرکت ، شروع به حرکت صعودی بکنه و سود یک سالی رو که میخواست بده یهو توی چند هفته بده که دوباره اون بالا نوسان بکنه . واسه همین افق دید برای نوسانگیری توی این سهام ها یا نباید باشه یا باید یکم بازه زمانی بلند مدت تر باشه

سهمی که فاصله خیلی زیادی هم از ارزش واقعیش نداره ، مناسب نوسانگیری نیست چون با یه شوک تو صف فروش قفل میشه

سهمی که از ارزش واقعیش بالاتره ولی نه خیلی زیاد خوبه

سهمی که به رفتار بازیگراش آشنایی داشته باشید خوبه

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
شاهد صف خرید سنگین برای پتروشیمی ها و صادر کننده ها خواهیم بود.
دلار رو تک نرخی میکنن و از این به بعد صادر کننده ها میتونن دلارشون رو داخل صرافی ها بفروشن و دیگه نیاز نیست از سامانه نیما استفاده کنن.
475276c5801e4bfa2c97419d48cfe32a.jpg

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
سلام امروز تو ساعت یادشده ۱۲:۳۰ تا ۱۴ پالایشی سفارش دادم و ثبت شد ولی پول از مسدودی در آمده و تاریخه سفارشات اینطور نوشته در صورتی که هنوز ساعت ۵ بعد از ظهر نشده که من ثبت کنم
منظور اینه که موقع ثبت سفارش ساعت ۱۷ زده در صورتی که امکان نداره تو ساعت های یاد شده ثبت سفارش کنی و اخطار می دهد

فایل های ضمیمه

• 4EAAEEFC-26E2-452B-B629-3071D748E9C3.jpeg
    4EAAEEFC-26E2-452B-B629-3071D748E9C3.jpeg
    45.1 KB · نمایش ها: 21

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
نوسان الزاما چیز بدی نیست ،این نمودار امروز وسپه هستش،

Screenshot_20200916-155511.png
این سهم امروز تا ۱۷۰۲ تومن پایین اومد ،من نمیگم در کف چون تشخیصش کار سخت و گاها غیر ممکنیه ،اما اگر در قیمت مثلا ۱۷۱۰ تومن(که من خریدم خودم ) ۱۰۰۰ سهم کسی میخرید (۱،۷۲۰،۰۰۰ تومن تقریبا درمیاد )
ظرف مدت کوتاهی ،تقریبا ۱۲۰ هزار تومن سود نصیب صاحبش میکرد ،این یک سود رویاییه که با هیچ کار دیگه ای قابل مقایسه نیست ،اصلا فکر کردن بهش آدمو هیجان زده میکنه :cool:

اما چطور میشه این کارو کرد ،باید چند تا سهمو خوب زیر نظر داشت ،با رفتارش آشنا شد و مهم اینکه سهم های ارزشمندی باشند که اگر تشخیص اشتباه بود و پول حبس شد ،بشه به چشم میان مدت بهش نگاه کرد

،ضمن اینکه طمع آفت بزرگ نوسان گیریه ،الان صف خریده بزار فردا با ۵ درصد بیشتر بفروشم و ... سم خالصه ،به هدف که رسید یک لحظه هم شک نباید کرد ،بفروشید بره ، مبلغ هم حتما پایین باشه که بهم نخوره روند کار

اینطوری روزهای نوسان بازار هم تلخ نیست :rolleyes:

پ ن : توصیه و سیگنال واین دست از اباطیل نیست ،فقط مثال عرض کردم

Last edited:
بالا