kyle
مدیر بازنشسته
خودرو خساپا دیروز مثبتخریخت و خزامیاد هر دو باطل شدن رفتن برا شنبه
خزامیا منفی 12 ؟!!!
بقول معروفی: چه خبرتووووونه ؟!!چه خبرررتوننننه؟؟؟
خودرو خساپا دیروز مثبتخریخت و خزامیاد هر دو باطل شدن رفتن برا شنبه
کار حقوقی بود که تو کف سهم رو جمع کنه که شکر خدا باطلش کردنخودرو خساپا دیروز مثبت
خزامیا منفی 12 ؟!!!
من کلا از "خ" ها کشیدم بیرون غیر از خبهمن که از قبل دارم و تو ضررم به محض سر به سر رد میکنم بره ضمن اینکه به نسبت بقیه خ ها سهم خوبیه و حقوقی بدی ندارهخودرو خساپا دیروز مثبت
خزامیا منفی 12 ؟!!!
البته این استدلال درستی نیست که چرا 20 درصد منفی میخوره یا 50 درصد منفی میخوره افشا نمیخوره، چون اگر افشای ب بخوره فشار فروش بسیار بیشتر میشه و اگر الف بخوره که دیگه نیاز به توضیح نداره. همون بهتر که توی چنین ریزش هایی افشای الف نزننعاشق این پیام ناظرم ! وقتی مسلسلی منفی میخوره به پشمشونم نی , تا دوتا مثبت میخوره باید بررسی بشه !
مشاهده پیوست 1198167
خلاف قوانین انجمنه
گرون شدن دلار رابطه مستقیم با بدبختی ما داره، چقدر سرمایه توی بورس دارید، صد تومن، پونصد تومن، یه میلیارد، ده میلیارد؟ گرون شدن دلار اگر از ده جهت به ما فشار بیاره از طریق بورس فقط سرمایه مازاد (مازاد!!) ما رو کمی احتمال داره بالاتر ببره- خرید دلار و بازی با اون هم به نظر بنده کار اخلافی نیستهمین الان که برخی از دلالان دلار و متاسفانه فعالان بورس از گرانی دلار خوشحالن و بشکن زنان منتظر دلار ۳۰ هزار تومنی هستند تا به خیال خودشون سود کنن،خانواده ای که مریض خاص دارن ،قیمت داروهاش لحظه به لحظه داره گرون تر میشه ،نه میتونن بخرن ،نه میتونن بی خیال باشن که عزیزشون زجر بکشه ،مردی که باید مهریه بده هر ماه، مبهوت مونده که چکار کنه و...
من نمیگم بنگاه خیریه باز کنیم و قبول هم دارم که مسئولین معنای جدیدی از بی کفایتی ارائه دادن ،اما واقعا این وضعیت خوشحالی نداره ،این سود نیست ،این آب گوارا نیست ،این گندابه که همه رو داره میبلعه ،شاید نتونیم کاری بکنیم ،اما میتونیم خوشحال نباشیم ،حتی اون ته دل یه شادی ریز هم نشانه خوبی برای انسانیت ما نیست
پ ن : از صبح به وفور اظهار نظراتی در مورد قیمت دلار در صرافی ملی دیدم که پشتش یه سرخوشی شیطنت آمیزی وجود داره که آره با این وضعیت رشد بورس تضمین شده است و... ،والله قسم که این فرمول رشد نیست ،این فرمول پستی و له کردن بدبخت تر هاست
امیدوارم اوضاع برای همه بهتر بشه ،حس سنگینی توی دلم دارم که چاره ای هم براش پیدا نمیکنم![]()
سهشنبه و چهارشنبه هفته پیش اینو اعلام کردن، و مثلا قرار بود از شنبه اجرا بشه! حالا باز تکرار کردن!!!!#خبر
خبر مهم برای بازار سرمایه:
تصویب تخصیص یک درصد منابع صندوق توسعه ملی برای حمایت از بورس
در جلسه ای که صبح امروز با حضور اعضای هییت عامل صندوق توسعه ملی و رییس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، سازوکار حمایت از بازار سرمایه با استفاده از سپرده گذاری یک درصد منابع صندوق توسعه ملی مورد تاکید قرار گرفت.
صندوق توسعه ملی در راستای اجرای مفاد تکالیف قانونی و به منظور حمایت و تقویت بازار سرمایه آمادگی خود را جهت سپرده گذاری در صندوق تثبیت بازار سرمایه اعلام کرد./تسنیم
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
سهشنبه و چهارشنبه هفته پیش اینو اعلام کردن، و مثلا قرار بود از شنبه اجرا بشه! حالا باز تکرار کردن!!!!
این خبرهای مثلا حمایتی دیگه بیشتر شبیه جوک شدن تا حمایت...
بخش کوچکی از اخبار اخیر:
شورای رقابت جلسه میگیرن و اعلام میشه مردم خودرو نخرن، خودرو از هفته آینده ۴۰درصد ارزان میشه
ستاد مسکن و زمینخواری جلسه میذارن و اعلام میشه تا یکماه دیگه ۴۰میلیون مسکن ساخته میشه و همه خانهدار میشن
ستاد مبارزه با قاچاق یک یخچال پر از کره کشف میکنه، و اعلام میکنن از فردا کره با نرخ دولتی توزیع میشه!
معاون رییس جمهور جناب جهانگیری در برنامه زنده اعلام میکنه دلار ۴۲۰۰ هست، و هرکس گرونتر بفروشه یا بخره قاچاقچی هست و مجرم!
ستاد بحران کرونا جلسه میگیره و اعلام میکنن کرونا رو شکست دادیم!
شرکت داروسازی ابوریحان واکسن کرونا رو ساخت، و همچینین از کرونایاب مستعان۱۱۰ که ویروس رو از فاصله ۱۰۰متری تشخیص میده رونمایی شد
وزارت خارجه اعلام میکنه که اروپا و امریکا ورشکسته شدن و خیابونهاشون پر از بیخانمان و فقیره!
فلسطین اسراییل رو شکست داده، و بزودی بیتالمقدس پایتخت فلسطین میشه
اخبار ۲۰۳۰ اعلام میکنه ۹۵درصد مخاطبان ما به خبرهامون اعتماد کامل دارن!
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
سوال!
در حالت خوشبینانه این نتیجه گیری درسته که نوسانگیری حقوقیها در این بازار انتظاری، اثر مثبت داره که باعث میشه قیمت پایانی سهام بالا بیاد تا از نزول سرمایه سهامداران خرد به مثلا زیر 50 درصد جلوگیری بشه؟
اگر پاسخ مثبته میشه گفت دولت به این دلیل دست سهامداران کلان رو برا نوسانگیری باز گذاشته؟
کارمزد که صفر هست , من مفید و آگاه و تدبیرگران دارم که فقط آگاه موقع خرید کارمزد رو صفر میزنه , مفید و تدبیرگران کارمزد میزنهدوستان کارمزد کارگزاری برای خرید پالایش یکم مگه چقدره ؟
تو پورتفو خودش میشینه ، از پورتفوی سپرده گذاری و ستون ارزش پایانی استفاده بکنآگاس برای اینکه تعدادش در پرتفوی لحظه ای درست بشه باید با ثبت دستی درستش کرد(اکسیر بروکر) یا خودش درست میشه بعدا! ؟الان پرتفوی لحظه ای رو میبینم افسردگی میگیرم نمیتونم تحملش کنم![]()
![]()
دوست عزیز حالا که اینجا در مورد زبان پرسیدید ، جواب میدم ولی همیشه تاپیک مجزا بزنید ، عزیزانی که تخصص داشته باشن و فرصت بکنن حتما جواب میدنخوب همینطوریه کسی که بورس و این چیزا کار میکنه زبانش باید خوب باشه
وپارس که بانکیه اصلا سمت بانکی ها نمیرم . نه بانکی نه خودرویی . با سیستم من نمیخونه
اول این نقاشی که کشیدم رو میزارم :سوال!
در حالت خوشبینانه این نتیجه گیری درسته که نوسانگیری حقوقیها در این بازار انتظاری، اثر مثبت داره که باعث میشه قیمت پایانی سهام بالا بیاد تا از نزول سرمایه سهامداران خرد به مثلا زیر 50 درصد جلوگیری بشه؟
اگر پاسخ مثبته میشه گفت دولت به این دلیل دست سهامداران کلان رو برا نوسانگیری باز گذاشته؟