• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی بسیار مهم(لطفا مدیران برای یه مدت بذارن تایپیک باشه)

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
سلام

دوستان من از ایسام دستگاه خریدم ولی با مشخصات کفته شده مطابقت نداشت و ایسام رای به برگشت داد

منم بسته رو با تیپاکس به ادرس فروشنده فرستادم ولی تیپاکس به دلایل نامشخص اسم و فامیل گیرنده رو به شکل کلی اشتباه وارد کرده(مثلا به جای علی رضایی زده محمد تقوی!)

ولی ادرس و شماره موبایل و مابقی مشخصات درستن

دیروز بسته تحویل مقصد داده شده ولی فروشنده(که اسمش علی رضایی هست)میگه من تحویل نگرفتم و محمد تقوی (طبق چیزی که توی سایت رهگیری ایسام زده)تحویل گرفته

ولی مامور توزیع تیپاکس قسم میخوره که به همون ادرس روی جعبه برده و زنگ زده به همون شماره رو جعبه و طرف اومده بسته رو گرفته و برده

میخوام بدونم الان من راهی دارم که بتونم ثابت کنم فروشنده بسته رو واقعا پس گرفته و بتونم پولمو از ایسام پس بگیرم؟

Hamed DC

Registered User
لایک‌ها
374
معمولا از شخصی که بسته رو میگیره یک امضا میگیرن همراه با اسم. رسید اصلی دست مامور تیباکس باقی میمونه. فکر میکنم از این طریق بشه پیگیری کرد

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
معمولا از شخصی که بسته رو میگیره یک امضا میگیرن همراه با اسم. رسید اصلی دست مامور تیباکس باقی میمونه. فکر میکنم از این طریق بشه پیگیری کرد
نه من زنگ زدم تیپاکس میگه دستگاهم خراب بوده اون موقع
شب خودم همه بسته ها رو زدم تحویل شد

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
امضایی چیزی نگرفته ازش

Hamed DC

Registered User
لایک‌ها
374
نه من زنگ زدم تیپاکس میگه دستگاهم خراب بوده اون موقع
شب خودم همه بسته ها رو زدم تحویل شد
با این تفاسیر،‌همه جای کار به نوعی غیر طبیعی هست. اسم اشتباه، دستگاه خراب و تحویل بی موقع.

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
دقیقا هیمنجور شده

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
میخوام بدونم من راهی دارم ک پولمو پس بگیرم؟یااینکه نه خورده شده؟
فروشنده هم مشخصا انسان بسیار پستیه و کاملا زیرش میزنه

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
سلام،
این مشکلی که پیدا کردی اصطلاحا repudiation هست که اولین بار در رابطه امضای دیجیتال مطرح شد. قبلا هم یه مورد دیگه بود تو ایسام نمیدونم چیکار کرد.
اگه گروه حل اختلاف ایسام رو نتونی قانع کنی تنها راهی که میمونه اینه که ازش شکایت کنی. در صورتی که طبق آدرسی که فروشنده بهت داده ارسال کرده باشی با شهادت مامور تیپاکس میتونی پیگیری کنی.

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
سلام،
این مشکلی که پیدا کردی اصطلاحا repudiation هست که اولین بار در رابطه امضای دیجیتال مطرح شد. قبلا هم یه مورد دیگه بود تو ایسام نمیدونم چیکار کرد.
اگه گروه حل اختلاف ایسام رو نتونی قانع کنی تنها راهی که میمونه اینه که ازش شکایت کنی. در صورتی که طبق آدرسی که فروشنده بهت داده ارسال کرده باشی با شهادت مامور تیپاکس میتونی پیگیری کنی.
چه کارهایی میتونم بکنم که شانسمو برای قانع کردنشون بیشتر کنه؟

k.pax

Registered User
لایک‌ها
313
چه کارهایی میتونم بکنم که شانسمو برای قانع کردنشون بیشتر کنه؟

داداش اولین مورد اینکه اگر شکایت کنی مامور تیپاکس خودش اولین شخصه مضنونه چون اصلا حق امضا از طرف تحویل گیرنده نداره و این خودش خلاف هست ، دوم اینکه بدون درنگ فردا شکایت کن چون تایم شکایت خیلی مهمه ، سوم اینکه خود تیپاکس منطقه شما هم تخلف کرده چون مشخصات تحویل گیرنده رو اشتباه وارد کرده ، چهارم اینکه مدارک رو اعم از پیام به فروشنده ، ایسام ، رسید پستی ، صحبت هایی که با مامور تیپاکس داشتید رو حتما جمع اوردی کنید الان تا پراکنده نباشه و بتونید محکم استباط کنید
من ایسام حداقل ۶-۷ مورد این موارد رو داشتم و برخوردم ، رسیدگیشون برای من اوکی بوده ، امیدوارم شمام به نتیجه ی مطلوب برسید ... نکته ی اخراینکه تمام این تخلفات انجام شده رو بنویسید موقع ثبت شکایت تو عریضتون ثبت کنن ... موفق باشید :)

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
داداش اولین مورد اینکه اگر شکایت کنی مامور تیپاکس خودش اولین شخصه مضنونه چون اصلا حق امضا از طرف تحویل گیرنده نداره و این خودش خلاف هست ، دوم اینکه بدون درنگ فردا شکایت کن چون تایم شکایت خیلی مهمه ، سوم اینکه خود تیپاکس منطقه شما هم تخلف کرده چون مشخصات تحویل گیرنده رو اشتباه وارد کرده ، چهارم اینکه مدارک رو اعم از پیام به فروشنده ، ایسام ، رسید پستی ، صحبت هایی که با مامور تیپاکس داشتید رو حتما جمع اوردی کنید الان تا پراکنده نباشه و بتونید محکم استباط کنید
من ایسام حداقل ۶-۷ مورد این موارد رو داشتم و برخوردم ، رسیدگیشون برای من اوکی بوده ، امیدوارم شمام به نتیجه ی مطلوب برسید ... نکته ی اخراینکه تمام این تخلفات انجام شده رو بنویسید موقع ثبت شکایت تو عریضتون ثبت کنن ... موفق باشید :)
موضوعی که هست نمیدونم چرا الان نمیتونم توی سایت ایسام از قسمت پشتیبانی درخواست جدیدی ثبت کنم و به همین خاطر نمیتونم ریز جزئیات رو به ایسام اعلام کنم

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
و اینکه
من صحبت های خودم رو با مامور تحویل رو به شکل پیام براشون بفرستم ایا قابل استناد هست و قبول میکنن ایا؟
من تماس گرفتم بعد از ظهر با ایسام به من یه شماره واتس اپ دادن گفتن برای این شماره بفرستید ایشون عضو شورای حل اختلاف هستن
ایا برای همین فرد هم بنویسم این داستانها رو اوکیه؟

بالا