• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
دوستانی که سهم حکشتی رو زیر نظر دارند اگر مجمع رو نگاه نکردند این خلاصه اش هست:
1. افزایش سرمایه نداریم، فعلا - مگر اینکه به زیان انباشته یا شرایط خاصی برسیم.
2. شرکت نزدیک به 700 میلیون دلار بندر در روسیه خرید کرده، با دلار 4 تومن
به نظرم ورود این شرکت و هولدینگ به بازار بورس اشتباه بوده، نه شفاف سازی درستی دارند و نه علاقه ایی به شفاف سازی

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
سهام های دارویی هم با توجه به تغییر نرخ ارز از جهانگیری به نیمایی و کاهش واردات دارو تحریم های جدید بر برخی دارو ها احتمالا افزایش نرخ قابل توجهی خواهند داشت.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
برخی حقوقی بزرگ که اخیرا تصمیماتی برای تقویت نقش آنها در حوزه متعادل سازی بازار اتخاذ شده با استفاده از روشهای سفته بازی بدنبال پایین اوردن ارزش شاخص هستند تا در روزهای آینده بتوانند سهام ارزان را مجددا خریداری کنند.
نقش اتباع خارجی در ریزش بورس
روند فروش سنگین سهام شرکت‌ها از اواخر مرداد با فروش چند ده هزار میلیارد تومانی سهام شروع شد که بررسی‌ها نشان از آن دارد که این صف عظیم فروش از سوی سهامداران خارجی بورس تهران و به طور هم‌زمان در یک ساعت انجام شده است.
در تاریخ مذکور، اتباع چند کشور خارجی که در بورس ایران سهام دارند، به طور هم‌زمان اقدام به فروش چند ده هزار میلیارد تومان سهام خود کردند و با ایجاد صف فروش طویل در سهم‌های شاخص‌ساز بازار، این گرا را به سایر فعالان بورس دادند تا آنها هم وارد صف فروش شوند و موج فروش را در بازار کلید بزنند. این سهامداران خارجی عمدتا از افغانستان و ترکیه و کشورهای عربی هستند.
امید است دستگاه قضای و نهادهای امنیتی مانند سازمان اطلاعات **** برای دفاع از حقوق عامه مردم با این عناصر فرصت طلب و مخل اقتصادی برخورد قاطعی بنمایند

به نظر من زدن این حرفها توهین به شعور مخاطب هست .

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
به نظر من زدن این حرفها توهین به شعور مخاطب هست .
مثل این می‌مونه بری از داخل خیابون چند هزار نفر رو بیاری و بهشون بگی بیان این 10000 میایارد رو بگیرید وقتی شب تو گروه واتس اپ کد 1 دادیم باهاش صف خرید درست کنید، وقتی کد 2 دادیم کنیدش صف فروش... ساعت هم تفاوت 12 ساعت با تاریخ ارسال پیام داره
ندید و نشناخته پولت بدی به یک عده کسیری... ما هم کم فهم می‌پندارن،حقوقی‌های زرنگ

گرفتن مردم رو : ) )

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ساعت 8 بازی چلسی - لیورپوله , یه شرط بگیریم محض هیجان مضاعف برای بازی :cool:
بریم با تخمه و چیپس بازی رو با هیجان ببینیم که هرچی منفی امروز خوردیم رو بشوره ببره ! :D

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خداحافظ سودهای نجومی

بسیار مهم؛ بازارگردانی برای شرکت‌های بورسی الزامی شد

معاونت عملیات بورس تهران با صدور اطلاعیه‌ای از مدیران عامل شرکت‌های بورسی خواست نسبت به معرفی بازارگردان و انجام بازارگردانی حداقل شش ماهه اقدام کنند.

بر این اساس شرکت‌های بورسی، بایستی حداکثر تا 10 مهرماه، موارد و شرایط اعلامی جهت بازارگردانی را به معاونت عملیات بورس ارسال کنن

بزرگترین وظیفه این بازارگردان های اجباری اینه که قدرت نقد شوندگی سهم رو ببرند بالا-اینجوری درسته صف فروش ها محکم و طویل نخواهد شد ولی از اینور صف خریدهای محکمی و ماندگاری هم نخواهیم داشت-اینجوری قدرت نقدشوندگی زیاد میشه و تو صف فروش و خرید گیر کردن کمتر میشه ولی این 50 درصد قضیه هست-هدف اصلی از این کار اینه که اینجوری خرید و فروش هم زیاد میشه و جیب دولت از طریق مالیات و کارگزاری ها به خاطر عرضه و تقاضای زیاد پر میشه-قسمت بدتر ماجرا هم اینه که دیگه از اون ضف های قفل شده خرید و بالا رفتن هر روز سهم های به صورت شارپی خبری نخواهد شد (مگر در چند سهم دولتی رانتی)

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
خداحافظ سودهای نجومی

بسیار مهم؛ بازارگردانی برای شرکت‌های بورسی الزامی شد

معاونت عملیات بورس تهران با صدور اطلاعیه‌ای از مدیران عامل شرکت‌های بورسی خواست نسبت به معرفی بازارگردان و انجام بازارگردانی حداقل شش ماهه اقدام کنند.

بر این اساس شرکت‌های بورسی، بایستی حداکثر تا 10 مهرماه، موارد و شرایط اعلامی جهت بازارگردانی را به معاونت عملیات بورس ارسال کنن

بزرگترین وظیفه این بازارگردان های اجباری اینه که قدرت نقد شوندگی سهم رو ببرند بالا-اینجوری درسته صف فروش ها محکم و طویل نخواهد شد ولی از اینور صف خریدهای محکمی و ماندگاری هم نخواهیم داشت-اینجوری قدرت نقدشوندگی زیاد میشه و تو صف فروش و خرید گیر کردن کمتر میشه ولی این 50 درصد قضیه هست-هدف اصلی از این کار اینه که اینجوری خرید و فروش هم زیاد میشه و جیب دولت از طریق مالیات و کارگزاری ها به خاطر عرضه و تقاضای زیاد پر میشه-قسمت بدتر ماجرا هم اینه که دیگه از اون ضف های قفل شده خرید و بالا رفتن هر روز سهم های به صورت شارپی خبری نخواهد شد (مگر در چند سهم دولتی رانتی)
وقتی صف خرید و فروش نباشه و خرید و فروش رو متعادل کنن؛ با این کار همه از بلند مدت کوچ میکنن به نواسانگیری !
هم سود و ضرر بیشتر میشه و هم کارمزد بالایی باسه دولت بوجود میاره که در کل باسه سهامدار خوب نمیشه
اینا خیلی زرنگن بخدا

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
وقتی صف خرید و فروش نباشه و خرید و فروش رو متعادل کنن؛ با این کار همه از بلند مدت کوچ میکنن به نواسانگیری !
هم سود و ضرر بیشتر میشه و هم کارمزد بالایی باسه دولت بوجود میاره که در کل باسه سهامدار خوب نمیشه
اینا خیلی زرنگن بخدا
الانم تقریبا همینجور شده--هدف اصلی هم همینه -

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
اینا خیلی زرنگن بخدا
اگه توی روند رشد و نزول دست کاری نشه اتفاق بدی نیست
حداقل اینجوری سهمی که مستعد باشه به مرور زمان رشد میکنه رشد شارپ رو که دیگه همه دیدیم همونجور که رفت بالا پایین اومد.
الان خیلی مسخره شده سهم دیروز صف خریده امروز صف فروش.

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
دوستان کلن چند نوع تحلیل تکنیکال داریم؟؟آیا لازمه همه ی اینارو بلد باشیم؟؟به عنوان مثال اگر من پرایس اکشن رو کامل یاد بگیرم دیگ راحت میتونم هر سهمی رو که میخوام تحلیل کنم؟؟واقعا نوع آموزش خیلی مهمه بعضیا انقدر سخت و پیچیدش میکنن آدم فکر میکنه هیچ رقمه نمیتونه یاد بگیره!!اگر یه استاد خوب میشناسین که بتونه ساده پرایس اکشن رو آموزش بده معرفی کنین ممنون.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
این روزها مشغول تهیه پول برای چکم هستم و سعی میکنم طوری بشه هر چقدر ممکنه کمتر از سهم شبندر بفروشم ;) به همین خاطر نمیتونم طی ساعات معاملات به خوبی در جریان امور باشم و نظری که دیروز راجع به روند امروز بازار دادم اشتباه بود
پذیرش اشتباه و تلاش برای عدم تکرارش از اصول مهم موفقیت تجاری هست که کمک بزرگی به اعتماد به نفس آدم میکنه ،همیشه اشتباهاتونو با صدای بلند برای خودتون تکرار کنید و با نتایج معجزه آساش آشنا بشید :cool:

اما نکته فنی ،به نظرم اکثر سهم های بزرگ موقعیت تکنیکال خوبی دارن ،و شاید این وضعیت قابل چشم پوشی نباشه ،البته این توصیه نیست دیگه همه میدونن ،خودمم میدونم ،شما هم میدونید ،اونام میدونن :rolleyes:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
پالایش یکم امروز تمام شد (خدارو شکر) قصه و زمان مکانسیم ماشه همه امروز تمام شد (خدارو شکر) عرضه اولیه وسپهر هم امروز بود که اونم به پایان رسید(خدارو شکر)
ضمن اینکه ***** هم فردا 10صبح سخنرانی داره (شروع هفته دفاع مقدس) که شاید بی تاثیر نباشه تو روند بازار
و دیگر برای فردا هیچ بهانه ای نیست که بازار را منفی کنند !
خداییش مدیونین اگه چیزی مونده و ما نمیدونیم بهمون نگین
21.gif

به ذهن من که چیزی نمیرسه

ایشالله از فردا بازار مثبت بشه و همه خوشحال بشن انشاالله
9.gif

راستی حواستون باشه ساعت رسمی کشور امشب ساعت 24 یکساعت به عقب برمیگرده
evil_grin.gif

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تحلیل شرکت اپل

توصیه به خرید فروش یا نگهداری نیست
bav3_154fs759111.gif

دوستان بیشتر موضوع طنز داره البته برام جالب بودکه اونور همچین رشدهایی داشتن که شرکت توی یه کشور با تورم یکی دو درصدی ، 45% بیشتر از تورم طی 16 سال اخیر رشد داشته ولی ایران یه شرکت با تورم 30% ای ، 10 یا 15 درصد بیشتر از تورم رشد داشته برای منتقدان بازار قابل درک نیست !!!
s0426.gif

همیشه توی همه بازارهای دنیا چه کشور با اقتصاد خوب چه بد ، بازار بالا پایین داره ، فکر نکنید فقط تو ایرانه
crazy.gif

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
تحلیل شرکت اپل

توصیه به خرید فروش یا نگهداری نیست
bav3_154fs759111.gif

دوستان بیشتر موضوع طنز داره البته برام جالب بودکه اونور همچین رشدهایی داشتن که شرکت توی یه کشور با تورم یکی دو درصدی ، 45% بیشتر از تورم طی 16 سال اخیر رشد داشته ولی ایران یه شرکت با تورم 30% ای ، 10 یا 15 درصد بیشتر از تورم رشد داشته برای منتقدان بازار قابل درک نیست !!!
s0426.gif

همیشه توی همه بازارهای دنیا چه کشور با اقتصاد خوب چه بد ، بازار بالا پایین داره ، فکر نکنید فقط تو ایرانه
crazy.gif
قابل درک نیست چون همه مطمئنن اینا یه انگی به دنگشونه.
چرا سودآوری اپل رو با تورم قاطی میکنید و اصلا سودآوری چه ربطی به تورم داره؟ چون تورمش 1 درصده نباید سوداور باشه؟ اپل اگر قیمت سهمش 570 برابر شده ای پی اس هم زیاد شده و همونطور که نوشتید p/e هست33. نه شرکتای ما با پ بر ای منفی یا چهار رقمی !!!
مثلا چون تورمشون 1 درصده پس سود هم باید 2 درصد باشه از نظر شما؟
اینکه رشد های شارپ بورس ما برای ما قابل درک نیست دلیلش اینه که سایپا از سر نداری زه پراید حذف کرده.از سرنداری یه دستمال کاغذی نمیزارن تو ماشین . اون موقع که اینا تحریم نبودن ماشیناشون ضبط نداشتن وای به روزگار الانشون. بعد سهامشون چرا باید بالا بره؟ 10-15 سال پیش که اینا ولوو اف هاش و بنز کلاس ای مونتاژ میکردن سهامشون انقدر بالا نرفت که الان نمیدونم به چه دلیل بالا رفته واقعا!!!
من اصلا متوجه حرف شما و منظور شما نشدم که کجای کار اپل مشکل داره!
همینطور تا حالا متوجه نشدم اصلا سهام به چه درد میخوره و ما چرا سهام میخریم؟ مثلا من اگر 500 هزار تا سهم خودرو داشته باشم میتونم بجاش برم دوتا ماشین از تو کارخونه بیارم؟ میتونم اصلا از مستراب ایرانخودرو توی مسیر استفاده کنم؟ به چه درد میخوره سهم؟
شما خودت انقدر سهم گاو داری فردا صبح بری دم در گاوداری یه لیوان شیر بهت میدن؟اصلا میزارن بری داخل رنگ گاواشونو ببینی ؟
85.gif
litengr.gif

-------------
شاخص حالا حالا ها باید بریزه.(خودم سهام دارم و کسی نمیخره.ولی تقریبا دیگه قبول کردم پولم سوخت شده)
شما هم دیگه وقتشه قبول کنی.بازی تموم شد دیگه.
h0531.gif

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
چرا سودآوری اپل رو با تورم قاطی میکنید و اصلا سودآوری چه ربطی به تورم داره؟ چون تورمش 1 درصده نباید سوداور باشه؟ اپل اگر قیمت سهمش 570 برابر شده ای پی اس هم زیاد شده و همونطور که نوشتید p/e هست33. نه شرکتای ما با پ بر ای منفی یا چهار رقمی !!!
اینکه رشد های شارپ بورس ما برای ما قابل درک نیست دلیلش اینه که سایپا از سر نداری زه پراید حذف کرده.از سرنداری یه دستمال کاغذی نمیزارن تو ماشین . اون موقع که اینا تحریم نبودن ماشیناشون ضبط نداشتن وای به روزگار الانشون. بعد سهامشون چرا باید بالا بره؟ 10-15 سال پیش که اینا ولوو اف هاش و بنز کلاس ای مونتاژ میکردن سهامشون انقدر بالا نرفت که الان نمیدونم به چه دلیل بالا رفته واقعا!!!
همینطور تا حالا متوجه نشدم اصلا سهام به چه درد میخوره و ما چرا سهام میخریم؟ مثلا من اگر 500 هزار تا سهم خودرو داشته باشم میتونم بجاش برم دوتا ماشین از تو کارخونه بیارم؟ میتونم اصلا از مستراب ایرانخودرو توی مسیر استفاده کنم؟ به چه درد میخوره سهم؟
شما خودت انقدر سهم گاو داری فردا صبح بری دم در گاوداری یه لیوان شیر بهت میدن؟اصلا میزارن بری داخل رنگ گاواشونو ببینی ؟
85.gif
litengr.gif

-------------
شاخص حالا حالا ها باید بریزه.(خودم سهام دارم و کسی نمیخره.ولی تقریبا دیگه قبول کردم پولم سوخت شده)
h0531.gif
بله اگر شما عمده سهام شرکتی رو داشته باشید که بازی دست شماست. اگر هم سرمایه دار کلان باشید باز هم میتونید نظر بدید در امور شرکت و احتمالا در جلسات شرکت حضور خواهید داشت و حتی عضو هیئت مدیره خواهید بود. البته به جز شرکت های رانتی مثل سایپا و ایران خودرو و امثالهم (عمده شرکت های بورسی متاسفانه یا خصولتی ها).
در مورد پست داوود جان:
1. تورم امریکا امسال بالاتر هست، چند وقت پیش مصاحبه تلویزیونی سخنگوی فدرال رزرو رو میدیدم میگفت میانگین تورم امسال 3 الی 4 درصده با توجه به تورم نزدیک به 1 الی 2 درصدی 6 ماهه ابتدای سال شما خودت 6 ماهه بعدی تورم امریکا رو محاسبه کن.
2. شرکت های Virtual cost benefits یعنی شرکت هایی که به ازای یک محصول مجازی (عملن بدون هزینه های نگهداری، حمل نقل، اپراتور و ... کلان در مقایسه با کالای فیزیکی) درآمد کسب میکردن در دوران کرونا و خانه نشینی همه سود بسیار بالایی کسب کردن. مثل سونی، نت فلیکس، فلان هاب، مسترکلس و ...
3. بورس آمریکا هم مثل ایران رانت داره، ولی رانتی های ما اگر چهل دزد بغداد باشن اونها آفتابه دزد هستند :)

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
پالایش یکم امروز تمام شد (خدارو شکر) قصه و زمان مکانسیم ماشه همه امروز تمام شد (خدارو شکر) عرضه اولیه وسپهر هم امروز بود که اونم به پایان رسید(خدارو شکر)
ضمن اینکه ***** هم فردا 10صبح سخنرانی داره (شروع هفته دفاع مقدس) که شاید بی تاثیر نباشه تو روند بازار
و دیگر برای فردا هیچ بهانه ای نیست که بازار را منفی کنند !
خداییش مدیونین اگه چیزی مونده و ما نمیدونیم بهمون نگین
21.gif

به ذهن من که چیزی نمیرسه

ایشالله از فردا بازار مثبت بشه و همه خوشحال بشن انشاالله
9.gif

راستی حواستون باشه ساعت رسمی کشور امشب ساعت 24 یکساعت به عقب برمیگرده
evil_grin.gif

پرزیدنت حسن یادت رفت... یه دفعه دیدی اومد گشادش کرد

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نه من نمیگم قاطی بشن اینا !
همین الانش اونا هم پی به ای منفی یا بالای 50 هم دارن ! همین الان تو ایران پی به ای 4 و 5 هم هست !
ببین سود آوری شرکت میگی باید با قیمتش بخونه ، من اطلاعی در مورد اون شرکتا ندارم . نظرم در مورد اون شرکت مثل نظر مردم عادی در مورد بورس ایران بی ارزشه
همینطور نظر کارشناس و تحلیلگر های امریکایی هم در مورد شرکت های ایرانی بی ارزشه !
هر جایی برای تحلیل باید تو بطنش بود و درکش کرد نه اینکه باخط خطی کردن نظر داد

اونجا همیشه بازار اصلاح داشته ولی مثل ایران نیست که دنبال مقصر بگردن ! دنبال دلیل هستن ...
ایران وقتی سهم نزولی میشه اقتصاد و تحلیل بنیادی و تکنیکال و همه چیو زیر سوال میبرن ! حقوقی و حقیقی رو میکوبن ! تازه وارد و قدیمی میکنن ! عصبی میشن ! تیکه پرونی میکنن ! خلاصه دنبال مقصر هستن که اشتباهه ...

همونطوری که قبلا میگفتم بازار حباب داره ، الان میگم عمده سهم ها حبابشون از بین رفته و وضعیت خوبی دارن

هیچ جای دنیا نمودار ها سیخ بالا نمیرن ! همین اپل بارها توی چند سال اخیر ریزشهای 50 درصدی داشته ! هیچکسی هم اینجا خبردار نشده ! ولی بازار ما باید اونقدر عمومیت پیدا بکنه که رسانه ای بشه ...

من در مورد تحلیل میگم . در مورد منطق میگم . میگم شرکت ها باید حداقل با تورم رشد بکنن و یکم بیشتر ! حالا توی ایران که صورت های مالی و تحلیل بنیادی به وضوح نشون میده یه شرکت چقدر ارزنده شده و یه شرکت حبابیه !
شما سهم ها و شرکت های بنیادی و با ارزش ایرانی رو ببین .... کسی که یکم سر دربیاره میفهمه .... شرکت بنیادی که تا امروز میانگین سالی 10 یا 15 درصد بیشتر از تورم رشد کرده رو آنچنان میکوبن که آدم شاخ در میاره ! صف فروش ، صحبت های نا امیدانه ....
از نظر من اینا خنده داره
قابل درک نیست چون همه مطمئنن اینا یه انگی به دنگشونه
دزدی و رانت و هزار تا چیز دیگه همه جای دنیا هست . اونور آب ما مافیا نداریم ؟ اونور فساد نیست ؟ هست
صحبت اینه که کسی که تخصص داشته باشه میتونه این چیزا رو بفهمه . مثل کسی که یکم سر در بیاره پول تقلبی رو از اصل تشخیص میده !
همه جای دنیا مافیا اقتصاد رو هدف قرار میده . شرکت های تو در تو ، حساب سازی و هزار تا چیز دیگه !
همه جای دنیا هم بخشی از ریسک از اینجا میاد که شرکت ها شفافیت لازم رو نداشته باشن . مشکل اینجاست که مردم همه شرکت ها رو به یه چشم میبینن
هیچ جای دنیا سهام شرکت ضرر ده و روبه نابودی رو نمیخرن و اگه اون سهام سقوط بکنه سهام شرکت های خوبشون رو نمیفروشن و همونو رد میکنن !
اگه یه شرکت فساد داشته باشه ، بقیه شرکت ها به مشکل نمیخورن

اینا میشن همون شرکت هایی که هیچ وقت خریدشون رو توصیه نمیکنم ! این مدل شرکت ها به اندازه تورم بااااید رشد بکنن ولی بیشتر از تورم معنی ندارن ! واسه همین میگم این شرکت ها محکوم به ریزش هستن

85.gif
litengr.gif
نگووووووووو
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

پرسیده بووودییی کهههههههه
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

سه ساعت فقط تایپ کردم
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

85.gif
litengr.gif

-------------
h0531.gif
ببین سهامدار بودن اون مدلی نیست که چیزی به کسی بدن ! جاهای زیادی خارج از بورس شریک بودم ولی هیچ وقت این مدلی نبوده برم اونجا مثلا میز و صندلیشونو بردارم ببرم ! زمانی که حتی 2 نفر هم با هم دیگه شریک هستن ، هیچ کدوم اجازه ندارن بدون هماهنگی اون یکی کاری بکنن !
اصلا شما فرض کن بنده و دوستان 5% زفکا رو داشته باشیم ، اصلا نه 50% ! اصلا نه 99% ! بازم 1% دیگه هستن که باید بدونن چخبره !
اونی که 500 هزار تومن هم زفکا داره باید بدونه چه خبره ....
فساد رو کاری ندارم که توی حساب کتابای شرکت وجود داره . هرچقدر هم دزدی بشه اون چیزی که افشا میشه اگه خوب باشه مشکلی نداره . از طرفی حساب سازی و بازی با اعداد و ارقام و اصول حسابداری به شدت توی شرکت های دولتی و مشهور در حال وقوعه و این شکی توش نیست
شرکت های جمع و جور هم دارن نه به اون شدت

با سهامداران اصلی شرکت که مستقیما توی مدیریت شرکت دخالت دارن و تصمیم گیری میکنن و میتونن حرکتایی بزنن و تخلفاتی بکنن کاری ندارم ! یه چیزایی بین خودشونه و به ما مربوط نیست . منم اگه بتونم درصد بالایی از یه شرکت رو بخرم و اگه بخوام وارد تصمیم گیری های شرکت بشم میتونم این کار رو بکنم . شما هم میتونی ! ولی باید تعداد سهام زیادی داشته باشی ... کسی توی اون سطح میتونه حرکتایی بزنه و اصلا میتونه گاوا رو با خودش ببره

ولی مثلا من نیومدم با دوستان یه شرکت بزنیم و مثلا سهامدار زفکا بشیم و جایگاه مدیریتی بگیریم چون تهش فقط دردسره ...
و حتی با آگاهی نسبت به مشکلات داخلی و احتمالی همون شرکت سهامداری میکنیم . خروجی های حسابداری که عمومی میشن برای ما مهمه نه حقایق خاص که 3 یا 4 نفر ازش خبر دارن !
برای نظارت روی این تخلفات هم سازمان حسابرسی وجود داره که میتونم بگم شاید تمیز ترین بخش باشه !همونارم میشه پیچوند ولی دیگه اونقدری انحراف معیار ندارن
مثلا این رو همه میدونیم که موقع تجدید ارزیابی به اموال آب میبندن

به عنوان جمله آخر حتی توی شراکت های خارج از بورس هم کسی نمیتونه بی هوا کاری بکنه و صدای بقیه در میاد . هم شریک بودم هم شریک داشتم ولی هیچوقت اینمدلی نبوده چون شریکیم از منابع شراکتی دفتر برای مقاصد شخصی استفاده بکنید . این اتفاق توی شرکت های بورسی میوفته حتی خوباشون ولی بازم اونقدری ترسناک نیست که موضوع مهمی باشه
پس این مورد که بریم جلو در دامداری فکا بعد شیر یکی از گاواشونو بدوشیم ، همونطوری که اگه توی یه کافه شریک باشم تا حالا نشده برم پشت پیشخون حتی واس خودم یه فنجون چای بریزم !
crazy.gif

h0531.gif
h0531.gif
یه سامورایی هیچوقت شکست نمیخوره
h0531.gif

تو پرانتز بگم : توی این اصلاح کل ضرر سبدم به 10% هم نرسید ! خیلی کمتر از 10% بود ....
تا الان هم همون ضرر جبران شده و الان با جدیت میگم سهم های زیادی تو بازار ارزنده شدن ....
crazy.gif

من تا 80 سالگیم تو بازار میمونم یعنی 50 و خورده ای سال دیگه بعدشم از 80 تا 90 سالگی روی دوتا گاو میخرم به اونا غذا میدم
twister3.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
نه من نمیگم قاطی بشن اینا !
همین الانش اونا هم پی به ای منفی یا بالای 50 هم دارن ! همین الان تو ایران پی به ای 4 و 5 هم هست !
ببین سود آوری شرکت میگی باید با قیمتش بخونه ، من اطلاعی در مورد اون شرکتا ندارم . نظرم در مورد اون شرکت مثل نظر مردم عادی در مورد بورس ایران بی ارزشه
همینطور نظر کارشناس و تحلیلگر های امریکایی هم در مورد شرکت های ایرانی بی ارزشه !
هر جایی برای تحلیل باید تو بطنش بود و درکش کرد نه اینکه باخط خطی کردن نظر داد

اونجا همیشه بازار اصلاح داشته ولی مثل ایران نیست که دنبال مقصر بگردن ! دنبال دلیل هستن ...
ایران وقتی سهم نزولی میشه اقتصاد و تحلیل بنیادی و تکنیکال و همه چیو زیر سوال میبرن ! حقوقی و حقیقی رو میکوبن ! تازه وارد و قدیمی میکنن ! عصبی میشن ! تیکه پرونی میکنن ! خلاصه دنبال مقصر هستن که اشتباهه ...

همونطوری که قبلا میگفتم بازار حباب داره ، الان میگم عمده سهم ها حبابشون از بین رفته و وضعیت خوبی دارن

هیچ جای دنیا نمودار ها سیخ بالا نمیرن ! همین اپل بارها توی چند سال اخیر ریزشهای 50 درصدی داشته ! هیچکسی هم اینجا خبردار نشده ! ولی بازار ما باید اونقدر عمومیت پیدا بکنه که رسانه ای بشه ...

من در مورد تحلیل میگم . در مورد منطق میگم . میگم شرکت ها باید حداقل با تورم رشد بکنن و یکم بیشتر ! حالا توی ایران که صورت های مالی و تحلیل بنیادی به وضوح نشون میده یه شرکت چقدر ارزنده شده و یه شرکت حبابیه !
شما سهم ها و شرکت های بنیادی و با ارزش ایرانی رو ببین .... کسی که یکم سر دربیاره میفهمه .... شرکت بنیادی که تا امروز میانگین سالی 10 یا 15 درصد بیشتر از تورم رشد کرده رو آنچنان میکوبن که آدم شاخ در میاره ! صف فروش ، صحبت های نا امیدانه ....
از نظر من اینا خنده داره

دزدی و رانت و هزار تا چیز دیگه همه جای دنیا هست . اونور آب ما مافیا نداریم ؟ اونور فساد نیست ؟ هست
صحبت اینه که کسی که تخصص داشته باشه میتونه این چیزا رو بفهمه . مثل کسی که یکم سر در بیاره پول تقلبی رو از اصل تشخیص میده !
همه جای دنیا مافیا اقتصاد رو هدف قرار میده . شرکت های تو در تو ، حساب سازی و هزار تا چیز دیگه !
همه جای دنیا هم بخشی از ریسک از اینجا میاد که شرکت ها شفافیت لازم رو نداشته باشن . مشکل اینجاست که مردم همه شرکت ها رو به یه چشم میبینن
هیچ جای دنیا سهام شرکت ضرر ده و روبه نابودی رو نمیخرن و اگه اون سهام سقوط بکنه سهام شرکت های خوبشون رو نمیفروشن و همونو رد میکنن !
اگه یه شرکت فساد داشته باشه ، بقیه شرکت ها به مشکل نمیخورن

اینا میشن همون شرکت هایی که هیچ وقت خریدشون رو توصیه نمیکنم ! این مدل شرکت ها به اندازه تورم بااااید رشد بکنن ولی بیشتر از تورم معنی ندارن ! واسه همین میگم این شرکت ها محکوم به ریزش هستن

نگووووووووو
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

پرسیده بووودییی کهههههههه
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

سه ساعت فقط تایپ کردم
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

ببین سهامدار بودن اون مدلی نیست که چیزی به کسی بدن ! جاهای زیادی خارج از بورس شریک بودم ولی هیچ وقت این مدلی نبوده برم اونجا مثلا میز و صندلیشونو بردارم ببرم ! زمانی که حتی 2 نفر هم با هم دیگه شریک هستن ، هیچ کدوم اجازه ندارن بدون هماهنگی اون یکی کاری بکنن !
اصلا شما فرض کن بنده و دوستان 5% زفکا رو داشته باشیم ، اصلا نه 50% ! اصلا نه 99% ! بازم 1% دیگه هستن که باید بدونن چخبره !
اونی که 500 هزار تومن هم زفکا داره باید بدونه چه خبره ....
فساد رو کاری ندارم که توی حساب کتابای شرکت وجود داره . هرچقدر هم دزدی بشه اون چیزی که افشا میشه اگه خوب باشه مشکلی نداره . از طرفی حساب سازی و بازی با اعداد و ارقام و اصول حسابداری به شدت توی شرکت های دولتی و مشهور در حال وقوعه و این شکی توش نیست
شرکت های جمع و جور هم دارن نه به اون شدت

با سهامداران اصلی شرکت که مستقیما توی مدیریت شرکت دخالت دارن و تصمیم گیری میکنن و میتونن حرکتایی بزنن و تخلفاتی بکنن کاری ندارم ! یه چیزایی بین خودشونه و به ما مربوط نیست . منم اگه بتونم درصد بالایی از یه شرکت رو بخرم و اگه بخوام وارد تصمیم گیری های شرکت بشم میتونم این کار رو بکنم . شما هم میتونی ! ولی باید تعداد سهام زیادی داشته باشی ... کسی توی اون سطح میتونه حرکتایی بزنه و اصلا میتونه گاوا رو با خودش ببره

ولی مثلا من نیومدم با دوستان یه شرکت بزنیم و مثلا سهامدار زفکا بشیم و جایگاه مدیریتی بگیریم چون تهش فقط دردسره ...
و حتی با آگاهی نسبت به مشکلات داخلی و احتمالی همون شرکت سهامداری میکنیم . خروجی های حسابداری که عمومی میشن برای ما مهمه نه حقایق خاص که 3 یا 4 نفر ازش خبر دارن !
برای نظارت روی این تخلفات هم سازمان حسابرسی وجود داره که میتونم بگم شاید تمیز ترین بخش باشه !همونارم میشه پیچوند ولی دیگه اونقدری انحراف معیار ندارن
مثلا این رو همه میدونیم که موقع تجدید ارزیابی به اموال آب میبندن

به عنوان جمله آخر حتی توی شراکت های خارج از بورس هم کسی نمیتونه بی هوا کاری بکنه و صدای بقیه در میاد . هم شریک بودم هم شریک داشتم ولی هیچوقت اینمدلی نبوده چون شریکیم از منابع شراکتی دفتر برای مقاصد شخصی استفاده بکنید . این اتفاق توی شرکت های بورسی میوفته حتی خوباشون ولی بازم اونقدری ترسناک نیست که موضوع مهمی باشه
پس این مورد که بریم جلو در دامداری فکا بعد شیر یکی از گاواشونو بدوشیم ، همونطوری که اگه توی یه کافه شریک باشم تا حالا نشده برم پشت پیشخون حتی واس خودم یه فنجون چای بریزم !
crazy.gif

h0531.gif
یه سامورایی هیچوقت شکست نمیخوره
h0531.gif

تو پرانتز بگم : توی این اصلاح کل ضرر سبدم به 10% هم نرسید ! خیلی کمتر از 10% بود ....
تا الان هم همون ضرر جبران شده و الان با جدیت میگم سهم های زیادی تو بازار ارزنده شدن ....
crazy.gif

من تا 80 سالگیم تو بازار میمونم یعنی 50 و خورده ای سال دیگه بعدشم از 80 تا 90 سالگی روی دوتا گاو میخرم به اونا غذا میدم
twister3.gif
در مورد همون بخش تو پرانتز توضیح میدی چه کردی تا چه کنیم :p تا چه شود که اینطور نشود:eek: و اونطور شود

بالا