• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اینکه تو قله سهمی رو گرفته باشید دلیل بر این نمیشه به زودی سر به سر بشید شاید 4 سال یا 5 سال طول بکشه ! حتی اگه سهم خوبی باشه
سهم خوب یعنی شرکت سود ساز و روبه رشد ! سود ساز ساکن مثل بعضی از شرکت ها که سودشون تو چند سال اخیر صرفا با تورم جلو میره و یا بعضا از تورم هم عقبه به درد نمیخوره

بر اساس اسم شرکت سهم نخرید ! شاید شرکت مهرام که خیارشور و رب گوجه تولید میکنه شاید خیییلی بهتر از شرکت عظیمی مثل فولاد باشه ! اونچیزی که باید براتون مهم باشه تناسب قیمت شرکت با سود سازی و رشد سود سازی شرکته . پس صرفا بر اساس اسم نخرید . فولاد ارزون بشه ، خیارشور سازی گرون باشه ، فولاد میخرم ! خیارشور سازی ارزون باشه ، فولاد گرون باشه ، خیارشور سازی میخرم

اگه شرکتی خبری میاد که سودش دوبرابر میشه ولی قیمتش با سود سازیش نمیخونه دلیلی نداره قیمت سهام رشد بکنه . میتونه تعرفه فروش محصولات شرکت 3 برابر رشد بکنه ولی قیمتش یک سوم بشه ! تا جایی که میتونید بخونید و یادبگیرید

این صحبتا هم که بازار با تحلیل جلو نمیره کشکه ، خودتون رو درگیر این صحبتا نکنید . اگه سهمی منفی میخوره

قیمه ها رو رو ماستا نریزید هیچوقت ! بعضیا میگن چرا 1 ماهه دلار 20% رشد داشته سهام ما چرا ضرر داده ! این مصداق ریختن قیمته رو ماسته . اگه بقیه میریزن ، شما نریز

اگه یکی میگه شرکت من الان افشا زدن که قیمت محصولاتش 50% رشد کرده ولی چرا سهمش منفیه ، اینم داره قیمه رو روی ماست میریزه . برو ببین پی به ای شرکت چنده ؟ اگه زیر 20 بود ، یه جای کار میلنگه ولی اگه پی به ای بالای 20 بود ، مثلا 50 ، اون افزایش قیمت محصولات کوچکترین دلیلی برای افزایش قیمت سهام نداره شاید ، 2 روز مثبت بخوره نوسان بده ولی باید پایین بیاد

سهم خوب بخرید به قیمت بخرید و نگران ادامه دار بودن روند نزولی شرکت خوب نباشید . دنبال حمایت دولت هم نباشید . دنبال حمایت حقوقی هم نباشید . فکر هم نکنید که یه سهم چون 50% منفی خورده دیگه نمیخوره . یه سهم میتونه 90% منفی بخوره .... یه سهم میتونه 4 سال روند منفی داشته باشه یه سهم میتونه 4 سال روند خنثی داشته باشه

خرید سهام بر اساس داراییهاش اشتباهه . الان خرید ایران خودرو به خاطر اینکه داراییهاش زیادن با این قیمت ها هم اشتباهه ! ایران خودرو دارایی داره خوب درست . زیان ده هستش ؟ درست ! فرض میکنیم یه سال هایی سود میده و یه سال هایی زیان و اینا بلند مدت با هم خنثی بشن . پس ایران خودرو یعنی تورم !
ایران خودرو یعنی دلار !
اگه دلار توی 10 سال اخیر 10 برابر شده باشه ، ایران خودرو باید 10 برابر بشه ! ایران خودرو که سود ساز نیست بخواد سود آوری شرکت رو زیاد بکنه ! پس بقیش حبابه !

سهام خریدن بر اساس دارایی از نظر من اشتباهه . اگه بخوام دارایی بگیرم که با تورم بالا برم چه کاریه ! میرم طلا یا دلار یا ملک یا زمین میگیرم ! چرا سهام بخرم ! من سهام میخرم که از رشد سود آوری شرکت تو بلند مدت منفعت ببرم . برامم فرقی نداره شرکت خیارشور یا پودر پیاز تولید میکنه یا شمش طلا !

برام فرقی نداره شرکت شیر و گوشت تولید میکنه یا لوازم خونگی !

قیمت شرکت برام مهمه ! شرکت اگه تولید هر*وئی*ن و تری***ا*ک هم بکنه من ارزش واقعی شرکت رو حساب میکنم بر همون اساس میخرم

برام سود آوری و رشد سودآوری شرکت مهمه . اگه شرکت الان سود سازه میخوام مطمئن بشم سال های بعد هم سود سازه یا نه ؟ آیا سودش با تورم رشد میکنه ؟ آیا هزینه هاش از تورم پیشی میگیره یا یه پله عقب تره ؟
اعضای هیئت مدیرش چه سابقه ای دارن ؟ اگه تو سابقشون کارای غیر مرتبط کردن برام جذاب نیست !
موقعیت مکانی شرکت کجاست ؟ اگه جنگ بشه آیا به عنوان یه هدف میتونه شناسایی بشه ؟
حقوقایی که میدن یا رشد سود آوری شرکت بخونه . میانگین رنج حقوق برام مهمه . دوست ندارم تو شرکت آدمایی کار بکنن که حقوق نجومی و بی دلیل میگیرن

آیا شرکت به شدت هزینه های استهلاکش بالاست ؟ آیا قیمت گذاریشون رقابتیه ؟ چه رقبایی دارن ؟ تاثیر واردات روی محصولات شرکت چیه ؟
چقدر اون کالایی که تولید میشه استراتژیکه ؟
شرکت چه طرح های توسعه ای داره ؟ با پولش چیکار میکنه ؟
تامین کننده های شرکت کیا هستن ؟ شرکت به کجا ها پرداخت میکنه ؟
مشتریای شرکت کیا هستن ؟ شرکت به کجا ها میفروشه ؟
قیمت های شرکت چطوری مشخص میشه ؟ قیمت بازار محصولاتش چیه ؟ قیمت جهانیش چقدره ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
توضیحات حسابرس رو میخونم . موارد مشروطش چیه ؟
سازمان چه چیزایی رو شناسایی کرده که به هر دلیلی توی صورت های مالی پنهانش کردن ؟ اخبار و حواشی پیرامون شرکت رو دنبال میکنم
هر ماه میزان فروش شرکت رو دنبال میکنم ، زیاد شده کم شده ؟
خرید هایی که توی صورت های مالی میاد رو نیگا میکنم . اگه یه دستگاه جدید خریدن ، مبینیم این دستگاه کجای فرایند تولیدشون به کار میاد کدوم بخش رو درست میکنه
مثلا شرکت قندی دستگاه پرس جدید بخره تفاله تر رو به خشک تبدیل میکنه و به چند برابر قیمت میتونه بفروشه و سودآوری شرکت زیاد میشه

کاری ندارم 3 ماه یا 6 ماه آینده سود آوری شرکت چطوریه . یک سال آینده رو میبینم زیاد میشه یا نه
من دوست دارم شرکتم همیشه یکم وام داشته بشه . شرکت های زراعتی وام کم بهره دارن !
ما تو ایران تورم داریم و دوست دارم از تورم منفعت داشته باشم . بیشتر از تورم میخوام گیرم بیاد . شرکتی که وام داشته باشه خوبه . شرکتی که وام نمیگیره خوب نیست . شرکتی هم که خیلی وام میگیره خطرناکه !
مدیریت شرکت باید تا یه حدودی ریسک بکنه و جیگر ریسک رو داشته باشه . یه سری شرکتا هستن نه افزایش سرمایه مطالباتی میزنن نه وام میگیرن ! خوب این مدیریت رو من دوست ندارم !

نمودار شرکت رو میبینم . اگه رشد های شارپی عجیب نداشته باشه خوشحال میشم چون بازیگر با وجدان داره
کانالی که قیمت شرکت اون تو حرکت میکنه برام مهمه که چه نوساناتی رو اجازه میده اگه توی سابقش سیکل های به شدت نوسانی داره سمتش نمیرم

سهامدارای شرکت رو بررسی میکنم . اصلا دوست ندارم رد پایی از دولت مستقیم اون تو باشه ! اصلا دوست ندارم بنیاد سهامدارش باشه ! اصلا دوست ندارم یه موسسه خیریه توش سهم داشته باشه ! اصلا دوست ندارم سهامداری شرکت تو در تو باشن و در نهایت به جایی برسن که همه یکی باشن !
دوست دارم توی شرکت اشخاص حقیقی باشه . دوست دارم شرکت های سرمایه گذاری غیر مرتبط با بقیه سهاممدارا باشه که بدونم فسادش کمتره

موقع خرید سهام نگاه میکنم سهامداراش چقدر امید دارن اگه خیلی نا امید باشن و همه تحلیلام بگن با این قیت بخرن ، میخرم اگه تحلیلم میگه بخر ولی با این قیمت نه و سهامداراش به شدت امید دارن نمیخرم

دوستی بود اینجا هر روز پست میزد فلان سهم بماند یادگاری ، اون سهم بماند یادگاری . یه جوری جوگیر شده بود ، الان خبری از اون کاربر نیست . پیجای اینستا کم کم غیر فعال شدن بعضیاشون و بعضیا پست نمیزارم . یادتون باشه چند وقت دیگه شاید دو یا 3 سال دیگه دوباره همچین کاربرهایی پیدا میشن ! همین آدما و کاربرا باعث میشدن ملت رو قله سهم بخرن ...

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
در شرایطی نیستم که بخام طولانی تایپ‌ کنم ،اما انقدر به این بازار طعنه نزنید ،فحش ندید ،اگر سهمی گران و بد موقع خریده شده ،ناشی از اشتباه خود ماست ،نه بورس ،پتانسیل پولسازی این بازار کم نظیره ،ضمن اینکه کاذب و اقتصاد خراب کن هم نیست
چند روزه میخام یه طومار خوشگل بنویسم ،زمان فراغت مناسب پیش نمیاد :rolleyes:
من به جات نوشتم
s0426.gif

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
من به جات نوشتم
s0426.gif
الان مشکل اینه که چرا هر سهم مثل سابق راه خودش رو نمیره

شاخص هم وزن خورده به نفت دیگه، انقدر بدبخت شدن که قیمت پایانی رو تشکیل نمیدن
اون 18 سهم معروف مثبت میشن این بدبخت ا هم یه مثبتی میخورن، اون 18 تا منفی بشن این ا میرن روی -5

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
الان مشکل اینه که چرا هر سهم مثل سابق راه خودش رو نمیره

شاخص هم وزن خورده به نفت دیگه، انقدر بدبخت شدن که قیمت پایانی رو تشکیل نمیدن
اون 18 سهم معروف مثبت میشن این بدبخت ا هم یه مثبتی میخورن، اون 18 تا منفی بشن این ا میرن روی -5
مسیرشون همین نزوله
یسری سهم ها دیگه کفشونه و همیشه در هر حالی حمایت میشن
یسری سهم ها دیگه توی محدوده های حمایتی هستن مثل سپ یا زفکا و ...
الان من اگه اهداف نزولیشون رو بدم به احتمال خیلی زیاد عزیزانی که سهامدارشون باشن یا ناراحت میشن یا اگه هم بر اساس گفته های من بفروشن ممکنه متضرر بشن و سهم به هر دلیلی که یکیش میتونه رشد شارپی باشه ، یهو رشد بکنه و بتونن بالاتر بفروشن !
بعضی سهم ها تازه اول راه ریزش زمانی و قیمتیشونه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان با این وضعیت افتضاح بورس امکان ضرر ده بودن وسپهر هست ؟

عرضه اولیه ها محاله ممکنه ضرر ده باشن به راحتی تا نزدیکای 100 درصد سود میدن بعد از اون شروع میکنن به اصلاح

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
با عرض معذرت، به علت آرامش فکری و ذهنی بیشتر ، تیک نادیده گرفتن بعضی دوستان رو زدم
خودم هم کمتر دیگه اینجا میام
همگی سلامت ، موفق و پر سود باشید

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان شاخص فردا میتونه مثبت باشه . نظر شخصیه . صرفا ارتباطی به شاخص نداره . فکر کنم فردا بشه نوسان خوبی گرفت
اون یدونه کندل شاخص امروز تک بین دوتا خط روند افتاده . یسری سهم ها هم امروز یا پایانیشون پر نشدن بر اساس خریدهای سنگین 2 روز قبل و یه سری ها هم آخر بازار یهو مثبت شدن مثل صبا و آریا که در جریانشونم . شاخص هم تقریبا روی 1.6 میلیونه . الان تقریبا با اوج ناامیدی های قبل از یه حمایت دولت یعنی بعد از دو هفته ریزش شدید ، هستیم .
اگه مثبت شد خریداری هیجانی نکنید . مثل شنبه که گفتم فردا پس فردا یعنی دیروز و امروز ، منفیه فروشای هیجانی نکنید
crazy.gif

نوسانگیری با قبول ریسک و همینطور منفی 5 خریدن و مثبت 5 فروختن مناسب حال این روزای بازاره . روی سهم هایی که زیر ارزش واقعیشون یا نزدیک به ارزش واقعیشون هستن همچین کارایی نکنید که ممکنه نگهداشتنش بهتر از بازی های روزانه باشه
با سهم های به شدت حبابی و پر ریسک هم کاری نداشته باشید که توی صف فروش قفل نشید
برای دوستانی که میخوان با ریسک کم نوسان گیری بکنن ، صندوقای سهامی یا مختلط با داشتن کارمزد کم میتونه خوب باشه
از نظر من شاخص کل یکی از عوام فریب ترین نموداری که در ایران وجود داره

به دلیل ساختار اشتباه شاخص کل ، این نمودار تحلیل تکنیکال پذیر نیست

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
یک تحلیل جالب دیدم که تحلیلگرش میگه بهترین استراتژی در حال حاضر این نیست که سود کنیم بلکه حفظ دارایی ها و کالا محور هست . نظر شما چیه ؟

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
عجب داستانی شده سر وسپهر. از شنبه صف فروش نشه :))

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
ادمین کانال مثلا وی آی پی که توش بودم امروز پیام گذاشته (دوستان همه سهمایی که معرفی شده به اهدافشون رسیدن و این کانال بسته خواهد شد شرایط عضویت برای ماه آینده در چند روز آینده اعلام میشود)یعنی دقیقا هممون کور فرض کرده هیچ کدوم از سهماش حتی نزدیک به اهدافی که اعلام کرده بود نشدن تازه کانالم داره میبنده شرایط جدیدم میخواد اعلام کنه..قشنگ نمک پاشید به زخممون حالا من بعد از منفی شدن سهمام اصلا گله وشکایتی نکردم چون خودم رو تقصر کار میدونستم...اگر با تحلیل اشتباه خودم میخریدم و ضرر میکردم انقدر بهم فشار نمیومد ولی درس شد برام که دیگ از کناره این گروهای سیگنال دهی ردم نشدم.

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
چرا؟ چیزی شده مگه؟
به گزارش #کانال_عرضه_اولیه، در جریان عرضه اولیه سهم " #وسپهر " از آنجا که میانگین قیمت پایینتر از سقف قیمت 10100 ریال عرضه اولیه می‌شود به هر کد معاملاتی، تعداد و قیمت ‏درخواستی از سوی آن فرد تخصیص داده شده است. (یعنی هر فردی با هر قیمتی که ثبت سفارش کرد حتی زیر 10100 ریال تخصیص داده شده است.)

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
به گزارش #کانال_عرضه_اولیه، در جریان عرضه اولیه سهم " #وسپهر " از آنجا که میانگین قیمت پایینتر از سقف قیمت 10100 ریال عرضه اولیه می‌شود به هر کد معاملاتی، تعداد و قیمت ‏درخواستی از سوی آن فرد تخصیص داده شده است. (یعنی هر فردی با هر قیمتی که ثبت سفارش کرد حتی زیر 10100 ریال تخصیص داده شده است.)
خوب شد این مورد رو هم تجربه کردیم پس خخخ

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
50 تومن خیلی مبلغ زیادیه که دوباره دارین جو راه میندازین؟؟!!
تا اینم منفی نکنین ول کن نیستین

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
یعنی این حتی ۵ درصد هم بالا نمیره
سیتا از روزی که عرضه شده فقط ۱۹ درصد سود داده خیلی ارزندس برا خرید ولی این بازار خیلی خطریه
احتمالا تا ۴ شنبه بازار مثبت باشه
ولی شاخص هموزن تا بالا نیاد و به ثبات نرسه این بازار درست نمیشه

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
سهامی مثل افق و صبا اینگونه که من حساب کردم اگر همیشه به همین روال بروند در بدترین حالت بازار مبلغی نزدیک به سود بانکی را به شما به عنوان سود نقدی (در سال) پرداخت می کنند . یعنی اگر فرض بگیریم ما 10 میلیون از افق کوروش سهم بخریم سالانه تقریبا 1 میلیون سود نقدی پرداخت می کند .بنابراین در بانک هم اگر پول ها را یکساله بگذاریم با سود 15% سالانه تقریبا همین مبلغ را پرداخت می کند ( شاید 100 یا 200 هزار تومان بیشتر ) . حالا حساب کنید اگر سهم افزایش قیمت و حق تقدم هم داشته باشد ( که طبق روال معمول اینگونه خواهد بود ) وضعیت بسیار بهتر هم خواهد بود .

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
50 تومن خیلی مبلغ زیادیه که دوباره دارین جو راه میندازین؟؟!!
تا اینم منفی نکنین ول کن نیستین
خودکار منفی باز میشه با صف فروش 9999 تایی
;) :D

لازم نیست منفیش کنیم

وقتی دیجی کالا، اسنپ و... عرضه اولیه هاشون رو مالوندن، این هم خودش یک سیگنال منفی از بازار بود که توجه نکردیم

الان هم دکتر ظریف افتاده دوره از توافق توافق حرف میزنه
امروز هم سیگنال حرکت مدبرانه صادر شد

شاخص کل هم نمیاد زیر 1500 همین محدود رقص تانگو داره تا اخر آبان، چون دارن نوسان میگیرن با شاخص سازها
شاخص هم وزن هم خورده به نفت و خیلی از سهم‌ا منجمد شدن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سهامی مثل افق و صبا اینگونه که من حساب کردم اگر همیشه به همین روال بروند در بدترین حالت بازار مبلغی نزدیک به سود بانکی را به شما به عنوان سود نقدی (در سال) پرداخت می کنند . یعنی اگر فرض بگیریم ما 10 میلیون از افق کوروش سهم بخریم سالانه تقریبا 1 میلیون سود نقدی پرداخت می کند .بنابراین در بانک هم اگر پول ها را یکساله بگذاریم با سود 15% سالانه تقریبا همین مبلغ را پرداخت می کند ( شاید 100 یا 200 هزار تومان بیشتر ) . حالا حساب کنید اگر سهم افزایش قیمت و حق تقدم هم داشته باشد ( که طبق روال معمول اینگونه خواهد بود ) وضعیت بسیار بهتر هم خواهد بود .
من یه مقایسه بکنم که به عمق فاجعه پی ببرید .
سودی که وملی سال 1398 ساخته ، یک پانزدهم زفکا بوده ولی قیمت وملی الان 12 برابر زفکا هستش !
سودی که افق سال 1398 ساخته ، 115 برابر وملی هستش ولی قیمت افق الان کمتر از 1.4 برابر وملی هستش !
حالا این به کنار سود 3 ماهه افق رو ببین !

از دیدگاه دارایی :
از نظر من خرید سهام شرکت صرفا به خاطر داشتن دارایی اشتباهه . اگه دارایی بخوام بخرم میرم طلا میخرم ، ملک میخرم زمین میخرم ! سهام میخرم که از سودش سود ببرم و بیشتر از تورم گیرم بیاد ، مگه اینکه مثل این شرکت ها افزایش سرمایه داشته باشه که اونم میگیرم وقتی رشد کرد میفروشم پشت سرمم نگاه نمیکنم !
وملی که سود ده نیست . سودش همش تو نوسان بوده . زیان ده بود . سالایی هم که سود ده بوده اون شرکت با اون عظمت از من کمتر سود داشته ! دلار از 1387تا امروز 38 برابر شده .انتظار داریم دارایی های وملی هم همین حدودا رشد بکنه اصلا نه 50 برابر رشد بکنه نه 60 برابر ! چقدر رشد کرده ؟ بیشتر از 800 برابر ! اصلا با منطق من جور در نمیاد
الان این سهم فقط به خاطر افزایش سرمایه رشد کرده ولی بعدش چی ؟ من به شخصه حاضر نیستم 1 ریال از این شرکت سهام بخرم ...بعد این شرکت ریزش 90% ای هم به خودش دیده یعنی 100 تومن بعضیا رو 10 تومن کرده ...

بالا