• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
خودکار منفی باز میشه با صف فروش 9999 تایی
;) :D

لازم نیست منفیش کنیم

وقتی دیجی کالا، اسنپ و... عرضه اولیه هاشون رو مالوندن، این هم خودش یک سیگنال منفی از بازار بود که توجه نکردیم

الان هم دکتر ظریف افتاده دوره از توافق توافق حرف میزنه
امروز هم سیگنال حرکت مدبرانه صادر شد

شاخص کل هم نمیاد زیر 1500 همین محدود رقص تانگو داره تا اخر آبان، چون دارن نوسان میگیرن با شاخص سازها
شاخص هم وزن هم خورده به نفت و خیلی از سهم‌ا منجمد شدن
اوکی شنبه میرسه و میبینیم با منفی باز میشه یا مثبت.
این تاپیک شده مکان آیه یاس خوندن
اگر کسی ناراضیه نقد کنه و بره دلار، ماشین، طلا و... بخره.
اکثر بچه ها خودشون از وضع موجود ناراحت هستن حالا لزومی نداره شایعات رو بیایم اینجا منتشر کنیم.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اوکی شنبه میرسه و میبینیم با منفی باز میشه یا مثبت.
این تاپیک شده مکان آیه یاس خوندن
اگر کسی ناراضیه نقد کنه و بره دلار، ماشین، طلا و... بخره.
اکثر بچه ها خودشون از وضع موجود ناراحت هستن حالا لزومی نداره شایعات رو بیایم اینجا منتشر کنیم.
تبرک هم با منفی باز شد، زیاد نگران نباش...
آیه یاس رو چی معنی می‌کنید؟ به نظرم این هست که بیام بگم لعنت به این بازار چه وضعش امروز 10 ضرر کردم، بدون اینکه هیچ دلیلی ارایه بدم

شما همون نیستید که از اساتیدت شنیدی که انرژی 3 باز بشه یا پالایشگاهی ها باز بشن، بازار میشه چمن زار؟ بیا این دو سهم هم باز شدن...

گفتم صبر معنی نداره، شما هدف تعیین می‌کنید با حد ضرر و سود و نرخ ریواردت هم میسنجی یکاری میکنی... دیگه این وسط صبر کردن چه معنی میده؟
گفتم بازار ریزشی؛دلایلش هم گفتم... همون هم شده، بازار برنگشت، پول بک 1800 ش هم زد و باز نزولی شد (گفتم سبدتون رو اصلاح کنید تو این موقعیت بالا رفتن تا 1800)
با شایعه هم حرف نزدم، تمام این صحبت ها تعریف شده هستن

به یکی از یچه‌ها نگفتم، جنوبی، سابقه فروش اینترنتی هم داری... بزن تو خط فروش کالا به صورت اینترنتی، خیلی بیشتر بهت برمیگردونه
اون زمان که داخل مد صبوری بودید و منفی بازار بود از سکارون حدود 35% سود کشیدم

خلاصه بخوام بگم، دولت جمع‌تون کرد داخل بورس و پولهاتون رو بلوکه کرد که سمت بازارهای دیگه نبررید، الان هم با دروغ درمانی خسته اتون میکنه، سمت ارز و طلا هم ببرید سرمایه اتون رو 20-30 درصد دیگه اش هم اونجا براتون می سوزونه

استراتژی این زمان اینه؛ فروش کالا با سود کم که گردش مالی سریع انجام بشه

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
تبرک هم با منفی باز شد، زیاد نگران نباش...
آیه یاس رو چی معنی می‌کنید؟ به نظرم این هست که بیام بگم لعنت به این بازار چه وضعش امروز 10 ضرر کردم، بدون اینکه هیچ دلیلی ارایه بدم

شما همون نیستید که از اساتیدت شنیدی که انرژی 3 باز بشه یا پالایشگاهی ها باز بشن، بازار میشه چمن زار؟ بیا این دو سهم هم باز شدن...

گفتم صبر معنی نداره، شما هدف تعیین می‌کنید با حد ضرر و سود و نرخ ریواردت هم میسنجی یکاری میکنی... دیگه این وسط صبر کردن چه معنی میده؟
گفتم بازار ریزشی؛دلایلش هم گفتم... همون هم شده، بازار برنگشت، پول بک 1800 ش هم زد و باز نزولی شد (گفتم سبدتون رو اصلاح کنید تو این موقعیت بالا رفتن تا 1800)
با شایعه هم حرف نزدم، تمام این صحبت ها تعریف شده هستن

به یکی از یچه‌ها نگفتم، جنوبی، سابقه فروش اینترنتی هم داری... بزن تو خط فروش کالا به صورت اینترنتی، خیلی بیشتر بهت برمیگردونه
اون زمان که داخل مد صبوری بودید و منفی بازار بود از سکارون حدود 35% سود کشیدم

خلاصه بخوام بگم، دولت جمع‌تون کرد داخل بورس و پولهاتون رو بلوکه کرد که سمت بازارهای دیگه نبررید، الان هم با دروغ درمانی خسته اتون میکنه، سمت ارز و طلا هم ببرید سرمایه اتون رو 20-30 درصد دیگه اش هم اونجا براتون می سوزونه

استراتژی این زمان اینه؛ فروش کالا با سود کم که گردش مالی سریع انجام بشه
اخه من چی بهت بگم...ادمایی مثل شما کم نیستن که خودشون رو عقل کل فرض میکنن!
من کی گفتم انرژی باز بشه درست میشه؟
شما که انقدر استادی و خودت رو گرگ والستریت فرض میکنی چندتا تحلیل بنیادی اینجا برای ماها که آماتور هستیم انجام بده تا یاد بگیریم.
هنوز چیزی درمورد وسپهر معلوم نیست اومدی اخبار کانال های درپیت رو منتشر میکنی که چی بشه؟ همه برن توی صف فروش؟
شما که تماما تحلیلت بر نابودیه بورسه بجای این تاپیک توی تاپیک مال باختگان پست بزن..افرین پسر خوب

alirezatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
بازار یا از همین نقطه حمایت میشه
یا میریم برای شاخص 1500
حتی در شرایط خاص امکان افت شاخص به 1450 بر اساس تکنیکال وجود داره.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
10 صفحه چی گفتید تو این یکی، دو روز :D
تندخوانی کردم باید حالا دقیق بخونم ولی چه جو اَبَر-منفی سنگینی.
دیگه کم کم طعنه زدن و مسخره کردن و مزه پرونی داره دِمُده میشه :)

جالبه یکی که ما رو تو PM فحش-کش کرده. اگر من گفتم پالایش بگیر (که هنوزم میگم سود میده) و مرداد گفتم سهم بخر و ضرر کردی، خودمم اول شهریور صد بار گفتم پتروشیمی، معدنی و فلزات. نمادهای مد نظرم رو هم گفتم، سبد خودم رو هم گذاشتم. همه شون هم بین 20 تا 40 درصد سود دادن تو کوتاه مدت. چطور اونجا مای غریبه یه چیزی گفتیم و تو خریدی و ضرر کردی، ولی بعدش هیچی به هیچی؟ نشد دیگه. به هر حال جو سنگین منفیه. بعضی ها جوری پست میذارن انگار کاربرای اینجا مقصر هستن. آقا همینه که هست دیگه فرش قرمز که پهن نکردن. همین قضیه نوسان گیری روی بعضی صندوق ها تو بازارهای نزولی چند بار مطرح شده تو این تاپیک؟ تازه نوسان گیری هم که نیست، خرید تو منفی قابل توجه و زیر NAV (نه هر صندوقی)، فروش تو بازار صعودی. تو همین 10 روز ببینید چقدر سود میده. به هر حال پول رو که از دست میدی(م)، اعصابمون رو حفظ کنیم. #وسپهر چه رکب جذابی زده :D ببینم میتونید منفی کنید ما روز اول بخریم یا نه :D

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اخه من چی بهت بگم...ادمایی مثل شما کم نیستن که خودشون رو عقل کل فرض میکنن!
من کی گفتم انرژی باز بشه درست میشه؟
شما که انقدر استادی و خودت رو گرگ والستریت فرض میکنی چندتا تحلیل بنیادی اینجا برای ماها که آماتور هستیم انجام بده تا یاد بگیریم.
هنوز چیزی درمورد وسپهر معلوم نیست اومدی اخبار کانال های درپیت رو منتشر میکنی که چی بشه؟ همه برن توی صف فروش؟
شما که تماما تحلیلت بر نابودیه بورسه بجای این تاپیک توی تاپیک مال باختگان پست بزن..افرین پسر خوب
عقل کل که نیستم و نخواهم بود،
فقط فکت‌هایی که بهشون میرسم رو به اشتراک میزارم، حالا کسایی که زرنگن میگرن چی میگم، بعضی‌ها هم که تو هپروتن

تحلیل بنیادی کدوم سهم رو میخوای برات بزارم؟ اصلا تحلیل بنیادی به چه درد بازار نزولی میخوره!
کلا یک فایل اکسل درست کردم که وزن میده به شرکت‌ها، براساس یک سری معیار

اما سهمی که امروز تحلیل تکنیکال کردم برای نوسان گیری، اینجام هم میزارم
به هیچ وجه سیگنال خرید، فروش نیست

photo_2020-09-21_20-20-09.jpg

4 برابر میانگین حجم ماهانه‌اش معامله شد
قدرت خرید به فروش بالاتر هست
نزدیک به کف کانال روندش هست و نقطه حماتی محسوب می‌شد

این بمونه به یادگار، درصد سودش رو زمان خروج میگم و روی همین پست ریپلای میزنم

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
برخی از حضرات ،جوری با قاطعیت تحلیل آبدوغ خیاری ارائه میدن که،آدم از پاسخ میماند :(
اینکه از مدت ها پیش یکی بگه بورس میریزه و الان ادعای تحلیل گری کنه و من گفتم ،من گفتم راه بیندازه و نمک به زخم متضررین بپاشه ،حداقل از نظر من نشانه دانایی نیست ، از این دست پیش بینی های بدون تاریخ انقضا همه بلدن

اما فرض کنیم که تحلیل ها در مورد وضع بازار درست بوده و همه چیز نعل به نعل پیش رفته ،سلمنا ،اما اگر با شخص بیماری مواجه بشید ،مدام بهش میگید وای رنگت پریده ،دستت سرده ،فردا دیگه از تخت پایین نمیای و... ؟یا سعی‌میکنید بهش روحیه بدید؟

باور کنیم،کنید که شخصی که در این شرایط مملکت ضرر مالی کرده ،وضعیتش از اون مریض هم حساس تره ،در اظهار نظر ها دقیق تر باشیم ،نظرات ما بر کلیت روند بازار اصلا تاثیری نداره ،اما ممکنه باعث بهم خوردن احوال کسی که میخونه باشیم ،پس پیش بینی های منفی بدون مبنای منطقیو حتی‌الامکان پیش خودمون نگه داریم و اصرار به درستیش نداشته باشیم ،اگر هم درست در اومد ،نوش جان حضرات تحلیلگر

برای چندمین بار عرض میکنم این بازار سال ها قبل تر از به دنیا آمدن خیلی از ما وجود داشته،افراد زیادی قبل از اینکه ما بدونیم بورس چیه فعال بودن و زندگی ساختند باهاش و همیشه روند کلی اش مثبت بوده

،اینکه کی بازار برمیگرده واقعا معلوم نیست الان ،(اگر چه خیلی از سهم ها به محدوده های خوبی رسیدن و میشه حدس هایی زد )اما در مورد اصل برگشت بازار شکی وجود نداره

مدام آیه یاس خوندن و علم من میدونستم بلند کردن و تحمیق بقیه و توی دلشون رو خالی کردن ،نشانه دانایی نیست دوستان ،با هم مهربان تر باشیم :):rolleyes:

پ ن : مطلقا منظورم امید کاذب دادن نیست ،سو برداشت نشه ،فقط منفی بافی نکنیم

پ ن: دوستانی هم که ضرر کردن ،به جای انداختن تقصیر گردن دولت و حقوقی و ... ،بررسی کنیم که اشتباه خودمون چی بوده و سعی کنیم اصلاحش کنیم ،هم در ادامه زندگی و هم اگر در این بازار قصد ادامه فعالیت باشه ،بسیار کمک کننده خواهد بود ،

پ ن : عذر خواهی بابت اطاله کلام صحبت های چند روز جمع شده بود به امید روزهای بهتر:rolleyes:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سهامی مثل افق و صبا اینگونه که من حساب کردم اگر همیشه به همین روال بروند در بدترین حالت بازار مبلغی نزدیک به سود بانکی را به شما به عنوان سود نقدی (در سال) پرداخت می کنند . یعنی اگر فرض بگیریم ما 10 میلیون از افق کوروش سهم بخریم سالانه تقریبا 1 میلیون سود نقدی پرداخت می کند .بنابراین در بانک هم اگر پول ها را یکساله بگذاریم با سود 15% سالانه تقریبا همین مبلغ را پرداخت می کند ( شاید 100 یا 200 هزار تومان بیشتر ) . حالا حساب کنید اگر سهم افزایش قیمت و حق تقدم هم داشته باشد ( که طبق روال معمول اینگونه خواهد بود ) وضعیت بسیار بهتر هم خواهد بود .
واقعا سود تقسیمی خوبی دادن فقط نمیدونم چرا آزار دارن میخوان آدم رو برای دریافت سود تو این کرونا بکشونن داخل بانک خب بریز به حساب سجام دیگه :mad:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یسری سهمها احتمالا فردا نوسان بدهند

بازار از نظر بنده تا اخر ابان به همین شکل و شمایل خودش باقی میمونه.
امیدوارم ک اینطور نباشه و نظر من خطا باشه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
عزیزان منطقی معامله داشته باشید
اگه سهمی رو میخرید دلایل خوبی داشته باشید و با تحلیل جلو برید
اگه سهمی دارید و میخواید میانگین کم بکنید از بابت خوب بودن شرکت مطمئن باشید و روی نواحی مناسب اضافه بکنید
فردا احتمالا بازار مثبت یا متعادل باشه ، اگه سهمی رو برای نوسان گیری خریدید ، حد ضرر رو در نظر داشته باشید . حد سود رو هم در نظر داشته باشید
برای سود هم طمع نکنید
به حرف کسایی که کل بازار رو هم به یک چشم میبینن کاری نداشته باشید . هر سهمی مسیر خودش رو میره . اونی که بخواد رشد بکنه میکنه . نگران نباشید
منفی یا مثبت شدن شاخص جدیدا معیار خرید و فروش شده که از نظر من اشتباهه ولی خوب روی همین اشتباه همه سهم ها با هم منفی و مثبت میشن ( دلیلش رو نمیدونم چیه شاید به خاطر ترس بی مورده )
به قیمت دلار توجه بکنید که چقدره ! 27 تومن ! 35% رشد داشته و در عین حال سهم ها بعضیاشون اصلاح های زیادی داشتن
به تابلو هم توجه بکنید . قدرت خریدار ها . به حجم مبنا و میانگین حجم ماه و نواحی حمایتی و مقاومتی توجه بکنید ( برای نوسان گیری )
عزیزانی هم که قصد ورود به بازار دارن ، فرصت های طلایی به وجود اومده ،همچین فرصت هایی شاید در آینده با این قیمت ها براشون پیش نیاد ....
ریزش از این بیشتر تو یکسری سهم ها بی معنیه اگه پایین هم بره خیلی کوتاه مدته و برای ورود بلند مدتی بازار خوبه . کوتاه مدتی هم سر جاشه

فردا ایشالا یه روز خوب برای همتون باشه . سهمتون اگه تو ناحیه حمایتیه ، حمایت بشه
اگه میخواید نوسان بگیرید هم نوسان بده

اینم آخرین پست امشب بریم واس فردا :p ببینیم این " امین " چه بلایی میخواد سرمون بیاره:rolleyes:

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستانی که حساب کتاب‌شون خوبه،
مثلن سهمی دارم ۱میلیون و ۱۰۰درصد توی سودم از طرفی یه سهم دیگه هم ۱میلیون اما ۴۰درصد ضرر
با فرض اینکه از روز آینده هردو هر روز به مدت ۱۰روز مثبت ۵بشن کدوم حالت سوداوری ییشتری داره
اینکه به همین حالت هردو رو ول کنم تا روندشون رو طی کنن یا اینکه از سهم اول به اندازه ۱۰۰درصد سیو سود و توی سهم دوم میانگین کم کنم؟
اگه فرمول و روش رو توضیح بدین ممنون میشم.

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
به گزارش #کانال_عرضه_اولیه، در جریان عرضه اولیه سهم " #وسپهر " از آنجا که میانگین قیمت پایینتر از سقف قیمت 10100 ریال عرضه اولیه می‌شود به هر کد معاملاتی، تعداد و قیمت ‏درخواستی از سوی آن فرد تخصیص داده شده است. (یعنی هر فردی با هر قیمتی که ثبت سفارش کرد حتی زیر 10100 ریال تخصیص داده شده است.)
من چون توی پیام ناظر زده بود دامنه قیت از 9500 تا 1010 ، قیمت 9500 ثبت کردم ، به اندازه 500 هزار تومن هم درخواست دادم
کلا عرضه اولیه ها هم دارند مشکوک میشند وقتی رقم میره بالا باید یه مقدار تحقیق هم بشه در مورد نماد

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
من چون توی پیام ناظر زده بود دامنه قیت از 9500 تا 1010 ، قیمت 9500 ثبت کردم ، به اندازه 500 هزار تومن هم درخواست دادم
کلا عرضه اولیه ها هم دارند مشکوک میشند وقتی رقم میره بالا باید یه مقدار تحقیق هم بشه در مورد نماد
معلوم نیست کی تخصیص میدن ؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
بلانسبت ملت ما هر چي سرشون مياد حقشونه
تا مياد نماد صف خريد بشه يه طوري ميرن تو صف فروش انگار بورس تا ١ ساعت ديگه ميخواد كلا منحل بشه
خوب عزيز من بزار صف بشه بعد بفروش خارج شو نه كه اينطوري بري تو صف سهامت اب بشه و يه منفي ديگه هم بخوري

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
تو مفید سفارش خرید ثبت میشه ولی سفارش فروش نیم ساعت منتظر پاسخ سیستم معاملات :|

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
امروز اول صبح فرصت های خوبی بود تونستم چند تا سهم بفروشم با پولش تو سهم های بهتری میانگین کم کردم
الان شرایط پرتفوی من بهتر شده ولی هنوز جا برای اصلاح پرتفوی هستش

به نظر من فروش سهم حتی تو منفی 40 درصد مشکلی نداره وقتی بتونی تو سهم بهتری سرمایه گذاری کنی

بالا