وقتی بورس منفی میشه سازمان بورس ازش شکایت میکنهاز مهناز صادقی چه خبر؟![]()
شده داستان گرگهای وال استریت که تو اصلاح ها میرن تو خواب زمستونی تو بازار صعودی میشن گرگ وال استریت
وقتی بورس منفی میشه سازمان بورس ازش شکایت میکنهاز مهناز صادقی چه خبر؟![]()
چگونه در بورس با 20 میلیون تومان در عرض 6 ماه 1 میلیارد درآوریم:از مهناز صادقی چه خبر؟![]()
افراد قبل از پیوستن به اینجور کانال ها و پیج ها و پرداخت پول بابت آموزش و این مسائل، باید همیشه این سوال رو از خودشون بپرسن که این طرف اگه از محل بورس این همه درآمد داره ، دیگه چه نیازی به درآمد فروش آموزش و کلاس و این چیزها داره؟(!)چگونه در بورس با 20 میلیون تومان در عرض 6 ماه 1 میلیارد درآوریم:
1- ساخت صفحه اینستاگرام در شرایط رشد بازار
2- یادگیری فتوشاپ در حد طراحی بنر
3- کپی برداری مطالب آموزشی از صفحات دیگر
4- زدن کانال تلگرام به موازات فعالیت در اینستاگرام
5- ساخت آموزش از روی آموزش یک کس دیگر
6- 15 میلیون هزینه تبلیغات صفحه اینستاگرام و خرید فالور
7- اجاره ماشین لوکس و گرفتن لایو و صحبت با اعضای پیج
8- کشیدن کانال روند سهم و تیر و تخته روی آن و پست گذاشتن (مخصوصا شاخص کل و تارگت کردن به 4 میلیون)
8- فروش آموزش
9- فروش آموزش
10- فروش آموزش
11- وقتی به درآمد 1 میلیارد رسیدیم، غیب میشیم و از صبوری صحبت میکنیم
(جنبه مزاح داشت)
ذوب واقعا من رو ذوب کرد . من اگر این ذوب سر به سر شود در همین انجمن یک گوسفند زمین میزنم . البته اینطور که پیداست تا این ذوب سر به سر شود گوسفند هم میشود 10 میلیون و من مجبور می شوم کل مبلغی که پای ذوب ریخته ام را گوسفند بخرم و قربونی کنمذوب بازده یکسالش شده 210 درصد! و نزدیک 50 درصد اصلاح کرده
واقعا چه مشکلی داره این سهم؟ که انقدر قیمتش ذوب میشه؟
من چند وقت پیش کلا هر چی ذوب داشتم فروختم..بدون شک بدترین حقوقی رو توی تمام سهمها همین ذوب داره..هیچ وقتم دیگه سمتش نمیرمذوب بازده یکسالش شده 210 درصد! و نزدیک 50 درصد اصلاح کرده
واقعا چه مشکلی داره این سهم؟ که انقدر قیمتش ذوب میشه؟
شما وقتی سهمتون 100% سود میکنه درواقع به صورت زنجیره وار این سود به شما تعلق گرفته و این مدت زمان از سودهای روز گذشته بر روی اصل سرمایه شما قرار گرفته...دوستانی که حساب کتابشون خوبه،
مثلن سهمی دارم ۱میلیون و ۱۰۰درصد توی سودم از طرفی یه سهم دیگه هم ۱میلیون اما ۴۰درصد ضرر
با فرض اینکه از روز آینده هردو هر روز به مدت ۱۰روز مثبت ۵بشن کدوم حالت سوداوری ییشتری داره
اینکه به همین حالت هردو رو ول کنم تا روندشون رو طی کنن یا اینکه از سهم اول به اندازه ۱۰۰درصد سیو سود و توی سهم دوم میانگین کم کنم؟
اگه فرمول و روش رو توضیح بدین ممنون میشم.
من کلا دیگه سمت غذائی و خودروئی نمیرممن چند وقت پیش کلا هر چی ذوب داشتم فروختم..بدون شک بدترین حقوقی رو توی تمام سهمها همین ذوب داره..هیچ وقتم دیگه سمتش نمیرم
من که کلا سهم غذایی اصلا ندارم..خودرویی هم چند وقته دارم کم کم میفروشم و جاش پتروشیمی اضاف میکنم.از روی که خساپا فروختم همش داره منفی 5 میخوره.جاش آریا گرفتم همش مثبت 5 و قفل صف خریدیکی از همین روزا خبرش میاد که یکی از مدیران سازمان با اون 1% فلنگ رو بست و همه سازمان رو روسفید کرد
من کلا دیگه سمت غذائی و خودروئی نمیرم
واقعا مزخرف ترین گروهای بورسی هستند
من یه خزامیاد دارم اصلا بی صاحابه این سهم امروزم که تعلیق شد رفت برا خودش البته 3 هزارتا بیشتر ندارم ولی واقعا مزخرفه فکر کنم 99/99 درصد تا الان اصلاح کرده باشهمن که کلا سهم غذایی اصلا ندارم..خودرویی هم چند وقته دارم کم کم میفروشم و جاش پتروشیمی اضاف میکنم.از روی که خساپا فروختم همش داره منفی 5 میخوره.جاش آریا گرفتم همش مثبت 5 و قفل صف خرید
اینستا یکی هستش با آیدی زیرچگونه در بورس با 20 میلیون تومان در عرض 6 ماه 1 میلیارد درآوریم:
1- ساخت صفحه اینستاگرام در شرایط رشد بازار
2- یادگیری فتوشاپ در حد طراحی بنر
3- کپی برداری مطالب آموزشی از صفحات دیگر
4- زدن کانال تلگرام به موازات فعالیت در اینستاگرام
5- ساخت آموزش از روی آموزش یک کس دیگر
6- 15 میلیون هزینه تبلیغات صفحه اینستاگرام و خرید فالور
7- اجاره ماشین لوکس و گرفتن لایو و صحبت با اعضای پیج
8- کشیدن کانال روند سهم و تیر و تخته روی آن و پست گذاشتن (مخصوصا شاخص کل و تارگت کردن به 4 میلیون)
8- فروش آموزش
9- فروش آموزش
10- فروش آموزش
11- وقتی به درآمد 1 میلیارد رسیدیم، غیب میشیم و از صبوری صحبت میکنیم
(جنبه مزاح داشت)
امروز بازار سبز بود . فردا سبزتره ! ( نظر شخصی )تو مفید سفارش خرید ثبت میشه ولی سفارش فروش نیم ساعت منتظر پاسخ سیستم معاملات :|
مال من تقریبا 1 هفته طول کشیدپ.ن : تغییر کارگزار ناظر یه روز طول میکشه
من کارگزاریمو عوض کردم حتی احراز هویت رو هم بدون مراجعه و با گواهی امضا انجام دادم. تغییر کارگزار ناظر هم یک روز بیشتر طول نمیکشه.خیلی خوبه که از مفید و آگاه خسته نشدین این صبرآزمایی رو ادامه بدین
پ.ن : تغییر کارگزار ناظر یه روز طول میکشه