• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیمه تامین اجتماعی و جایگزین مناسب آن

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
در طول 30 سال، بهترین گزینه برای بیمه بازنشستگی، سپرده بلند مدته

مطمئنی؟ :D

اگر بانک را نهادی در نظر بگیریم که بهره مرکب می دهد آنگاه:

اگر فردی 30 سال قبل 100 هزار تومان حساب پس انداز یک ساله ای را باز می کرد و ماهیانه 50 هزار تومان نیز به حسابش می افزود و اگر بانک به او 18 درصد سود میداد آنگاه پس از سی سال می توانست 500 میلیون تومان پس انداز کند. یعنی پشم :p

تازه من همه چیز را دست بالا گرفتم. اگر واقع نگر می بودم سودش خیلی کمتر از این حرف ها بود.

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
مطمئنی؟ :D

اگر بانک را نهادی در نظر بگیریم که بهره مرکب می دهد آنگاه:

اگر فردی 30 سال قبل 100 هزار تومان حساب پس انداز یک ساله ای را باز می کرد و ماهیانه 50 هزار تومان نیز به حسابش می افزود و اگر بانک به او 18 درصد سود میداد آنگاه پس از سی سال می توانست 500 میلیون تومان پس انداز کند. یعنی پشم :p

تازه من همه چیز را دست بالا گرفتم. اگر واقع نگر می بودم سودش خیلی کمتر از این حرف ها بود.

تو ایران پولو نمیشه پس اندازه کرد به این شکل ممکنه 30 سال دیگه پراید بشه 500 تومن اون وقت یعنی پشم

باید غیر نقد نگه داشت غیر نقدم خطرات خودشو داره (طلا .دلار) خونه زمینم نمیشه خرید

اما به نظرم سهام های با بنیاد خوب و شرکت بزرگ میتونه گزینه خوبی باشه چون ماهیانه میتونی به سهامت اضافه کنی خطر نگه داریم نداره
تورمم بیاد اینم میره بالا

هرچند نظرم اینه کههمه پولو برای همین نذاری مثلا اگه قراره

300 ماهیانه بذاری کنار
200 بدی سهام دوتا شرکت
100تومن دوتا بیمه عمر یعنی هر کدوم پنجاه تومن
اینجوری ریسکو مدریت کنی

البته باید مثل بیمه تامین اجتماعی با تورم هر ساله به این پولی که کنار میذاری اضافه کنی وگرنه بازدهی خوبی نخواهد داشت

Last edited:

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
یه چیز جالب براتون بگم
مرداد 97 سهام بانک ملت 90 تومن بود و عده ای میامدن حساب یک ساله با سود 15 درصد باز میکردن
این وسط کارمند بانک یا کسانی که سواد بورس رو داشتند میامد سهام بانک مل رو 90 میخریدن
امروز سهامش شده 800 تومن یعنی نزدیک 9 برابر اصل سرمایه

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
تو ایران پولو نمیشه پس اندازه کرد به این شکل ممکنه 30 سال دیگه پراید بشه 500 تومن اون وقت یعنی پشم

باید غیر نقد نگه داشت غیر نقدم خطرات خودشو داره (طلا .دلار) خونه زمینم نمیشه خرید

اما به نظرم سهام های با بنیاد خوب و شرکت بزرگ میتونه گزینه خوبی باشه چون ماهیانه میتونی به سهامت اضافه کنی خطر نگه داریم نداره
تورمم بیاد اینم میره بالا

هرچند نظرم اینه کههمه پولو برای همین نذاری مثلا اگه قراره

300 ماهیانه بذاری کنار
200 بدی سهام دوتا شرکت
100تومن دوتا بیمه عمر یعنی هر کدوم پنجاه تومن
اینجوری ریسکو مدریت کنی

البته باید مثل بیمه تامین اجتماعی با تورم هر ساله به این پولی که کنار میذاری اضافه کنی وگرنه بازدهی خوبی نخواهد داشت

آقا ول کن بورس را! من هم در بورس تازه کارم و سود خوبی هم بردم. اما شاپور غمارخانه راه انداخته! این غمار خانه تا ابد نمی تواند به این شکل بچرخد. روزی فرا می رسد که فواره سرنگون شود.

این چه سهم های بنیادی هستند که P/E بالای 5 دارند؟ دارند بالاتر از ارزش ذاتی خود معامله می شوند؟ ایران نقدینگی فزاینده به همراه رشد منفی اقتصادی دارد. این کار باعث شده تا بورس رونق بگیرد. این را خود سازمان بورس هم فهمیده است. قوانین جدیدشان را می بینی؟ شاپور هم فهمیده که این رشدها غیرعادی است. دیگر اجازه این رشدها را نمی دهد! فلزات اساسی ریخته شرکت ها مثبت می خورند. نفت ریخته پتروشیمی ها مثبت می خورند. نفت شده 45 دلار :D

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
سهامش شده 800 تومن یعنی نزدیک 9 برابر اصل سرمایه
لیسانس چسابداری گرفتم آخرش نتونستم از نزدیک حس کنم بورس و سهام چی هست اصلا؟ سود نمیخوام فقط میخواستم یاد بگیرم اصل کار چیه
دانشگاه چه کار مفیدی انجام داد برای ما؟
مثلا شما یه سهم n تومنی میخری این چطور ارزشش کم و زیاد میشه و برپایه چه اصل منطقی میشه +n یا -n ؟
مصلا شرکت x بزرگتر شده ، خب چه ربطی به ارزش سهم داره؟ رقم ثابت نوشته شده روی سهم با چه پشتوانه ای ارزشش بالا رفته؟
هیچ ربطی هم به همدیگه ندارن، مثلا سیمان تحریم میشه ، ارزش سهام فلان شرکت اینترنت میاد پایین!!
بورس هندی بازیه یا منطق داره؟
یه روز صبح با کلی امید رفتم بورس که فقط یاد بگیرم هدفم سود نبود, دیدم تعطیله
پرسیدم گفتن که پنج شبه ها بورس تعطیله بقیه روز ها هم تا 12 ظهر بازه
*** به همچین بورسی
اگر خوب بود قطعا همه حجوم میاوردن به بورس نه اینکه تعطیلش کنن
سود کجاست؟ ببینید مردم به کجا مثل زامبی شلوغ میکنن الان همه حجوم بردن به زمین خواری و احتکار اجناس دیگه همه زرنگ شدن واسه سکه, دلار, زمین و ملک و انبار کالا احتکار کنن

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219

مشکل از دانشگاه نیست. مشکل از رشته ها، اساتید و ضریب هوشی مان است. مثلا یکی نبود به مهندس افضلی پور بگوید که پدرجان کرمانی ها که آلمانی نیستند ضریب هوشی بالایی داشته باشند. این پولت را خرج تاسیس دانشگاه کرمان نکن. الان پرافتخار دانش آموخته شهید باهنر کرمان، جهانگیری است :D مرحوم پولش را ریخت دور :(

ضریب هوشی کل ایرانیان را جمع کنیم به اندازه دیراک نمی شود ♥

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
لیسانس چسابداری گرفتم آخرش نتونستم از نزدیک حس کنم بورس و سهام چی هست اصلا؟ سود نمیخوام فقط میخواستم یاد بگیرم اصل کار چیه
مثلا شما یه سهم n تومنی میخری این چطور ارزشش کم و زیاد میشه و برپایه چه اصل منطقی میشه +n یا -n ؟
مصلا شرکت x بزرگتر شده ، خب چه ربطی به ارزش سهم داره؟ رقم ثابت نوشته شده روی سهم با چه پشتوانه ای ارزشش بالا رفته؟
هیچ ربطی هم به همدیگه ندارن، مثلا سیمان تحریم میشه ، ارزش سهام فلان شرکت اینترنت میاد پایین!!
بورس هندی بازیه یا منطق داره؟
فقط جریان پول در بورس حرف اول رو میزنه بعنوان کسیکه از 92-98 سابقه بورسی دارم
بگم
کل بورس و سهام ایران سفته بازیه
بازاری راحتتر از این بازار وجود نداره وقتی میشه حقوق یک دکتر رو ازش بیرون کشید چرا باید بری دانشگوه؟

کافیه یه نرم افزار متا تریدر یا مفید تریدر نصب کنی الگوهای هارمونیک رو بدونی و خلاص
مثلا همین وسط بهمن مادرم گفت تو که داخل بورس هستی من میخوام سودی بالاتر بانک دستم رو بگیره
وسط بهمن براش دالبر (داروسازی البرز خریدم 1600 تومن الان قیمتش 2500 هست 50 درصد تو 27 روز سود کرده
www.alborzdarouco.com

خودم از 97 تا آخر 98 نزدیک 600 درصد سود کردم
آموزش ابتدایی بورس هم در google play نرم افزارش رو گذاشتن

شاوان رو ببین 4200 تومن در بخش سرمایه و کار در پرشین تولز سیگنال خریدش کردم کسی توجهی نکرد الان 6500 معامله میشه

Last edited:

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
غیر از بیمه سلامت
بیمه رایگان یا کم خرجی برا درمان هست که دفترچه ای باشه؟

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
منم دنبال یک بیمه خوبم تامین اجتماعی چندسال دادم خویش فرما خیلی گرون شد دیگه پرداخت نکردم بیمه عمرم دیدم سرکاری بیش نیست مگر اینکه ادم همین چندسال اول بمیره
یک چیزی مثل بیمه تکمیلی باشه

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
در کل هیچ بیمه ای بدرد بخور نیست ولی تامین اجتماعی تنها بیمه ای هست که حقوق میده و تورم رو هم در نظر میگیذن ولی خوب بازم متناسب نیست,من خویش فرما پرداخت میکنم فقط بازنشستگی ماهی 304 هزار تومن دفترچه هم سلامت دارم که تا پارسال رایگان بود امسال تمدید نکردم

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
اخه چرا پاتوق برا کاربرای معمولی بسته شده

در مورد بیمه هم واقعا برجی 700 تومن به دولت دادن زوره
بیمه سلامت هم که پولی شده

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
در کل هیچ بیمه ای بدرد بخور نیست ولی تامین اجتماعی تنها بیمه ای هست که حقوق میده و تورم رو هم در نظر میگیذن ولی خوب بازم متناسب نیست,من خویش فرما پرداخت میکنم فقط بازنشستگی ماهی 304 هزار تومن دفترچه هم سلامت دارم که تا پارسال رایگان بود امسال تمدید نکردم

من هیچ بیمه ای ندارم
نه تامین اجتماعی
یه سلامت داشتیم چون پولی شده نرفتم تمدید کنم
همونطوریشم هر جا می‌بردم هیچ جا قبول نمیکردن
حتی دارو می‌خریدم حساب میکردم ۵۰۰ تک تومنی رو کل دارو ها تخفیف میخورد نسبت به آزاد

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
بعدشم سابقه ات خراب میشه و برای برقراری مجدد سابقه قبلی قبلی رو پاک میکنن

شما سابقه بیمه رو با سو سابقه ای که با زندان رفتن درست میشه استباه گرفتین ظاهرا

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
شما سابقه بیمه رو با سو سابقه ای که با زندان رفتن درست میشه استباه گرفتین ظاهرا
برو از بیمه سوال کن
نوشته اگر یک ماه پرداخت نداشته باشی
بیمه موظف است که قرارداد با بیمه شده رو فسخ کنه و در صورت مراجعه مجدد بیمه شونده دوباره از اول باید قرارداد ببنده

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
بیمه موظف است که قرارداد با بیمه شده رو فسخ کنه و در صورت مراجعه مجدد بیمه شونده دوباره از اول باید قرارداد ببنده

بله درسته اما به این معنی نیست که سوابق پیشین شما که حق بیمه اش رو پرداخت کردی میپره!

Last edited:

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
برو از بیمه سوال کن
نوشته اگر یک ماه پرداخت نداشته باشی
یک ماه نیست بیشتر از سه ماهه

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
من هیچ بیمه ای ندارم
نه تامین اجتماعی
یه سلامت داشتیم چون پولی شده نرفتم تمدید کنم
همونطوریشم هر جا می‌بردم هیچ جا قبول نمیکردن
حتی دارو می‌خریدم حساب میکردم ۵۰۰ تک تومنی رو کل دارو ها تخفیف میخورد نسبت به آزاد
سلامت فقط برای بیمارستان های دولتی خوبه فامیل ما بستری شد 5 شب با کلی ازمایش و دارو و غذا شد 200 تومن اومد بیرون دارو بگیره 5 قلم دارو شد 170 تومان خودت حساب کن بیرون هیچ دفترچه ای به جز نیروهای مسلح فرانشیز نداره

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
کاملترین حالت اینه که کارمند باشی بیمه اجباری تامین اجتماعی +بیمه تکمیلی با سقف پرداخت بالا+بیمه عمر (اختیاری)

ولی به جای تامین اجتماعی بالاجبار بیمه سلامت +بیمه تکمیلی انفرادی (هزینه زیادی داره) + بیمه عمر (اختیاری)

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
الان هزینه تمدید بیمه سلامت چقدر شده؟
دفترپشخوان قیمت رو زده برو ببین ولی تمدیدش فکر کنم حدود 200 تومن باشه ولی برای کسانی که اولین بارشونه بالای 400 تومنه

بالا