• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صادرات مرزی

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
سلام دوستان مرز نشین اگه هستن لطفا جواب بدید، همونطور که میدونید ارزش پول ایران پایین اومده و بر خلاف سال های پیش صادرات الان بیشتر جواب میده، من شنیدم دم مرز فروش اجناس خوراکی

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
بیشتر جواب میده و قیمتشون گرون تر از داخل ایرانه، حالا سوال اینه چطور میشه اجناس رو به خارج از ایران برد و چطور میشه این اشخاص رو پیدا کرد

perfect2019

Registered User
لایک‌ها
200
یکی رو میشناختم تو آلمان مغازه داشت اجناس خوراکی رو از ایران با ریال میخرید اونجا با یورو میفروخت, (نمیدونم سود داشت یا نه)

alisafari1991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
در خصوص مطلبت باید بگم کالاها باید اظهار بشه و بعد صادرات اتفاق بیافته و برای پیدا کردن مشتری هم راه های زیادی است که مطمئنا زمان و حوصله میخواد، اگر بتونی حضوری مرزنشینان رو ببینی مطمئنا زود تر به نتیجه میرسی

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392
بستگی داره محصولات خوراکی فکر کنم بدون مجوز نمیشه برد فروخت

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392
شرکت کالا توی عراق محصولاتش رو میفروشه با برچسب و نوشته عربی
فکر کنم اگه محصولی رو بخوان خب خود اون شرکت که چلاق نیست میره میفروشه بیشتر باید محصولات کشاورزی و فله ای ببری بفروشی خوبه

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
تیدوس جان با شناختی که از شما دارم فکر نمیکنم توانایی چنین کاری داشته باشی. این کارا قلق داره و هوش بالا میخواد. سود توش هست ولی کار هرکسی نیست فکر نکنم به درد شما بخوره. شما بیشتر سمت کارهای استخدامی و حقوق ثابت برو.

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
تیدوس جان با شناختی که از شما دارم فکر نمیکنم توانایی چنین کاری داشته باشی. این کارا قلق داره و هوش بالا میخواد. سود توش هست ولی کار هرکسی نیست فکر نکنم به درد شما بخوره. شما بیشتر سمت کارهای استخدامی و حقوق ثابت برو.
اینقدر فسفر نسوزون من نام کاربریم @aryamehr1368 بود بن شدم تو پاتوق هم نمیتونم جواب بدم واسه همین فقط لایک میکنم قبلا هم طرفدار **** بودم پست هاتو لایک میزدم الان شدم مخالف، افتاد

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
بالا