• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امیدوارم امروز شستا با شصتش به سمتمون نیاد :D
یه دوستی دارم نه تو بورسه نه از بورس چیزی میدونه اما دقیقا بعد از سخنرانی اوشون که گفت مردم در بورس سرمایه گذاری کنن بهم گفت اگه تو بورسی بیا بیرون که دارن برا بورس خواب میبینن
تعجبم از اینه چرا اونکه اصلا تو بورس نبود اینو فهمید و ما نفهمیدیم !

اتفاقا همون موقع من گفتم سمت مقابل که خیلی پر زوره برای ضایع کردنش ،بورسو خراب میکنه و کمی هم نقد کردم و پول برای روزهای ارزانی نگه داشتم ،اما فکر نمیکردم که انقدر بیاد پایین حقیقتش ،نهایت تصورم حدود شاخص ۱۶۰۰ _۷۰۰ بود اونم در حد یه لمس کوچک ، این وضعیت برام غافلگیر کننده بود و فعلا ابزار و راه حلی براش ندارم بجز صبر و تماشا ،اما به بورس و پتانسیل جبران و سود دهیش شک ندارم ،وقتی بازار خوب باشه با یه افشا ممکنه نصف ضرر چند ماهه در یک روز از بین بره :(:rolleyes::)

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
چندتا فاند خبری:
1- طلا ابشده حباب منفی داره، این زمانی رخ میده که طلا رو قاچاق میکنن
2- ارز نیمایی شده 27500 / صرافی ملی 29500
3- چند شرکت کشتی رانی چینی رو امریکا تحریم کرده
4- بورس یک دست قرمز هست و به صورت عادی این اتفاق هرگز رخ نمیده / مگر خبر خیلی مهمی در راه باشه
5- صندوق‌های طلا رو دارن خالی میکنن از چهارشنبه هفته پیش اون هم با حجم بالا
6- شبکه صرافی طرف مقابل ایران در هفته آینده تحریم میشه
7- ترامپ پشت سرهم داره برگ برنده رو میکنه و باید رو به عقب میرونه
8- احتمال بالای صلح عراق و اسرائیل
9- خبر صلح سودان و اسرائیل در این هفته

اون شستا هم امروز باز کنن منفی‌ش رو بخوره دیگه

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
کف قبلی 17 تومن مثل اینکه شاخص 1500 بوده، فردا میرسیم به 1400 و اینم انتظار میره کف جدید بزنه. موافقم این صندوق به جو بازار بستگی داره. صف فروش صادرات تجارت و شاخص سازها جمع بشه موقع خریدشه که فردا بعید میدونم این مهم اتفاق بیفته!
دارا یکم سبز شد
جالب اینکه زیر 17 تومن هم نیومد

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دارا یکم سبز شد
جالب اینکه زیر 17 تومن هم نیومد
فک کنم روزانه روش نوسان میگیرن، وگرنه تغییر مثبتی در بازار مشاهده نشده بخواد بالا بره. قیمت اخر وقت مهمه.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
فک کنم روزانه روش نوسان میگیرن، وگرنه تغییر مثبتی در بازار مشاهده نشده بخواد بالا بره. قیمت اخر وقت مهمه.
نمیدونم، شناختی از سهمش ندارم ولی گویا مل نوسان گیری هست بخاطر بازه 10 درصدیش

اتفاقی که امروز افتاد برگشتیم به کانال 28 ساله بورس که میدلاینش همون 1100 هست و تا اونجا ریزش رو داریم

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
یه تحرکات ریزی دیده میشه!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
امروز یه ریسکی کردم از دارایکم یه نوسان 1500 تومنی گرفتم امیدوارم کد بورسی ـــم به گاج نره :دی
الان عین گرگ زخمی نشستم بیاد حوالی 17 / 17500 دوباره بخرم فعلا که حوالی 18800 / 19000 بالا پایین میشه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
خدا کنه راست باشه
توقف عرضه سهام (سرطان)عدالت در بازار خرد

على صحرایی، مدیر عامل شرکت بورس تهران در گفت و گو با بورس ۲۴ گفت: از این پس سهام عدالت در بازار عادی عرضه نخواهد شد.
وی گفت: کارگزاران در بازار عادی نمی توانند سهام عدالت عرضه کنند. در گذشته به میزان کمی عرضه انجام می شد، که ممنوع شد.
صحرایی گفت: سهام عدالت در نماد دوم و بازار بلوک توسط بانک ها و حقوقی ها خریداری خواهد شد.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
قابل توجه اونایی که میگفتن بورس دستوریه ...
دلار توی 2 روز اندازه 1 ماه بورس ریخت
فقط بورس دستوریه
اینکه ربع سکه با سکه تمام اون اختلاف مسخره رو بگیره ، اینکه دلار سیخ بالا بره و سیخ پایین بیاد دستوری نیست
بحث این نیست که الان از ارزونی دلار خوشحال باشیم . چون از 10 فرضا تا 22 اومده
حالا از 34 تا 22 بره دلیل بر خوشحالی نیست
ولی این رو نشون میده بعضیا یجوری همیشه تو قله ها سر و دست میشکونن انگار تاحالا این اتفاق نیوفتاده

دارا یکم خیلی مظلومه
احتمالا هدف رشد بورسه
اون میشه سناریوی سومم که اگه اتفاق بیوفته به نظرم خوب نیست دوباره بورس رو دستوری بالا ببرن !
باید بزارن مسیر خودش رو طی بکنه
اونطوری قشنگ بورس به عنوان یه فضای نمایش داستان های سیاسی شناخته میشه

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
امروز یه ریسکی کردم از دارایکم یه نوسان 1500 تومنی گرفتم امیدوارم کد بورسی ـــم به گاج نره :دی
الان عین گرگ زخمی نشستم بیاد حوالی 17 / 17500 دوباره بخرم فعلا که حوالی 18800 / 19000 بالا پایین میشه

دارایکم با مثبت خفیف نسبت به دیروز بسته شد اواخر بازار تا 19300 هم بالا رفت
کف فردا حدود 16850 ـــه امیدوارم بتونم حوالی 17500 /17 دوباره بخرم
فعلا باید استراتژی کفتار ـــی در پیش بگیرم :دی

دارا یکم خیلی مظلومه

مظلوم تر از من ؟
283.gif
:دی
ببین کار به کجا کشیده من با این سهم موج سواری میکنم
145.gif
زیر موج گرفتار نشیم صلوات :دی

هر چقدر تلاش می کنیم خوشبین باشیم نمیشه

حمید داداش به نظرم دوران سهامداری به سر اومده . همین حقوقی ها و سهامداران عمده 2 ماه ـــه دارن نوسان گیری میکنن ! ما چرا نکنیم ؟
همین چند وقته با نوسان گیری 1/5 ضررهای ریزش رو جبران کردم ! اونم منی که آماتوری کار میکنم :دی

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
چیزی ندارم بگم
فقط امیدوارم به حق همین ماه ربیع الاول که ماه بسیار پر روزی و پربرکتی هست همه ضررهاتون جبران بشه
43.gif

خدا میدونه برای خودم نمیگم برای همه آرزو میکنم که هزار تومن هم ضرر نکنن نه مالی و نه جانی
ایشالله هیچکس دچار هیچ بیماری بخصوص کرونا نشه که ضررش بسیار بیشتر از ضررهای توی بورسه
برای ما هم دعا کنید
flower[2].gif

یا علی مدد

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
از این که بازار برمیگرده شکی نیست ولی این حد از حروم خوری و بیشرف بازی که اینا در آوردن تو این مدت حال ادمو واقعا بد کرد.وقتی واقعا نه تحلیل دیگه جواب میده نه هیچی با این حرکت اخری که زدن واقعا یه درصد اعتمادی هم که بود از بین رفت بالاخره که برمیگرده همه چی مثالش خودرویی که 40 درصد ضرر بودم صبر کردم با سر به سر اومدم بیرون ازش یه سهم هم تا حالا تو ضرر نفروختم ولی بازی کثیفی رو پیش گرفتن تا کی میخان نوسان بگیرن خدا میدونه بهرحال مشکلی نداره ما هم به وقتش براشون جبران میکنیم هم صبرم زیاده هم به اندازه ی کافی زخم خوردیم گرگ زخمی همچون من از همیشه خطرناک تره بگذار کفتارها برای خود حکمرانی خیالی کنند نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است.....

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
از این که بازار برمیگرده شکی نیست ولی این حد از حروم خوری و بیشرف بازی که اینا در آوردن تو این مدت حال ادمو واقعا بد کرد.وقتی واقعا نه تحلیل دیگه جواب میده نه هیچی با این حرکت اخری که زدن واقعا یه درصد اعتمادی هم که بود از بین رفت بالاخره که برمیگرده همه چی مثالش خودرویی که 40 درصد ضرر بودم صبر کردم با سر به سر اومدم بیرون ازش یه سهم هم تا حالا تو ضرر نفروختم ولی بازی کثیفی رو پیش گرفتن تا کی میخان نوسان بگیرن خدا میدونه بهرحال مشکلی نداره ما هم به وقتش براشون جبران میکنیم هم صبرم زیاده هم به اندازه ی کافی زخم خوردیم گرگ زخمی همچون من از همیشه خطرناک تره بگذار کفتارها برای خود حکمرانی خیالی کنند نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است.....
یکی از خطرناکترین حالتها اینه که بخوای از بازار انتقام بگیری. خیلی مواظب باش

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
حمید داداش به نظرم دوران سهامداری به سر اومده .
حقیقتا من این سهامداری رو درک نمیکنم ! نگه داشتن سهام برای مدت طولانی در اقتصاد داغون ایران واقعا چه مفهومی داره ؟
1052.gif

اگر قرار باشه سهمی رو که داریم نفروشیم و فقط نگه داریم چی میشه ؟
997.gif

این وسط فقط یه عددی هست اونجا که هی داره بزرگ و بزرگ تر میشه , تازه با این بازار داغون , بزرگ تر پیشکش , کوچک تر نشه باید کلاهمون رو بندازیم هوا !
154fs232528.gif

بقول دوستمون @gheysar. که چند صفحه قبل پرسیده بود اصلا چرا سهام میخریم !؟

از نظر شخصی من سهامداری زمانی معنی میده که مثلا من از سهمی 1 میلیون داشته باشم. در اینصورت هر سال از سود مجمع رقم قابل توجهی به ادم میرسه
مثلا سود مجمع مشخص میشه هر سهم 100 تومن , بله اینجا 100 میلیون نسیب سهامدار میشه
130276-7wfweqh.gif

ولی برای من نوعی که 500 سهم ایکس رو دارم واقعا نگه داشتنش برای مدت طولانی چه فایده ای داره ؟ هیچی
297.gif

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
#سیتا

گفته به نشانی [email protected] ایمیل بزنیم تا بتوانیم سود مجمع را دریافت کنیم اما یاهو نتوانست ایمیل ارسالی من را به این نشانی برساند.

آدرس تلگرامشان هم به نشانی @simantamin کار نمی کند.

حتی سر گرفتن سود هم آدم را اذیت می کنند.

کسی پیگیر دریافت سودش از #سیتا است؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
سوپر گزارش بی‌سابقه #نوری همه رو انگشت به دهن گذاشته o_O یک ساعت داشتم مانیتور رو بالا/پایین میکردم تا مطمئن بشم درست نوشته. خوشبختانه از سهم های سبد همیشگی ام هست. در مجموع گزارش های 3-6 ماهه بسیاری از شرکت ها محشر بوده.

--

یه مطلبی چند صفحه پیش راجع به اوراق تبعی گذاشتم که نیاز به اصلاح داره: نرخ اوراق تبعی شناوره و روزانه بروزرسانی میشه تا از خلق آربیتراژ در سررسید جلوگیری کنن. به عبارتی قیمت روز سهم + حق بیمه در نهایت همواره درصدی ثابت و مشخص داره و متاسفانه امکان کلک زدن فراهم نیست!

این قضیه دارا یکم هم برای بار nام (فکر کنم حداقل بار چهارم تو همین 30-40 روز) تکرار شد. دیروز 17.9 خریدم امروز 19.4 دادم هرچند با این صف خریدی که بست اگر صبر میکردم احتمالا فردا و شاید هفته آینده تا حدود 21~23 تومن هم میرفت ولی دادم رفت به هر حال.

این رویه مجدد تکرار شد. در مجموع صندوق های ETF اخیرا خوراک نوسان گیری شدن. مثلا پریروز در منفی کامل هرکی سرو، آتیمس، دارا یکم و... رو ابتدای وقت میخرید تا پایان تایم کاری دیروز یعنی مجموعا ظرف 48 ساعت چیزی بیش از سود بانکی 1 ساله رو میتونست در بیاره. طبیعتا نوسان گیری ریسک معکوس هم داره و اینطور نیست که لزوما تو هر بازار منفی و هر وقت زیر NAV خریدیم، تضمینی و قطعی دو روز بعد بشه رو مثبت فروخت.

تو بازارهای صعودی مثل 2 روز کاری اخیر صندوق ها تا +10 درصد هم میدن (مثل دارا، سرو، ارزش، آگاس و...). البته دوشنبه ردش میکنم چون قصدم نوسان گیری بوده و نمیخوام نگهش دارم و اکثر صندوق ها هم به واسطه 2 روز مثبت اخیر رفتن بالای nav.

دارا یکم ما رو مسخره کرده یا خودش رو :rolleyes: ؟

خیلی لوس شده دیگه! برای بار صد هزارم به 17500 واکنش نشون داد. مگه میشه انقدر تابلو!؟ فردا یا شنبه میدم بره و دوباره سری بعد رصد میکنم. اگر صد در صد مطمئن شدی صندوق های بورسی شامل قانون نوسانگیری روزانه نمیشن ما رو هم مطلع کن. فرابورس که در مجموع اوکیه و خودم روزانه نوسان میگیرم (امروز هم مجدد کمی با #زاگرس بازی کردم) ولی شنیدم - امتحان نکردم - نمادهای بورسی اساسا امکان خرید/فروش روزانه ندارن و خود سیستم جلوگیری میکنه. اگر برای صندوق این اتفاق نیفتاده شاید معنی اش اینه که کلا روی صندوق ها اعمال نمیشه.

بالا