• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سه ضلع یک مثلث دولت ...حقوقی ....کارگزاری ....یک نقشه دارند

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقا اینطوری که داره منفی و ضرر پیش میره برخی سهم ها میشه ۱۰ ریال اونوقت قضیه چطور میشه

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آقا نگفتین تو فرابورس خرید و فروش روزانه که ممنوع نیست ؟
به جان بهنام و عمه جون ، منم نمیدونم
154fs232528.gif

اوس داوود این زفکا فکر کنم باتریش خوابیده بزن 2 هول بدیم روش بشه :p، حالا یا تسمه تایم میپوکونه یا روشن میشه، همین طور خشک وایساده
والا دیگه ما دفه قبلی زورمون رو زدیم دیگه پول ویندوز کامپیوترمم ندارم
154fs232528.gif

ببین
وینی.JPG
ایندفعه دیگه با بقیه بازیگراشه که کف کانالو حفظ بکنن . اینکارو بکنن دعای خیر افتک پشت سرشونه
130276-7wfweqh.gif

البته من ترسی از این سهم ندارم اگه بازم داشتم میخریدم . تا 1403 ، 4 سال مونده
احتمالا کف کانالش همزمان بشه با یه اتفاق کدالی و بالا بیاد
s0426.gif

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
خساپا هی چشمک میزنه ،هی عشوه میاد ،هی پیراهن منو از پشت میگیره میکشه ،ولی من گولشو نمیخورم و فعلا معامله ای نمیکنم ;) فقط سهم هایی که به قصد نوسان خریده بودم ،به هدف برسن میفروشم

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
اصلا تعریف حباب از روی گدنا ساخته شده
s0426.gif

اقتصاد دانا نشستن دور هم دیگه
یکیشون گفته " اون گَدایه ؟ "
scratchchin.gif

اون یکی گفته " نه گدناست ، خیلی گرونه "
بعد یکی دیگه گفته " چرا اینشکلیه "
نفر بعدی گفته " شبیه حبابه "
نفر آخر هم بحث رو جم میکنه و میگه " زین پس مرجع تشخیص حباب این سهم است "

درنهایت هم دور هم میخندن
mocantina.gif

چلوکبابی و این قیمتا
154fs232528.gif
این خیلی جالب گفته :
امین , سهمی که شستا رو وارد بورس کرد حمایت 0.618 فیبوناچی هم از دست داد! یعنی احتمال داره تا 1200 اصلاح کنه یعنی 80 درصد اصلاح! سهم عرضه اولیه با این بنیاد و صورت های مالی و سوددهی عالی...
اونوقت آشپزخانه جعفر و شرکا بجز باقر با نماد "گدنا" به دلیل این که امروز ناهار چلوکباب پخته افشا الف زده زده 110 درصد سود!

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این خیلی جالب گفته :
امین , سهمی که شستا رو وارد بورس کرد حمایت 0.618 فیبوناچی هم از دست داد! یعنی احتمال داره تا 1200 اصلاح کنه یعنی 80 درصد اصلاح! سهم عرضه اولیه با این بنیاد و صورت های مالی و سوددهی عالی...
اونوقت آشپزخانه جعفر و شرکا بجز باقر با نماد "گدنا" به دلیل این که امروز ناهار چلوکباب پخته افشا الف زده زده 110 درصد سود!
امین خیلی برام جالب بود !
تابلوش چند رو عالی بود ! هنوزم عالیه !
از حوالی 14200 اینطورا بود ، دقیق یادم نیست ، قدرت خرید حقیقی خیلی بالا بود ! فعلا فروش نداشتن ! من میخواستم یه 10% بگیرم ...
ولی اینجور که بوش میاد با این خریدا حداقل تا 18000 باهاش هستم ، بعدش هم باید همون موقع ببینم چه شرایطی داره ...
هیچقوت خرید با حجم بالا بی دلیل اتفاق نمیوفته

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اوس داوود این زفکا فکر کنم باتریش خوابیده بزن 2 هل بدیم روش بشه :p، حالا یا تسمه تایم میپوکونه یا روشن میشه، همین طور خشک وایساده
حالا جدا از تحلیل دوستان به نظرم زفکا سهم خوبی نیست کلا سهم دامی زیاد خوب نیست،اولا که تو این ریزشا بدجور ریخت دوم تو این سالا قیمت خود دام زیاد بالا،پایین نشده(دام زنده میگم نه گوشت) و هزینه نگهداری از دام (ینجه و امپولا و ....) خیلی بالا رفته،بخاطر اینا میگم سهمش فک نکنم خوب باشه

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
قیمت دام این چند روز پایینم اومده فک نکنم به زفکا باید امید داشته باشید

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ولی من یکی دو تا رو میشناسم تو کار دام میگن افزایش داریم تو گوشت تا چند وقت دیگه.
این مقاله خیلی خوندنی بود

خلاصه:
گروه اقتصادی: محسن رنانی، اقتصاددان- در یادداشتی نوشت: اکنون که دیگر نفت نمی‌تواند ناکارآمدی ما را جبران کند و بحران‌ها یکی یکی در حال سررسیدن هستند باید به سرعت سبک زندگی خودمان را در حوزه اقتصاد و سیاست و اجتماع متحول کنیم و گرنه خیلی زود، زودتر از آنچه گمانش را می‌کنیم، دیر می‌شود. همه این ها نشان می‌دهد که مسیر کنونی کشور دیگر قابل ادامه نیست و تجربه دهه‌های اخیر **** تدبیر ما چیزی جز ناکارآمدی و شکست را نشان نمی‌دهد؛ و اگر بخواهد به همین ترتیب ادامه دهد کل جامعه و منابع مادی و طبیعی و انسانی ایران را رو به نابودی خواهد برد. به هیچ زبان دیگری نمی‌توان نشان داد که این سیستم به غایتِ ناکارآمدی خود رسیده است و اگر هر چه سریع‌تر فرمان را نچرخاند ما را به ته دره خواهد فرستاد. ما چاره ای نداریم جز انجام اصلاحات لازم در همه حوزه‌های بحران آفرین و رتبه‌بندی مجدد هدف‌گذاریهای ملی (دستکم برای یک نسل) و بازگشت به مدیریت عقلانی مبتنی بر منافع ملی و نهایتا بهسازی **** سیاسی. در یک کلام، ما نیازمند ورود به مرحله افق‌گشایی هستیم. و البته من برای این که کلی حرف نزده باشم، مهم‌ترین، ضروری‌ترین و آخرین فرصت افق‌گشایی برای جمهوری اسلامی را به صورت تحلیلی و تفصیلی در یادداشت بعدی معرفی خواهم کرد. این روزها خدا خدا می‌کنم که بورس فرو نریزد؛ که دلار بالا نرود؛ که ترامپ بیش از این خیره سری نکند؛ که نمایندگان نوخاسته‌ی مجلس، کشور را بی ثبات نکنند؛ که تورمِ چهارنعل سر برنیاورد؛ که طاقت فقرا طاق نشود؛ که پولها از بخش تولید به بورس بازی نرود؛ که بیکاران به خیابان نریزند؛ که کارگران اعتصاب نکنند؛ که جوانان خسته و ناامید دست به اعتراض نزنند؛‌ که دولت تصمیمات شتابرده نگیرد؛ که مقامات سخنرانی‌ احساسی نکنند؛ که اسرائیل تحریکمان نکند؛ که نظامیان به اشتباه موشک هوا نکنند؛ که ترامپ دوباره رای نیاورد؛ و مهم‌تر از همه، که خدا از غریبی خودش در این دیار، دلشکسته و ناامید نشود و درهای رحمتش را به روی ما نبندد. آه که این روزها چقدر همه باید مراقب باشیم!

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
حالا جدا از تحلیل دوستان به نظرم زفکا سهم خوبی نیست کلا سهم دامی زیاد خوب نیست،اولا که تو این ریزشا بدجور ریخت دوم تو این سالا قیمت خود دام زیاد بالا،پایین نشده(دام زنده میگم نه گوشت) و هزینه نگهداری از دام (ینجه و امپولا و ....) خیلی بالا رفته،بخاطر اینا میگم سهمش فک نکنم خوب باشه
طرح های افزایش سرمایه خوبی داره و داره خودش رو به نوعی 3 تا میکنه:p، بیشتر فعالیتش هم بحث تولید شیر هست و اینکه دیدمون روی این سهم بلند مدت هست;) و اینکه میگم به داوود خان در مورد اینکه قیمتش خشک شده و هل بده و اینا بیشتر بحث فان داره و میخوام نظرش رو بگه ;)

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
⭕ تعهدات بازارگردانی شرکتهای بورسی که از سوی معاونت بورس تهران به ناشران جهت معرفی بازارگردان فعال ابلاغ شده است
منبع : بورس نیوز

فقط این "حداقل حجم سفارش انباشته" و "دامنه مظنه" چیه ؟

فایل های ضمیمه

• بازارگردان.pdf
    442.3 KB · نمایش ها: 16

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
⭕ تعهدات بازارگردانی شرکتهای بورسی که از سوی معاونت بورس تهران به ناشران جهت معرفی بازارگردان فعال ابلاغ شده است
منبع : بورس نیوز

فقط این "حداقل حجم سفارش انباشته" و "دامنه مظنه" چیه ؟

کل تعاریف و اصطلاحات اینجا موجوده . این دوتا هم یعنی :
حداقل سفارش انباشته :
حداقل مقدار سفارشي است كه بازارگردان موظف است طبق قرارداد بازارگرداني همواره در سفارش خرید يا فروش خود در سامانه‌ي معاملاتي بورس در هر نماد معاملاتي به‌صورت فعال نگهدارد.
دامنه مظنه :
حداکثر اختلاف بین قیمت سفارش خرید و سفارش فروش در هر نماد معاملاتي به درصد است که بازارگردان آن نماد، در سامانه‌ي معاملاتي بورس وارد می‌نماید. این درصد نسبت به قیمت سفارش خرید محاسبه می‌شود.

این دامنه مظنه همون چیزیه که با قانون قبلیشون تداخل داره و میگفتم تعادل سهم ها رو بهم میزنه ! بازارگردان یا بازیگرا معمولا سهم رو این مدلی بهش جهت میدن که خیلی پایین بیاد بالا میارنش ، خیلی بالا بره پایین میارنش . همونطوری که توی تایم فریم روزانه و هفتگی این اتفاق میوفته و کانال و خطوط روند شکل میگیره ، توی تایم فریم چند دقیقه ای هم همین اتفاق میوفته

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
طرح های افزایش سرمایه خوبی داره و داره خودش رو به نوعی 3 تا میکنه:p، بیشتر فعالیتش هم بحث تولید شیر هست و اینکه دیدمون روی این سهم بلند مدت هست;) و اینکه میگم به داوود خان در مورد اینکه قیمتش خشک شده و هل بده و اینا بیشتر بحث فان داره و میخوام نظرش رو بگه ;)
نمیدونم والا منم بلد نیستم چیزی از بورس ولی. وضعیت دامدارا گفتم گه وضعشون در کل بخاطر فشارا خیلی خراب شده

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177

کل تعاریف و اصطلاحات اینجا موجوده . این دوتا هم یعنی :
حداقل سفارش انباشته :
حداقل مقدار سفارشي است كه بازارگردان موظف است طبق قرارداد بازارگرداني همواره در سفارش خرید يا فروش خود در سامانه‌ي معاملاتي بورس در هر نماد معاملاتي به‌صورت فعال نگهدارد.
دامنه مظنه :
حداکثر اختلاف بین قیمت سفارش خرید و سفارش فروش در هر نماد معاملاتي به درصد است که بازارگردان آن نماد، در سامانه‌ي معاملاتي بورس وارد می‌نماید. این درصد نسبت به قیمت سفارش خرید محاسبه می‌شود.

این دامنه مظنه همون چیزیه که با قانون قبلیشون تداخل داره و میگفتم تعادل سهم ها رو بهم میزنه ! بازارگردان یا بازیگرا معمولا سهم رو این مدلی بهش جهت میدن که خیلی پایین بیاد بالا میارنش ، خیلی بالا بره پایین میارنش . همونطوری که توی تایم فریم روزانه و هفتگی این اتفاق میوفته و کانال و خطوط روند شکل میگیره ، توی تایم فریم چند دقیقه ای هم همین اتفاق میوفته
ببینم داود جان الآن این بازارگردانها شروع به کار کنن عملا صفهای خرید و فروش صرف نداریم درسته ؟
علاوه بر نقدشوندگی خوبی که سهم پیدا میکنه؛ به این شکل سهم چطوری رشد میکنه ؟
یعنی اگر هر روز سهم نوسانی باشه پس هیچکس نه مثبت 5 سود میکنه و نه منفی 5 ضرر پس غیر از نقدشوندگی حسن این کار باسه سهامدار خرد چیه ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان. چقدر تاپیک جلو رفته سر فرصت باید بخونم. آقا این قضیه نوسانگیری برای فرابورس اجرایی نمیشه. فقط شامل نمادهای بورس میشه. امروز صبا رو گرفتم چند دقیقه بعد با 4.5% فروختم.

siwp_untitled.jpg

این قضیه دارا یکم هم برای بار nام (فکر کنم حداقل بار چهارم تو همین 30-40 روز) تکرار شد. دیروز 17.9 خریدم امروز 19.4 دادم هرچند با این صف خریدی که بست اگر صبر میکردم احتمالا فردا و شاید هفته آینده تا حدود 21~23 تومن هم میرفت ولی دادم رفت به هر حال.

برای فردا وبشهر رو مد نظر دارم اگر اول وقت -5 بده احتمال زیاد ورود میکنم به منظور فروش در هفته آینده.

فعلا

بالا