• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
من با خوندن اين خبر تنم لرزيد
امكان داره براي سهمي مثل بانك دي هم همچين اتفاقي بيوفته با اون همه دارائي كه داره؟
شرکت ها در دو صورت منحل اعلام میشوند
۱. رای بیش از دو / سوم اعضاء مجمع عمومی یا فوق العاده
۲. حکم قطعی دادگاه
هرچند که در مورد اول کارهای اداری همچون دادگاه هم باید انجام بشه

اما اگر شرکتی بخواهد از زیان انباشه اش کم بکنه و از مرحله انحلال عبور کند باید افزایش سرمایه بده
شرکتی مثل بانک دی باتوجه با دارایی ها و مستغلاتی که در اختیار داره بعید که در مجمع حکم به انحلال داده بشه ( به نحوی غیرممکنه )
تنها دلیلی که بانک دی داره بالا میره همین نرخ افزایش سرمایه اش هست

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
داشتم صورت های مالی ماه اخیر خساپا نگاه میکردم ،قیمت پراید زده ۲۸ میلیون :( دیده بودم صورت مالی صوری به جهت نشان دادن سوددهی ساخته بشه ،ولی اینجوری من ندیده بودم ،پراید ۲۸ تومنی میشه مدل ۸۰ _۸۱ نکنه زده تو کار خرید و فروش ماشین دست دوم ;)
ضورت های مالی این دوتا شرکت بزرگ خودرویی همیشه نقاط ابهام زیادی دارن ، اخیرا برای اولین بار خودرو خریدم ،به محض رسیدن به هدف مثل زباله پرتش میکنم از پرتفوی نازم بیرون :cool:

پ ن : کمی بررسی کردم و طبق اطلاعات دم دستی مربوط به تعهدات قبلی هم نیست که بگیم قبلا فروخته مجبوره به اون قیمت تخویل بده
با همین کارها این دو شرکتو زیان ده معرفی میکنن تا پشتش هزار تا کار دیگه بکننScreenshot_20200929-232838.png

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
داشتم صورت های مالی ماه اخیر خساپا نگاه میکردم ،قیمت پراید زده ۲۸ میلیون :( دیده بودم صورت مالی صوری به جهت نشان دادن سوددهی ساخته بشه ،ولی اینجوری من ندیده بودم ،پراید ۲۸ تومنی میشه مدل ۸۰ _۸۱ نکنه زده تو کار خرید و فروش ماشین دست دوم ;)
ضورت های مالی این دوتا شرکت بزرگ خودرویی همیشه نقاط ابهام زیادی دارن ، اخیرا برای اولین بار خودرو خریدم ،به محض رسیدن به هدف مثل زباله پرتش میکنم از پرتفوی نازم بیرون :cool:

پ ن : کمی بررسی کردم و طبق اطلاعات دم دستی مربوط به تعهدات قبلی هم نیست که بگیم قبلا فروخته مجبوره به اون قیمت تخویل بده
با همین کارها این دو شرکتو زیان ده معرفی میکنن تا پشتش هزار تا کار دیگه بکننمشاهده پیوست 1200116
به نظر شما فروش خودرو تو بورس ميتونه تاثير بزاره رو اين مدل اقتصاد دستوري ؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
به نظر شما فروش خودرو تو بورس ميتونه تاثير بزاره رو اين مدل اقتصاد دستوري ؟

بله حتما تاثیر داره و به نظرم منجر به گرانتر شدن بیشتر خودرو میشه :oops:
،بالاتر دوستان گفتند که همین الان در بورس کالا برخی کالا ها با دلار ۴۰ تومنی معامله میشن ،خودرو هم به عنوان کالای عمومی تر همین راهو میره

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
بله حتما تاثیر داره و به نظرم منجر به گرانتر شدن بیشتر خودرو میشه :oops:
،بالاتر دوستان گفتند که همین الان در بورس کالا برخی کالا ها با دلار ۴۰ تومنی معامله میشن ،خودرو هم به عنوان کالای عمومی تر همین راهو میره
ديگه ٢٠٦ بالاتر از ٢٦٠ تومن بشه !
به قول يكي از دوستان شايد ما جاي ديگر مرده ايم و اينجا جهنم است ....

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845

فکر میکنم ،اگر خدایی نکرده این روند ادامه پیدا کنه ، نیم دوم سال در تمام اقلام قیمت های خیلی بالاتر از الان ثبت میشه ،در واقع ترکیب رکود و تورم با هم،باعث فاجعه خواهد شد که قبلا سابقه شو داشتیم ولی هرگز به این شدت نبوده
عرضه خودرو و مسکن در بورس رسمیت بخشیدن به سوداگری این دو بازار هست که در واقع جزو نیازهای ضروری خانواره و نباید این اتفاق براش بیفته

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
سلام الان تعداد رده ۱ یا ۲ یعنی کلا ۲,۳ نفرن دارن خرید و فروش میکنن؟Screenshot_20200930_094239_com.microsoft.emmx.jpg

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
پراید زمانی که دلار 700 تومن بود حدودا 5 تومن بود
دلار الان 30 تومنه ، چند برابر شده ؟ 42 برابر ! 42 ضرب در 5 چند میشه ؟ 210
شما 170 یا 180 بگیر
قیمت پراید متاسفانه باید این باشه و با چنگ و دندون نگهداشتن ...
206 رو هم همنطوری حساب بکن
وقتی پیاز و تخم مرغ با دلار حساب میشه ، خودروهای داخلی که 70 یا 80 درصدشون وارداتیه و اون 20 یا 30 درصد هم مواد اولیش وارداتیه ، با دلار حساب نشه ؟ میشه ...

* بحث دلار و ریال نیست . صحبت از افت ارزش ریاله و به این شکله که با نگهداشتن ریال روز به روز فقیر تر میشیم ولی با داشتم دارایی میتونیم حداقل به اندازه تورم بالا بریم . ملک ، زمین ، خونه ، ماشین ، سهام ، طلا ، ارز ، کالای توی انبار ،گوشی ، ساعت و ...
حتی پاک کن:p
یه شیشه خیارشور هم با تورم بالا میره :p

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
این یعنی چی ؟
Untitled.jpg

یه شیشه خیارشور هم با تورم بالا میره
خیارشور درجه 1 کنسروی شده کیلویی 40 تومن !
154fs232528.gif

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
ثشاهد الان چند هفته ایه با اردرای سنگین بازیگرای سهم قفل شده ولی خب به دلیل عدم خرید، پایانی رو پرم نمیکنه
کسی پیش بینی یا تحلیلی از آینده این سهم و وضع موجودش داره؟!!

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ثشاهد الان چند هفته ایه با اردرای سنگین بازیگرای سهم قفل شده ولی خب به دلیل عدم خرید پایانی رو پرم نمیکنه
کسی پیش بینی یا تحلیلی از آینده این سهم و وضع موجودش داره؟!!
اینم یه مدل حمایته ها
بازیگرا یه جوری اردر منفی 5 میزارن که کرک و پر وارن بافت هم میریزه هیشکی خرید نمیکنه قیمت سهم بجای اینکه پایین بره بعد دوباره بالا بیارنش ، ثابت میمونه
این مدل حمایت ، اندازه حمایت از سهم توی روزای منفی و تلاش برای مثبت کردنش ، با ارزشه :p
من در مورد ثشاهد نظری ندارم ولی اینچیزا رو پشت هم میزارم بنظرم لازم نیست بترسید

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اینم یه مدل حمایته ها
بازیگرا یه جوری اردر منفی 5 میزارن که کرک و پر وارن بافت هم میریزه هیشکی خرید نمیکنه قیمت سهم بجای اینکه پایین بره بعد دوباره بالا بیارنش ، ثابت میمونه
این مدل حمایت ، اندازه حمایت از سهم توی روزای منفی و تلاش برای مثبت کردنش ، با ارزشه :p
من در مورد ثشاهد نظری ندارم ولی اینچیزا رو پشت هم میزارم بنظرم لازم نیست بترسید

بنطرتون وسپهر چجوریاس ؟ صف خریدش دوباره رونق گرفته میشه تا ۵۰٪ روش حساب کرد ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بنطرتون وسپهر چجوریاس ؟ صف خریدش دوباره رونق گرفته میشه تا ۵۰٪ روش حساب کرد ؟
صف خریدش که خوبه ، 333 میلیونه
قدرت خریدارا هم که خوبه 23000 نفر به 600 نفر میفروشن که خیلی خوبه
پس به نظرم همچنان میتونه رشد بکنه . هنوز رشد خاصی نکرده:p

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
امیدوارم هفته آینده هفته سبزی باشه
دوستان بتونن 10 تا 20 سود داشته باشند از ضرر هایی که کردن
اگه بهش دست نزنن و قوانین یهویی به خوردش ندن و مسئولین صحبتی نکنن با جدیت میتونم بگم فنر بورس قشنگ فشرده شده
با توجه به قیمت دلار 30 تومنی و معاملات بورس کالا ، سهم ها به شدت ارزنده شدن ...
اگه چند هفته پیش رو یادت باشه ، وقتی بازار منفی میشد همه باهم صف فروش بودن و وقتی هم بازار مثبت میشد همه با هم صف خرید بودن !
الان اینطوری نیست و هر سهمی مسیر خودش رو میره
در حالی که شاخص مثبت میشه ، یسری سهم ها همچنان صف فروشن و یه سری سهم ها صف خریدن و یه سری سهم ها هم متعادل هستن
از نظر من بازار آرامش گرفته و رفتارای هیجانیش خیــــــــــــــــلـــــــــــــــــــــی خالی شده
بعد از همه اینا مهم تر ، یادته یه نمودار شاخص توی تیر ماه ، اینجا پست کردم . عدد شاخص فکر کنم روی 1800 یا 1900 بود که گفتم نشون میده یسریا خالی کردن
الان شاخص روی 1.5 هستش یعنی از اون روزی که گفتم تا الان شاخص بیشتر از 20% اصلاح کرده !
تازه اون موقع دلار 20 بود الان 30
احتمالا دلار یمدت روی این قیمت ها بازی بکنه یا یکم کم و زیاد بشه ، تا آبان ماه
حسم میگه دلار توی این مدت زمان از 25 اینطورا کمتر نمیشه و از اونورم از 31 32 بیشتر نمیشه . آبان ماه این محدوده ها بازی میکنه ، فقط حسمه

آبان ببینیم ترامپ الله بیرانوند میشه یا بایدن رضا معصومی نژاد
bav3_154fs759111.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
امروز با فروش گدنا ، تونستم از این معامله 24251 ریال سود شناسایی بکنم
bav3_154fs759111.gif

c381d03b06372f5db1051c454cb74c72.jpg
چندوقت دیگه که بازار خوب بشه ، مجدد کسایی که با ضرر خارج شدن جذبش میشن و موقع ورود :

اینم نسخه اصلیش ، قبلیه تو سریال سوپرانو بود ( توصیه میکنم ببینید ، عالیه )

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
امروز با فروش گدنا ، تونستم از این معامله 24251 ریال سود شناسایی بکنم
bav3_154fs759111.gif

چندوقت دیگه که بازار خوب بشه ، مجدد کسایی که با ضرر خارج شدن جذبش میشن و موقع ورود :

اینم نسخه اصلیش ، قبلیه تو سریال سوپرانو بود ( توصیه میکنم ببینید ، عالیه )

سلام
دیوید جان یک نسخه برای صباح برامون بنویس ببینیم این حق تقدم را کی باید بفروشیم (حوصله پست کردن و اینور اونور رفتن که دیگر هیچ کس ندارد ) . بعد از فروش بهتر است از سهم اصلی خریداری شود یا کلا سهم دیگری یا پولش را هندوانه بگیریم بخوریم ؟

بالا