• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
دوستان این چی میگه ؟؟؟

• به اطلاع می‌رساند؛ بر اساس اطلاعیه شماره 2147/الف/99 مورخ 1399/07/08 این شرکت، بازارگردانی سهام شرکت سرمایه گذاری گروه مالی سپهر صادرات (وسپهر1) با دامنه نوسان روزانه قیمت مطابق با دامنه مجاز نوسان قیمت در بازار‌های اول و دوم فرابورس ایران با استفاده از روش بازارگردانی مبتنی بر حراج در بازار اول فرابورس ایران اعلام گردیده است. لازم به ذکر است اعمال آغاز بازارگردانی سهام شرکت سرمایه گذاری گروه مالی سپهر صادرات (وسپهر1) از روز شنبه مورخ 1399/07/12 صورت می پذیرد. برای اطلاع از جزئیات بیشتر می توانید به اطلاعیه مذکور واقع در وب سایت رسمی شرکت فرابورس ایران مراجعه فرمائید. مدیر عملیات بازار فرابورس ایران

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
تا دقایقی دیگه بازار بسته میشه
نکته ای خدمت دوستان عرض کنم
مدت ها پیش در همین تاپیک مطلبی بابت صف های خرید و فروش نوشتم و غیر مستقیم اشاره کردم که روندها در حال تغییر هستند
در این روزها دوستان و همکاران به صورت مستمر در حال اشاره به این هستند که فلان سهم به صورت مستمر اوردر های فروش سنگین داره
یک از دلایل این اوردرهای سنگین اینکه کسی جرات خرید نداشته باشه و از طرفی حجم مبنا پر نشه
نکته قابل توجه در چنین سهم هایی تعداد سفارشات و حجم های ثابت روزانه است !!!

به عنوان مثال سهم الف بیست روز مستمر منفی معامله میشه ولی به دلیل حجم سنگین فروش و پر نشدن حجم مبنا کلا ۱۰ درصد افت کرده
و در این بین روزهایی مثل امروز که بازار تقریبا مثبت بود اوردر خرید میزارن و حجم مبنا پر میشه
چنین سهم های سهامدار هوشمند و زیرکی داره
تا زمانی که جوء حاکم بر بازار منفی باشه سهم در منفی قفل میکنن به نوعی ترمز حرکت شارپ به سمت پایین کشیده شده

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام
دیوید جان یک نسخه برای صباح برامون بنویس ببینیم این حق تقدم را کی باید بفروشیم (حوصله پست کردن و اینور اونور رفتن که دیگر هیچ کس ندارد ) . بعد از فروش بهتر است از سهم اصلی خریداری شود یا کلا سهم دیگری یا پولش را هندوانه بگیریم بخوریم ؟
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظر شخصی بندست
والا نمیتونم بگم خوبه یا نه . نظر شخصیمو صرفا میگم
در مورد حق بگم که من تاحالا حق پرداخت نکردم . همیشه فروختم و سهام شرکت رو گرفتم . بعضی وقتا حق فاصله خوبی میگیره ولی حوصله کاراشو ندارم
من خودم دیروز بودش صبا رو فروختم . البته دلیل بر بدبودنش نیست ، صرفا به سقف کانالش نزدیک شده بود و چون موقعیت های دیگه ای داشتم جابجا کردم با تازه نفس تر
ولی اگه به سقف کانالش برسه و نتونه بشکونه نزولی میشه اگه هم کل بازار یهو حرکت بکنه ممکنه سقفش رو بشکونه
صبا سود خوبی داده . 40% ای میشد
الان رو میدلاین کانالشه ، اگه بازار خوب بشه ممکنه تا سقف کانالش یعنی تقریبا اندازه سقف قبلیش که زد یکم بالاتر ولی اگه نتونه روبه بالا حرکت بکنه ، تا کف کانالش پایین میاد
صبا.JPG

توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظر شخصی بندست

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان صباح توی سبدبان هست میخوام به پرتفو لحظه‌ای اضافه کنم قیمت رو باید چند وارد کنم؟
چون نخریدم و از افزایش سرمایه نصیبم شده.

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش
بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر...

کاش نقدینگی بود و تو این قمیت ها خرید میزدیم...

سهم های زیر 1000 تومن مخصوصا...

حرکت اونایی که لحظات آخر مبنا پر می کنند هم یادمون نمیره... آره!!

7star

Registered User
لایک‌ها
281
@s.david.s
دیوید جان، جدا از صندوق های سرمایه گذاری، نظرت چیه یه بخش از سبد رو به شرکتهای سرمایه گذاری تخصصی (که بطور خاص در یک صنعت فعالیت میکنند یا بیشتر سرمایه گذاری شون در یک صنعت می باشد) تخصیص بدیم؟
- اگه بخواهیم توی یک صعنت (بطور مثال دارویی) سرمایه گذاری کنیم بهتره که سهام چند شرکت دارویی داشته باشیم یا سهام یک شرکت سرمایه گذاری دارویی مثل تیپیکو؟ (البته صنعت دارو و تیپیکو رو جهت مثال عرض کردم، منظورم کلی بود) با فرض دید بلند مدت و اینکه به دلیل کمبود وقت، زمان زیادی رو نمیتونیم صرف تحلیل و... کنیم.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
امروز بازار خوب و متعادل بود..
دولتم اعلام کرد که در بورس دخالت نمیکنه که خبر خوبیه.
پالایشیها بخصوص شپنا هم خدا رو شکر صف فروششون جمع شد و قیمت آخرین معامله مثبت شد.یکشنبه هم بسته میشه میره برای مجمع فوق العاده.
انشالا اگر باز دستکاری نکنن هفته ی دیگه هفته آینده ی خوبی در راه داریم

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
تو برنامه نویسی یه کد رو میگن دستش نزن تا وقتی که داره کارش رو انجام میده مهم نیست چند خط شد و طولانی شد و مسیرهای مختلف داره
به این کلید هم باید گفت هیچی نگو دست نزن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
@s.david.s
دیوید جان، جدا از صندوق های سرمایه گذاری، نظرت چیه یه بخش از سبد رو به شرکتهای سرمایه گذاری تخصصی (که بطور خاص در یک صنعت فعالیت میکنند یا بیشتر سرمایه گذاری شون در یک صنعت می باشد) تخصیص بدیم؟
- اگه بخواهیم توی یک صعنت (بطور مثال دارویی) سرمایه گذاری کنیم بهتره که سهام چند شرکت دارویی داشته باشیم یا سهام یک شرکت سرمایه گذاری دارویی مثل تیپیکو؟ (البته صنعت دارو و تیپیکو رو جهت مثال عرض کردم، منظورم کلی بود) با فرض دید بلند مدت و اینکه به دلیل کمبود وقت، زمان زیادی رو نمیتونیم صرف تحلیل و... کنیم.
داستان صندوق با شرکت سرمایه گذاری متفاوته ها
یعنی الزامی نداره شرکت سرمایه گذاری مثل صندوق کم ریسک باشه
یه موضوع شخصیه ، یکی ممکنه دوست داشته باشه یدونه سهم توی پورتفوی خودش داشته ولی من مثلا ومعادن رو میخرم که معدنی و فلزی تو دل خودش داره . قطعا من نمیتونم 7 ، 8 ، 10 تا معدنی و فلزی رو با هم داشته باشم و بتونم دنبالشون بکنم ولی یدون ومعادن خیالمو راحت میکنه
بخصوص زمانی که سهم های تو دل شرکت اصلاح خوردن و خود قیمت شرکت هم زیر NAV باشه و فاصله خوبی هم داشته باشه ، که دیگه بهتره
شرکت های سرمایه گذاری تخصصی زیاد پورتفوشون رو دستکاری نمیکنن
مثلا ومعادن تعداد سهام فولادش همیشه کم بوده . وقتی شرکت سرمایه گذاری رو میخوای بخری ، جدای از محاسبه NAV و بررسی سابقه اون شرکت ، باید ببینی شرکت سهامدار کجاهاست . من دوست ندارم توی پورتفوی شرکت سرمایه گذاری ای که سهامدارشم ، شرکت بدون بنیاد باشه
ولی درکل ریسک شرکت های سرمایه گذاری از شرکت های عادی هم کمتره ولی از صندوق های سهامی ریسکشون بیشتره
مثلا صبا تامین از اون شرکت های خوب محسوب میشه چرا ؟
تاصیکو داره
تیپیکو داره
تامین سرمایه امین داره
فملی داره
فولاد داره
رانفور داره
تیپیکو داره
مپنا داره
بیمه ای و بانکی داره ( بیمه ای سهم های کم ریسکی هستن البته به شرطی که قیمتشون معقول باشه )
سهم های خورده ریزم داره که وزنشون زیاد نیست

شرکت های بزرگ و خوب از بخش های خوب رو داره .
خارج از بورسش هم معدنی داره ، شیمیایی داره ، بیمه ای داره ، کارگزاری داره

یعنی عملا صبا شرکتیه که من دوست دارم و از بنیادش خوشم میاد . از سهم هاش نمیترسم . توصیه به خرید نیستا . صرفا میگم که NAV شرکت سرمایه گذاری فقط مهم نیست و شرکت های تحت مالکیت شرکت اصلی هم مهمه

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام دوستان منظور از این اگهی چیه
این اگهی یه قسمتش اینه که وقتی 5 روز متوالی وسپهر مثبت شد بازارگردان دست بکار میشه و دوبرابر عرضه میکنه یعنی وقتی وسپهر 5 روز متوالی قفل صف خرید شد بازارگردان دوبرابر عرضه میکنه تا هر کس خواست بخره حالا تو این راه شاید منفی شه حالا موقع صف فروش هم برعکس یعنی دوبرابر بازارگردان تقاضا میشه یعنی این اگهی یه بخشش هم خوب هم بد اگه بعد 5 روز مثبت بازارگردان روز ششم دست به کار شه دوبرابر عرضه کنه اگه صف خریدش سنگین باشه منفی نمیشه ولی سنگین نباشه احتمالش خیلی زیاد هست واسه منفی شدن 5 روز متوالی این کار برعکس میشه یعنی دوبرابر تقاضا میشه اگه اینطور باشه که بخاد طبق قانونش پیش بره که بعد از 5 روز صف خرید بودن بازارگردان بخاد بیاد تو سهم دست ببره و با عرضه کردنش جلوی رشد سهمو بگیره و به سمت منفی شدن ببرتش 5 روز مثبت باشه 5 روز منفی دوباره 5 روز مثبت که فقط اعصاب ادمو بهم میریزه و خب چکاریه ادم بعد 5 روز خالی میکنه دوباره 5 روز بعد ورود میکنه حالا نمیدونم برداشت من درسته یا اشتباهه نظر شما چیه

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
به وزیر اقتصاد گفتم رشد بورس غیرطبیعی است، پاسخ داد چون نظر رئیس جمهور است باید شاخص را افزایش دهیم

مصطفی طاهری نماینده مردم زنجان، در مجلس: در تابستان که روند شاخص بورس رو به افزایش بود به وزیر اقتصاد تذکر دادم که چرا وضعیت بورس این گونه است، چون هیچ شاخصی برای افزایش بورس وجود ندارد و این غیرطبیعی است.

گفتند نظر رئیس جمهور این است و باید این کار را بکنیم. گفتم این کار درست نیست وقتی همه چیز مشخص است و همه تذکر می‌دهند، بالاخره این شاخص فرو می‌ریزد. در حال حاضر می‌بینید علت اصلی کاهش شاخص بورس بی مدیریتی دولت است

کِی قراره جوابِ این همه اذیت و آزار مردم رو بدی، نمیدونم!!!!

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
پراید زمانی که دلار 700 تومن بود حدودا 5 تومن بود
دلار الان 30 تومنه ، چند برابر شده ؟ 42 برابر ! 42 ضرب در 5 چند میشه ؟ 210
شما 170 یا 180 بگیر
قیمت پراید متاسفانه باید این باشه و با چنگ و دندون نگهداشتن ...
206 رو هم همنطوری حساب بکن
وقتی پیاز و تخم مرغ با دلار حساب میشه ، خودروهای داخلی که 70 یا 80 درصدشون وارداتیه و اون 20 یا 30 درصد هم مواد اولیش وارداتیه ، با دلار حساب نشه ؟ میشه ...

* بحث دلار و ریال نیست . صحبت از افت ارزش ریاله و به این شکله که با نگهداشتن ریال روز به روز فقیر تر میشیم ولی با داشتم دارایی میتونیم حداقل به اندازه تورم بالا بریم . ملک ، زمین ، خونه ، ماشین ، سهام ، طلا ، ارز ، کالای توی انبار ،گوشی ، ساعت و ...
حتی پاک کن:p
یه شیشه خیارشور هم با تورم بالا میره :p
بعضی چیزا رو نمیشه اینجوری حساب کرد تکنولوژی پراید مال 40 سال پیشه نباید انتظار داشته باشید با تورم رشد کنه یا حتی همون قیمت بمونه برات یه مثال میزنم پدرم برام تعریف میکرد طرفای سال 60 چندتا سکه طلا فروخته چند هزارتومن هم گذاشته روش تا شده 16 هزارتومن و باهاش یه تلوزیون 14 اینچ سیاه و سفید پارس خریده! فرض کن اون تلوزیون هنوز تولید میشد هیچکس حاظر نبود با وجود تلوزیونهای جدید حتی 100 تومن هم براش بده اما در صورتی که دولت واردات تلوزیون خارجی رو ممنوع میکرد یا 200 درصد مالیات پاش میزاشت تازه بعد از اون دوبرابر هم دلال و وارد کننده روش میکشیدن شما مجبور بودین همون تلوزیون سیاه و سفید رو معادل پول یه تلوزیون LED براش پرداخت کنید.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بعضی چیزا رو نمیشه اینجوری حساب کرد تکنولوژی پراید مال 40 سال پیشه نباید انتظار داشته باشید با تورم رشد کنه یا حتی همون قیمت بمونه برات یه مثال میزنم پدرم برام تعریف میکرد طرفای سال 60 چندتا سکه طلا فروخته چند هزارتومن هم گذاشته روش تا شده 16 هزارتومن و باهاش یه تلوزیون 14 اینچ سیاه و سفید پارس خریده! فرض کن اون تلوزیون هنوز تولید میشد هیچکس حاظر نبود با وجود تلوزیونهای جدید حتی 100 تومن هم براش بده اما در صورتی که دولت واردات تلوزیون خارجی رو ممنوع میکرد یا 200 درصد مالیات پاش میزاشت تازه بعد از اون دوبرابر هم دلال و وارد کننده روش میکشیدن شما مجبور بودین همون تلوزیون سیاه و سفید رو معادل پول یه تلوزیون LED براش پرداخت کنید.
خوب این دیگه برمیگرده به تصمیم گیری های مسئولین که باید پراید به عنوان یه گزینه خوب برای خرید خودرو باشه
این دیدگاهشون باعث شده در رابطه با خودرو ، دید تکنولوژی و قدیمی شدن از بین بره و توی خودرو این داستان مدل زیاد اهمیت پیدا نکنه
واسه همینه نگفتم پراید 210 یا 220 و گفتم 170 یا 180

وقتی هم ارزش پول پایین میاد همه چیز باید گرون بشه . در حقیقت چیزی گرون نشده ، پول بی ارزش شده . 1 کیلو سنگ قیمتش دو برابر میشه ، 1 کیلو کود دوبرابر میشه ، رب گوجه فرنگی دو برابر میشه ، خونه هم دوبرابر میشه . بیشتر از اون گرون بشه دیگه برمیگرده به ماهیت اون چیزی که در موردش صحبت میکنیم
از نظر بنده متاسفانه پراید 100 تومنی ارزونه و پراید باید قیمتی معادل 170 الی 180 با دلار 30 تومنی داشته باشه و به شما قول میدم به این قیمت میرسه ( متاسفانه )
یسری از خودروها هم که با دلار 40 50 تومنی الان قیمت گذاری میشه ...

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سلام دوستان منظور از این اگهی چیه
این اگهی یه قسمتش اینه که وقتی 5 روز متوالی وسپهر مثبت شد بازارگردان دست بکار میشه و دوبرابر عرضه میکنه یعنی وقتی وسپهر 5 روز متوالی قفل صف خرید شد بازارگردان دوبرابر عرضه میکنه تا هر کس خواست بخره حالا تو این راه شاید منفی شه حالا موقع صف فروش هم برعکس یعنی دوبرابر بازارگردان تقاضا میشه یعنی این اگهی یه بخشش هم خوب هم بد اگه بعد 5 روز مثبت بازارگردان روز ششم دست به کار شه دوبرابر عرضه کنه اگه صف خریدش سنگین باشه منفی نمیشه ولی سنگین نباشه احتمالش خیلی زیاد هست واسه منفی شدن 5 روز متوالی این کار برعکس میشه یعنی دوبرابر تقاضا میشه اگه اینطور باشه که بخاد طبق قانونش پیش بره که بعد از 5 روز صف خرید بودن بازارگردان بخاد بیاد تو سهم دست ببره و با عرضه کردنش جلوی رشد سهمو بگیره و به سمت منفی شدن ببرتش 5 روز مثبت باشه 5 روز منفی دوباره 5 روز مثبت که فقط اعصاب ادمو بهم میریزه و خب چکاریه ادم بعد 5 روز خالی میکنه دوباره 5 روز بعد ورود میکنه حالا نمیدونم برداشت من درسته یا اشتباهه نظر شما چیه
نکته جالبش اینه که چرا همچین داستانی روی عرضه اولیه های 100-200 تومنی نبود !!
تا دیدن این عرضه رقمش بالاست و اگه مثل بقیه تا عرضه اولیه ها تا 100% سود بره خیلی ضرر میکنن یهو بازارگردان شدن !

کلا نباید آب خوش از گلوی مردم پایین بره!
101.gif

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
من خیلی امیدوارم به امید خدا 2 اتفاق قبل از نوروز رخ دهد و حال و روز جامعه ما را تا حد زیادی دگرگون و بهبود ببخشد .
1 - انتخاب نشدن ترامپ به عنوان رییس جمهور و انتخاب بایدن و بازگشت او به برجام ( طبق حرف خودش ) که اگر این اتفاق بیفتد حداقل جلوی گرانی بیشتر گرفته میشود و قیمت ها برای مدتی هم که شده ثابت می ماند چه بسا پایین تر هم بیاید .
2 - انتشار واکسن کرونا و خلاصی مردم جهان به ویژه مردم ما از شر این ویروس که در اینصورت باز هم تاثیر بسیار خوبی روی اقتصاد خواهیم دید .
به احتمال زیاد پس از این اتفاق ها بورس هم باید عقب ماندگی های خود را جبران کند و آنوقت دیگر یک نوروز گل و بلبل خواهیم داشت به امید خدا .

به قول دوستان سیگنالی من این پست را شب عید بالا می آورم و اگر درست بود هر کدام نفری 1 میلیون باید به من هدیه بدهید تا بلکه ضرری که #ذوب زده جبران شود . :)

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
من خیلی امیدوارم به امید خدا 2 اتفاق قبل از نوروز رخ دهد و حال و روز جامعه ما را تا حد زیادی دگرگون و بهبود ببخشد .
1 - انتخاب نشدن ترامپ به عنوان رییس جمهور و انتخاب بایدن و بازگشت او به برجام ( طبق حرف خودش ) که اگر این اتفاق بیفتد حداقل جلوی گرانی بیشتر گرفته میشود و قیمت ها برای مدتی هم که شده ثابت می ماند چه بسا پایین تر هم بیاید .
2 - انتشار واکسن کرونا و خلاصی مردم جهان به ویژه مردم ما از شر این ویروس که در اینصورت باز هم تاثیر بسیار خوبی روی اقتصاد خواهیم دید .
به احتمال زیاد پس از این اتفاق ها بورس هم باید عقب ماندگی های خود را جبران کند و آنوقت دیگر یک نوروز گل و بلبل خواهیم داشت به امید خدا .

به قول دوستان سیگنالی من این پست را شب عید بالا می آورم و اگر درست بود هر کدام نفری 1 میلیون باید به من هدیه بدهید تا بلکه ضرری که #ذوب زده جبران شود . :)

بخاطر همین خوشبینی ضرر کردید :دی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
چرا همه فکر میکنن بایدن بیاد اوضاع خوب میشه !!
31[1].gif

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413

ترامپ و بایدن فرق ندارن،ترامپ علنا سر میبره بایدن با پنبه.در ضمن انتخاب بایدن به نظرم نزدیک به صفره شما رسانه حکومتی گوش نکن،تو مغازه من کم و بیش مشتریایی کیان که اقامت امریکا دارن از همشون سوال پرسیدم در مورد ترامپ همشون گفتن دیوونه هست ولی اقتصاد آمریکا و نرخ بیکاری آمریکا بهبود داده و همه راضی هستن ازش

بالا