• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
من خیلی امیدوارم به امید خدا 2 اتفاق قبل از نوروز رخ دهد و حال و روز جامعه ما را تا حد زیادی دگرگون و بهبود ببخشد .
1 - انتخاب نشدن ترامپ به عنوان رییس جمهور و انتخاب بایدن و بازگشت او به برجام ( طبق حرف خودش ) که اگر این اتفاق بیفتد حداقل جلوی گرانی بیشتر گرفته میشود و قیمت ها برای مدتی هم که شده ثابت می ماند چه بسا پایین تر هم بیاید .
2 - انتشار واکسن کرونا و خلاصی مردم جهان به ویژه مردم ما از شر این ویروس که در اینصورت باز هم تاثیر بسیار خوبی روی اقتصاد خواهیم دید .
به احتمال زیاد پس از این اتفاق ها بورس هم باید عقب ماندگی های خود را جبران کند و آنوقت دیگر یک نوروز گل و بلبل خواهیم داشت به امید خدا .

به قول دوستان سیگنالی من این پست را شب عید بالا می آورم و اگر درست بود هر کدام نفری 1 میلیون باید به من هدیه بدهید تا بلکه ضرری که #ذوب زده جبران شود . :)
قضیه ایران شبیه بیماری هست که انگل داره و داره از درون نابود میشه ولی در عین حال آب هم قطعه و همه فکر و ذکرش اینه که اتفاقات بیرون باعث بشه آب بیاد حداقل یه حمومی بره ، برا انگل درون متاسفانه فکری نداره

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
قضیه ایران شبیه بیماری هست که انگل داره و داره از درون نابود میشه ولی در عین حال آب هم قطعه و همه فکر و ذکرش اینه که اتفاقات بیرون باعث بشه آب بیاد حداقل یه حمومی بره ، برا انگل درون متاسفانه فکری نداره
اینطوری پیش بره ، وضعیت در حدی بحرانی میشه که امنیت از هممون سلب میشه به خصوص از کسایی که اهل خشونت نیستن و اعتقادات خاص خودشون رو دارن

وضعیت تورم ، اختلاف طبقاتی و فاصله گرفتن حقوق و دستمزد از قیمت کالاها هیچوقت اینطوری نبوده

سیاست کلی امریکا مشخصه
مذاکرات احتمالی ایران و امریکا هم چیزی نیست که یکساله و دوساله حل بشه
تازه اگه قرار باشه مذاکره ای اتفاق بیوفته
ولی در هر صورت وضعیت فعلی واقعا سخته ، حداقل تورم هم قراره داشته باشیم ، با نرخ معقول و نسبتا ثابت باشه که بشه کاسبی کرد
اصلا سالی 30 درصد یا حتی سالی 40 درصد تورم ، درسته که خیلی بالاست و باید چیزی در حدود 10 الی 15 درصد برای ما باشه ، ولی واقعا همون 40 درصد هم اگه بدونیم ثابته خوبه
تا الان تورم میانگین سالی 30 درصد بوده
ولی از الان به بعدش رو واقعا نمیدونم !
الان ماهی 30% شده
اینطوری اصلا نمیشه کاسبی کرد . حتی توی بازار سرمایه هم تداخل ایجاد میکنه . دیگه بازار یجوری میشه ، هرچی گرفتی بالا میره ، هرچی بفروشی دیگه نمیتونی بخری !!!

ما امسال قراردادهای اجاره تابستونی و بهاری رو با 20 الی 30 درصد افزایش نسبت به پارسال تمدید کردیم با این دید که بهشون گفتیم سال بعد کف قیمت چنده و آماده باشن و درصورتی که نخوان تخلیه بشه
سال بعد باید 50 تا 60 درصد روش میکشیدیم که به ارزش امسالشون برسه و طبق گذشته معمولا بعد از یه ابر تورم باید وارد رکود میشدیم
این بار نشد !
سال بعد تمام قراردادها باید حداقل 100 الی 130 درصد روشون گذاشته بشه ، تازه اگه دلار روی 30 تومن ثابت بشه . کسی که قراردادش فرضا رهن کامل 500 تومنه ، سال بعد چطوری 500 الی 600 روی اون بزاره !؟!
یعنی باید ماهی 40 الی 50 تومن پس انداز بکنه تا سال بعد بتونه تو خونش بمونه
پولدارن . مغازه دار توش هست ، بازنشسته و کاسب هست ، گاودار توش هست ، تولید کننده توش هست ، سازنده توش هست ولی حتی برای اونا هم همچین اعداد و ارقامی پذیرشش واقعا سخته

اگه مطمئن بودم سال بعدش قرار نیست قضیه تکرار بشه ، بازم مشکلی نبود ولی الان واقعا خیلی بدی نسبت به این موضوع دارم
یه جنسیس نزدیک 200 هزار کارکرد رو برای فروش به رقم 1.8 میلیارد گذاشته بودن !
حتی برای ماهایی که با تورم چند ساله آشناییم ، این چیزا برامون غیر قابل درکه

امروز یه کلیپ دیدم ، اوباش به یه رستوران حمله کرده بودن ، خاطرم نیست کدوم شهر بود ولی ناامنی شدیدا بالا میره . متاسفانه برای حمل و بکار گیری سلاح هم هیچ قانونی وجود نداره . خفت گیری و سرقت زیاد شده و بازم میشه
یه مدته خودم به خاطر کرونا زیاد بیرون نمیرم که از نزدیک درگیری و قم*ه کشی دیده باشم . اما از این دست کلیپا جدیدا زیاد شده با ق*مه به جون مردم بیگناه میوفتن یه جوری میزنن انگار نه انگار قمست ! یجوری چاق*و میکشن که انگار نه انگار یه تیغه 12 سانتیه و گوشت و چربی خارجی بدن حداکثر 4 یا 5 سانته و بقیش اعضای داخلی بدنه ! اون چاقو وارد بدن شکم بشه کبد و کلیه و معده و روده ها پاره میشن و کار تمومه
دوستان توی پاتوق هم گفتم ، اینجا هم میگم ، مراقب باشید
متاسفانه این آدما کاملا به قصد کُشت جلو میان چه گرم چه سرد یجوری میزنن که اگه بخوره طرف میمیره . هیچ منطقی تو کارشون نیست

تورم که کنترل نمیشه حداقل حمل و بکارگیری رو درست بکنن که توی این شرایط کسایی که تو صحنه هستن بتونن سریع عکس العمل نشون بدن و مهاجما رو بکشن . اینکه بگن پلیس هست و قانون داریم هیچ ارزشی نداره . وقوع جرم کلا 5 دقیقه هم طول نمیکشه ، رسیدن پلیس حداقل یک ربع طول میکشه ، هرچی بخواد بشه ، شده

حالا اینش به کنار ، یکی میگه من حبسش رو میکشم ولی دیه واقعا زور داره
دفاع شخص مورد حمله واقع شده اگه منجر به قتل بشه حکمش اعدام نیست و دیه داره ( اون دیه رو هم باید بردارن ) و جالبه بدونید اگه کسی وسط این شرایط به شخصی که مورد حمله قرار گرفته ، کمک بکنه و منجر به قتل مهاجم بشه حکمش اعدامه و دفاع مشروع محسوب نمیشه ! این گیر و گورای قانونی دست و پاگیر شده
واقعا نمیفهمم چرا باید به خاطر دفاع کسی رو بکشیم ، به ازای هر نفر باید 330 تومن بدیم ! فقط واسه دفاع از خودمون ؟!؟ به خدا زور داره . یا باید مالمون رو بدیم بره تازه اگه باهامون کاری نداشته باشن اینکه بزنیم . از یه حدی رقم

تا الان مراقب دشمنامون و کسایی که باهامون مشکل داشتن بودیم تازه اونم حداقل بهشون حق میدادم و اگه کاری میکردن اعتراضی نبود ولی از الان به بعد باید مراقب همه باشیم

من دیگه احساس امنیت نمیکنم :D

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اینطوری پیش بره ، وضعیت در حدی بحرانی میشه که امنیت از هممون سلب میشه به خصوص از کسایی که اهل خشونت نیستن و اعتقادات خاص خودشون رو دارن

وضعیت تورم ، اختلاف طبقاتی و فاصله گرفتن حقوق و دستمزد از قیمت کالاها هیچوقت اینطوری نبوده

سیاست کلی امریکا مشخصه
مذاکرات احتمالی ایران و امریکا هم چیزی نیست که یکساله و دوساله حل بشه
تازه اگه قرار باشه مذاکره ای اتفاق بیوفته
ولی در هر صورت وضعیت فعلی واقعا سخته ، حداقل تورم هم قراره داشته باشیم ، با نرخ معقول و نسبتا ثابت باشه که بشه کاسبی کرد
اصلا سالی 30 درصد یا حتی سالی 40 درصد تورم ، درسته که خیلی بالاست و باید چیزی در حدود 10 الی 15 درصد برای ما باشه ، ولی واقعا همون 40 درصد هم اگه بدونیم ثابته خوبه
تا الان تورم میانگین سالی 30 درصد بوده
ولی از الان به بعدش رو واقعا نمیدونم !
الان ماهی 30% شده
اینطوری اصلا نمیشه کاسبی کرد . حتی توی بازار سرمایه هم تداخل ایجاد میکنه . دیگه بازار یجوری میشه ، هرچی گرفتی بالا میره ، هرچی بفروشی دیگه نمیتونی بخری !!!

ما امسال قراردادهای اجاره تابستونی و بهاری رو با 20 الی 30 درصد افزایش نسبت به پارسال تمدید کردیم با این دید که بهشون گفتیم سال بعد کف قیمت چنده و آماده باشن و درصورتی که نخوان تخلیه بشه
سال بعد باید 50 تا 60 درصد روش میکشیدیم که به ارزش امسالشون برسه و طبق گذشته معمولا بعد از یه ابر تورم باید وارد رکود میشدیم
این بار نشد !
سال بعد تمام قراردادها باید حداقل 100 الی 130 درصد روشون گذاشته بشه ، تازه اگه دلار روی 30 تومن ثابت بشه . کسی که قراردادش فرضا رهن کامل 500 تومنه ، سال بعد چطوری 500 الی 600 روی اون بزاره !؟!
یعنی باید ماهی 40 الی 50 تومن پس انداز بکنه تا سال بعد بتونه تو خونش بمونه
پولدارن . مغازه دار توش هست ، بازنشسته و کاسب هست ، گاودار توش هست ، تولید کننده توش هست ، سازنده توش هست ولی حتی برای اونا هم همچین اعداد و ارقامی پذیرشش واقعا سخته

اگه مطمئن بودم سال بعدش قرار نیست قضیه تکرار بشه ، بازم مشکلی نبود ولی الان واقعا خیلی بدی نسبت به این موضوع دارم
یه جنسیس نزدیک 200 هزار کارکرد رو برای فروش به رقم 1.8 میلیارد گذاشته بودن !
حتی برای ماهایی که با تورم چند ساله آشناییم ، این چیزا برامون غیر قابل درکه

امروز یه کلیپ دیدم ، اوباش به یه رستوران حمله کرده بودن ، خاطرم نیست کدوم شهر بود ولی ناامنی شدیدا بالا میره . متاسفانه برای حمل و بکار گیری سلاح هم هیچ قانونی وجود نداره . خفت گیری و سرقت زیاد شده و بازم میشه
یه مدته خودم به خاطر کرونا زیاد بیرون نمیرم که از نزدیک درگیری و قم*ه کشی دیده باشم . اما از این دست کلیپا جدیدا زیاد شده با ق*مه به جون مردم بیگناه میوفتن یه جوری میزنن انگار نه انگار قمست ! یجوری چاق*و میکشن که انگار نه انگار یه تیغه 12 سانتیه و گوشت و چربی خارجی بدن حداکثر 4 یا 5 سانته و بقیش اعضای داخلی بدنه ! اون چاقو وارد بدن شکم بشه کبد و کلیه و معده و روده ها پاره میشن و کار تمومه
دوستان توی پاتوق هم گفتم ، اینجا هم میگم ، مراقب باشید
متاسفانه این آدما کاملا به قصد کُشت جلو میان چه گرم چه سرد یجوری میزنن که اگه بخوره طرف میمیره . هیچ منطقی تو کارشون نیست

تورم که کنترل نمیشه حداقل حمل و بکارگیری رو درست بکنن که توی این شرایط کسایی که تو صحنه هستن بتونن سریع عکس العمل نشون بدن و مهاجما رو بکشن . اینکه بگن پلیس هست و قانون داریم هیچ ارزشی نداره . وقوع جرم کلا 5 دقیقه هم طول نمیکشه ، رسیدن پلیس حداقل یک ربع طول میکشه ، هرچی بخواد بشه ، شده

حالا اینش به کنار ، یکی میگه من حبسش رو میکشم ولی دیه واقعا زور داره
دفاع شخص مورد حمله واقع شده اگه منجر به قتل بشه حکمش اعدام نیست و دیه داره ( اون دیه رو هم باید بردارن ) و جالبه بدونید اگه کسی وسط این شرایط به شخصی که مورد حمله قرار گرفته ، کمک بکنه و منجر به قتل مهاجم بشه حکمش اعدامه و دفاع مشروع محسوب نمیشه ! این گیر و گورای قانونی دست و پاگیر شده
واقعا نمیفهمم چرا باید به خاطر دفاع کسی رو بکشیم ، به ازای هر نفر باید 330 تومن بدیم ! فقط واسه دفاع از خودمون ؟!؟ به خدا زور داره . یا باید مالمون رو بدیم بره تازه اگه باهامون کاری نداشته باشن اینکه بزنیم . از یه حدی رقم

تا الان مراقب دشمنامون و کسایی که باهامون مشکل داشتن بودیم تازه اونم حداقل بهشون حق میدادم و اگه کاری میکردن اعتراضی نبود ولی از الان به بعد باید مراقب همه باشیم

همین امروز یکی از دوستان اصفهانیم تعریف می کرد برام که شب چنتا موتور سوار بی دلیل ریختن سرشون و با چاقو زدنشون بحث زورگیری هم نبوده فقط خالی کردن عقده بوده. من هنوز نمی تونم درک کنم چطوره یه درصد بزرگی از مردم زنده ان و این شرایط رو تحمل می کنن.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

درود
از همه بدتر اینکه اگر با دزدی که آگاهانه وارد حریم خانه شما شده در خانه خودتان درگیر بشوید که از حریم خودتان بیرونش کنید اگر کشته شود قتل عمد شمرده میشود نه دفاع!!! :oops:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
طرح تشکیل مجمع سهامداران حقیقی در مجلس کلید خورد

در صورت تصویب این طرح سهامداران حقیقی دو نماینده در شورای عالی بورس خواهند داشت که از طریق انتخابات مجازی توسط سهامداران انتخاب خواهند شد.
از جمله وظایف این مجمع رصد تخلفات بازار سرمایه، اعطای مجوز فعالیت در فضای مجازی، صدور مجوز اموزشگاه و تصویب استاندارد های آموزشی می باشد

حدودا دو سال پیش تابستون نزدیکای 12 شب بود گفتم برم یه دوری بزنم بیام رفتم نیم ساعتی تو پارک نشستم موقعی که میخواستم پاشم برم یکی جلوم رو گرفت گفت هر چی داری بده بیاد ! چنان مشتی بهش زدم دستم تا یه هفته درد میکرد ! طرف نقش زمین شد ! یه چند نفری هم تو پارک بودن زنگ زدن اورژانس !
از اون موقع اسپری فلفل و قفل فرمون و یه پنجه بکس تو ماشین گذاشتم تا تو این موقعیت ها از خودم مایه نزارم :دی امنیت رو خودمون باید به وجود بیاریم :دی

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان حال و حواتون عوض بشه تو روز تعطیل بازار
9.gif

2020-10-01_134155.jpg
یه جوری میای میری انگاری که دیرته
عذاب دادن منم جزئی از تقدیرته
میون همه اخمات دلبریتم میکنی
دل و دورش میکنی گاهیم نزدیکته
شب پر ستاره ای تو کوچمون پهن باشه
از پنجره نگام کنی وقتی دلم تنگ باشه
جای بد بودن با این دل دیوونه میدونی
مهربون باش فکر نمیکنم دلت سنگ باشه
چی میشه رد بشی از کوچمون
یه نگاهی کنی ابرو کمون
تقصیر دل چیه آرزوش این شده
کاشکی بیای بشی همسایمون

گل گلی پیرهنتو شال قرمز رو سرت
تک تک اون قدمات حتی آروم راه رفتنت
همشون فانتزیای شب و روز من شدن
خودمو هر روز مجسم میکنم دورو برت
چی میشه رد بشی از کوچمون
یه نگاهی کنی ابرو کمون
تقصیر دل چیه آرزوش این شده
کاشکی بیای بشی همسایمون

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
گفتن احتمال داره تهران ۱ هفته تعطیل شه،تعطیله تاثیری روی بورس میزاره؟
الان همه چی تاثیر داره
ولی فکر نمی کنم.
چرا که تعطیلات اوایل سال بورس شرایط خوبی داشت

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
طرح تشکیل مجمع سهامداران حقیقی در مجلس کلید خورد

در صورت تصویب این طرح سهامداران حقیقی دو نماینده در شورای عالی بورس خواهند داشت که از طریق انتخابات مجازی توسط سهامداران انتخاب خواهند شد.
از جمله وظایف این مجمع رصد تخلفات بازار سرمایه، اعطای مجوز فعالیت در فضای مجازی، صدور مجوز اموزشگاه و تصویب استاندارد های آموزشی می باشد

حدودا دو سال پیش تابستون نزدیکای 12 شب بود گفتم برم یه دوری بزنم بیام رفتم نیم ساعتی تو پارک نشستم موقعی که میخواستم پاشم برم یکی جلوم رو گرفت گفت هر چی داری بده بیاد ! چنان مشتی بهش زدم دستم تا یه هفته درد میکرد ! طرف نقش زمین شد ! یه چند نفری هم تو پارک بودن زنگ زدن اورژانس !
از اون موقع اسپری فلفل و قفل فرمون و یه پنجه بکس تو ماشین گذاشتم تا تو این موقعیت ها از خودم مایه نزارم :دی امنیت رو خودمون باید به وجود بیاریم :دی
درود

راستش تصور نمی کردم دو نماینده سهامداران حقیقی در شورای عالی بورس را بتوان به شیوه انتخابات مجازی انتخاب کرد که گویا قرارست بشود.

اما نکته ای هم در مورد اسپری فلفل یادم آمد آن هم اینکه حواستان باشد که همه جا اجازه ندارید آن را همراه خود داشته باشید چرا که مجازاتی در حد دادگاهی شدن دارد. یکی از بستگان خانم که همیشه در کیفش اسپری فلفل با خود داشت حواسش نبود در فرودگاه نمی بایست با خودش می برده به سختی از او پذیرفتند که تنها برای دفاع از خود آن را در کیفش داشته با اینکه همان روزهایی هم بود که اسیدپاشی به روی خانمهای جوان گسترش پیدا کرده بود.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
عزیزان
تو تاپیک دوستمون که دی بازه ، هم بانکی هم بیمه ایش
s0426.gif
، یکم تراوشات ذهنی خودمو گذاشتم . چون تاپیکش کامله اونجا گذاشتم . کسایی که علاقه دارم یه نیگا بندازن
یه سری خط خطی گذاشتم . نظر شخصیمه و شاید درست نباشه . فقط چون حس خوبی بهش داشتم و خودمم یه چند روزی تو فکرشم
bav3_154fs759111.gif

تاکید میکنم توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست

Last edited:

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
دوستان این قانون ممنوع بودن فروش زیر 500 هزاتومن برای سهام عدالت هم هست؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان این قانون ممنوع بودن فروش زیر 500 هزاتومن برای سهام عدالت هم هست؟
سلام
فکر کنم سهام عدالت به صورت یکجا بفروش میرسد
ولی گویا دارن حالتی ایجاد میکنن که لغو سفارش فروش در سهام عدالت به وجود بیاد

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
بعد مدت ها چشم انتظاری طرح مجمع حقیقی ها در حال پیگیری است
بعد از اینکه سهامدارهای حقیقی روز به روز بر تعدادشان افزوده میشد خلاء حضورشان در بالاترین سطح تصمیم گیری بازار سرمایه احساس میشد

حضور دو نماینده در بالاترین سطح تصمیم گیری فرصت مناسبی برای ابراز دغدغه های سهامدار خرد است
گویا در صورت نهایی شدن این تصمیم انتخابات مجازی انجام میشه
حرکت بسیار خوبیه امیدوارم افراد لایق و دلسوز کاندید انتخابات شوند

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
بعد مدت ها چشم انتظاری طرح مجمع حقیقی ها در حال پیگیری است
بعد از اینکه سهامدارهای حقیقی روز به روز بر تعدادشان افزوده میشد خلاء حضورشان در بالاترین سطح تصمیم گیری بازار سرمایه احساس میشد

حضور دو نماینده در بالاترین سطح تصمیم گیری فرصت مناسبی برای ابراز دغدغه های سهامدار خرد است
گویا در صورت نهایی شدن این تصمیم انتخابات مجازی انجام میشه
حرکت بسیار خوبیه امیدوارم افراد لایق و دلسوز کاندید انتخابات شوند
از همین الان به یقین میگم هیچ تاثیری نداره ۲ نفر از خودشون میزارن اونجا ،ی حقوق مفت از جیب من و شما هم بهشون میدن ،مثل بقیه کاراشون فرمالیتس،

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
تو این دو روز گذشته دوتا موضوع بسیار مهم پیش اومده که شخصا بنده به فال نیک میگیرم و فکر میکنم آینده خوبی در انتظار سهامداران حقیقی و خرد در انتظار باشه
یکی صحبت از اجرایی شدن و تشکیل مجمع حقیقی ها هستش واقعا باید از طرف حقیقی ها تو سازمان بورس نماینده داشته باشیم تا حرف و مشکلاتمون به گوش بالادستی ها برسه
دوستانی هم که میگن تاثیری نداره و ... وقتی قانون گذار قانون وضع میکنه میتونه جلوی خیلی از تخلف های احتمالی رو بگیره به نظرم بازار به این مورد نیاز زیادی داره و امیدوارم به زودی عملی بشه و شاهدش فعالیتش باشیم
نکته دوم جمع کردن حقوقی ها دور هم و اتمام حجت و تذکر دادن بهشون هست جلسه ای که آقای قاضی زاده نایب رئیس مجلس با 30 تا از حقوقی ها گذاشت رو احتمالا خیلی ها دیدن من به شخصه با اینکه تو دوماه گذشته حرفها و حمایت های پوچی که از بازار شد و تقریبا هیچکدومش عملی نشد اما این جلسه فکر میکنم تاثیر خیلی خوبی رو بازار بگذاره و تو هفته بعد تاثیرش بخوبی معلوم میشه به امید خدا ضمن اینکه سه شنبه و چهارشنبه هم تقریبا تغییرات رو به مثبت محسوس بود

با اینکه خودم به دلایل و اتفاقاتی که تا به امروز پیش اومد و همچنین با توجه به دو انتخاباتی که در یکماه و نه ماه آینده پیش رو داریم, زیاد امیدی به برگشت بازار تو این شرایط نداشتم اما الآن مجدد به اصطلاح دلم به آینده بازار روشن شده و شخصا اگر میخوام حرکتی از بابت میانگین کم کردن یا خرید و یا تغییر تو پرتفوی بدم به نظرم الآن زمان مناسبی باشه (کاملا شخصی و نه پیشنهاد به خرید و فروش) چون اعتقاد دارم انصافا الآن خیلی از سهمها به قیمت ذاتی خودشون و بعضی ها هم به زیر قیمت ذاتی شون رسیدن

شاید خیلی ها بگن بازار تا بخواد روال طبیعی رو در پی بگیره و ترسش بریزه زمان میبره اما اینم بگم اگر یکهفته یا 5 روز کاری متوالی بازار رو به مثبت باشه هم ترس ها میریزه و هم بازار به روال طبیعی خودش برمیگرده که امیدوارم اینطور بشه

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
نظر شخصی نه پیشنهاد به خرید و فروش :
در اولین فرصت خارج بشید.

بالا