من بعید میدونم حالا حالا ها غزر روند صعودیش شروع شده باشه
نه فکر نکنم خبر خاصی باشه . البته من امروز یکم خریدم دوباره اگه از این قیمت پایینتر بیاد میخرم
عزیز دل ، اینکه کل بازار رو تحلیل میکنن اصلا معنی نداره ، توی همین روند هم کلی سود میتونستی بکنی 
زمان معاملات کوتاه مدت و میان مدت وقتیه که بازار این مدلیه نه اینکه وقتی همه سهم ها رشد میکنن آدم نوسانگیری یا معاملات کوتاه مدتی داشته باشه . اون موقع همه سهم ها با هم رشد میکنن دیگه فرقی نمیکنه چی داشته باشی
شما باید ببینی چی داری ، بشینی تحلیلت روی تک تکشون داشته باشه که بدونی وضعیت چطوریه
هزار بار گفتم . سهم به سهم باید بررسی بشه . کلیت بازار روی رفتار سهم تاثیر میزاره ولی دقیقا همه به یک اندازه بالا یا پایین نمیرن !
یه سهم توی بازار خونین 1% منفی میخوره یکی 5%
تو بازار مثبت یه سهم 1% مثبت میخوره یکی 5%
تو بازار خونین یه سهم یکروز دیرتر قرمز میشه
تو بازار مثبت یه سهم یکروز زودتر مثبت میشه
همه اینا باعث میشه هر سهمی رفتار جداگانه خودش رو با مقداری وابستگی به وضعیت کلی بازار داشته باشه
پس جواب کلی بخوام بدم ، من خیالم از بابت سهم هام و با نحوه چیدمانشون کاملا راحته و در کل نگرانی ای نداشتم و ندارم . این دیدمم به اینشکله که میدونم یه رشد منطقی دارم نه اینکه به بازار به چشم کازینو نگاه بکنم . شما هم ببین چی داری و وضعیتش چطوریه . ممکنه سهمی رو داشته باشی که طی یک سال آینده هم اصلاح زمانی هم قیمتی بکنه یا ممکنه سهمی داشته باشی که رشد خوبی بکنه
این رشد منطقی که درموردش صحبت میکنم این همه نگرانی رو توجیه نمیکنه !
وقتی یه سهمی قراره به صورت بلند مدت مثلا طی 2 سال 60% سود بده . دلیلی نداره هر روز مثبت 5 بخوره ! ماهی 1.9% مثبت بخوره کفایت میکنه
یعنی یدونه مثبت 5 معادل 2 الی 3 ماه سود مد نظر منه . اینقدر بالا پایین داره اصلا معنی نداره بخوایم هر روز بهش فکر بکنیم و در مورد آینده بازار فردا یا پس فردا یا هفته بعد و ماه بعد و فصل بعد برآورد داشته باشیم .
این برآوردهایی که میکنیم فردا چی میشه پس فردا چی میشه ، برای من فقط برای نوسانگیری و معاملات کوتاه مدتی و میان مدتیه
که اگه یه سهم رو با معامله کوتاه مدت گرفتیم و مثلا 30 درصد سود داد ، دیگه باهاش پایین نیایم
این موضوع برای من کلا روی 10 یا 20 درصد سبدم هم نمیشه
اگه دلار روی 18 - 22 ثابت بمونه ، در مورد آینده کلی بازار هم چندبار گفتم توی بدترین سناریو تا تابستون یا پاییز سال بعد وضعیت به همین منوال میتونه باشه با یک رشد منطقی و آروم برای یکسری از سهم ها
اگر هم دلار رشد بکنه که بازار به همون نسبت رشد میکنه ( با یک اختلاف زمانی ) ولی سود نیست و قدرت خریدمون حفظ شده
دلار هم الان روی 29 اینطوراست دلیل بر این نمیشه همین قیمت بمونه . شاید پایین بیاد شاید بالا بره . اگه پایین بیاد که بازار افتشو کرده
در مورد دلار نظر قطعی نمیشه داد به خیلی عوامل بستگی داره ولی دوست دارم دلار زیر 20 بیاد و تا حوالی 15 اینطورا تثبیت بشه و هیجاناتش خالی بشه . این موضوع هم فقط و فقط به مسائل سیاسی بستگی داره
لطفا بحث رو سیاسی نکنیم چون هممون همه چیز رو میدونیم ، فقط برای سایت و مدیراش دردسر درست میکنیم