• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
قدرت خریداراش بالاست . توصیه به خرید نیست و صرفا تابلو رو گفتم :p
اخه میخوام عرضه اولیه بی خودی ها رو رد کنم بره دیگه... (صف فروش بیخودی شکل میدن سهم‌هاشون) گفتم اگر خبری که ولش کنم یه گوشه برا خودش خوش باشه

وسپر هم 500 ت رو نقد کردم، باقیش رو بزارم برای خودش بمونه تا بعد رد کنم

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
صفای خرید امروز رو خوشم میاد چون خیلی سنگین نیستن
ura1.gif

به نظرم نشون میده هیجانات کمتر شده . تا چندروز صف خرید که میشید ، ابواسحاق میرزا هم نمیتونست عرضه بکنه
301.gif

هرچی این هیجاناش کمتر بشه بهتره و خیالمون هم راحت تره . تا حدودی میشه حدس زد اونایی که الان تی صف خرید نشستن به خاطر کمتر بودن حجم تقاضا ، یعنی به منطق میخوان بخرن و میدونن چیکار میکنن و تعداد کمتری پشت دست صف خرید سازان میخرن
وسپهر 22 هزار نفر به 500 نفر میفروشن . اون نسبت 1% -99% ای توش رعایت شده . البته اینجا 2 درصده
scratchchin.gif

از اونجایی که همه چی صفه خریده و نقدینگی خاصی هم فعلا تو حساب نیست میریم بخوابیم
catnap2.gif
تحلیل چیه داوود جان،دوباره میریزه یا فعلا این روند ادامه داره؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
خبر مهم برای سهامداران فولاد
انجمن جهانی آهن و فولاد از رشد ۱۱.۳ درصدی تولید فولاد ایران در ۸ ماهه نخست سال جاری میلادی و افت قابل توجه تولید فولاد در کشورهای صنعتی مثل آمریکا، آلمان،‌ فرانسه و کانادا خبر داد

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
خساپا هفته پیش تو این قیمت صف فروش میلیاردی بود اینقدر نخریدن که حجم مبنا رو پر کنه حالا 320 میلیون خریدن و 500 میلیون هم صفه!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقا این شپلی نمود مارو
کسی نظری چیزی رو این نماد نداره

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
فوری!غول دوم بازار ستاره خلیج فارس(حتی بزرگتر از شستا) در هفته های آینده می آید.
گفته میشود نقدینگی لازم برای این هلدینگ پالایشی حدودا 4-5 میلیون تومان است.
اخبار مرتبط با عرضه اولیه سهام ستاره خلیج فارس به دلیل بزرگ بودن عرضه می تواند اثر روانی بر بورس داشته باشد و موج مثبت و امیدوار کننده ای در میان سهامداران ایجاد کند؛خصوصا اگر درصد قابل توجهی از این سهام با قیمت مناسب در بورس عرضه شود

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
فوری!غول دوم بازار ستاره خلیج فارس(حتی بزرگتر از شستا) در هفته های آینده می آید.
اخبار مرتبط با عرضه اولیه سهام ستاره خلیج فارس به دلیل بزرگ بودن عرضه می تواند اثر روانی بر بورس داشته باشد و موج مثبت و امیدوار کننده ای در میان سهامداران ایجاد کند؛خصوصا اگر درصد قابل توجهی از این سهام با قیمت مناسب در بورس عرضه شود
ایا واقعیت دارد؟
یا فقط میخوان بفروشن به ملت

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
ایا واقعیت دارد؟
یا فقط میخوان بفروشن به ملت
واقعیت داره . فقط معلوم نیست دقیقا چقدر نقدینگی می خواد.
ستاره خلیج فارس و شرکت ریلی رجا خیلی مورد انتظار هستن فعلا.
اگه کسی می دونه این 2 تا دقیقا چقدر نقدینگی می خوان لطفا مطرح کنه.ممنونم.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
سهم ارزنده ای ولی 5 میلیون! :( بازار قرمزی خواهیم داشت براش

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
والا من که تازه وارم و عرضه اولیه های رقم بالا رو ندیدم ولی تو این دو ماهه یه وسپهر مثلا رقم بالا بود که اونم اینقدر شایعه کردن ترس تو همه افتاد و خیلی ها رو 10-20% سود فروختن
خودم من هم امروز با 30% سود فروختم. بپیوند و ثامید هم به 50% سود نرسیده صف فروش شد.

واسه این 5 میلیون هم حتما یه خوابی دیدن ! از اینا خیر به مردم نمیرسه

من یکی که اصلا 5 میلیون ندارم بریزم تو شکم این عرضه اولیه! :D

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اخه میخوام عرضه اولیه بی خودی ها رو رد کنم بره دیگه... (صف فروش بیخودی شکل میدن سهم‌هاشون) گفتم اگر خبری که ولش کنم یه گوشه برا خودش خوش باشه

وسپر هم 500 ت رو نقد کردم، باقیش رو بزارم برای خودش بمونه تا بعد رد کنم
من بعید میدونم حالا حالا ها غزر روند صعودیش شروع شده باشه
نه فکر نکنم خبر خاصی باشه . البته من امروز یکم خریدم دوباره اگه از این قیمت پایینتر بیاد میخرم
تحلیل چیه داوود جان،دوباره میریزه یا فعلا این روند ادامه داره؟
عزیز دل ، اینکه کل بازار رو تحلیل میکنن اصلا معنی نداره ، توی همین روند هم کلی سود میتونستی بکنی :p
زمان معاملات کوتاه مدت و میان مدت وقتیه که بازار این مدلیه نه اینکه وقتی همه سهم ها رشد میکنن آدم نوسانگیری یا معاملات کوتاه مدتی داشته باشه . اون موقع همه سهم ها با هم رشد میکنن دیگه فرقی نمیکنه چی داشته باشی

شما باید ببینی چی داری ، بشینی تحلیلت روی تک تکشون داشته باشه که بدونی وضعیت چطوریه
هزار بار گفتم . سهم به سهم باید بررسی بشه . کلیت بازار روی رفتار سهم تاثیر میزاره ولی دقیقا همه به یک اندازه بالا یا پایین نمیرن !
یه سهم توی بازار خونین 1% منفی میخوره یکی 5%
تو بازار مثبت یه سهم 1% مثبت میخوره یکی 5%
تو بازار خونین یه سهم یکروز دیرتر قرمز میشه
تو بازار مثبت یه سهم یکروز زودتر مثبت میشه
همه اینا باعث میشه هر سهمی رفتار جداگانه خودش رو با مقداری وابستگی به وضعیت کلی بازار داشته باشه

پس جواب کلی بخوام بدم ، من خیالم از بابت سهم هام و با نحوه چیدمانشون کاملا راحته و در کل نگرانی ای نداشتم و ندارم . این دیدمم به اینشکله که میدونم یه رشد منطقی دارم نه اینکه به بازار به چشم کازینو نگاه بکنم . شما هم ببین چی داری و وضعیتش چطوریه . ممکنه سهمی رو داشته باشی که طی یک سال آینده هم اصلاح زمانی هم قیمتی بکنه یا ممکنه سهمی داشته باشی که رشد خوبی بکنه
این رشد منطقی که درموردش صحبت میکنم این همه نگرانی رو توجیه نمیکنه ! وقتی یه سهمی قراره به صورت بلند مدت مثلا طی 2 سال 60% سود بده . دلیلی نداره هر روز مثبت 5 بخوره ! ماهی 1.9% مثبت بخوره کفایت میکنه :p یعنی یدونه مثبت 5 معادل 2 الی 3 ماه سود مد نظر منه . اینقدر بالا پایین داره اصلا معنی نداره بخوایم هر روز بهش فکر بکنیم و در مورد آینده بازار فردا یا پس فردا یا هفته بعد و ماه بعد و فصل بعد برآورد داشته باشیم .
این برآوردهایی که میکنیم فردا چی میشه پس فردا چی میشه ، برای من فقط برای نوسانگیری و معاملات کوتاه مدتی و میان مدتیه:D که اگه یه سهم رو با معامله کوتاه مدت گرفتیم و مثلا 30 درصد سود داد ، دیگه باهاش پایین نیایم :rolleyes: این موضوع برای من کلا روی 10 یا 20 درصد سبدم هم نمیشه

اگه دلار روی 18 - 22 ثابت بمونه ، در مورد آینده کلی بازار هم چندبار گفتم توی بدترین سناریو تا تابستون یا پاییز سال بعد وضعیت به همین منوال میتونه باشه با یک رشد منطقی و آروم برای یکسری از سهم ها
اگر هم دلار رشد بکنه که بازار به همون نسبت رشد میکنه ( با یک اختلاف زمانی ) ولی سود نیست و قدرت خریدمون حفظ شده
دلار هم الان روی 29 اینطوراست دلیل بر این نمیشه همین قیمت بمونه . شاید پایین بیاد شاید بالا بره . اگه پایین بیاد که بازار افتشو کرده

در مورد دلار نظر قطعی نمیشه داد به خیلی عوامل بستگی داره ولی دوست دارم دلار زیر 20 بیاد و تا حوالی 15 اینطورا تثبیت بشه و هیجاناتش خالی بشه . این موضوع هم فقط و فقط به مسائل سیاسی بستگی داره
لطفا بحث رو سیاسی نکنیم چون هممون همه چیز رو میدونیم ، فقط برای سایت و مدیراش دردسر درست میکنیم ;)

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خساپا هفته پیش تو این قیمت صف فروش میلیاردی بود اینقدر نخریدن که حجم مبنا رو پر کنه حالا 320 میلیون خریدن و 500 میلیون هم صفه!
به افتک گفتی فملی رو نفرین بکنه ، تمرکزش از روی خساپا برداشته شد
bav3_154fs759111.gif

منم سفارش ومعادن دادم که اونو نفرین بکنه کلا همه چی قاطی پاتی شد همشون رشد کردن
bav3_154fs759111.gif

قرمز هم بشه موقتیه و میزارن یکم بازار رشد بکنه که اگه شوک منفی به بازار وارد شد ، اوضاع بیریخت نشه :p

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
نمردیم و مثبت شدن ذوب رو هم دیدیم :دی کثافت پدرمون رو درآورد
smilie_denk_62-gif.1188395
:دی
امروز به نظر روز خوبی بود اگر دوباره واسمون خواب ندیده باشن
به امید فردایی بهتر دارایکم رو که هفته پیش خریده بودم نفروختم و نگه داشتم واسه فردا
حداقل انتظارم فروش بالای 23 هزار ــه
بالای 23 بتونم بفروشم یه افشای الف میزنم واسه خرید نیم کیلو شیرینی
25r30wi.gif
بعد از مدت ها یه دلی از عزا دربیاریم :دی راه دوری نمیره
145.gif

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
صفای خرید امروز رو خوشم میاد چون خیلی سنگین نیستن
ura1.gif

به نظرم نشون میده هیجانات کمتر شده . تا چندروز صف خرید که میشید ، ابواسحاق میرزا هم نمیتونست عرضه بکنه
301.gif

هرچی این هیجاناش کمتر بشه بهتره و خیالمون هم راحت تره . تا حدودی میشه حدس زد اونایی که الان تی صف خرید نشستن به خاطر کمتر بودن حجم تقاضا ، یعنی به منطق میخوان بخرن و میدونن چیکار میکنن و تعداد کمتری پشت دست صف خرید سازان میخرن
وسپهر 22 هزار نفر به 500 نفر میفروشن . اون نسبت 1% -99% ای توش رعایت شده . البته اینجا 2 درصده
scratchchin.gif

از اونجایی که همه چی صفه خریده و نقدینگی خاصی هم فعلا تو حساب نیست میریم بخوابیم
catnap2.gif

نقد رو به نسیه بدیم ؟

وسپهر رو فدای ستاره کنیم ؟

احتمالا اخر هفته وسپهر و امثالهم بابت ستاره صف فروش بشن نظرتون چیه ؟

یه خروج بزنم تا ستاره خلیج فارس رو واگذار کنن

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
نقد رو به نسیه بدیم ؟

احتمالا اخر هفته وسپهر و امثالهم بابت ستاره صف فروش بشن نظرتون چیه ؟

یه خروج بزنم تا ستاره خلیج فارس رو واگذار کنن
وسپهر یک مجموعه سرمایه گذاری، چه ارزشی تولید میکنه به جز سهامداری باقی سهم‌ها؟ یه سود 30-40 درصدی ازش گرفت و فروختش و دیگه رهاش کرد تو صف فروش‌های خودش

در مقابل ستاره خلیج فارس جزو 5 مجموعه برتر خاورمیانه میشه قلمدادش کرد و یک سهمی که باید گرفت و اصلا دیگه بهش هم نگاه نکرد. یک پتروشیمی نسل پنجمی که واقعا سودساز هست. اما تعجب‌ام از این هست که این مجموعه در حال حاضر بدهکار بانکی داره و تسویه هم نکرده بدهیش رو، چطور بورس اجازه میده عرضه اولیه بشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
25r30wi.gif
145.gif
چند هفته پیش بعد از مدتها یک کیلو شیرینی خشک خریدم شد 50 تومن !!!!!!
293.gif

رسما پشمام فر خورد !

نقد رو به نسیه بدیم ؟
من امروز با 30% سود رد کردم رفت

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
والا من که تازه وارم و عرضه اولیه های رقم بالا رو ندیدم ولی تو این دو ماهه یه وسپهر مثلا رقم بالا بود که اونم اینقدر شایعه کردن ترس تو همه افتاد و خیلی ها رو 10-20% سود فروختن
خودم من هم امروز با 30% سود فروختم. بپیوند و ثامید هم به 50% سود نرسیده صف فروش شد.

واسه این 5 میلیون هم حتما یه خوابی دیدن ! از اینا خیر به مردم نمیرسه

من یکی که اصلا 5 میلیون ندارم بریزم تو شکم این عرضه اولیه! :D
بستگی زیادی به روند و جو بازار داره. مخصوصا این مدت یک سال اخیر.
شستا رو ندیدی شما. شستا موقعی که اومد همه می گفتن چرا اینو گرون دادن تو پاچه ملت کردن و نهایتا ۲۰درصد سود میده و از این حرفها. اما ۴۰۰درصد سود داد!
تا اون موقع خیلیا هستن که پولاشون رو روی سهم های دیگه و عرضه اولیه های دیگه نقد کردن و احتمالا جو بازار هم مثبت تر یا متعادل تر شده باشه. برای همین مطمئن باش اگر مردم بخوان بخرن از زیر سنگ هم یه پولی براش ردیف می کنن.

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
نمردیم و مثبت شدن ذوب رو هم دیدیم :دی کثافت پدرمون رو درآورد
smilie_denk_62-gif.1188395
:دی
امروز به نظر روز خوبی بود اگر دوباره واسمون خواب ندیده باشن
به امید فردایی بهتر دارایکم رو که هفته پیش خریده بودم نفروختم و نگه داشتم واسه فردا
حداقل انتظارم فروش بالای 23 هزار ــه
25r30wi.gif
145.gif
ذوب تو این مدت چند باری سبز شد ولی برکت بی برکت تا امروز یه روزم مثبت نبود.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
من بعید میدونم حالا حالا ها غزر روند صعودیش شروع شده باشه
نه فکر نکنم خبر خاصی باشه . البته من امروز یکم خریدم دوباره اگه از این قیمت پایینتر بیاد میخرم

عزیز دل ، اینکه کل بازار رو تحلیل میکنن اصلا معنی نداره ، توی همین روند هم کلی سود میتونستی بکنی :p
زمان معاملات کوتاه مدت و میان مدت وقتیه که بازار این مدلیه نه اینکه وقتی همه سهم ها رشد میکنن آدم نوسانگیری یا معاملات کوتاه مدتی داشته باشه . اون موقع همه سهم ها با هم رشد میکنن دیگه فرقی نمیکنه چی داشته باشی

شما باید ببینی چی داری ، بشینی تحلیلت روی تک تکشون داشته باشه که بدونی وضعیت چطوریه
هزار بار گفتم . سهم به سهم باید بررسی بشه . کلیت بازار روی رفتار سهم تاثیر میزاره ولی دقیقا همه به یک اندازه بالا یا پایین نمیرن !
یه سهم توی بازار خونین 1% منفی میخوره یکی 5%
تو بازار مثبت یه سهم 1% مثبت میخوره یکی 5%
تو بازار خونین یه سهم یکروز دیرتر قرمز میشه
تو بازار مثبت یه سهم یکروز زودتر مثبت میشه
همه اینا باعث میشه هر سهمی رفتار جداگانه خودش رو با مقداری وابستگی به وضعیت کلی بازار داشته باشه

پس جواب کلی بخوام بدم ، من خیالم از بابت سهم هام و با نحوه چیدمانشون کاملا راحته و در کل نگرانی ای نداشتم و ندارم . این دیدمم به اینشکله که میدونم یه رشد منطقی دارم نه اینکه به بازار به چشم کازینو نگاه بکنم . شما هم ببین چی داری و وضعیتش چطوریه . ممکنه سهمی رو داشته باشی که طی یک سال آینده هم اصلاح زمانی هم قیمتی بکنه یا ممکنه سهمی داشته باشی که رشد خوبی بکنه
این رشد منطقی که درموردش صحبت میکنم این همه نگرانی رو توجیه نمیکنه ! وقتی یه سهمی قراره به صورت بلند مدت مثلا طی 2 سال 60% سود بده . دلیلی نداره هر روز مثبت 5 بخوره ! ماهی 1.9% مثبت بخوره کفایت میکنه :p یعنی یدونه مثبت 5 معادل 2 الی 3 ماه سود مد نظر منه . اینقدر بالا پایین داره اصلا معنی نداره بخوایم هر روز بهش فکر بکنیم و در مورد آینده بازار فردا یا پس فردا یا هفته بعد و ماه بعد و فصل بعد برآورد داشته باشیم .
این برآوردهایی که میکنیم فردا چی میشه پس فردا چی میشه ، برای من فقط برای نوسانگیری و معاملات کوتاه مدتی و میان مدتیه:D که اگه یه سهم رو با معامله کوتاه مدت گرفتیم و مثلا 30 درصد سود داد ، دیگه باهاش پایین نیایم :rolleyes: این موضوع برای من کلا روی 10 یا 20 درصد سبدم هم نمیشه

اگه دلار روی 18 - 22 ثابت بمونه ، در مورد آینده کلی بازار هم چندبار گفتم توی بدترین سناریو تا تابستون یا پاییز سال بعد وضعیت به همین منوال میتونه باشه با یک رشد منطقی و آروم برای یکسری از سهم ها
اگر هم دلار رشد بکنه که بازار به همون نسبت رشد میکنه ( با یک اختلاف زمانی ) ولی سود نیست و قدرت خریدمون حفظ شده
دلار هم الان روی 29 اینطوراست دلیل بر این نمیشه همین قیمت بمونه . شاید پایین بیاد شاید بالا بره . اگه پایین بیاد که بازار افتشو کرده

در مورد دلار نظر قطعی نمیشه داد به خیلی عوامل بستگی داره ولی دوست دارم دلار زیر 20 بیاد و تا حوالی 15 اینطورا تثبیت بشه و هیجاناتش خالی بشه . این موضوع هم فقط و فقط به مسائل سیاسی بستگی داره
لطفا بحث رو سیاسی نکنیم چون هممون همه چیز رو میدونیم ، فقط برای سایت و مدیراش دردسر درست میکنیم ;)
حرفای شما کاملا درسته ولی وقتی بازار منفی خفن میخوره اکثر سهما قرمزه واقعا واقعا سخته بشه سود کرد،شما استادی من قبولت دارم ولی میشه خیلی از سهما مثبت بشه ولی زفکا منفی ۵ بشه،البته بلند مدت نمیگم علل حساب منظورمه

بالا