امیدوارم اتفاقاتی خوبی برای ملت و مملکت خودمون بی افته انشاالله
با بسته شدن قرارداد ۲۵ ساله با چین، ایران برای تمام نفت خود یک مشتری دائم خواهد داشت.چین متعهد شده تولید در میادین نفتی غرب کارون را حداقل ۵۰۰ هزار بشکه در روز طی دو سال آینده افزایش دهد.
www.entekhab.ir
این موضوع موقتا باعث کاهش قیمت دلار میشه ( به نظرم )
نه به اون شکل که مثلا 10 یا 15 بشه ! تاثیر چشم گیری فکر نکنم داشته باشه و زیر 20 هزار نمیاد . شاید بین 23 تا 26 بیادش . درسته که ورود نقدینگی اتفاق میوفته ولی همچنان تامین کالاها و اقلام مورد نیاز مردم و صنایع به خاطر تحریم ها سخته و به خاطر طی کردن مسیر طولانی تر و سخت سخت بودن واردات ، بهای تمام شده بالاتر از اون چیزیه که باید باشه و بخشی از ارز ورودی این اتفاق براش میوفته
از اونطرف باید دید نفت رو به چه قیمتی میخرن ؟ 40 دلار ؟ 30 دلار ؟ 20 دلار ؟ 10 دلار ؟
در برابر نفت چی میدن ؟ خدمات ؟ کالاهای چینی خودشون ؟ اگه کالاهای خودشونه دقیقا با چه سطح کیفیتی میدن ؟ اگه کالاهاشون نیاز به قطعات در آینده داره آیا قطعاتشون با قیمت های عچیب غریب داده میشه و خریدار کالا رو توی منجلاب میندازن ( مثل خودروهای چینی ! ) ؟
اگه کالاهای اروپایی یا کره ای و ژاپنی قراره وارد بشه با چه قیمتی دلشون میخواد به ایران بیاد ؟ مثلا اگه یه کالا 1000 دلاره آیا اجازه میدن 1100 دلار بیاد یا به قیمت 2000 دلار بهمون میدن ؟
اگه خدماتی میدن اون خدمات چیه و به چه بهایی باهامون حساب میشه ؟
اینا خیلی مهم هستن که در نهایت روی وضعیت ارزش پولمون تاثیر میزاره
من از شما 100 تن پرتقال به قیمت 1 میلیارد تومن بگیرم و به شما سیب 100 تن سیب بدن به قیمت 2 میلیارد تومن در حالی که قیمتش 1 میلیارد تومنه ، انگار که از شما 100 تن پرتقال رو به قیمت 500 میلیون تومن خریدم و فقط با اعداد و ارقام بازی کردم . تازه ممکنه همون پرتقال شما 1.5 میلیارد تومن بیارزه ولی من 1 میلیارد دادم !
جدای از بحث تحریم ها ، متاسفانه تورم ما علتی بیشتر از تحریم داره و اونم مدیریت غلط منابع و تصمیم گیری اشتباه مدیران هستش . اونقدر که این مدیریته اهمیت داره ، دزدی و اخت*-_----*ل*اس اهمیت نداره
من راضی هسم یه مدیر با لیاقت در مرحله اول :
1 - ماهی 1 میلیارد حقوق بگیره
2 - اگه ماهی 1 میلیارد حقوق نمیگیره به اندازه 1 میلیارد دزدی بکنه
ولی تصمیم گیری ها و مدیریتش درست باشه به نحوی که اگه 1 میلیارد میگیره ، 3 میلیارد ارزش آفرینی بکنه
ماهی 1 میلیارد حقوق بگیره یا بدزده ولی فامیلاشو نیاره و سیستم به مشکل بخوره . اصلا به همون فامیلاش حقوق بده ولی سر کار نیان و کسی که لیاقت داره مدیریت بکنه
هممون حاضریم 1 میلیارد بدیم ولی 3 میلیارد بگیریم !
5000 میلیارد بدیم ولی 15000میلیارد بگیریم ...
نظر شخصی که دلیل نمیخواد

مثل دوست داشتن رنگ

ولی کلیتش مسایل امنیتیه
نظر شخصی که نظر شخصیه
ولی وقتی 1 خط دلیل برای نظر شخصی در رابطه با مسائل مالی و اقتصادی وجود نداشته باشه ، اگه 1 میلیارد نفر اون نظر رو بخونن ، 1 نفر هم اون کار رو حتی به غلط انجام نمیده

ولی اگه دلیل داشته باشه میتونه نظرات بقیه رو جلب بکنه ، حتی به غلط و شاید از 1 میلیارد نفر 1 نفر تا 900 میلیون نفر اون کار رو انجام بدن