شما عشقیحرفای شما کاملا درسته ولی وقتی بازار منفی خفن میخوره اکثر سهما قرمزه واقعا واقعا سخته بشه سود کرد،شما استادی من قبولت دارم ولی میشه خیلی از سهما مثبت بشه ولی زفکا منفی ۵ بشه،البته بلند مدت نمیگم علل حساب منظورمه
واسه همینه میگم باید سهم به سهم بررسی بکنی . مثلا تو بازار مثبت امروز زفکا و قهکمت منفی بود ! نمونه امروز و واقعیشه
واسه همینه میگم هر سهمی مسیر خودش رو میره ولی تا حدودی به هم وابستگی دارن
تو بازار منفی هم که همه ضرر میکنن ، چه اونی که 20 ساله تو بورسه چه اونی که 1 روزه اومده . چه اونی که هزار تا کتاب خونده چه اونی که یه خطم نخونده
واسه همینه میگن بازار ریسکش بالاست
اصلا کسی که ضرر نکنه دروغ گفته
توی همین ریزش اخیر بنده گفتم ضرر نکردم ولی به این معنی نبوده اصلا ضرر نکرده باشم
بخشی رو توی قله فروخته بودم ولی زمانی که بعد از ریزش اقدام به اضافه کردن ، تو ضرر رفتم
اما از اونطرف با نوسانگیری و معاملات کوتاه مدتی تونستم ضرر رو جبران بکنم . یسری سهم هم که با وجود اینکه میدونستم پایین میاد همشو نفروختم و گذاشتم باهاش پایین بیام
بازار منفی به همه ضرر میزنه ولی وقتی یکم نوسان میکنه میشه از سهم ها نوسان گرفت حالا یا روزانه یا چند روزه و باهاش جبران کرد
شما اگه روزانه و هفتگی معامله نداری ، سهم رو به قیمت بخر ، کاریش نداشته باش تاااا حداقل 5 سال دیگه
هر وقتم پول دستت اومد توی منفی ها اضافه بکن
پشیمون نمیشی