• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
یعنی طرف میخاسته بفروشه و خودشو بکشه بیرون پیشنهاد خرید داده به رفیقمون ؟
خرید و فروش در بورس که مثل خرید و فروش کالا نیست که بگیم طرف سهام خودش رو به دوست شما فروخته

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
چی بگم کلی میشه تایپ کرد و عکس و گذاشت ولی یارو زرتی پاک میکنه چه ارزشی داره .پرشین تولز شده جمهوری اسلامی ایران
با سلام
دوست عزیز
قوانین هر ثانیه که بروز نمیکنند
یبار قانون گذاشتیم خودتون سختتونه که رعایت کنید؟؟
از ما انتظار داری پاک نکنیم فیلترینگ بیاد سایت ببنده ولی پست شما بمونه تو تاپیک!!!
لطفا محترمانه تر صحبت کن
اگه احساس میکنی پستت پاک میشه پست نذار
گذاشتن پست سیاسی یا درمورد سیاست داخلی ممنوعه

یاحق

amirkhan49

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نظر بنده که 15 سال هست در بورس ایران فعالیت دارم، این بورس تحت هیچ آموزشی توجیه پذیر نیست و مثل ارز دستوری عمل میکنه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظر بنده که 15 سال هست در بورس ایران فعالیت دارم، این بورس تحت هیچ آموزشی توجیه پذیر نیست و مثل ارز دستوری عمل میکنه
داداش گلم در مورد دستوری بودن بورس توضیح داده بودم
کل اقتصاد همیشه دستوریه
ولی دیمی هم نیست ...
واس خودش اصولی داره که اگه رعایت نشه ، سهامدارا به اشتباه میوفتن
رعایت بشه ، مطمئن باشید که اونجوری که بین مردم در موردش صحبت میکنن نیست :D

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
ایا واقعیت دارد؟
یا فقط میخوان بفروشن به ملت
مثل اینکه واقعیت داره ولی باید زمانی عرضه کنن که بازار یه روند مثبت و خوبیو در پیش گرفته باشه و باعث منفی شدن بازار نشه بنظرم واسه ماه مهر که خوب نیس بخان عرضه کنن باید بزارن ابان یا زمانی که بازار به ثبات نسبی خوبی رسیده تا اثر منفی نزاره

amirkhan49

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
داداش گلم در مورد دستوری بودن بورس توضیح داده بودم
کل اقتصاد همیشه دستوریه
ولی دیمی هم نیست ...
واس خودش اصولی داره که اگه رعایت نشه ، سهامدارا به اشتباه میوفتن
رعایت بشه ، مطمئن باشید که اونجوری که بین مردم در موردش صحبت میکنن نیست :D
بله ما منکر اصول نیستیم ولی با رعایت اصول هم نقد شوندگی سهم شما سر جاش نمیمونه

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
امروز وسپهر رو فروختم و عطایش رو به لقایش بخشیدم به هر حال 36 درصد سود تو یه هفته بنظرم منطقیه و طمع تو این بازار دیگه جواب نمیده.ثامید و بپیوندو همون روزی که فروختم فرداش صف فروش شد:rolleyes:امیدوارم این اتفاق حداقل واسه وسپهر نیفته تا بقیه دوستان ضرر نکنن:pاگرم فردا صف فروش شد دیگه باید برم یه کانال vip بزنم واسه زمان خروج عرضه اولیه ها:Dطبق قانونی که خودم تعریف کردم که فعلا به سود کمتر اما همیشگی قانع باش پایبند باشم و از اون روز تاحالا خیلی بهتر شده و بدون اعصاب خوردگی و گیر کردن تو صف فروش و...تا هر سهمی به یه سود حتی کم برسه میفروشم بره:)لذتی که در سود کوتاه مدت هست در سود بلند مدت نیست :cool:
باورم نمیشه خودرو 3 روزه مثبته:Dبا همین فرمون بره جلو یه هفته دیگه سر به سر شم و با دلی ارام و قلبی مطمئن برای همیشه از شر خودرو راحت شم بلندبگو الهی آمین:D

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
این مطلبی که نقل میکنم ، فقط برای این هست که بنظرم میتونه یک زاویه ی نگاه جدید از وضعیت اقتصادی به ما بده . صحت این مطلب تایید نشده و جهت پیشنهاد خرید و فروش و ... نقل نمیشه :

نسبت دلار به نقدینگی باز دوباره رفته زیر ۱۰۰ میلیارد دلار

۳ سال پیش دنیای اقتصاد نسبت نقدینگی رو بررسی کرده بود
میگفت نسبت نقدینگی هم موقع رفته بالای ۳۰۰ میلیارد دلار یعنی همه چیز ارزانه و منتظر یه جرقه هست تا بریزه بارار رو جهشی تورمی کنه

هر موقع هم رفته حوالی ۱۰۰ میلیارد دلار دیگه قدرتش برای رشد قیمتها کم شده و عقب نشینی کرده و بازار ها یا وارد کاهش قیمتی شدن یا رکود معاملاتی در قیمتهای بالا

با وجود اینکه سودهای بانکی ۴ سال بالای ۲۰ درصد در اقتصادی که حتی ۱۰ درصد هم رشد نکرده بود بالا میزد و موسسات غیر مجازی که نقدینگی شون رو با چاپ پول برای پوشش زیان سپرده گذارانشون همه رو وارد سیستم بانکی کردن و خیلی از وام های ارزی صندوق توسعه ملی به ریال تسعیر شد و دیگه هیچ وقت به صندوق باز نگشت با همه این قرتی بازی هایی که نقدینگی وحشتناک بالا رفته بود و از نقدینگی قرتی بازی احدمی نژاد بالا زده بود ولی باز دوباره اومده زیر ۱۰۰ میلیارد دلار

الان دلار اینقدر گرون شده که همه این قرتی بازی پولی روحانی رو هم با خودش هضم کرده و با این همه نقدینگی باز رفته زیر ۱۰۰ میلیارد دلار

از حجم پایین معاملات بازارها کاملا معلومه قدرت نقدینگی برای گران نگه داشتن دارایی ها اومده پایین

بازار های کالایی در بیرون مثل سهم فولادی شده که با ۳ ۴ میلیون خریدار صف خرید میشه و فعلا فروشنه جلو نمیاد
کاملا معلومه اکثر ملت ریالهاشون رو تو این سه سال تورمی تبدیل به دارایی کردن و منتظر یه جرقه هست تا بریزه بیرون

کافیه یه فروشنه کله گنده یه ۵۰ میلیون سهم فروش بزاره که ابن خریدار ۳ ۴ میلیونی فوری عجب نشینی خواهد کرد و تخفیف زیادی برای معامله خواهد خواست

الان به نظر همه چیز گران شده
اصلاح قیمتها از بورس شروع شده و احتمالا بمرور همین پاییز وارد دیگر بازارها خواهد شد

فک میکنم سقف قیمتی همه چیز رو همین پاییز با انتخاب ترامپ خواهیم زد و از زمستون وارد دوران اصلاح قیمتی یا رکود قیمتی بازار ها خواهیم شد

ترامپ فک کنم در دور اول که با جهش تورمی ایران رو به مشکلات انداخته در دور بعدی به احتمال قوی با رکود اقتصادی به جنگ ایران خواهد رفت

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
4 ای تی اف طلا همیشه بالای NAV بودن.همیشه زیر نظر داشتمشون.الان رسیدن زیر NAV. همگی منفی ده فول.
حتی صندوق "طلا" صف فروش شد!
واقعا بازار بسیار پرریسک هست.
-------------
"یک شنبه های خونین"
---------------------
من پاسخ این سوالو هنوز پیدا نکردم:
شستا کی قراره باز بشه؟
تکلیف اون بیچاره ای که مبلغ واقعا زیادی شستا خریده چیه؟ اصلا تکلیف اون که مبلغ کمی خریده ولی دلش میخواد پولشو بیرون بکشه چیه؟
(فکر کنم همین قضیه شستا-خودرو-پالایشی ها خودش میتونه یه درس مفصل و یه آموزش ورود به بورس بشه) چیزای زیادی هممون از این بازار بورس یاد گرفتیم.(گویا کمترین میزان نقد شوندگی و بیشترین ریسک مال این بازاره)

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
4 ای تی اف طلا همیشه بالای NAV بودن.همیشه زیر نظر داشتمشون.الان رسیدن زیر NAV. همگی منفی ده فول.
حتی صندوق "طلا" صف فروش شد!
واقعا بازار بسیار پرریسک هست.
-------------
"یک شنبه های خونین"
---------------------
شستا کی قراره باز بشه؟
تکلیف اون بیچاره ای که مبلغ واقعا زیادی شستا خریده چیه؟ اصلا تکلیف اون که مبلغ کمی خریده ولی دلش میخواد پولشو بیرون بکشه چیه؟
(فکر کنم همین قضیه شستا-خودرو-پالایشی ها خودش میتونه یه درس مفصل و یه آموزش ورود به بورس بشه) چیزای زیادی هممون از این بازار بورس یاد گرفتیم.(گویا کمترین میزان نقد شوندگی و بیشترین ریسک مال این بازاره)

در مورد صندوق های طلا گمان می کنم به خاطر افت دلار و طلا آمده اند زیر NAV .
در مورد شستا من هم واقعا در شگفتم که چرا اطلاع رسانی درستی نمی کنند تا سهامداران تکلیف خودشان را بدانند . شاید کسی امروز بیمارستانی شد و خواست خرج دوا و درمان بدهد و حاضر هم باشد از ناچاری با ضرر بفروشد تکلیفش جیست ؟
اینطور که بصورت شایعه مطرح می کنند می گویند مدیران شستا به خاطر افت زیر مجموعه هایشان و جلوگیری از افت بیشتر در این بازار منفی شستا را باز نمی کنند . در کل کسی بصورت شفاف پاسخگوی این موضوع نیست .

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
امروز منم وسپهر رو با 20 درصد سود دادم رفت
به پست قبلیم کسی نظر نداد و نظر خودمم تغییر کرد
مثل اینکه باید به بین 5 تا 10 درصد مثبت سود قانع باشیم که خداییش خیلی ظلمه مخصوصا باسه قیمتهای فعلی که آدم دوست نداره بفروشه
بعضی از نمادها هم هستن که تو 30-40 روز گذشته حتی یکبار هم اجازه خروج نداده متاسفانه و پول همینطوری قفل مونده
خلاصه سیاست بدی رو در پیش گرفتن و خودشون هم میدونن با یه پخ کردن طرف سهمو میده میره که این اصلا برای کلیت بازار و اقتصاد خوب نیست

دوستان شستا و حکشتی داره میشه مثل بسته بودن زمان پترول؛ واقعا قانونی نیست که اینا تا هر وقت دلشون میخواد سهمو نبندن ؟
و این دوماه گذشته به من آموخت که باید تعداد زیادی سهم خوب تو پرتفوی داشته باشم تا از نقدشوندگی بالایی برخوردار باشم

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
داستان شستا شده مثل داستان تپکو. تپکو نزدیک سه ماهه بسته س. هر دفعه هم موقع بازگشایی یه بهونه میارن واسه بسته نگه داشتنش

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
داستان شستا شده مثل داستان تپکو. تپکو نزدیک سه ماهه بسته س. هر دفعه هم موقع بازگشایی یه بهونه میارن واسه بسته نگه داشتنش

نکنه این ستاره خلیج فارس رو که قراره عرضه بشه هم همین بلا سرش بیارن !؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

M€HRAN

Registered User
لایک‌ها
71
شستا کی قراره باز بشه؟

مجمع سالیانش هفته آینده یعنی 23 مهر هست
گمانه زنی میشه که بعد از مجمع باز بشه

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
امروز منم وسپهر رو با 20 درصد سود دادم رفت
به پست قبلیم کسی نظر نداد و نظر خودمم تغییر کرد
مثل اینکه باید به بین 5 تا 10 درصد مثبت سود قانع باشیم که خداییش خیلی ظلمه مخصوصا باسه قیمتهای فعلی که آدم دوست نداره بفروشه
بعضی از نمادها هم هستن که تو 30-40 روز گذشته حتی یکبار هم اجازه خروج نداده متاسفانه و پول همینطوری قفل مونده
خلاصه سیاست بدی رو در پیش گرفتن و خودشون هم میدونن با یه پخ کردن طرف سهمو میده میره که این اصلا برای کلیت بازار و اقتصاد خوب نیست

دوستان شستا و حکشتی داره میشه مثل بسته بودن زمان پترول؛ واقعا قانونی نیست که اینا تا هر وقت دلشون میخواد سهمو نبندن ؟
و این دوماه گذشته به من آموخت که باید تعداد زیادی سهم خوب تو پرتفوی داشته باشم تا از نقدشوندگی بالایی برخوردار باشم

من اگر یک عرضه اولیه رو بفروشم اصلا روم نمیشه جایی بیان کنم خداییش نگو جایی که ۱ میلیون سهمت رو با ۲۰ درصد سود فروختی همیشه سعی کن بزرگ فکر کنی

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
من اگر یک عرضه اولیه رو بفروشم اصلا روم نمیشه جایی بیان کنم خداییش نگو جایی که ۱ میلیون سهمت رو با ۲۰ درصد سود فروختی همیشه سعی کن بزرگ فکر کنی
جالب اینجاست اگه قراره عرضه اولیه ده بیست درصد سود بده پس الباقی سهم ها رو باید با چقدر سود فروخت ؟ الان آهن کهنه بخری بعد از یک هفته بیست درصد سود میده (ارزش پول البته درست تره)

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
این پیام رفع گره معاملاتی چیه اومد
برای سهم خریخت بود بعدش سهم منفی 10 خورد البته اسم دو تا سهم دیگه هم بود از وضع اونا خبری ندارم
سلام
رفع گره معاملاتی سه شرط اساسی داره
که یکی از مهمترین هاش اینکه در پنج روز کاری متوالی کمتر ۵ درصد حجم مبنا معامله صورت بگیره

و با توجه به نظر ناظر بازار سهم در روز بعد در پیش گشایش دو برابر حد معمول اجازه سفارش گرفتن داره
و بعد از کشف قیمت در دامنه نوسان معمول معامله خواهد شد

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
چطوری میشه که برای شما 20% سود داده ؟
من دیروز دادم تقریبا 30% سود بود و با احتساب مثبت امروز میشه 30-35%
دقیق یادم نیست اما روزی که حقوقی زیاد عرضه کرد من با قیمت پایینتر 4 تومن بهش اضافه کردم اینطوری فک کنم حدود 20 درصد سود داد
هم بالا توضیح دادم هم اینکه بنده خیلی وقته عرضه اولیه کلا نمیخرم چون پرتفوی رو شلوغ میکنه
ضمن اینکه استراتژی خرید و فروش هر کسی با کس دیگه فرق میکنه تو پستهای قبلیم اشاره کردم که تغییرش دادم
تو این بازار بارها و بارها فرصت خرید در منفی و در طول روز پیش میاد که اونوقت خریدش تو حجمهای بالا جالبتره از نظر من
دیگه مثل قدیم نیست که هر کسی زنبیل بزاره تو صف خرید و تا ظهر چیزی گیرش نیاد چشم بهم بزاری سهم تو منفی 5 بهت چشمک میزنه

بالا