• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
تست کرونای ترامپ و همسرش مثبت اعلام شد!!
کاهش قیمت نفت در پی کرونا گرفتن ترامپ !!
آیا قیمت دلار و سکه و مسکن و خودرو هم کاهشی میشن ؟!!
4e69d3d4-d34c-4f27-88eb-c33c9c55d473.jpg

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
امیدوارم اتفاقاتی خوبی برای ملت و مملکت خودمون بی افته انشاالله :)

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تست کرونای ترامپ و همسرش مثبت اعلام شد!!
کاهش قیمت نفت در پی کرونا گرفتن ترامپ !!
آیا قیمت دلار و سکه و مسکن و خودرو هم کاهشی میشن ؟!!
مشاهده پیوست 1200426

این به نظر کلک هستش

در اوج کرونا نه خبری از ماسک بود و همه شلوغی ها هم شرکت میکرد

در مناظره اول جو اسلیپی غافلگیرانه بود واقعا .. شاید دنبال عقب انداختن مناظره دوم هستش

. با یک اختلافی هم جلو افتاده ..۸ درصد روبعد از مناظره کرد ۱۳ درصد!!هیلاری دوره قبل بالای ۵۰ درصد نرسید

البته جو اسلیپی در حدی نیست که سلطان بترسه ازش

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
امیدوارم اتفاقاتی خوبی برای ملت و مملکت خودمون بی افته انشاالله :)

این موضوع موقتا باعث کاهش قیمت دلار میشه ( به نظرم )
نه به اون شکل که مثلا 10 یا 15 بشه ! تاثیر چشم گیری فکر نکنم داشته باشه و زیر 20 هزار نمیاد . شاید بین 23 تا 26 بیادش . درسته که ورود نقدینگی اتفاق میوفته ولی همچنان تامین کالاها و اقلام مورد نیاز مردم و صنایع به خاطر تحریم ها سخته و به خاطر طی کردن مسیر طولانی تر و سخت سخت بودن واردات ، بهای تمام شده بالاتر از اون چیزیه که باید باشه و بخشی از ارز ورودی این اتفاق براش میوفته
از اونطرف باید دید نفت رو به چه قیمتی میخرن ؟ 40 دلار ؟ 30 دلار ؟ 20 دلار ؟ 10 دلار ؟
در برابر نفت چی میدن ؟ خدمات ؟ کالاهای چینی خودشون ؟ اگه کالاهای خودشونه دقیقا با چه سطح کیفیتی میدن ؟ اگه کالاهاشون نیاز به قطعات در آینده داره آیا قطعاتشون با قیمت های عچیب غریب داده میشه و خریدار کالا رو توی منجلاب میندازن ( مثل خودروهای چینی ! ) ؟
اگه کالاهای اروپایی یا کره ای و ژاپنی قراره وارد بشه با چه قیمتی دلشون میخواد به ایران بیاد ؟ مثلا اگه یه کالا 1000 دلاره آیا اجازه میدن 1100 دلار بیاد یا به قیمت 2000 دلار بهمون میدن ؟
اگه خدماتی میدن اون خدمات چیه و به چه بهایی باهامون حساب میشه ؟

اینا خیلی مهم هستن که در نهایت روی وضعیت ارزش پولمون تاثیر میزاره

من از شما 100 تن پرتقال به قیمت 1 میلیارد تومن بگیرم و به شما سیب 100 تن سیب بدن به قیمت 2 میلیارد تومن در حالی که قیمتش 1 میلیارد تومنه ، انگار که از شما 100 تن پرتقال رو به قیمت 500 میلیون تومن خریدم و فقط با اعداد و ارقام بازی کردم . تازه ممکنه همون پرتقال شما 1.5 میلیارد تومن بیارزه ولی من 1 میلیارد دادم !

جدای از بحث تحریم ها ، متاسفانه تورم ما علتی بیشتر از تحریم داره و اونم مدیریت غلط منابع و تصمیم گیری اشتباه مدیران هستش . اونقدر که این مدیریته اهمیت داره ، دزدی و اخت*-_----*ل*اس اهمیت نداره
من راضی هسم یه مدیر با لیاقت در مرحله اول :
1 - ماهی 1 میلیارد حقوق بگیره
2 - اگه ماهی 1 میلیارد حقوق نمیگیره به اندازه 1 میلیارد دزدی بکنه
ولی تصمیم گیری ها و مدیریتش درست باشه به نحوی که اگه 1 میلیارد میگیره ، 3 میلیارد ارزش آفرینی بکنه

ماهی 1 میلیارد حقوق بگیره یا بدزده ولی فامیلاشو نیاره و سیستم به مشکل بخوره . اصلا به همون فامیلاش حقوق بده ولی سر کار نیان و کسی که لیاقت داره مدیریت بکنه

هممون حاضریم 1 میلیارد بدیم ولی 3 میلیارد بگیریم !
5000 میلیارد بدیم ولی 15000میلیارد بگیریم ...

نظر شخصی که دلیل نمیخواد :) مثل دوست داشتن رنگ :)
ولی کلیتش مسایل امنیتیه :)
نظر شخصی که نظر شخصیه
ولی وقتی 1 خط دلیل برای نظر شخصی در رابطه با مسائل مالی و اقتصادی وجود نداشته باشه ، اگه 1 میلیارد نفر اون نظر رو بخونن ، 1 نفر هم اون کار رو حتی به غلط انجام نمیده :p
ولی اگه دلیل داشته باشه میتونه نظرات بقیه رو جلب بکنه ، حتی به غلط و شاید از 1 میلیارد نفر 1 نفر تا 900 میلیون نفر اون کار رو انجام بدن

Last edited:

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392
شتران و شستا کی باز میشوند؟؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
از اونطرف باید دید نفت رو به چه قیمتی میخرن ؟ 40 دلار ؟ 30 دلار ؟ 20 دلار ؟ 10 دلار ؟
به نظر من اگر بفروشن و دلار بگیرن بهتر از مبادله هست اما همونطوری که گفتی باید ببینیم در قبالش چی میدن ضمن اینکه مذاکره کننده های احتمالی و کسانیکه در راس این کار هستند تصمیماتون خیلی مهم میتونه باشه امیدوارم اگر قراره این اتفاق بی افته مثل قبل گ ن د نزنن و منافع ملی رو در نظر بگیرن نه منافع شخصی یا گروهی !
بعد داود خان اینا مخواستن نفت رو به قیمت 40 دلار به منو شما بفروشن اگر بخوان زیر 40 دلار بدن به هر کشوری که عین ... میمونه !
این اتفاق برای پالایشگاههای ما که منجر به فعالیت بیشتر و نهایتا باعث میشه رشدشون ادامه پیدا کنه و در کلیت کار اقتصاد ما رو به حرکت درمیاره خوبه به نظرم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
در مورد دستوری بودن بازار
من از غر زدن و اینچیزا واقعا بدم میاد . همه جا اخیرا شنیدیم که منتقدان همیشه در صحنه بورسی ، ادعا میکنن بازار دستوریه
یا دوستانی که فعال بازار هستن و میگن بازار دستوریه

در جواب باید بگم چی دستوری نیست ؟
شیر ، شکر ، نان ، خودرو ، دارو ، نرخ بهره بانکی ، قوانین صادراتی و وارداتی و هر چیزی که فکرش رو بکنید دستوریه !
فقط بورس دستوری نیست !
تمام ارزهای بازار دستوری هستن . از دلار و یورو بگیر تا افغانی ! سکه ، طلا و ... هم دستوری هستن

ولی دستورات برای رسیدن به ارزش واقعیه . مثلا اگه نرخ خرید شیر از دامداری رو زیاد بکنن ولی نرخ فروش شیر پاستوریزه توسط شرکت های لبنیاتی زیاد نشه ، مشکل ساز میشه

حتی رمز ارز ها یا قیمت جهانی فلزات یا نفت ! شاید اونجا ها کسی نتونه دستور بده که همه بفروشید یا همه بخرید ولی همه جا کسایی هستن که قدرت های مالی دست اوناست و اگه شروع به خرید بکنن قیمت بالا میره و در صورت فروش سنگین قیمت پایین میاد

بنابراین الزاما به خاطر اینکه قیمت ها بالا یا پایین میره یا چند نفر بالا پایینش میکنن نباید شاکی بشیم . اصلا ریسک بازار همیناست دیگه
یکی ممکنه با هدف داشتن کنترل تو شرکت ، تصمیم به جمع کردن سهم بکنه . اینجا قطعا هرجوری شده حتی تو بازار صعودی سهم رو میکوبه ولی بعدش که گرفت به قیمت عادی میرسونه ! ( نتیجه صبر )

قیمت نفت بخاطر کرونا نابود شد ولی دوباره به ارزش خودش برگشت ! یجوری شده بود که ارزش آشغال توی کیسه زباله از نفت بیشتر شده بود !!! :p

الان یکی ممکنه بگه رمز ارزها اینطوری نیست ولی هستن کسایی ( مثل بازیگرای بورس خودمون ) که رقم های نجومی تو حسابشونه و موجودی ارزیشون شاید معادل کل زندگی 100 هزار نفر تو بازار رمز ارزها بشه . پس قیمت ها اونجا هم دستوریه !

الان چند نفر بشیم همه با هم 10 هزار میلیارد تومن کل برنج کشور رو بخریم قیمتش 10 برابر میشه . دستور میدیم میخریم :rolleyes:

بورس اونور دستوری قیمت ها بالا پایین نمیشه ؟! یعنی چند تا سهام دار بزرگ اپل نمیتونن قیمتش رو یک چهارم بکنن ؟ بارها یک دوم شده ! آره میتونن ولی تا ابد نمیتونن روی اون قیمت ها نگهداری بکنن

کسی که میگه بورس دستوری و دلار و سکه میخره و دستوری بودن بورس رو مسخره میکنه باید به منطقش شک بکنی ! هم دلار هم سکه قیمتاشون دستوریه و دلار خود به خود روی سکه اثر میزاره . حتی ملک یا خودرو و ... هم که مستقیما دستوری نیستن خودش وابسته به دلاره و اگه دلار پایین بیاد اونم پایین میاد ...

همه چیز به میزان سرمایه بستگی داره . کسی که ثروت بالایی داشته باشه میتونه دستور بده

پس بیخودی با این چیزا ذهن خودتون رو درگیر نکنید و فکر نکنید بورس یه چیز عجیبه;)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بعد داود خان اینا مخواستن نفت رو به قیمت 40 دلار به منو شما بفروشن اگر بخوان زیر 40 دلار بدن به هر کشوری که عین ... میمونه !
اون چیزی که میخواستن به مردم بندازن که اصلا نفت نبود متاسفانه
تازه اگه فرض کنیم که قرار بود نفت واقعی به ما بدن با قیمت هر بشکه 40 دلار ، سناریوی زیر رو در نظر بگیر :p:

شما نماینده چینی
من نماینده ایرانم

من : من نفت رو 40 دلار میفروشم
شما : نه زیاده . شما نفت رو 20 دلار بده ولی من بهت کالای X و Y رو به قیمت 10 و 15 دلار میدم
من : کالای X و Y که هر کدوم 5 و 10 دلاره چرا باید از تو 10 و 15 دلار بخرم ؟
شما : تولید کالای X و Y دست ماست و کیفیت بیخودی داره . من حجم توزیع این کالا رو توی کشور خودم یک دهم میکنم و 90% رو به تو میدم اینطوری قیمتش توی کشور ما هم بالا میره اونم برای رد گم کنی و تو میتونی تو کشور خودت بگی که این دوتا کالا 10 و 15 دلار میارزه
من : خوب کالایی که میگی بده ، چرا من باید اینقدر گرون وارد کشورم بکنم ؟ وقتی میتونم ارزون تر بخرم ...
شما : نه دیگه اگه خودت بخوای بخری من اجازه نمیدم ! من فقط اینطوری بهت میفروشم
من : تهدیده ؟
شما : نه فرصته ! تو کالاها رو 10 و 15 دلار میخری و وارد کشور خودت میکنی . منابع که از جیبت نمیخواد تامین بشه . تو واسطی ! پس من 10% از قیمت این معاملات پیوسته رو همیشه به عنوان شیرینی بهت میدم
من : حرامه ! ( تازه اگه اعتقاد داشته باش )
شما : این کارمزد معاملست و کمسیون محسوب میشه برای زحمتی که میکشی
من : درسته ، این همه زحمت کشیدم و یه معامله میلیارد دلاری انجام دادم ، چرا به ماهی 100 میلیون تومن حقوق راضی باشم . مشکلی نیست . قبوله ...

حالا شما فرض کن اصلا همون 40 دلار یا حتی 50 دلار و بیشتر بخرن که فعالیت های اقتصادی داخلی به مشکل نخوره ولی کالای X و Y به قیمت 20 و 30 دلار وارد بشه ! اینجوری اون صنایع در ظاهر سود ساز و رشدی میشن ولی عملا فشارش روی دوش کل مردم و به خصوص قشره ضعیفه

نتیجه : تحریم و نبود معاملات شفاف و مستقیم از مسیر درستش فساد زاست . انسان هم فرصت طلبه
شاید واقعا درست رفتار بکنن و هم نفت رو 40 دلار بفروشن و هم کالا ها رو 5 و 10 دلار بخرن

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
سه روز پیش رفته بودم میخ بخرم. همون میخی که کفاشها تو کفش می زدن و تو شهر ما اصطلاحا بهش میخ کفشی میگن. یه میخ ساده سیاه کوچولو هست که از وقتی یادمه حتی سی سال پیش هم در دسترس بود و بقالی هم می رفتی می گفتی فلان اندازه میخ می خوام می ریخت رو ترازو و وزن میکرد میداد بهت.

اولا که قیمتش واقعا شدید بالا رفته بود و حتی با دلار سی چهل تومنی هم جور درنمیومد.
ولی بخش دوما که بخش اعصاب خوردکنش بود این بود که طرف بهم گفت اینا از چین می اومدن و دیگه وارد نمیشن!!! مییییخخخخخ ساده.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
آدم از مثبت شدن خودرویی ها می ترسه...
نکنه دارن میبرن بالا برای دارا سوم؟!

♦️یک تحلیلگر بازار سرمایه: دولت فقط در سه ماهه اخیر بیش از سه برابر بودجه کل سال ۱۳۹۹ یعنی حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان در بورس سهام فروخته و پول خارج کرده است./ایسنا

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
امروز حقوقی های بعضی سهمای به اصطلاح شاخص دارن توی مثبت 5 خالی میکنن
امیدوارم دوباره هفته لاله زاری نببینیم

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
هنوز تا این بازار خیلی راه مونده:
4.gif
4.gif
4.gif
4.gif
4.gif

photo_2020-04-29_12-07-03-jpg.1176593

کپی رایت: @gorbachof4

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ناموسا فاز این ملت چیه
تا همین اول صبح بعضی منفی بود تو صف فروش بودن میخواستن بفروشن حالا که سهم ها صف خرید شده نمیفروشن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
صفای خرید امروز رو خوشم میاد چون خیلی سنگین نیستن
ura1.gif

به نظرم نشون میده هیجانات کمتر شده . تا چندروز صف خرید که میشید ، ابواسحاق میرزا هم نمیتونست عرضه بکنه
301.gif

هرچی این هیجاناش کمتر بشه بهتره و خیالمون هم راحت تره . تا حدودی میشه حدس زد اونایی که الان تی صف خرید نشستن به خاطر کمتر بودن حجم تقاضا ، یعنی به منطق میخوان بخرن و میدونن چیکار میکنن و تعداد کمتری پشت دست صف خرید سازان میخرن
وسپهر 22 هزار نفر به 500 نفر میفروشن . اون نسبت 1% -99% ای توش رعایت شده . البته اینجا 2 درصده
scratchchin.gif

از اونجایی که همه چی صفه خریده و نقدینگی خاصی هم فعلا تو حساب نیست میریم بخوابیم
catnap2.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بالا