peyman5534
Registered User
- نوشتهها
- 1,326
- لایکها
- 2,413
پالایش کی باز میشه خرید و فروشش؟
ممنون از یادآوری . در جریان قانون هستم . اینها را دیروز که همینجا مشورت خواستم خریدم . امروز می شود فروخت ولی دلم نمی آید یعنی فکر نمی کنم فولاد دیگر زیر 1700 بیاید هیچوقت .برادر دقت کن ،امروز بفروشی احتمال مسدود شدن کدت هست
تقریبا 1 ماه دیگرپالایش کی باز میشه خرید و فروشش؟
شرکت فوق العاده بنیادی ای هستشاین پارس چه سهم پشت دار و آرامی هست . انگار کاری به شاخص و بازار ندارد و برای خودش جلو می رود . سود نقدی اش هم که خیلی خوب است
توئیت رئیس بانک مرکزی در دستوری بودن ریزش بورس توسط دولت .دزدیدن سرمایه های مردم .
مشاهده پیوست 1199973
۹۹ درصد فیکه ،بعد از ساعت بازار پیگیر میشم ببینم واقعیه یا اینم مثل همون ویس معروف برای بهم زدن جو بازار منتشر کردن
وبصادر را فکر نکنم کسی بتواند زمین بزند . همین الان هم ببینید چه صفهای خریدی تشکیل شده . بعد از چند دقیقه احتمال میدهم دوباره بالا برودفاتحه وبصادر هم خوندن
جالبه دست تو جیبمون کردن دارن پولمون رو بر میدارن و ما فقط نگاه !
کاش میشد به جایی لااقل شکایت کرد
زیر نظر داشته باش هر زمان دیدی وضعیت خراب شد بفروش فعلا که خوب است . دوستم دیروز 60 میلیون از این خرید من گفتم فکر نکنم وسپهر خیلی دوام بیاورد توی این روزها ولی از بخت خوب دیروز و امروز +7 جمعا سود کرد و فروخت .اقا یکی ما رو روشن کنه , وسپهر بفروشیم یا نفروشیم ؟
رفتار افق من را یاد صندوق ها می اندازد . دیروز 5 میلیون خریدمروی 7100 از افق امروز روی 7800 فروختم . دوباره وسوسه شدم روی 7400 خریدم . کلا سهمی است که ریسک چندانی ندارد و نقدشوندگی هم که همیشه دارد . سود نقدی اش را هم پریروز از بانک ملت گرفتم . واقعا انتخاب خوبی بود برای من البته با راهنمایی و تحلیل های خوب شماسپ به خوبی به کف کانال و خط روند معتبرش واکنش داده . اونم توی این خونین بازار ، خوشمان آمد![]()
افق هم که خدای واکنشه کلا بازار رو کاری نداره ، بخواد میاد پایین بخواد میره بالا . از رفتار دیروز و امروز این سهم خوشمان آمد![]()
ومعادن هم در حال حاضر با پی به ای 11.5 در حال معاملست . یعنی اگه به شرکت های زیر مجموعه بورسیش پی به ای 11.5 بدی . برای کسی که واقعا با دید بلند مدت بخواد این سهم رو بگیره عدد خوبیه . تقریبا سالی 8% بیشتر از تورم سود میکنه . من خودم یکم امروز خرید کردم . هنوز حساب کتاب نکردم ولی فکر کنم بیشتر از 10% بودجه خرید ومعادن رو صرف نکردم
پایانی امروز ومعادن احتمالا روی منفی 5 پر بشه یعنی 16530 ، فردا هم یه منفی 5 بزنه به 15700 میرسه و احتمالا بین 20 الی 30 درصد بودجه خریدم رو بگیرم
اگه پایانیش پر بشه ، شنبه هم دیگه روی منفی 5 ، خرید رو کامل میکنم که بازی منفی پنجش روی 14900 میشه
با توجه به اینکه صف امروزش یهو پوچ شد ! دلار هم 30 تاس و ممد با بیتاس![]()
صبا امروز فروخته شد و به سیتا تبدیل شد ( با هدف حرام نوسانگیری)![]()
امین هم که همچنان درگیرشیم باشد که رستگار شویم . تقریبا وضعیت من با امین اینه![]()
اصلا تعریف حباب از روی گدنا ساخته شدهامین و سیتا کم کم دارن به قیمت عرضه شدنشون میرسن،گدنا رو اینقدر مسخره کردیم 110 درصد برای عزیز کرده ها سود داده
اوس داوود این زفکا فکر کنم باتریش خوابیده بزن 2 هل بدیم روش بشهاصلا تعریف حباب از روی گدنا ساخته شده![]()
اقتصاد دانا نشستن دور هم دیگه
یکیشون گفته " اون گَدایه ؟ "![]()
اون یکی گفته " نه گدناست ، خیلی گرونه "
بعد یکی دیگه گفته " چرا اینشکلیه "
نفر بعدی گفته " شبیه حبابه "
نفر آخر هم بحث رو جم میکنه و میگه " زین پس مرجع تشخیص حباب این سهم است "
درنهایت هم دور هم میخندن![]()
چلوکبابی و این قیمتا![]()