• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
بله من شنیدم این ویسو ،اون نمادم وبصادره که خودشم اشاره کرد البته

من شخصا نمیتونم بپذیرم که دستکاری به این شکل آشکار اتفاق بیفته و نشر گسترده این ویس هم یجورایی مشکوک به نظر میرسه
انتصاب ایشان به کارگزاری هم تکذیب شد گویا

اما نکته ای که توجهمو جلب کرد اینه که این آقای دکتر با اینهمه ادعا ،توانایی درست صحبت کردن هم نداشت ،اصلا مفهوم نبود صحبت هاش و من نمیدونم چطور میشه که چنین افرادی با این سطح از توانایی سخنوری ،مدعی تحلیل و آموزش بورس هستند و عجیب تر از اون افرادی هم پیرو اینا میشن متاسفانه

یک امتحان املا و انشا همزمان گرفتم که متاسفانه ،هیچ کس نمره قبولی نگرفت ;):cool:
انتصاب به معنای منصوب کردن شخصی به یک عنوان هست و انتساب به معنای ارتباط داشتن دو مقوله با هم ،عمدا در پستی که به ادبیات یکی دیگه انتقاد کردم اشتباه نوشتم ،ولی کسی توجه نکرد
پ ن : صرفا جهت تنوع و فان بود ،بورس که وضعش خرابه ،نمیشه سیگنال vip فروخت ،اقلا کلاس ادبیات تشکیل بدیم یه نونی ببریم سر سفره :D

آغاز داد وستد الكترونيك سهام در بورس تهران
‎1382/09/22 - منبع : دنياي اقتصاد

روياي دادو ستد الكترونيك سهام در بورس تهران، سرانجام امروز، با حضور مسئولان بلند‌پايه اقتصادي به واقعيت مي پيوندد.
طهماسب مظاهري وزير امور اقتصادي و دارايي با اعلام اين مطلب به خبرنگار ما گفت: در مرحله نخست اجراي اين طرح، خريد و فروش سهام بر اساس آخرين قيمت‌هاي مندرج در تابلوي اول و دوم و فرعي بورس اوراق بهادار تهران از طريق سايت اينترنتي بانك توسعه صادرات از روز شنبه آغاز مي‌شود.
مظاهري افزود: مشكلات مربوط به امضاي الكترونيك از طريق انجام تغييرات در نحوه دريافت و پرداخت الكترونيك پول در سيستم بانك توسعه صادرات حل شده و به اين ترتيب متقاضيان سرمايه‌گذاري در بورس و سهامداران از اين پس مي‌توانند با اتصال به شبكه اينترنت به مبادله سهام بپردازند.
وزير اقتصاد در مورد نحوه پرداخت وجه مبادلات سهام از طريق اينترنت گفت: بانك توسعه صادرات ايران براي متقاضيان داد و ستد سهام امكاني را فراهم آورده كه بر اساس آن دارندگان حساب در بانك ياد شده مي توانند بدون حضور در كارگزاري يا شعبه بانك به صورت الكترونيك مبلغ وجه سهام مورد مبادله قرار گرفته را پرداخت كنند.
مظاهري تأكيد كرد: در تلاش هستيم در صورت موفقيت اين طرح، زمينه لازم براي تحقق داد و ستد الكترونيك سهام از طريق ساير بانك‌هاي كشور را فراهم آوريم.
به اين ترتيب همه دارندگان حساب در شعب بانك‌هاي سراسر كشور از طريق اينترنت به سيستم مبادلات بورس تهران متصل خواهند شد.
براي استفاده از اين خدمات، افراد با مراجعه به يكي از شعب بانك توسعه صادرات ايران و پس از افتتاح حساب، از رمز عبور براي استفاده از اين امكانات بهره‌مند مي‌شوند.
بر اساس اين گزارش مراسم راه‌اندازي نخستين مركز مبادلات الكترونيك سهام در بورس تهران صبح امروز با حضور وزير اقتصاد و ساير مقامات بلند پايه اقتصادي كشور برگزار خواهد شد.

اينم آدرسش:

این پست مربوط به صفحه اول همین تاپیکه ،جهت یادآوری اینکه زمانی همین نقل و انتقال پول و معامله آنلاین چقدر کار سخت و پردغدغه ای بوده و امروز همه چیز چقدر ساده شده ،همون دوران عده ای روزنامه به دست در تالارهای بورس معامله میکردن و از این بازار خیر میبردن ،همیشه سختی امروز ،خاطره شیرین آینده است و خاطره شیرین امروز ،حاصل تحمل سختی گذشته ، این وضع فعلی الان هم برای کسانی که صبر کنند ،به امید خدا تبدیل به خاطره شیرین میشه ،اینم در مورد بورس که اسپم خالی نباشه پست :cool:

پ ن : شکلک های سایت به شدت کم و تکراری هستند ،بهتره اضافه بشه یا اگر از نظر فنی امکانش هست از شکلک های کیبرد بشه استفاده کرد

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان همونطور که دیروزم عرض کردم حال و هوای این روزای بورس اصلا طبیعی نیست.به نظر من دولت داره به عمد سهام رو میاره پایین که تو کف کف قیمتی سهام رو جمع کنه و بعد چند وقت چند برابر بفروشه که بتونه نوسان خوبی بگیره.
در مورد این وویس هم که اومده به نظرم صحت داره و درست هست و داره حقایق رو میگه.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
دوستان همونطور که دیروزم عرض کردم حال و هوای این روزای بورس اصلا طبیعی نیست.به نظر من دولت داره به عمد سهام رو میاره پایین که تو کف کف قیمتی سهام رو جمع کنه و بعد چند وقت چند برابر بفروشه که بتونه نوسان خوبی بگیره.

من خیلی در جریان هیجانات بازار و مباحث حاشیه نیستم اما دیروز وقتی وبصادر با مثبت 20 باز شد جو کلی بازار را تغییر داد بلافاصله بعد از این اتفاق صبا و پترول از -5 به مثبت 3-4 رسیدند و بقیه هم در حال بالا آمدن بودند که وبصادر بسته شد .

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164

من از یکی از بورس بازان که حدود ده دوازده سالی میشه تو بورس فعالیت داره و خودش هم کارشناسی حرفه ای بورس داره و کلا کارش این هست این مورد رو پرسیدم گفت حالا نمی دونم این راست می گه یا نه، اما از اینگونه مسائل تا دلت بخواد داریم تو بورس ایران!

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
مقایسه نکنید :) بورس ایران دست مردم ایران.
مثل سیستم بانکیمون که اگر پول جدید وارد نشه ورشکست میشن بورس ایران هم فعلا ها ترکیده . امیدوار نباشید
امیدوارم...
نمی گم یکی دوماهه یا سه چهار ماهه درست میشه. اما طولانی مدت بیشتر از دوسال و بعد اون حتما وضعیت این نخواهد موند. من راضی هستم شاخص بره رو یک میلیون و صد تا خریدهایی تو اون وضعیت انجام بدم . البته منظورم این نیست که راضی به ضررکرد دوستان و مردم هستم. منظورم اینه که حتی تا اونجا هم خودم رو آماده کردم.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
کلا 3600-700 فکر کنم.برای 3 تا کد.
والا کلا دیگه پول رو هم الکی توی قدرت خرید نگه نمیدارم و سریع برداشت ثبت میکنم.اعتماد انقدر موج میزنه :دی
-----------
سلطان "دارایکم" چه میکنه
حال اونایی که میگفتن نفروش بعد بازگشایی باشکوه وبملت ناوش میرسه به 50 هزار تومن.

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
کلا 3600-700 فکر کنم.برای 3 تا کد.
والا کلا دیگه پول رو هم الکی توی قدرت خرید نگه نمیدارم و سریع برداشت ثبت میکنم.اعتماد انقدر موج میزنه :دی
-----------
سلطان "دارایکم" چه میکنه
حال اونایی که میگفتن نفروش بعد بازگشایی باشکوه وبملت ناوش میرسه به 50 هزار تومن.

فردا ثبت فروش بزنم کی فروش میره ؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
فردا ثبت فروش بزنم کی فروش میره ؟
با توجه به قیمت سرخط (قیمتی که خریدار داره) قیمت وارد کنید.اگر خریدار داشته باشه همون موقع فروش میره و پولش اضاف میشه به موجودی پنلتون.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
با توجه به قیمت سرخط (قیمتی که خریدار داره) قیمت وارد کنید.اگر خریدار داشته باشه همون موقع فروش میره و پولش اضاف میشه به موجودی پنلتون.
امروز ساعت یک و نیم زدم تو سفارشات فعال اومده ، فردا ساعت هشت و نیم میشه لغوش کرد ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من سوالم اینه شنبه بازار متعادل بود.از شنبه تا الان چه اتفاق منفی تاثیر گذاری در بورس افتاده که دو روزه تمام سهمها منفی شدن.مگه همه سهمها از نظر بنیادی و... مثل هم هستن که همه با هم منفی شدن.قطعا این ریزش دستوری هست و با برنامه دارن اجرا میکنن..نمونه اش باطل کردن وبصادر..اگر معاملات وبصادر باطل نمیشد قطعا بازار امروز خیلی بهتر میشد.همون دیروزم تا وبصادر مثبت شد خیلی از صف فروشها ریختن.ولی متاسفانه دولت اجازه نداد که روند امروز بهتر بشه.

این روزها هم میگذره و تمام این اتفاقات یاد مردم میمونه.

چنین نیست و چنین نخواهد ماند
من از یکی از بورس بازان که حدود ده دوازده سالی میشه تو بورس فعالیت داره و خودش هم کارشناسی حرفه ای بورس داره و کلا کارش این هست این مورد رو پرسیدم گفت حالا نمی دونم این راست می گه یا نه، اما از اینگونه مسائل تا دلت بخواد داریم تو بورس ایران!

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
من سوالم اینه شنبه بازار متعادل بود.از شنبه تا الان چه اتفاق منفی تاثیر گذاری در بورس افتاده که دو روزه تمام سهمها منفی شدن.مگه همه سهمها از نظر بنیادی و... مثل هم هستن که همه با هم منفی شدن.قطعا این ریزش دستوری هست و با برنامه دارن اجرا میکنن..نمونه اش باطل کردن وبصادر..اگر معاملات وبصادر باطل نمیشد قطعا بازار امروز خیلی بهتر میشد.همون دیروزم تا وبصادر مثبت شد خیلی از صف فروشها ریختن.ولی متاسفانه دولت اجازه نداد که روند امروز بهتر بشه.

این روزها هم میگذره و تمام این اتفاقات یاد مردم میمونه.

چنین نیست و چنین نخواهد ماند

شک نکن سعید جان کاملا دستوری و کاملا هماهنگ هستن
در مورد وبصادر و سپهر هم یه ویس اومده بیرون نمیدونم میشه اینجا گذاشت یا نه من الان گوش کردم
به نظر من بی عرضه گی آقایون رو نشون میده و اینکه دارن میبینن چه اتفاقاتی داره می افته اما هیچ کاری نمیکنن
حیف تاپیک جاش نیست و نمیشه راحت صحبت کرد ...

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آره من وویس رو شنیدم..نمیدونم طرف واقعا از کارگزاری فارابی هست یا نه..ولی هر کی هست داره واقعیت رو میگه.البته به زودی مجبورش میکنن تکذیب کنه ولی از اصل ماجرا چیزی کم نمیکنه
شک نکن سعید جان کاملا دستوری و کاملا هماهنگ هستن
در مورد وبصادر و سپهر هم یه ویس اومده بیرون نمیدونم میشه اینجا گذاشت یا نه من الان گوش کردم
به نظر من بی عرضه گی آقایون رو نشون میده و اینکه دارن میبینن چه اتفاقاتی داره می افته اما هیچ کاری نمیکنن
حیف تاپیک جاش نیست و نمیشه راحت صحبت کرد ...

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
وسپهر امروز تا ساعت 17 معامله شده ؟ پس چرا هیچ اطلاعیه ای در مورد ساعت معامله نیست ؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
آره من وویس رو شنیدم..نمیدونم طرف واقعا از کارگزاری فارابی هست یا نه..ولی هر کی هست داره واقعیت رو میگه.البته به زودی مجبورش میکنن تکذیب کنه ولی از اصل ماجرا چیزی کم نمیکنه

سهم هست 70% ریخته داره به نفت میرسه
باز قفل داخل صف فروش و حجم مبنا هم براش میزنن

سر یک ساعت خاص بازار یکدست قرمز میشد، سبز میشد

سهامداری میان مدت معنی نمیده دیگه؛ یا نگاه چند ساله باید داشت یا نگاه نوسان‌گیری هفتگی

بازار بخاطر دلار و وسوسه مجدد یه رشد تا مرز 1900 اینا میکنه، هرکی میخواد اون زمان نقد کنه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

دوستان لطفا و خواهشا از اسپم در این بخش خودداری کنید گویا سایت قسمتی داره برای خاطرات یا پاتوق و . . . برای اسپم کردن ساخته شده
لطفا به موارد بالا الفاظ درست هم اضافه کنید
حق دارید ناراحت باشید
اعتراض کنید
و . . . .
اما اینجا مکانی عمومی محسوب میشه و هر شخصی از خانواده مطالب مطالعه میکنه درست نیست از الفاظ نادرست اینجا استفاده بشه
برای شخصیت من و شما زشته بخواهیم مطالبی پاک یا ادیت کنیم

این روزها فرصتم خیلی کمه در اینده نزدیک طرحی برای هدفمندی تاپیک های بورس ارائه خواهم کرد که به نوعی برای تازه واردها سودمند خواهد بود

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
گفتگوی ویژه خبری امشب 22:40 شبکه دو در مورد بورس !

قبلا از این گفتگوها زیاد پخش شده و هیچ خبری هم نشده فقط وعده و وعید دروغ !

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اطلاعیه كارگزاری فارابی

پیرو فایل صوتی منتشر شده در فضای مجازی، به اطلاع می‌رساند کارگزاری فارابی فقط از طریق رسانه‌های رسمی کشور و درگاه‌های ارتباطی ذیل با مخاطبین در ارتباط است.

سایر محتواهای منتشر شده در فضای مجازی و منتسب به این مجموعه، هیچ ارتباطی با کارگزاری فارابی ندارد

اینم تکذیبه رسمی کارگزاری فارابی ،الان باید نخشو بگیرن ببینن این آقا دکتر که حرف زدنم بلد نبود ،به کجا وصل بود که اینطور با اعتماد مردم بازی کرد ،حرف هاش واقعی بود یا صرفا برای تشنج بازار بود ،چه کسی از تشنج بیشتر نفع میبره و...
روزانه هزاران ویس در مورد بورس درست و مزخرف منتشر میشه ،چطور این انقدر بولد شد و....
اما هیچکدام از این کارها انجام نمیشه متاسفانه

بالا