احساس میکنم برکت اصلا حقوقی و بازارگردان نداره
@s.david.s یادمه تو همین تاپیک گفته بودی سهامدارای اصلی هر شرکتی نمیذارن ارزش سهم از یه حدی پایینتر بره. الان برکت داره به کجا میره؟
زمانی که به ارزش واقعیش برسه حمایت میکنن در غیر اینصورت تا زمانی که به ارزش واقعیش نرسه یه جاهایی از مسیر سهم رو متعادل میکنن تا کسایی که میخوان خارج بشن
همون موقع هم گفتم برکت شرکت خوبیه ولی قیمتش بالاست
مهدی رباطی( مدیر عامل کار گزاری بورس بیمه ):
ممنوعیت معاملات الگوریتمی + ممنوعیت حضور معامله گران کوتاه مدتی + ... بورس را بجایی رسانده که بعد از 50-60 درصد اصلاح قیمتی در تمام نمادها حتی دیگر امکان نقدشوندگی هم وجود ندارد و من در عجبم از افرادی که هشدار کارشناسی نمی دهند و برخی که از این تصمیمات دفاع هم می کنند.
بله این مشکل نقد شوندگی بازار صرفا به خاطر تصمیمات بی معنی و بچگانه مسئولینه ...
حتی بازار منفی هم خوبه به شرطی که نقد شوندگی داشته باشه نه اینکه همه چی توی صف فروش قفل باشه
رفتارای بچگانه تو بازارمون موج میزنه !
یکی قانون میزاره نوسانگیری روزانه بده ، بعد یسریا مثل بچه ها بدون اینکه بدونن چه عواقبی داره ازش حمایت میکنن ...
آقا نمیتونی نوسانگیری بکنی چرا ماهیت بازار رو زیر سوال میبری ! بلند مدتی خریدی سودتو میکنی چرا یکم فکر نمیکنی که نوسانگیری روزانه بعضیا به ضرر روند بلند مدت نیست بلکه به سودشه ! مبنا چطوری پر بشه ؟ حمایت چطوری اتفاق بیوفته ؟ و.... !
میشه به صرافی بگن شما فقط حق داری بخری و حق نداری همون روز که میخری بفروشی ؟! نمیشه
چند وقتم بود که توی شبکه های مجازی میگفتن بریم از شرکت شکایت بکنیم که چرا سهمش پایین اومده ...
یا برین فلان سایت ، اعتراضتون رو ثبت بکنید به فلان قدر برسه شکایت توی صحن مجلس مطرح میشه ....
بازار رو به مسخره گرفتن ! اینو ببین :

تاریخچه پیامای یه کاربر !
28 روز قبلش گفته خارج شدم ! بعدش کلا آه و ناله کرده که آی بیچاره شدیم ! آخرین پستش هم دیشب بود که صحبت از سود 22 هزار تومنی میکنه !
خودش رو سینه سوخته میگه ! ولی سرمایش احتمالا از 5 یا 10 تومن تجاوز نمیکنه ! یعنی هزینه 1 ماه حداکثر 2 ماه زندگی تو تهران !کسی که به 22 هزار تومن سود میگه و اینکه مفید 200 تومن رو براش سیتا خریده و الان ناراحته ، نشون میده سرمایه پورتفوش چقدره ....

بعد امثال اینا بازار رو به مسخره بازی میگیرن .... یجوری میگه خارج بشید و بدبخت شدم و ضرر کردم انگار 10 میلیارد ضرر کرده ! شاید باورت نشه
ولی کسایی هستن که پشت دست همچین آدمایی فروشایی چند صد میلیونی میزنن !!!!
توصیه کرده بورسامون رو بفروشیم !
این کسیه که گفته سیتا زیر قیمت عرضه اولیه رفته ! یعنی حتی با مفهوم افزایش سرمایه هم آشنا نیست ! بعد توی سابقش نظرات و تحلیل دیده میشه !
نمیگم میزان سرمایه ملاک ورود یا خروج به بورس باشه ولی وقتی اجازه میدن هرکسی بدون تخصص وارد بشه حداقل بهش پنل آنلاین ندن ! حداقل پنل آنلاین میدن محدودیت بزارن برای اون حسابا ! کسی هم که گواهی نامه میگیره محدودیت میزارن !
این مدلیه که بازارمون به اینجا میرسه که بعد از 50 الی 70 درصد ریزش وضعیت بازار اینه
فولاد 500 میلیارد تومن صف فروش ! این فاجعست ! روی این قیمت ها فاجعست ! یعنی 40 برابر حجم مبناش ! یعنی تئوریش میشه ، 40 روز منفی 5 ! یعنی حتی 20 روزش یعنی نصف این صف فروش قیمت سهم رو به سمت هیچ میبره ! هیچ ! همچین چیزی اصلا طبیعی نیست ! به هیییچ وجه ! اونم فولاد که روی خط روندشه و خودم چند روز قبل ازش نوسان گرفتم !
صبا رو میگیم آخرای کانالشه و تا الان بیشتر از 50 درصد داده و طبیعیه قدرت فروش بالا بره هرچند که جاداره بالا بره ولی دیگه آخرای روند کوتاه مدت صعودیشه . ولی فولاد ؟!
من خودم اگه بازیگر فولاد بودم به هیچ وجه صف فروش رو جمع نمیکردم ! هر روز که مبنا پر نمیشد به اندازه مبنا کم کم میخریدم تا قیمت سهم 50 درصد دیگه پایین بیاد بعد جمع میکردم ! ته تهش اینه این بازه زمانی کلا چند روز طول میکشه تا بخوان دست بجنبونن ، من سهم هام رو خریدم ! بعد مثل سوپر من برمیگردم تو بازار روند رو برمیگردونم !
تا وقتی فروشنده نباشه ، خریدار ارزون نمیخره ! البته از این مردم که تو جامعه میبینیم همچین رفتارایی عجیب نیست