• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
معاون بازار شرکت بورس اعلام کرد: با توجه به اوضاع بازار سهام و لزوم تمرکز بر موارد مهم در هفته جاری عرضه اولیه‌ای در بازار سرمایه انجام نخواهد شد

مثل اینکه میخان در دکانو کلا ببندن ،روشون نمیشه ;)

پ ن : لازمه همین الان و در اوج نابسامانی عرض کنم که روزی نه چندان دور همه اینا خاطره میشه و از حضور و سرمایه گذاری در این بازار بسیار راضی خواهیم بود ،این اتفاقات کف روی آبه ،آدم عصبی میشه ،غصه میخوره ،اما در نهایت هیچ حسرت و پشیمانی در کار نخواهد بود ،به امید خدا

Last edited:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
معاون بازار شرکت بورس اعلام کرد: با توجه به اوضاع بازار سهام و لزوم تمرکز بر موارد مهم در هفته جاری عرضه اولیه‌ای در بازار سرمایه انجام نخواهد شد

مثل اینکه میخان در دکانو کلا ببندن ،روشون نمیشه ;)

پ ن : لازمه همین الان و در اوج نابسامانی عرض کنم که روزی نه چندان دور همه اینا خاطره میشه و از حضور و سرمایه گذاری در این بازار بسیار راضی خواهیم بود ،این اتفاقات کف روی آبه ،آدم عصبی میشه ،غصه میخوره ،اما در نهایت هیچ حسرت و پشیمانی در کار نخواهد بود ،به امید خدا
بیشتر قسمت های این تجربه های این روزها رو توی کریپتو هم داشتم من و عادت کردم. موقع ریزشش هم بودم. اعصاب می خواد واقعا.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
یه ویس تو گروهها دیدم داره پخش می شه به اسم دکتر مرادی. از کارگزاری فارابی.
میگه شاخص دستکاری میشه و الان میانگیری ما نشون میده باید حدودای یک و دویست می بود اینا این اعداد رو اشتباه اعلام می کنن.
یه جاییش هم میگه یه سهمی تو بازار منفی دیروز یا امروز مثبت بوده که ناظر به حقوقی زنگ می زنه می گه آقا به چه حقی مثبتی؟ به چه حقی داری می خری؟ طرف گفته آقا پول خودم هست و سهم رو می خرم قانونی برای خرید نیست. بهش می گن چرا داری روند بازار رو به هم می زنی و قطع می کنن و بدون هماهنگی یه امضا و باطل...
دوستان تجربه دار نظری در مورد اینا دارید؟ فکر می کنم از این اتفاقات تا دلمون بخواد اتفاق می افته درسته ؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
الان که بازار ریزشی هست چه دلیلی داره که حقوقی ها دارن اینهمه خرید می کنن ؟
مثلا فملی 22 میلون خریده وغدیر 13 میلیون و الی آخر
دلیل خاصی داره ؟
فروشنده خودش دوست داره بفروشه . دوست داره تو صف وایسه . مثل کسی که وایساده میگه آی ملت بیاید بهم هم فحش بدید هم بزنید تو گوشم ، من لذت میبرم
sm63.gif

نوش جون بازیگراش ! سهما رو مفت از ملت صف کشیده برای فروش داراییشون ، میخره !
wagh.gif

بعید میدونم فعلا صفی رو جمع بکنن ! واس خودشون اینقدر میخرن کم کم که هم مبنا منفی 5 منفی 5 منفی 5 پر بشه و هم اونایی که قدر داراییشون رو با این قیمت ها نمیدونن بیرون برن . البته شاید بخشی از صف ساخته خودش باشه ...
فعلا دیگه زمان خرید نیست تا قشنگ بازار منفی بخوره . بعدی یدونم با یکی و دوتا و سه تا هم اتفاقی بیوفته
flat.gif

حقوقی خرید خاصی نکرده . فملی الان نزدیک 116 میلیون صف فروش داره . 25 میلیون خریده . واس خودش یه چهار روز اینطوری میخره . یعنی امیدوارم اینکار رو بکنه ! کسی که لیاقت داراییش رو نداشته باشه همون بهتر که از دست بده
bav3_154fs759111.gif

ومعادن که اینهمه دوسش دارم ، امروز روی صف فروش نخریدمش ! فردا و پس فردا هم شاید منفی باشه . اگه فردا پایانیش پر بشه و پس فردا هم صف فروش باشه تا 15700 پایین میره ! برای من روی قیمت 14000 تومن جذابه . چهارشنبه شاید یه پله بخرم . بعد میریم تا هفته بعد اگه همینطوری منفی باشه کم کم میخرم

شک نکن بازیگر هم همین مدلی فکر میکنه و صف رو جمع نمیکنه . میگه من میخوام 500 میلیارد تومن سهم بخرم . فرضا 165 میلیون سهم میشه بزار آروم آروم بخرم که قیمت هم پایین بیاد با همین بودجه 250 تا بخرم ...

دلارم که 29500 ... البته شاید کاهش پیدا بکنه ولی الان 29500 هستش و اونچیزیه که داریم میبینیم ...
306.gif

ماشین هم که ماشالا با دلار 40 تومنی قیمت گذاری میشه
292.gif

اونوقت سهام اینجوری که براشون صف فروش شکل دادن با دلار 15 تومنی
eanz.gif

Last edited:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
یک تجربه دیگه هم از کریپتو بگم دیگه زیاد در موردش حرف نزم که مربوط به این تاپیک نیست.
موقع ریزش خیلی ها بودن که توی قله یا نزدیک قله خریده بودن و نفروخته بودن و امیدوار به فلان ارز فلان دلاری بودن. هنوز هم که هنوز هست فلان ارز به فلان قیمت حتی نزدیک هم نشده.
بعد از این که دو سالی خووووب ریختن بیت شد سه هزار دلار و اتر شد ۸۵ دلار. همیشه اتر ۸۵۰هزار تومنی تو ذهنم مونده. اون موقع واقعا هیچی نداشتم وگرنه حتما خرید تپلی می کردم. هر کاری کردم پول جور نشد و من بودم و بازاری که می دیدم اترهای ۸۵۰هزار تومنیشون رو جوری می فروشن انگار سرطانه و می خوان از دستش خلاص شن. همه قبلا محاسبه می کردن که اتر زیر صد دلار نمیاد اما بعدش که شد ۸۵ دلار همه ترسیدن و گفتن شاید بره رو چهل و بعدش بیست و پنج دلار و فروش و الفرار.
دقیقا کسایی که اون موقع حساب کتاب کردن که ماین این ارز چقدر میشه و چقدر زیر ارزش ذاتیش داره معامله میشه و روی ۸۵ و ۹۰ خرید زدن تونستن مدت کوتاهی بعد روی دویست و خورده ای دلار فروش بزنن.
الان هم به نظر من هنوز تا اون جو بازار موندیم که دیگه همه گرخیده باشن. هنوز بازهم کسایی هستن میگن نگر داریم. تاااا اونا هم نترسیدن همین ریزش ادامه داره به نظرم.
خووووب منفی می خوره. اندک سهامی دارم که نمی فروشم و تو این بازار هم از شانس من بازیگرش خوبه و حجم مبنا هم اصلا پر نمی کنه. منتها کاش پول داشتم از هفته بعد پله پله خرید می زدم. حیف این سهمهاست. حیف...

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
درگیری بین ارمنستان و آذربایجان میتونه جدی بشه و همون جنگی بشه که در موردش صحبت کرده بودم . قیمت نفت و ... :rolleyes:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
امروز دوباره تونستم دارایکم نوسان بگیرم ولی به دلیل تازه کار بودن 500 تومن هر سهم رو گرون تر از کف قیمت روز خریدم
wagh.gif
باشد که رستگار گردیم:دی

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
یه ویس تو گروهها دیدم داره پخش می شه به اسم دکتر مرادی. از کارگزاری فارابی.
میگه شاخص دستکاری میشه و الان میانگیری ما نشون میده باید حدودای یک و دویست می بود اینا این اعداد رو اشتباه اعلام می کنن.
یه جاییش هم میگه یه سهمی تو بازار منفی دیروز یا امروز مثبت بوده که ناظر به حقوقی زنگ می زنه می گه آقا به چه حقی مثبتی؟ به چه حقی داری می خری؟ طرف گفته آقا پول خودم هست و سهم رو می خرم قانونی برای خرید نیست. بهش می گن چرا داری روند بازار رو به هم می زنی و قطع می کنن و بدون هماهنگی یه امضا و باطل...
دوستان تجربه دار نظری در مورد اینا دارید؟ فکر می کنم از این اتفاقات تا دلمون بخواد اتفاق می افته درسته ؟

بله من شنیدم این ویسو ،اون نمادم وبصادره که خودشم اشاره کرد البته

من شخصا نمیتونم بپذیرم که دستکاری به این شکل آشکار اتفاق بیفته و نشر گسترده این ویس هم یجورایی مشکوک به نظر میرسه
انتصاب ایشان به کارگزاری هم تکذیب شد گویا

اما نکته ای که توجهمو جلب کرد اینه که این آقای دکتر با اینهمه ادعا ،توانایی درست صحبت کردن هم نداشت ،اصلا مفهوم نبود صحبت هاش و من نمیدونم چطور میشه که چنین افرادی با این سطح از توانایی سخنوری ،مدعی تحلیل و آموزش بورس هستند و عجیب تر از اون افرادی هم پیرو اینا میشن متاسفانه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
اما نکته ای که توجهمو جلب کرد اینه که این آقای دکتر با اینهمه ادعا ،توانایی درست صحبت کردن هم نداشت ،اصلا مفهوم نبود صحبت هاش و من نمیدونم چطور میشه که چنین افرادی با این سطح از توانایی سخنوری ،مدعی تحلیل و آموزش بورس هستند و عجیب تر از اون افرادی هم پیرو اینا میشن متاسفانه
واقعا این نکته هم برای من عجیب بود... مرحمت فرموده بودن خب...

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
این سقوط بورس مصنوعیه - تا این حد ریزش غیرطبیعی هست.
وقتی یه کله چندماه مثبت میخورد مگه طبیعی بود !

من که وسپهر کله صبح رد کردم ،زیاد طمع نمیکنم دگ
وسپهر نزدیک ۷۰۰ میلیون سهم امروز فروخته شده.
منم فروختم.تا مثل بقیه عرضه اولیه ها تو صف فروش گیر نکنم.
۱۳ درصد سود توی یک هفته کافیه.با ۳ تا کد.

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
یعنی عرضه اولیه 20% هم سود نده !

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
احساس می‌کنم برکت اصلا حقوقی و بازارگردان نداره:rolleyes:
@s.david.s یادمه تو همین تاپیک گفته بودی سهامدارای اصلی هر شرکتی نمی‌ذارن ارزش سهم از یه حدی پایین‌تر بره. الان برکت داره به کجا میره؟

فعلا داره پایین و پایین تر میره
فقط من موندم ما چرا دنبال این راه افتادیم میریم پایین :دی
تا الان سه بار میتونستم تو مثبت های خفیف بفروشم ولی خودم ـــم موندم چرا این کار رو نمیکنم :دی
داستان عجیبی شده این برکت

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بله من شنیدم این ویسو ،اون نمادم وبصادره که خودشم اشاره کرد البته

من شخصا نمیتونم بپذیرم که دستکاری به این شکل آشکار اتفاق بیفته و نشر گسترده این ویس هم یجورایی مشکوک به نظر میرسه
انتصاب ایشان به کارگزاری هم تکذیب شد گویا

تو بخور بخور کله گنده ها وقتی به یکی کم بدن اونم میفروشدشون:عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد!

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
وقتی یه کله چندماه مثبت میخورد مگه طبیعی بود !

یعنی عرضه اولیه 20% هم سود نده !
فعلا که وضع اینجوریه، ثامید و بپیوند وقتی فروختم که فرداش جفتشون رفتن تو -۵

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
وسپهر نزدیک ۷۰۰ میلیون سهم امروز فروخته شده.
منم فروختم.تا مثل بقیه عرضه اولیه ها تو صف فروش گیر نکنم.
۱۳ درصد سود توی یک هفته کافیه.با ۳ تا کد.

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
چقدر شد؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سفارش فروش نمادهای بورسی کمتر از ۵ میلیون ریال

پیرو نامه ابلاغیه بورس اوراق بهادار تهران، ارسال سفارش فروش با ارزش کمتر از ۵ میلیون ریال تخلف معاملاتی محسوب خواهد شد. در صورتی که کل ارزش دارایی مشتری در یک نماد کمتر از ۵۰۰ هزار تومان باشد، صرفاً می‌تواند یک سفارش فروش در آن نماد و به ارزش کل دارایی ارسال نماید در غیر اینصورت مشمول تخلف معاملاتی خواهد بود.
مسئولیت کنترل مبلغ سفارشات بر عهده سهامدار می‌باشد.

یکی یک توضیح میده

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
یک تجربه دیگه هم از کریپتو بگم دیگه زیاد در موردش حرف نزم که مربوط به این تاپیک نیست.
موقع ریزش خیلی ها بودن که توی قله یا نزدیک قله خریده بودن و نفروخته بودن و امیدوار به فلان ارز فلان دلاری بودن. هنوز هم که هنوز هست فلان ارز به فلان قیمت حتی نزدیک هم نشده.
بعد از این که دو سالی خووووب ریختن بیت شد سه هزار دلار و اتر شد ۸۵ دلار. همیشه اتر ۸۵۰هزار تومنی تو ذهنم مونده. اون موقع واقعا هیچی نداشتم وگرنه حتما خرید تپلی می کردم. هر کاری کردم پول جور نشد و من بودم و بازاری که می دیدم اترهای ۸۵۰هزار تومنیشون رو جوری می فروشن انگار سرطانه و می خوان از دستش خلاص شن. همه قبلا محاسبه می کردن که اتر زیر صد دلار نمیاد اما بعدش که شد ۸۵ دلار همه ترسیدن و گفتن شاید بره رو چهل و بعدش بیست و پنج دلار و فروش و الفرار.
دقیقا کسایی که اون موقع حساب کتاب کردن که ماین این ارز چقدر میشه و چقدر زیر ارزش ذاتیش داره معامله میشه و روی ۸۵ و ۹۰ خرید زدن تونستن مدت کوتاهی بعد روی دویست و خورده ای دلار فروش بزنن.
الان هم به نظر من هنوز تا اون جو بازار موندیم که دیگه همه گرخیده باشن. هنوز بازهم کسایی هستن میگن نگر داریم. تاااا اونا هم نترسیدن همین ریزش ادامه داره به نظرم.
خووووب منفی می خوره. اندک سهامی دارم که نمی فروشم و تو این بازار هم از شانس من بازیگرش خوبه و حجم مبنا هم اصلا پر نمی کنه. منتها کاش پول داشتم از هفته بعد پله پله خرید می زدم. حیف این سهمهاست. حیف...
مقایسه نکنید :) بورس ایران دست مردم ایران.
مثل سیستم بانکیمون که اگر پول جدید وارد نشه ورشکست میشن بورس ایران هم فعلا ها ترکیده . امیدوار نباشید

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
سفارش فروش نمادهای بورسی کمتر از ۵ میلیون ریال

پیرو نامه ابلاغیه بورس اوراق بهادار تهران، ارسال سفارش فروش با ارزش کمتر از ۵ میلیون ریال تخلف معاملاتی محسوب خواهد شد. در صورتی که کل ارزش دارایی مشتری در یک نماد کمتر از ۵۰۰ هزار تومان باشد، صرفاً می‌تواند یک سفارش فروش در آن نماد و به ارزش کل دارایی ارسال نماید در غیر اینصورت مشمول تخلف معاملاتی خواهد بود.
مسئولیت کنترل مبلغ سفارشات بر عهده سهامدار می‌باشد.

یکی یک توضیح میده
اگر سهامی دارید که ارزشش بیشتر از 500 هزار تومن هست، برای هربار فروش باید 500 هزار تومن سفارش فروش بزارید
اگر سهامی دارید که ارزشش زیر 500هزار تومن هست، کل سهامی که از اون سهم دارید رو باید بزارید برای فروش

اگر اینکار رو نکنید، تخلف کردید و کد مسدود میشه گویا

بالا