• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
اگر افق عزیز و وسپهر نبودند امروز دریای سرخ در سبد من جریان داشت :)
نقشه ی بازار از منوی کارگزاری آگاه حذف شده نمیدانم به چه دلیل ؟ :rolleyes:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
مهدی رباطی( مدیر عامل کار گزاری بورس بیمه ):

‏ممنوعیت معاملات الگوریتمی + ممنوعیت حضور معامله گران کوتاه مدتی + ... ‎بورس را بجایی رسانده که بعد از 50-60 درصد اصلاح قیمتی در تمام نمادها حتی دیگر امکان نقدشوندگی هم وجود ندارد و من در عجبم از افرادی که هشدار کارشناسی نمی دهند و برخی که از این تصمیمات دفاع هم می کنند.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
بالاخره نوبت به بورس هم میرسه که یه فکری به حالش بکنن اما تا اون موقع آیا چیزی از سرمایمون میمونه ؟
همین الان بعضی سهم ها اینقدر افت کردن که اگه هر روز مثبت 5 باشن تا عید سر به سر نمیشیم !

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
شما اگه ناراحتید، گوش نکنید راهش اینه که وَفِی آذَانِهِمْ وَقْرًا که تو گوشتون یه پنبه بزارید و این حرفای خوبو نشنوید. بورس ما خوب شده، عصبانین میگن تمام دنیا بورس بهم ریخته چرا بورس ایران خوبه که بورس ایران به خاطر تلاش همه شرکت‌ها و فعالان اقتصادی خوبه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
احساس می‌کنم برکت اصلا حقوقی و بازارگردان نداره:rolleyes:
@s.david.s یادمه تو همین تاپیک گفته بودی سهامدارای اصلی هر شرکتی نمی‌ذارن ارزش سهم از یه حدی پایین‌تر بره. الان برکت داره به کجا میره؟
زمانی که به ارزش واقعیش برسه حمایت میکنن در غیر اینصورت تا زمانی که به ارزش واقعیش نرسه یه جاهایی از مسیر سهم رو متعادل میکنن تا کسایی که میخوان خارج بشن
همون موقع هم گفتم برکت شرکت خوبیه ولی قیمتش بالاست :(

مهدی رباطی( مدیر عامل کار گزاری بورس بیمه ):

‏ممنوعیت معاملات الگوریتمی + ممنوعیت حضور معامله گران کوتاه مدتی + ... ‎بورس را بجایی رسانده که بعد از 50-60 درصد اصلاح قیمتی در تمام نمادها حتی دیگر امکان نقدشوندگی هم وجود ندارد و من در عجبم از افرادی که هشدار کارشناسی نمی دهند و برخی که از این تصمیمات دفاع هم می کنند.
بله این مشکل نقد شوندگی بازار صرفا به خاطر تصمیمات بی معنی و بچگانه مسئولینه ...
حتی بازار منفی هم خوبه به شرطی که نقد شوندگی داشته باشه نه اینکه همه چی توی صف فروش قفل باشه

رفتارای بچگانه تو بازارمون موج میزنه !
یکی قانون میزاره نوسانگیری روزانه بده ، بعد یسریا مثل بچه ها بدون اینکه بدونن چه عواقبی داره ازش حمایت میکنن ...
آقا نمیتونی نوسانگیری بکنی چرا ماهیت بازار رو زیر سوال میبری ! بلند مدتی خریدی سودتو میکنی چرا یکم فکر نمیکنی که نوسانگیری روزانه بعضیا به ضرر روند بلند مدت نیست بلکه به سودشه ! مبنا چطوری پر بشه ؟ حمایت چطوری اتفاق بیوفته ؟ و.... !
میشه به صرافی بگن شما فقط حق داری بخری و حق نداری همون روز که میخری بفروشی ؟! نمیشه
bav3_154fs759111.gif

چند وقتم بود که توی شبکه های مجازی میگفتن بریم از شرکت شکایت بکنیم که چرا سهمش پایین اومده ...
یا برین فلان سایت ، اعتراضتون رو ثبت بکنید به فلان قدر برسه شکایت توی صحن مجلس مطرح میشه ....

بازار رو به مسخره گرفتن ! اینو ببین :
3.JPG6.JPG
wowpt.JPG

تاریخچه پیامای یه کاربر !
crazy.gif

28 روز قبلش گفته خارج شدم ! بعدش کلا آه و ناله کرده که آی بیچاره شدیم ! آخرین پستش هم دیشب بود که صحبت از سود 22 هزار تومنی میکنه !
خودش رو سینه سوخته میگه ! ولی سرمایش احتمالا از 5 یا 10 تومن تجاوز نمیکنه ! یعنی هزینه 1 ماه حداکثر 2 ماه زندگی تو تهران !کسی که به 22 هزار تومن سود میگه و اینکه مفید 200 تومن رو براش سیتا خریده و الان ناراحته ، نشون میده سرمایه پورتفوش چقدره .... :rolleyes:
بعد امثال اینا بازار رو به مسخره بازی میگیرن .... یجوری میگه خارج بشید و بدبخت شدم و ضرر کردم انگار 10 میلیارد ضرر کرده ! شاید باورت نشه ولی کسایی هستن که پشت دست همچین آدمایی فروشایی چند صد میلیونی میزنن !!!!
توصیه کرده بورسامون رو بفروشیم !
این کسیه که گفته سیتا زیر قیمت عرضه اولیه رفته ! یعنی حتی با مفهوم افزایش سرمایه هم آشنا نیست ! بعد توی سابقش نظرات و تحلیل دیده میشه !
نمیگم میزان سرمایه ملاک ورود یا خروج به بورس باشه ولی وقتی اجازه میدن هرکسی بدون تخصص وارد بشه حداقل بهش پنل آنلاین ندن ! حداقل پنل آنلاین میدن محدودیت بزارن برای اون حسابا ! کسی هم که گواهی نامه میگیره محدودیت میزارن !

این مدلیه که بازارمون به اینجا میرسه که بعد از 50 الی 70 درصد ریزش وضعیت بازار اینه
bav3_154fs759111.gif

فولاد 500 میلیارد تومن صف فروش ! این فاجعست ! روی این قیمت ها فاجعست ! یعنی 40 برابر حجم مبناش ! یعنی تئوریش میشه ، 40 روز منفی 5 ! یعنی حتی 20 روزش یعنی نصف این صف فروش قیمت سهم رو به سمت هیچ میبره ! هیچ ! همچین چیزی اصلا طبیعی نیست ! به هیییچ وجه ! اونم فولاد که روی خط روندشه و خودم چند روز قبل ازش نوسان گرفتم !
صبا رو میگیم آخرای کانالشه و تا الان بیشتر از 50 درصد داده و طبیعیه قدرت فروش بالا بره هرچند که جاداره بالا بره ولی دیگه آخرای روند کوتاه مدت صعودیشه . ولی فولاد ؟!

من خودم اگه بازیگر فولاد بودم به هیچ وجه صف فروش رو جمع نمیکردم ! هر روز که مبنا پر نمیشد به اندازه مبنا کم کم میخریدم تا قیمت سهم 50 درصد دیگه پایین بیاد بعد جمع میکردم ! ته تهش اینه این بازه زمانی کلا چند روز طول میکشه تا بخوان دست بجنبونن ، من سهم هام رو خریدم ! بعد مثل سوپر من برمیگردم تو بازار روند رو برمیگردونم !

تا وقتی فروشنده نباشه ، خریدار ارزون نمیخره ! البته از این مردم که تو جامعه میبینیم همچین رفتارایی عجیب نیست
crazy.gif

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من که وسپهر کله صبح رد کردم ،زیاد طمع نمیکنم دگ

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
بورس برای من یک شغل بود که سروکله این دولت بی پدر پیداش شد و رید توش!
این سقوط بورس مصنوعیه - تا این حد ریزش غیرطبیعی هست.
من فکر میکنم دولت میخواد همون سناریویی رو که با صعود اجرا کرد و 35 هزار میلیارد تومن کشید بیرون، در سقوط هم اجرا کنه! یعنی با مهندسی خوب سهمها رو بکشه پایین و بعد که همه ناامید شدند و فروختند، سهم ها رو بخره و بالاتر بندازه به ملت و اینطوری یک 35 هزار میلیارد تومن دیگه بکشه بیرون

تنها شک من به این موضوع انتخابات آمریکاست که شاید بورس به پیشوازش رفته باشه و با این دلیل بشه این ریزش رو تا حدی توجیه کرد (البته اگر عموم اینطوری فکر میکردند، باید خودرو و دلار هم تاحدی پایین میومد). مگرنه اگر انتخابات نبود شکی روی سناریوی بالا نداشتم. بنابراین از نظر من فروش سهم، دقیقا بازی در زمین حکومته!

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تنها شک من به این موضوع انتخابات آمریکاست که شاید بورس به پیشوازش رفته باشه و با این دلیل بشه این ریزش رو تا حدی توجیه کرد
نظر بنده هم همینه !
این قیمت ها واقعا برای بیشتر بازار ( نه همه بازار ) ، برای بعد از انتخابات امریکاست ( نظر شخصی ) . بعد از انتخابات امریکا و مذاکره و کاهش قیمت دلار واقعا بیشتر از این امکان نداره بازار ریزش بکنه ! یبار دیگه هم همچین اتفاقی افتاده ولی دلیل داخلی داشته ! یه ریزش سریع و بعد یه رشد سریع و جبران ( البته اون موقع بازار حبابی نداشت )

کلی تایپ کردم ولی هم اینجا جاش نیست و هم ممکنه عواقب داشته باشه ...
mpr.gif

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
الان که بازار ریزشی هست چه دلیلی داره که حقوقی ها دارن اینهمه خرید می کنن ؟
مثلا فملی 22 میلون خریده وغدیر 13 میلیون و الی آخر
دلیل خاصی داره ؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
عزیزان برای اضافه کردن فولاد و فملی امروز چطور است یا صبر کنم فردا ؟
فولاد در قیمت 1700 و فملی روی 2900 ارزندگی دارد ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
الان که بازار ریزشی هست چه دلیلی داره که حقوقی ها دارن اینهمه خرید می کنن ؟
مثلا فملی 22 میلون خریده وغدیر 13 میلیون و الی آخر
دلیل خاصی داره ؟
حجم مبنا پر کنه تا یک -5 خوشگل بخوره قیمت همینطور پائینتر بیاد تا سر فرصت مفت سهم خرید بکنه

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
وسپهر نزدیک ۷۰۰ میلیون سهم امروز فروخته شده.
منم فروختم.تا مثل بقیه عرضه اولیه ها تو صف فروش گیر نکنم.
۱۳ درصد سود توی یک هفته کافیه.با ۳ تا کد.

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
وسپهر نزدیک ۷۰۰ میلیون سهم امروز فروخته شده.
منم فروختم.تا مثل بقیه عرضه اولیه ها تو صف فروش گیر نکنم.
۱۳ درصد سود توی یک هفته کافیه.با ۳ تا کد.

جایگزین مناسبی پیدا کردید ؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اینم از امروز
متاسفانه تمام آنچه که در مورد عواقب این تصمیم اخیر عرض کرده بودم اتفاق افتاد و برای فردا هم محتمله یکی از حمایت های شاخص هم الکی الکی از دست رفت ،اما نباید فکر کنیم ،این کاهش چشمگیر معاملات همش برای نخریدن نوسانگیر هاست

مهم ترین علتش عدم اعتماد به تصمیماته ،شاید خیلی ها اصلا خرید و فروش روزانه نداشته باشند ،اما اعتمادشون از بین رفته ،طرف با خودش فکر میکنه چه تضمینی هست که فردا قانون نگذارند که فروش سهام تا دو ماه ممنوعه؟ یا برای فروش باید حضوری مراجعه کنید؟ اینو کنار تبلیغات علیه بورس بگذارید میبینید بخش اعظم کاهش معاملات به این دلیله

عامل دوم لجبازی و مقابله (کاملا درست به نظر من )بازیگران عمده است که میخان بفهمونن در هر بازاری کت تن کسیه که پول داره و نمیشه شب بخوابی صبح بیدار بشی قانون ضد اصل بازار بگذاری

عامل سوم هم همون نوسان گیرای خرد هستند که در مقابل دوتا دیگه خیلی سهمشون کمه

متاسفانه یکی از رذایل اخلاقی جامعه ما ،اینه که میخایم چیزی که راجع بهش شناخت عمیق و درست نداریم ،صرفا به این علت که منفعتی نداریم با حتی فقط خوشمون نمیاد ،کلا نابود بشه ،مثلا من از محیط اینستا خوشم نمیاد ،پس بدون توجه به کسب و کار مردم و حتی سرگرمیشون میگم بهتره فیلتر شه ،یا همون قضیه ماشین که دوستمون مثال زد و... ،یکی از الزامات پیشرفت همین کنار گذاشتن این دیدگاهه به نظر من

امیدوارم هر چه زودتر بازار به روند رشد برگرده ،این وضعیت به شدت غیر قابل پذیرشه در مقایسه با بازارهای موازی

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
جایگزین مناسبی پیدا کردید ؟
خوب در جواب تیکه انداختنتون:
شما همونایی هستید که به مردم بیچاره هی گفتید نگهدار نگهدار سهامداری کن.حرفای وارن بافت براشون زدید.
آره جایگزین مناسب پیدا کردم.آخر هفته با رفیقا بساط کباب و #$#@ برگزار میکنم و لذتشو خودمون میبرم تا اینکه دولت بخوره.ترجیح میدم از گلوی خودم پایین بره.
در پایان : سهااام دار باااااشید.بزارید برای نوه هاتون میره بالا به خدا....

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
خوب در جواب تیکه انداختنتون:
شما همونایی هستید که به مردم بیچاره هی گفتید نگهدار نگهدار سهامداری کن.حرفای وارن بافت براشون زدید.
آره جایگزین مناسب پیدا کردم.آخر هفته با رفیقا بساط کباب و #$#@ برگزار میکنم و لذتشو خودمون میبرم تا اینکه دولت بخوره.ترجیح میدم از گلوی خودم پایین بره.
در پایان : سهااام دار باااااشید.بزارید برای نوه هاتون میره بالا به خدا....

زود قضاوت کردید ، من اولین خریدم هست ولی چند وقته چند تا نماد رو زیر نظر دارم ، بهتون حق میدم با خطر کمتر سرمایتون رو خارج کردید

فقط میخواستم ببینم نماد بهتری رو زیر نظر دارید یا خیر

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
خگستر مادر مرده تا الان 63 درصد ریزش کرده.............
هنوز تو سودم ولی با پشیمونی زیاد چون چند تایی فرصت خروج داشتم ازش گذشتم

بالا