amir aqa
Registered User
- نوشتهها
- 2,121
- لایکها
- 1,845
بله من شنیدم این ویسو ،اون نمادم وبصادره که خودشم اشاره کرد البته
من شخصا نمیتونم بپذیرم که دستکاری به این شکل آشکار اتفاق بیفته و نشر گسترده این ویس هم یجورایی مشکوک به نظر میرسه
انتصاب ایشان به کارگزاری هم تکذیب شد گویا
اما نکته ای که توجهمو جلب کرد اینه که این آقای دکتر با اینهمه ادعا ،توانایی درست صحبت کردن هم نداشت ،اصلا مفهوم نبود صحبت هاش و من نمیدونم چطور میشه که چنین افرادی با این سطح از توانایی سخنوری ،مدعی تحلیل و آموزش بورس هستند و عجیب تر از اون افرادی هم پیرو اینا میشن متاسفانه
یک امتحان املا و انشا همزمان گرفتم که متاسفانه ،هیچ کس نمره قبولی نگرفت
انتصاب به معنای منصوب کردن شخصی به یک عنوان هست و انتساب به معنای ارتباط داشتن دو مقوله با هم ،عمدا در پستی که به ادبیات یکی دیگه انتقاد کردم اشتباه نوشتم ،ولی کسی توجه نکرد
پ ن : صرفا جهت تنوع و فان بود ،بورس که وضعش خرابه ،نمیشه سیگنال vip فروخت ،اقلا کلاس ادبیات تشکیل بدیم یه نونی ببریم سر سفره
آغاز داد وستد الكترونيك سهام در بورس تهران
1382/09/22 - منبع : دنياي اقتصاد
روياي دادو ستد الكترونيك سهام در بورس تهران، سرانجام امروز، با حضور مسئولان بلندپايه اقتصادي به واقعيت مي پيوندد.
طهماسب مظاهري وزير امور اقتصادي و دارايي با اعلام اين مطلب به خبرنگار ما گفت: در مرحله نخست اجراي اين طرح، خريد و فروش سهام بر اساس آخرين قيمتهاي مندرج در تابلوي اول و دوم و فرعي بورس اوراق بهادار تهران از طريق سايت اينترنتي بانك توسعه صادرات از روز شنبه آغاز ميشود.
مظاهري افزود: مشكلات مربوط به امضاي الكترونيك از طريق انجام تغييرات در نحوه دريافت و پرداخت الكترونيك پول در سيستم بانك توسعه صادرات حل شده و به اين ترتيب متقاضيان سرمايهگذاري در بورس و سهامداران از اين پس ميتوانند با اتصال به شبكه اينترنت به مبادله سهام بپردازند.
وزير اقتصاد در مورد نحوه پرداخت وجه مبادلات سهام از طريق اينترنت گفت: بانك توسعه صادرات ايران براي متقاضيان داد و ستد سهام امكاني را فراهم آورده كه بر اساس آن دارندگان حساب در بانك ياد شده مي توانند بدون حضور در كارگزاري يا شعبه بانك به صورت الكترونيك مبلغ وجه سهام مورد مبادله قرار گرفته را پرداخت كنند.
مظاهري تأكيد كرد: در تلاش هستيم در صورت موفقيت اين طرح، زمينه لازم براي تحقق داد و ستد الكترونيك سهام از طريق ساير بانكهاي كشور را فراهم آوريم.
به اين ترتيب همه دارندگان حساب در شعب بانكهاي سراسر كشور از طريق اينترنت به سيستم مبادلات بورس تهران متصل خواهند شد.
براي استفاده از اين خدمات، افراد با مراجعه به يكي از شعب بانك توسعه صادرات ايران و پس از افتتاح حساب، از رمز عبور براي استفاده از اين امكانات بهرهمند ميشوند.
بر اساس اين گزارش مراسم راهاندازي نخستين مركز مبادلات الكترونيك سهام در بورس تهران صبح امروز با حضور وزير اقتصاد و ساير مقامات بلند پايه اقتصادي كشور برگزار خواهد شد.
اينم آدرسش:
این پست مربوط به صفحه اول همین تاپیکه ،جهت یادآوری اینکه زمانی همین نقل و انتقال پول و معامله آنلاین چقدر کار سخت و پردغدغه ای بوده و امروز همه چیز چقدر ساده شده ،همون دوران عده ای روزنامه به دست در تالارهای بورس معامله میکردن و از این بازار خیر میبردن ،همیشه سختی امروز ،خاطره شیرین آینده است و خاطره شیرین امروز ،حاصل تحمل سختی گذشته ، این وضع فعلی الان هم برای کسانی که صبر کنند ،به امید خدا تبدیل به خاطره شیرین میشه ،اینم در مورد بورس که اسپم خالی نباشه پست
پ ن : شکلک های سایت به شدت کم و تکراری هستند ،بهتره اضافه بشه یا اگر از نظر فنی امکانش هست از شکلک های کیبرد بشه استفاده کرد