• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
اطلاعیه كارگزاری فارابی

پیرو فایل صوتی منتشر شده در فضای مجازی، به اطلاع می‌رساند کارگزاری فارابی فقط از طریق رسانه‌های رسمی کشور و درگاه‌های ارتباطی ذیل با مخاطبین در ارتباط است.

سایر محتواهای منتشر شده در فضای مجازی و منتسب به این مجموعه، هیچ ارتباطی با کارگزاری فارابی ندارد

اینم تکذیبه رسمی کارگزاری فارابی ،الان باید نخشو بگیرن ببینن این آقا دکتر که حرف زدنم بلد نبود ،به کجا وصل بود که اینطور با اعتماد مردم بازی کرد ،حرف هاش واقعی بود یا صرفا برای تشنج بازار بود ،چه کسی از تشنج بیشتر نفع میبره و...
روزانه هزاران ویس در مورد بورس درست و مزخرف منتشر میشه ،چطور این انقدر بولد شد و....
اما هیچکدام از این کارها انجام نمیشه متاسفانه
انتظار داشتی تایید کنن؟ هر کی هست یه ... از خودشونه حالا مشخصاتشو درست نگفته ولی حرفایی که زده چیزهایی بوده که دیدیم و تجربه کردیم وقتی میگه فروختیم که 1800 جمع کنیم ولی خودمونم رکب خوردیم دیگه بگیر تا ته قضیه رو خودیا رو هم تکوندن اینا گریه این ادمم برای ضرریه که خودش کرده

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
انتظار داشتی تایید کنن؟ هر کی هست یه ... از خودشونه حالا مشخصاتشو درست نگفته ولی حرفایی که زده چیزهایی بوده که دیدیم و تجربه کردیم وقتی میگه فروختیم که 1800 جمع کنیم ولی خودمونم رکب خوردیم دیگه بگیر تا ته قضیه رو خودیا رو هم تکوندن اینا گریه این ادمم برای ضرریه که خودش کرده

صحبت سر اینه که چرا باید حرف کسی که نمیشناسیمش و حتی در معرفی خودشم صادق نیست ،برای جماعت بشه حجت و از صبح همه به استناد حرف های این دکتر! بورسو بکوبن ،همین جوریش هم اعتماد کم شده و این به ضرر همه است

صحبت های این آقا به ضرر‌ کلیت بورسه ،چرا باید کسی که به قول خودش ۲۰ ساله توی بورسه اینجوری همه چیو زیر سوال ببره ؟من کاری به راست و دروغ حرفهاش ندارم (البته که معتقدم حرفهاش مزخرفه ) اما حرفم اینه چرا همینجوری هر کی هر چی میگه به صرف اینکه من به فلان جا وصلم میشه سند و بابتش جو روانی ایجاد بشه ؟

کسی که ۲۰ ساله توی بورسه ،انقدر بالا پایین دیده ،انقدر سود کرده و ... که اصلا چنین حرفهایی ازش صادر نمیشه ،باید هوشیارتر عمل کنیم

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظر شخصی بندست و ممکنه اشتباه باشه
خوب دوستان
leb.gif

ومعادن صورت پورتفو داد
s0426.gif

NAV حدودا 23000 هستش
well.gif

پایانی امروز سهم 17400 بوده . فردا روی منفی 5 معادل 16530 ریال میشه
well.gif

فاصله تا NAV حدودا 30% هستش که برای یه شرکت سرمایه گذاری جذابیت خاصی نداره
well.gif

از نظر من روی همون 14000 اینطورا ریسک کمی داره و فاصله 40 درصدی تا NAV میگیره . البته از اونجایی که بازار کلا در حال منفی خوردنه ، میزان فاصله ثابت میمونه و به 40% نمیرسه ولی برای اینکه برای خرید جذاب بشه باید یه فاصله خوبی پیدا بکنه ....
چند روز قبل 14100 رو دیده . احتمالا مجدد ببینه و خودم احساس میکنم تا 12500 الی 13000 شاید بیاد ( فیبوی 618 ) به شرطی که بتونه ناحیه حمایتی 14300 الی 14000 رو بشکنه
روی اون قیمت ها ارزندگی خوبی پیدا میکنه . روی قیمت های 14000 ناحیه فیبو 0.5 هستش ( نظر شخصیه )
با دلار بالای 25 پتانسیل این رو داره در صورت بحرانی شدن شرایط تا 10000 هم بیاد یعنی از قیمت 13000 هم حساب بکنی ، 30% میشه ! الزامی نداره به اون قیمت برسه ها ، فقط میخوام میزان ریسکی رو که ممکنه متحمل بشید ، شفاف مطرح بکنم
اگه به 13 برسه خریدم رو شروع میکنم مگه اینکه دلار با قدرت بالای 30 بره که اون موقع شرایط فرق میکنه
bav3_154fs759111.gif

نکته جالبی که از ومعادن دستگیرم شد ، خرید به شدت سنگینی نسبت به دارایی های قبلیش روی نماد " کچاد "داشته
روی کگل ، ارفع ، کگهر خرید داشته البته حجم زیادی نبوده
حدودا 20% سرمایه موجود توی صندوق درآمد ثابتش رو فروخته
روی فملی خرید نداشته ...

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظر شخصی بندست و ممکنه اشتباه باشه
خوب دوستان
leb.gif

ومعادن صورت پورتفو داد
s0426.gif

NAV حدودا 23000 هستش
well.gif

پایانی امروز سهم 17400 بوده . فردا روی منفی 5 معادل 16530 ریال میشه
well.gif

فاصله تا NAV حدودا 30% هستش که برای یه شرکت سرمایه گذاری جذابیت خاصی نداره
well.gif

از نظر من روی همون 14000 اینطورا ریسک کمی داره و فاصله 40 درصدی تا NAV میگیره . البته از اونجایی که بازار کلا در حال منفی خوردنه ، میزان فاصله ثابت میمونه و به 40% نمیرسه ولی برای اینکه برای خرید جذاب بشه باید یه فاصله خوبی پیدا بکنه ....
چند روز قبل 14100 رو دیده . احتمالا مجدد ببینه و خودم احساس میکنم تا 12500 الی 13000 شاید بیاد ( فیبوی 618 ) به شرطی که بتونه ناحیه حمایتی 14300 الی 14000 رو بشکنه
روی اون قیمت ها ارزندگی خوبی پیدا میکنه . روی قیمت های 14000 ناحیه فیبو 0.5 هستش ( نظر شخصیه )
با دلار بالای 25 پتانسیل این رو داره در صورت بحرانی شدن شرایط تا 10000 هم بیاد یعنی از قیمت 13000 هم حساب بکنی ، 30% میشه ! الزامی نداره به اون قیمت برسه ها ، فقط میخوام میزان ریسکی رو که ممکنه متحمل بشید ، شفاف مطرح بکنم
اگه به 13 برسه خریدم رو شروع میکنم مگه اینکه دلار با قدرت بالای 30 بره که اون موقع شرایط فرق میکنه
bav3_154fs759111.gif

نکته جالبی که از ومعادن دستگیرم شد ، خرید به شدت سنگینی نسبت به دارایی های قبلیش روی نماد " کچاد "داشته
روی کگل ، ارفع ، کگهر خرید داشته البته حجم زیادی نبوده
حدودا 20% سرمایه موجود توی صندوق درآمد ثابتش رو فروخته
روی فملی خرید نداشته ...
درود،ممنون از اشتراک گذاری محاسبات، برای پرتفوی خارج بورسش روش محاسباتی با تطبیق شرکت با شرکت هم‌تراز بورسی قیمت رو تعیین کردید یا همون بهای تمام شده رو حساب کردید یا؟ برای وصنعت، وبوعلی هم حساب کردید؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اما حرفم اینه چرا همینجوری هر کی هر چی میگه به صرف اینکه من به فلان جا وصلم میشه سند و بابتش جو روانی ایجاد بشه ؟

کسی که ۲۰ ساله توی بورسه ،انقدر بالا پایین دیده ،انقدر سود کرده و ... که اصلا چنین حرفهایی ازش صادر نمیشه ،باید هوشیارتر عمل کنیم
کسی که به صراحت بگه به یجایی وصلم و دقیقا اسم اون سازمان یا گروه رو بیاره ، احتمال دروغش بالای 99.99% هستش
هیچوقت هیچکسی نباید بگه وابسته به چه دار و دسته ای هستش چون از طرف اون دسته به مشکل جدی میخوره و هیچکسی هیچ وقت از دردسر الکی خوشش نمیاد
مثل کسی که دقیق بگه چقدر ثروتیا درآمد دارم ، اینا هم دروغگو هستن

سهامدارا باید به این موضوعات توجه بکنن و یادشون باشه بازار سهام در هر معامله ای :
یک نفر بازنده و یک نفر برنده هستش
بورس مثل بازارهای دیگه نیست که روزی ها به اون شکل با هم تداخل نداشته باشن !
منفعت ما سهامداران با هم تداخل نداره ولی منفعت ماها با سهامدارای بزرگ که بالای 500 میلیارد تو بازار دارن با هم دیگه یکی نیست ( گاهی اوقات ) ، زمانی که بخوان سهم جمع بکنن ، رحم نمیکنن
یادتون نره
قرار نیست حتی معامله ای برد-برد باشه ! معاملات تماما برد-باخت هستن . پس اخبار و شایعات و تحلیل ها و نظرات منتشر شده به خصوص توی فضای مجازی که مخاطبین زیادی داره ، در 99% مواقع دروغ و با اهداف خاصی طراحی مشن !
یادتون باشه آدما واسه پول و قدرت به راحتی آدم میکشن و متضرر کردن بقیه که چیزی نیست . یکی واسه 100 هزار تومن آدم میکشه یکی واسه 1 میلیارد یکی واسه 100 میلیارد ! هرکسی یه قیمتی داره ، بورس هم جای یه قرون دوزار نیست ! صحبت هزاران میلیارده ....

پی تی مخاطب های خاصی نداره ! ته تهش صد میلیارد از اینجا پول توی بازار در جریان باشه ولی یسری جاها هستن که مخاطب های میلیونی دارن اونا عملا میتونن به بازار جهت بدن و سهم های خاصی رو آماده بالا کشیدن بکنن . مخاطب هایی که روی هم هزاران میلیارد سرمایه دارن .... یه کانال رو فرض کن 500 سهامدار با سرمایه میانگین 5 میلیارد داشته باشه یعنی 2 هزار و پانصد میلیارد تومن نقدینگی رو میتونه بهش جهت بده ! بقیه دویست یا سیصد هزار نفر رو هم فرض کنید اصلا پولی نداشته باشن ....

مراقب دارایی هاتون باشید ...

سهم داراییه ، صرفا یه نماد روی مانیتور نیست ! هروقت خونتو که متری 30 تومنه پای معامله یهو متری 6 تومن تخفیف دادی اونوقت تو بورس هم بیاید سهامتون رو حراج بکنید ! موضوع رو با نوسانگیری و معاملات کوتاه مدتی قاطی نکنید . در مورد سهامداری بلند مدتی صحبت میکنم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
درود،ممنون از اشتراک گذاری محاسبات، برای پرتفوی خارج بورسش روش محاسباتی با تطبیق شرکت با شرکت هم‌تراز بورسی قیمت رو تعیین کردید یا همون بهای تمام شده رو حساب کردید یا؟ برای وصنعت، وبوعلی هم حساب کردید؟
شرکت های خارج از بورس درستش اینه ای پی اس رو در پی به ای منصفانه ای ضرب بکنی . پیدا کردن ای پی اس ها و برای شرکت های زیرمجموعه یکم دردسر داره . با این روش ارزش شرکت های خارج از بورس بیشتر در میاد
ولی من واسه سادگیش صرفا بهای تمام شده رو انداختم
dps های شرکت هم که هنوز دریافت نکرده ولی از قیمت تابلو کسر شده و همچنان ومعادن از شرکت ها طلب کاره رو هم حساب نکردم
این دوتا رو به عنوان یه حاشیه امن میگیرم
ارزش شرکت ها هم یه نکته ای داره ، اونم بحث معاملات بلوکیه . یعنی ومعادن که 25% فولاد خراسان رو داره و هر سهم فخاس 4 هزار تومنه ( الان ) ، اگه بخواد بلوکی بفروشه به ازای هر سهم بالاتر از 4 هزار تومن میفروشه . اینم دوباره حاشیه امنه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
شرکت های خارج از بورس درستش اینه ای پی اس رو در پی به ای منصفانه ای ضرب بکنی . پیدا کردن ای پی اس ها و برای شرکت های زیرمجموعه یکم دردسر داره . با این روش ارزش شرکت های خارج از بورس بیشتر در میاد
ولی من واسه سادگیش صرفا بهای تمام شده رو انداختم
dps های شرکت هم که هنوز دریافت نکرده ولی از قیمت تابلو کسر شده و همچنان ومعادن از شرکت ها طلب کاره رو هم حساب نکردم
این دوتا رو به عنوان یه حاشیه امن میگیرم
ارزش شرکت ها هم یه نکته ای داره ، اونم بحث معاملات بلوکیه . یعنی ومعادن که 25% فولاد خراسان رو داره و هر سهم فخاس 4 هزار تومنه ( الان ) ، اگه بخواد بلوکی بفروشه به ازای هر سهم بالاتر از 4 هزار تومن میفروشه . اینم دوباره حاشیه امنه
خب به نظرت اگر پرتفوی خارج بورسش رو به قیمت روزشون حساب کرد اونوقت nav چقدر میشه؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خب به نظرت اگر پرتفوی خارج بورسش رو به قیمت روزشون حساب کرد اونوقت nav چقدر میشه؟
1000یا حداکثر 2000 ریال به ازای هر سهم

یه موضوعی هست . ببین ، ومعادن شرکت بزرگیه و حدودا 100 هزار میلیارد تومن ارزش داره . برای خرید 1% شرکت چیزی در حدود هزار میلیارد تومن نقدینگی لازمه ولی مثلا شرکتی مثل زفکا با هزار میلیارد تومن ارزش ، بخوای 10% رو جمع بکنی با 100 میلیارد میشه اینکارو انجام داد . صد میلیارد هم الان واقعا پولی نیست . شاید یک نفر نقد این پول رو نداشته باشه ولی هفت یا هشت نفری میشه این نقدینگی رو جمع کرد و از طریق یه شرکت 10% سهام زفکا رو جمع کرد و مالک 10% شرکت شد !
میشه توی شرکت نفوذ کرد
چرا اینو میگم ؟
ومعادن توی دارایی های ثابت مشهودش املاکی رو داره که شاید دویست یا سیصد میلیون تومن باشه ولی الان بالای صد میلیارد تومن میارزن . توی محاسبه NAV ارزش روز اونا اصلا حساب نمیشه . شاید اگه اونارو حساب بکنیم ارزش هر سهم ومعادن 3 یا 4 برابر الانش باشه !

علت اینکه حساب نمیکنیم همین داستان گرون بودن شرکته که به راحتی نمیشه درصد بالایی از شرکت رو تصاحب کرد و بنابراین توی شرکت های سرمایه گذاری بزرگ این موضوع اهمیت پیدا نمیکنه ولی توی شرکت های سرماه گذاری کوچیک شاید مهم باشه
مثلا وآوا کلا 800 میلیارد تومنه ! از این شرکتا کوچیک تر هم داریم ! گدنا کلا 180 میلیارده . توی این شرکتا میشه ریز تر ارزش هر سهم رو حساب بکنیم
واعتبار کلا 600 میلیارده
هرچی شرکت کوچیکتر باشه ، محاسبه ارزش روز دارایی هاش پر اهمیت تر میشه و توی شرکت های بزرگ این موضوعکم اهمیت تره . مثلا نوری 50هزار میلیارد تومنه . من بهت قول میدم اگه کسی از امروز شروع بکنه نوری رو بخره و بعد از خریدش شرکت رو منحل بکنه شاید 200 هزار میلیارد دستشو بگیره ولی بازار دیگه با دارایی هاش به این شکل کاری نداره . دید بازار به این مدل شرکت ها میزان سود آوری شرکته چون میدونن هیچ وقت نمیتونن درصد بالایی از شرکت رو بخرن
پس روی شرکت های بزرگ نباید حساسیت به خرج داد
مثلا مهرام رو ببین . بازیگرش هیچوقت اجازه نداده قیمت سهم از یه حدی پایین تر بره ! حتی برای چند ماه قیمت سهم بدون هیچ نوسانی جلو میره ولی نمیزاره پایین بره . چون مالک شرکته ، ترازنامه رو میاد با ارزش روز دارایی هاش حساب میکنه میبینه شاید یه زمینش 200 میلیارد باشه اما توی ترازنامه مثلا 10 میلیون تومن ثبت شده

Last edited:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
به امید خدا ،چشم شیطان و حسود کور :) ،در این لحظات شاهد روند بهتر نسبت به دیروز هستیم،البته زیاد قدرتمند نیست هنوز

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
فرمول اینه انگار سه روز منفی یک روز مثبت و چهارشنبه معتدل
ولی دیگه نزدیک 1.5 هر کی میخواد نجات بده الان وقتشه
دولت سود هنگفتی برده دلش نمیاد برگردونه اش
درآمد نفتی هم عمرا به 5 میلیارد دلار برسه با کرم ریختنها برای صادر کنندگان هم بیخیال صادرات میشه و پولی برنمیگرده . FATF هم که امکان تبادل نمیده به این راحتیها
کاش باباها از بچگی یاد میدادند مخصوصا "ابوالکلید" وقتی جایی نمیتونی کاری کنه بزار برو . . . شهامت داشته باش. وقتی بن بست گرفتار شدی عقب رفتن عاقلانه است.

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
هفته پیش باز 2 روز مثبت میشه جدیدا که کلا تو منفی سیر میکنیم خخخ،ضررای میدیم واسه خودمون

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413

behi16

Registered User
لایک‌ها
556

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
۹۹ درصد فیکه ،بعد از ساعت بازار پیگیر میشم ببینم واقعیه یا اینم مثل همون ویس معروف برای بهم زدن جو بازار منتشر کردن
فکر نکنم فیک باشه-ایشون قبلا هم از این حرفا زیاد زدند.

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
فولاد و فملی و وغدیر را در منفی 5 اضافه کردم هر 3 تا +3 شدند :) شیطونه میگوید بفروش 2 میلیون سود کن :cool:
عجب سهمی شده پترول 37% ضرر ما را جبران کرد که هیچ وارد سود هم شده :)
صبا + شد . صباح هم در حال باز شدن است.
ذوب دارد تکان می خورد یا من اشتباه می بینم ؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
یکی میگفت این همه رئیس بانک مرکزی اومدن رفتند چرا به نوبخش چرا به مظاهری گیر ندادند؟
چرا این سیف و همتی اینقدر پشتشون حرفه؟ چون این دو اصلا بانکر نیستند مثل همتی یا مثل سیف هیچی بارش نبود
هی مشاوره اشتباه دادن.
الان دولت هم متوجه این همتی شده که هیچی بارش نیست و مخصمه ای که دولت افتاده توش هم مقصرش این بوده مقداریش. زیر پاش پوست خربزه است.
بانک مرکزی هیچ جا زیر نظر دولت نیست حتی تو Game of throne مستقل مستقل.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
فولاد و فملی و وغدیر را در منفی 5 اضافه کردم هر 3 تا +3 شدند :) شیطونه میگوید بفروش 2 میلیون سود کن :cool:
عجب سهمی شده پترول 37% ضرر ما را جبران کرد که هیچ وارد سود هم شده :)
صبا + شد . صباح هم در حال باز شدن است.
ذوب دارد تکان می خورد یا من اشتباه می بینم ؟

برادر دقت کن ،امروز بفروشی احتمال مسدود شدن کدت هست

بالا