• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
ایمیل انگار فعال نیست.
برگشت می خوره

حمید خان زنگ زدم شرکت. مثل اینکه قرار است به شماره حساب سجام سود را واریز کنند و دیگر نیازی به ارسال مشخصات نیست.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تو این بازار سراسر منفی ماهیگیری خیلی حال میده :دی البته از صبح یکی دو تا لجن خوار نصیبم شده فعلا تور پهن کردم میخوام عروس ماهی صید کنم
1.gif

فردا احتمالا کلیت بازار یکم مثبت باشه
1.gif

برو بابا
283.gif
:دی کلا منفی ـــه :دی
با این نون هاشون
25r30wi.gif

ادیت : غلط املایی داشتم :دی

Last edited:

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
مردم انقدرها هم فراموشی ندارن که چهارشنبه زیر پایانی بفروشن شنبه صف خرید ببندن

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
امروز واقعا فکر میکردم یکم جای نفس گرفتن بدن ولی سرتا سر گوجه بود
tus_facepalm.gif

آهنگ ابی " لاله زار " رو پلی کردم
2.gif

https://static1.borna.news/thumbnail/iSOI26bOseAG/c-5e-GrpQoxvSUuTA98NsxM4nZ53FJIggXpYEUp0nCCODyWBrpeOTNOFHbqWJYS5/photo_2018-03-18_17-26-50.jpg

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
فقط خوش بحال اونهایی که این روزا تازه تازه میخوان وارد گود بورس بشوند و نوسانات شدید بدبختی این روزا رو ندیدن...

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
بخدا راس میگفت اون جکی که همون روز شنیدم ولی جک نبود و واقعی بود که اینگونه بود قول میدم که روحانی تا اخرین روزش همه ما مردم ایران را زیر پوشش کمیته امداد میکنه! :(

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
فقط خوش بحال اونهایی که این روزا تازه تازه میخوان وارد گود بورس بشوند و نوسانات شدید بدبختی این روزا رو ندیدن...
اونایی که دقیقا بعد از ریزش یا از اواسط ریزش شاخص ( نه ریزش همه سهم ها ) وارد میشن . یعنی خروج زدن بعد وارد شدن . اونا همشون قبلا این چیزا رو دیدم و قدیمی بازارن:rolleyes:

تازه واردای صفر متاسفانه اینجاها وارد نمیشن . تازه واردای صفر یکی دوسال دیگه روی شاخص شاید 2 یا یکم بالاتر وارد میشن شایدم3 یا 4 سال دیگه روی شاخص حوالی 2.5 الی 3
یسریا هم که خیلی بدشانسن احتمالا 6 یا 7 سال دیگه روی شاخص 8 و روی قله وارد میشن
تا 1.200 با روحانی
تا 1.1 میلیون ؟ :rolleyes:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
خوشابه حالت که رفتی و این روزها رو ندیدی @ms368 231419_starescreen.gif

امروز واقعا فکر میکردم یکم جای نفس گرفتن بدن ولی سرتا سر گوجه بود
tus_facepalm.gif

آهنگ ابی " لاله زار " رو پلی کردم
2.gif

https://static1.borna.news/thumbnail/iSOI26bOseAG/c-5e-GrpQoxvSUuTA98NsxM4nZ53FJIggXpYEUp0nCCODyWBrpeOTNOFHbqWJYS5/photo_2018-03-18_17-26-50.jpg
یه حرف خوب بزن. متاسفانه تمام پیشبینی‌هات در مورد به هم ریختن درست بود.wiki (103).gif

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اونایی که دقیقا بعد از ریزش یا از اواسط ریزش شاخص ( نه ریزش همه سهم ها ) وارد میشن . یعنی خروج زدن بعد وارد شدن . اونا همشون قبلا این چیزا رو دیدم و قدیمی بازارن:rolleyes:

تازه واردای صفر متاسفانه اینجاها وارد نمیشن . تازه واردای صفر یکی دوسال دیگه روی شاخص شاید 2 یا یکم بالاتر وارد میشن شایدم3 یا 4 سال دیگه روی شاخص حوالی 2.5 الی 3
یسریا هم که خیلی بدشانسن احتمالا 6 یا 7 سال دیگه روی شاخص 8 و روی قله وارد میشن

تا 1.1 میلیون ؟ :rolleyes:
1100 رو میریم که پذیرا باشیم
حیف که خیلی حرف‌ها رو نمیشه زد :/

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

لطفا از پست های اسپم خودداری کنید

و اما بورس

با ریزش های چند ماه گذشته و امدن گزارش های ۶ شش ماهه ، خیلی از سهم های eps محور خودشون دارن نشون میدن
اگر استراتژی dps در نظر داشته باشیم یک ماه قبل از ارائه گزارش های نه ماهه میتوانیم برای خریدهای بلند مدت ( حدود شش ماه ) برنامه ریزی کنیم

برای خرید عجله نکنید
چند مدت قبل اشاره کردم هر بالایی فرصت خرید نیست

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
مگه روز آخر هر ماه سود صندوق حامی رو مفید واریز نمیکرد ؟ چی شد این ماه ؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ثشاهد روی 37000 برای مجمع بسته شد و الان با مکانیزم حراج باز شده , واقعا میشد این سهم روی 300-400 تومن خرید موقع حراج یا همش الکیه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
خوشابه حالت که رفتی و این روزها رو ندیدی @ms368 مشاهده پیوست 1204044

یه حرف خوب بزن. متاسفانه تمام پیشبینی‌هات در مورد به هم ریختن درست بود.مشاهده پیوست 1204046
درواقع نرفتم
هنوز ۲۰تومنشو دارم :p
مابقیشم دادم خانواده باهاش یه سری لوازم خانگی مثه فرش و یخچال و ... رو عوض کردن
بیخیالش شدم
فقط اینکه الان ماشین و پس انداز ندارم یکم اذیتم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یه حرف خوب بزن. متاسفانه تمام پیشبینی‌هات در مورد به هم ریختن درست بود.مشاهده پیوست 1204046
حرفای خوب دو دسته هستش یکی اینجا یکی توی تاپیک " مالباختگان بورسی "
این مالباختگانه

یه سری حرفا رو که نمیشه اینجا زد اونجا میزنم
ugly_paranoid.gif

این پست رو حتما بخونید

و اینکه به نظر من وضعیت بازار خوبه . فقط الان اون برزخ گمراهی آینده ارز گریبانگیر بازار شده ...
اونم به خاطر تراکم پارامترهای تاثیر گذار و غیر قابل پیشبینی " کرونا ، انتخابات امریکا ، انتخابات ایران "
از بابت شاخص اصلا خودتون رو درگیر این حرفا که برگشت و هدف اول شاخص 2 میلیونی و این چیزا نکنید . هروقت دلار خدای نکرده بالای 30 تومن تثبیت شد و همچنان صعودی بود آره شاخص 2 و 3 و این چیزا قابل دستیابیه (که سود نیست ، ارزش پول کاهش پیدا کرده ) در غیر اینصورت روند کلی شاخص نزولیه و از یه جایی هم تا مدت طولانی درجا میزنه یه ولی هم داره :
توی همین کاهش 300 هزار واحدی ، افق و زفکا 20% سود میدادن ! از این سهم ها زیادن ...اونم با سهامداری اینقدر سود قابل کسب بود نه با نوسانگیری !
پس شاخص رو کاری نداشته باشید ، سهم رو نگاه بکنید و دنبال فرصت های خوب باشید . دنبال سهم هایی باشید که سودشون با قیمتشون تناسب داره ، دنبال سهم هایی باشید که با دید بلند مدت بازدهی مطلوبی بهتون بده . بازدهی مطلوب توی فاز رکود اگه قرار نباشه دلار یا کالایی گرون بشه زیر 30% در سال هستش

واس همین میگم سهم خوب و درست انتخاب بکنید نگران شاخص نباشید
چون با یه سهم بودید و یه درصدی ریزش داشته و با یه مثبت بخرید چون فکر میکنید روند بر میگرده ، این کار اشتباهه . باید بدونید چیکار میکنید .

نظر من در مورد دلار و بازارها : احتمال قوی تر همون ریزش دلار و فاز رکود کلی تا تابستون و آخر پاییز سال بعد هستش . بعدشم هم به این معنی نیست که شارپی بالا بریم ! رکود هم به بازار ملک حکم فرما میشه
ولی توی همون فاز رکود سهم هایی میتونن رشد خوبی داشته باشن ( با سهامداری )
سهم هایی هم پیدا میشن که قیمت محصولاتشون ریزشی میشه ( پس مراقب قیمت محصولات هم باشید ) و هم رکود دلار روشون تاثیر میزاره و هم ریزش قیمت محصولات

1100 رو میریم که پذیرا باشیم
حیف که خیلی حرف‌ها رو نمیشه زد :/
شاید 1.1 رو شارپی به دست نیاریم و قبلش یه موج صعودی خوب نه اینکه شاخص بیاد و اون سهم هایی که کف خوابن ، یکم نفس تازه بکنن که دوباره یه ریزش از اون نقطه داشته باشیم تا 1.1

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
این روزها همش احساس می کنم خریدها رو باید دوباره شروع کنم. کم کم ریز به ریز که پول دستم میاد دیگه دارم دوباره خرید می کنم.
شاید خیلیا بگن دیوانگی می کنی اما تجربه قبلی تو بازار کریپتو دارم و می دونم دیگه شاید این روزها رو نبینیم.
برای همین کم کم و به صورت پله ای وارد می شم.
سهمی که وارد می شم خودم هم می بینم که حقوقی و درصدی ها دارن خریدهای خوبی رو تو منفی پنج ها می زنن .
خرید تو منفی پنج و صف فروش بسیار مایه خرسندی من میشه. دکمه رو می زنی و خرید. تامام.
دارایی دلاری رو می فروشم و به سهم ریالی تبدیل می کنم کم کم/

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
حرفای خوب دو دسته هستش یکی اینجا یکی توی تاپیک " مالباختگان بورسی "
رفیق اینو جواب میدی :

ثشاهد روی 37000 برای مجمع بسته شد و الان با مکانیزم حراج باز شده , واقعا میشد این سهم روی 300-400 تومن خرید موقع حراج یا الکیه

بالا