• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستانی که تجربه دارن ریزش سال ۹۲ بدتر بود یا این یکی؟ بیشتر برای اطلاعات عمومی خودم می خوام بدونم. ریزش از نظر مقداری شاخص رو میتونیم با دیدن نمودار متوجه بشیم. اما این که آیا اون زمان هم فرصت خروج از سهم ها تا این حد کم بود و همه تو صف فروش گیر کرده بودن؟ یا اینکه همه سهم ها برای مدتی با هم ریخته بودن یا نه؟ و مهم تر از اون این که آیا اون زمان هم فقط بورس سقوط کرد و بقیه دارایی ها گرونتر شدن؟
البته کاری به این ندارم که گله و شکایت کنم. انتخاب خودمون بوده که بورس و سهم رو انتخاب کردیم. ولی برای مثال می گم من تو صنف خودم اگر عید کارت می خریدم دو ملیون تومن الان همون کارت رو هفت تومن راحت می فروختم.
اون موقع هم اول بورس ریزش کرد بعد دلار ولی اصلا فاصله زمانی و همینطور قیمتی تا اونجایی که یادمه اینطوری نبودش :rolleyes:
موقع ریزش هم آره یهو ریخت ولی فرصت خروج بیشتر میداد
اتفاقی که امسال افتاد مشابه همون بود ولی سخت تر و یکم شبهه ناک !
الان معلوم نیست اثر قرارداد 25 ساله با چین ، چی میشه ؟
معلوم نیست با امریکا مذاکره میکنیم یا نه و در چه حد ؟
کرونا
فقر و اختلاف طبقاتی شدید
ورود مردم نا آشنا به بازار
سهام عدالت
اینقدر پارامترها با هم دیگه قاطی شدن واقعا نمیشه الان نظر درست و حسابی داد

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اگه تصمیم دارید بلند مدت سهامدار سهم باشید ، هم میتونید بفروشیدش و خود سهم رو بخرید هم میتونید به ازای هر عدد حق تقدم 100 تومن به شرکت پرداخت بکنید
60 روز هم مهلت دارید
چند روز دیگه نمادش بازگشایی میشه و میتونید بفروشیدش ( اگه قصد فروش داشته باشید ) یا اگه قصد خرید حق تقدم دارید اقدام به خرید بکنید
من خودم حق رو میفروشم
فروش حق تقدم هم مثل سهام عادیه فرقی نداره
کهمدا سهام جایزه هم باید بده .
این سهام های جایزه چقدر طول میکشه بشینن داخل پرتفوی؟من وبانک بهم خیلی وقته سهام جایزه داده داخل سایت ذینفعان هست ولی داخل کارگزاری نیومده.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این کرونا خیلی عجیبه
ساده بهش نگاه نکنید
از نظر من تقریبا توی شرایط آخر الزمانی خاصی هستیم . هم بحث جنگ هم کرونا هم اینکه واکسن کرونا هنوز هم قطعی نشده تازه درصورت قطعی شدن معلوم نیست چه زمانی و به چه قیمتی به ما و همه اقشار جامعه برسه
اصلا معلوم نیست این ویروس تا کجا میتونه جهش بکنه !
حتی نمیدونیم راه های انتقالش تا چه حد میتونه جدی باشه
دفعه قبل با 100 الی 150 کشته در روز همه ترسیده بودن ، الان روزی 300 الی 400 ( تازه آمار رسمی ) ، مردم زیاد نمیترسن ....
این آرامش فقط بعد از 9 ماه
اگه قرارباشه این ویروس 2 یا 3 سال همراهمون باشه ( در سطح جهانی ) ممکنه به کشته شدن روزانه بالای 5000 نفر عادت بکنیم:(
کهمدا سهام جایزه هم باید بده .
این سهام های جایزه چقدر طول میکشه بشینن داخل پرتفوی؟من وبانک بهم خیلی وقته سهام جایزه داده داخل سایت ذینفعان هست ولی داخل کارگزاری نیومده.
میادش
40-50 روزی طول میکشه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
کهمدا برای سودش باید رفت رو سایتش و فرمش رو دانلود و پر کرد و براشون فرستاد(از طریق سجام پرداخت کن دیگه:mad:).از طرق ایمیل هم میشه فرم رو براشون ارسال کرد ولی یک مشکل پایین فرم امضا میخواد برای اون چکار کنیم؟یعنی فرم رو چاپ کنیم بعد امضا کنیم و دوباره اسکن کنیم یا روش دیگری:rolleyes:

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
برا پدر مادرم ثبت نام سجام زدم با سیگنال احراز هویت زدم بعد از سه روز پیام اومد که با موفقیت انجام شد و کد معاملاتی حداکثر ۲۴ ساعته ارسال میشه ، الان نزدیک یک هفته است خبری نیست کاری میشه کرد یا فقط باید صبر کرد ؟:(
شاید باور نکنید ولی هنوز کدمعاملاتی برا ننه بابام نفرستادند :confused:
به پشتیبانی سیگنال پیام دادم گفت پیگیری میکنم که اونم خبری نشد ازش
جالب اینجاست برای جواز کسب گواهی عدم سوء پیشینه درخواست دادم گفتند بعد از دو روز
جوابش که پیامک شد بیا ، الان بعد از ده روز پیامک نیومد رفتم دفتر قضایی گفت عجیبه هرچی کد ملیت رو میزنم بالا نمیاد
باید بری دادگاه ببینی چکار میتونند برات بکنند ، از اون طرف چند روزی هست که خبر حک و حمله سایبری بزرگ به دستگاه های
دولتی پیچیده من میگم شاید بخاطر اونه ؟!!!! برای شما همچنین مشکلاتی پیش نیومده این اواخر ؟ اگه نه که سرم رو بکوبم به میز

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
کهمدا برای سودش باید رفت رو سایتش و فرمش رو دانلود و پر کرد و براشون فرستاد(از طریق سجام پرداخت کن دیگه:mad:).از طرق ایمیل هم میشه فرم رو براشون ارسال کرد ولی یک مشکل پایین فرم امضا میخواد برای اون چکار کنیم؟یعنی فرم رو چاپ کنیم بعد امضا کنیم و دوباره اسکن کنیم یا روش دیگری:rolleyes:
با فتوشاپ امضات رو بنداز رو فرم ، اگه چاپگر و اسکنر نداری

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
این کرونا خیلی عجیبه
ساده بهش نگاه نکنید
از نظر من تقریبا توی شرایط آخر الزمانی خاصی هستیم . هم بحث جنگ هم کرونا هم اینکه واکسن کرونا هنوز هم قطعی نشده تازه درصورت قطعی شدن معلوم نیست چه زمانی و به چه قیمتی به ما و همه اقشار جامعه برسه
اصلا معلوم نیست این ویروس تا کجا میتونه جهش بکنه !
حتی نمیدونیم راه های انتقالش تا چه حد میتونه جدی باشه
دفعه قبل با 100 الی 150 کشته در روز همه ترسیده بودن ، الان روزی 300 الی 400 ( تازه آمار رسمی ) ، مردم زیاد نمیترسن ....
این آرامش فقط بعد از 9 ماه
اگه قرارباشه این ویروس 2 یا 3 سال همراهمون باشه ( در سطح جهانی ) ممکنه به کشته شدن روزانه بالای 5000 نفر عادت بکنیم:(
خیلی عجیبه داود جان. شخصا هم پدرم چهار ماه پیش درگیر شد. هم مادرم همین الان هم درگیره. برادرم درگیر هست. از اونطرف تو خود تهران هم برادرخانمم ها و خانواده شون درگیر هستن. تعداد کمی علایم شدید نداشتن اما بقیه علایم شدید داشتن و هر کدوم هم علایم متفاوتی با دیگری داشتن. خیلی عجیب هست و خیلی درگیر کننده. امیدوارم زودتر از شرش خلاص بشیم اما فکر نکنم به این زودیها این اتفاق بیفته. و کلی آدم فوت شده رو دستمون خواهد موند. بدتر از اون اینه که کسایی هم که حالشون خوب میشه باز یه یادگاریهایی ازش ممکنه داشته باشن. یکی از برادرخانم هام پنجاه درصد ریه اش درگیر شد!

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
شاید باور نکنید ولی هنوز کدمعاملاتی برا ننه بابام نفرستادند :confused:
به پشتیبانی سیگنال پیام دادم گفت پیگیری میکنم که اونم خبری نشد ازش
جالب اینجاست برای جواز کسب گواهی عدم سوء پیشینه درخواست دادم گفتند بعد از دو روز
جوابش که پیامک شد بیا ، الان بعد از ده روز پیامک نیومد رفتم دفتر قضایی گفت عجیبه هرچی کد ملیت رو میزنم بالا نمیاد
باید بری دادگاه ببینی چکار میتونند برات بکنند ، از اون طرف چند روزی هست که خبر حک و حمله سایبری بزرگ به دستگاه های
دولتی پیچیده من میگم شاید بخاطر اونه ؟!!!! برای شما همچنین مشکلاتی پیش نیومده این اواخر ؟ اگه نه که سرم رو بکوبم به میز
برای یکی از دوستان 2 شنبه حضوری رفتیم پست‌بانک کدبورسی بگیریم،
سجام ش بعد 10 دقیقه تایید شد و کدش امد
کارگزاری هم گفت بین 3 تا 7 روز زمان میبره

کدش بیاد بهت خبر میدم

سوء پیشینه هم اول مربوط به پلیس میشه، اونجا که تاییدیه دادن نامه‌اش رو میبری دادگاه و یک تمبر هم میخواد
البته بخش پلیسش معطلی داره

حالا چرا رفتی سراغ جواز کسب؟
نمی تونی جایی که هستی نمایندگی اوکالا رو راه بندازی؟ (یعنی نمایندگیش رو بگیری)

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان یکی درباره عرضه خودرو توی بورس توضیح میده
اگه اجرایی بشه دقیقا چه اتفاقی می افته خروجی چیه خریدار فروشنده دنبال چی ان و ...

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
برای یکی از دوستان 2 شنبه حضوری رفتیم پست‌بانک کدبورسی بگیریم،
سجام ش بعد 10 دقیقه تایید شد و کدش امد
کارگزاری هم گفت بین 3 تا 7 روز زمان میبره

کدش بیاد بهت خبر میدم

سوء پیشینه هم اول مربوط به پلیس میشه، اونجا که تاییدیه دادن نامه‌اش رو میبری دادگاه و یک تمبر هم میخواد
البته بخش پلیسش معطلی داره

حالا چرا رفتی سراغ جواز کسب؟
نمی تونی جایی که هستی نمایندگی اوکالا رو راه بندازی؟ (یعنی نمایندگیش رو بگیری)
ممنون
والا مغازه خودم نیست مال فامیل هست من کار میکنم اونجا ، نمایندگی چندتا شرکت تولید کننده ادوات کشاورزیه که چون خود صاحب مغازه جواز کسب کار دیگه ای داره اینو داره بنام من میگیره

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
ممنون
والا مغازه خودم نیست مال فامیل هست من کار میکنم اونجا ، نمایندگی چندتا شرکت تولید کننده ادوات کشاورزیه که چون خود صاحب مغازه جواز کسب کار دیگه ای داره اینو داره بنام من میگیره
حواست به بحث امور مالیاتی باشه، چون پرونده مالیاتی به اسم کسی که پروانه کسب به اسمش هست ایجاد میشه (تشکیل پرونده میدی)

7star

Registered User
لایک‌ها
281
دوستان، من سود سهام غبشهر و ولصنم رو دریافت نکردم، به دلیل فراموشی و عدم ارسال مشخصات به امور سهامداران شرکت! حالا سئوالم اینکه الان میتونم پیگیری کنم برای دریافت سود؟ اگر بله، دردسر و زمانبره این پروسه یا چی؟

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان، من سود سهام غبشهر و ولصنم رو دریافت نکردم، به دلیل فراموشی و عدم ارسال مشخصات به امور سهامداران شرکت! حالا سئوالم اینکه الان میتونم پیگیری کنم برای دریافت سود؟ اگر بله، دردسر و زمانبره این پروسه یا چی؟
از شدن که میشه دردسری نداره فقط زمان بره.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان عزیز نظرتون راجع به بازار فردا چیه؟ مشاهده پیوست 1203902
صف فروش، متعادل یا صف خرید
من یک بار دیدم یه جایی نمودار ورود و خروج پول رو به صورت روزانه قرار داده بودن. واقعا اون مقداری که بعد از عید ورود پول به بورس بوده خیییلی زیاد بود و خروج پول که در این مدت دو ماه صورت گرفته حتی یک پنجم اون مقدار هم نمی شه.
فکر می کنم قسمت اعظم این پول هایی که وارد شده بودن به صورت گله ای ورود به بورس داشتن و با این وضعیت هم مطمئنا دنبال راه خروجی هستن. خیلی از این پول هایی که الان تو بورس باقی موندن اصلا از روی تحلیل وارد سهم ها نشدن. حتی می تونم بگم بیشترشون بدون مدیریت سرمایه وارد بورس شدن. خیلی از این پول ها به این امید وارد شدن که در عرض دو ماه درصد بالایی سود بگیرن و بیرون برن. سهامداری و اینجور چیزا هم براشون نامفهوم هست و اکثرا از اقتصاد هم چیزی نمی دونن. بنابراین احساس می کنم اون مقدار زیادی که هنوز از بورس خارج نشده حتما طی روزهای آینده یا دوباره تو قفل گیر خواهند کرد یا اینکه با اندک مثبتی تو فروش قرار خواهند گرفت.
نباید امید به حمایت دولت و شخص و حقوقی و اینها داشت. اصلا ذات این بازارهای مالی این هست که سود یک شخصی در گرو ضرر شخص دیگری هست. انتظار نداشته باشیم که دولت و حقوقی و بازیگر به خودشون ضرر بزنن تا به ما سود برسونن. هر کسی سفره رو جلوی خودش می کشه!
بنابراین من تا مدت ها انتظار مثبت مداوم از بازار ندارم. حتی اگر فردا مثبت بشه بازهم پس فرداش یا دو روز بعدش آنچنان صفی برای فروش کشیده می شه که یک هفته طول می کشه تا فشار فروش خارج بشه.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
به شخصه مقدار پولی که نیاز داشتم رو تو مرداد ماه بیرون کشیدم و به زخمم زدم و خدا رو شکر که اون موقع این کار رو انجام دادم. اما نصف پولم هم که نیاز نداشتم تو بورس موند و مدت زیادی تو صف فروش قفل شد و نتونستم بفروشم و همین الان هم تا جایی پایین اومده (پنجاه درصد منفی) که دیگه بیخیالش شدم و تو این قیمت ها فروختن رو کار خوبی نمی دونم. برای همین منتظر می مونم تا ببینم در یک سال آینده چه اتفاقی برای قیمت ها و دلار و اقتصاد و کرونا و انتخابات امریکا و انتخابات ایران و هزار تا مورد دیگه می افته. خدایی با این همه مساله ای که جلو رومون هست آدم می مونه آینده چی می شه

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
به شخصه مقدار پولی که نیاز داشتم رو تو مرداد ماه بیرون کشیدم و به زخمم زدم و خدا رو شکر که اون موقع این کار رو انجام دادم. اما نصف پولم هم که نیاز نداشتم تو بورس موند و مدت زیادی تو صف فروش قفل شد و نتونستم بفروشم و همین الان هم تا جایی پایین اومده (پنجاه درصد منفی) که دیگه بیخیالش شدم و تو این قیمت ها فروختن رو کار خوبی نمی دونم. برای همین منتظر می مونم تا ببینم در یک سال آینده چه اتفاقی برای قیمت ها و دلار و اقتصاد و کرونا و انتخابات امریکا و انتخابات ایران و هزار تا مورد دیگه می افته. خدایی با این همه مساله ای که جلو رومون هست آدم می مونه آینده چی می شه

یعنی حاضرید بیشتر 50درصد ضرر کنید که خارج نمیشید ؟

Last edited:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
یعنی حاضرید بیشتر 50درصد ضرر کنید که خارج نمیشید ؟
نه قضیه این هست که تا الان اگر می خواستم هم نمی تونستم خارج بشم. الان هم تو این قیمت سهم هایی که دارم می دونم که ارزش نگه داشتن داره و حتی نهایتا ده درصد تا پونزده درصد هم پایینتر بره دوباره بالا میره . نهایتا یک سال دیگه این موقع به سود خوبی می شه رسید. البته هر سهمی تحلیل و آینده جداگانه ای داره و من در مورد سهمهایی حرف می زنم که خودم خریده بودم.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان عزیز نظرتون راجع به بازار فردا چیه؟ مشاهده پیوست 1203902
صف فروش، متعادل یا صف خرید
فردا احتمالا کلیت بازار یکم مثبت باشه
1.gif

بالا