• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
کجا بودی ببینی که صف فروش 110 میلیونی اش ریخت و صف خرید 57 میلیونی تشکیل شد ;)
حقوقی اش درو کرد. 250 میلیون سهم خریده
مبارکشون باشه :) ایشالا به خوشی ادامه بدن

فعلا شستا از ترسش هنوز باز نکرده، این وسپهر که جای خود دارد صف فروش شدن و ریزش

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
کجا بودی ببینی که صف فروش 110 میلیونی اش ریخت و صف خرید 57 میلیونی تشکیل شد ;)
حقوقی اش درو کرد. 250 میلیون سهم خریده
طبق این امار که حقوقی خریدی انجام نداده ! تازه 30 میلیون فروش هم داشته !
Untitled.jpg

مشابه همین مورد رو من شخصا روی ثبهساز دیدم که صف فروش 180 میلیونی درجا جمع شد و تبدیل شد به خرید ولی حقوقی خریدی نداشت !
حالا کدوم حقیقی قدرت خرید 180 میلیون سهم رو داره خدا داند!

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
طبق این امار که حقوقی خریدی انجام نداده ! تازه 30 میلیون فروش هم داشته !
مشاهده پیوست 1202273

مشابه همین مورد رو من شخصا روی ثبهساز دیدم که صف فروش 180 میلیونی درجا جمع شد و تبدیل شد به خرید ولی حقوقی خریدی نداشت !
حالا کدوم حقیقی قدرت خرید 180 میلیون سهم رو داره خدا داند!
این امار اشتباه مال کجا هستش
تو سایت tsetmc امار دقیق 256 میلیون خرید حقوقی بوده امروز

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
برا پدر مادرم ثبت نام سجام زدم با سیگنال احراز هویت زدم بعد از سه روز پیام اومد که با موفقیت انجام شد و کد معاملاتی حداکثر ۲۴ ساعته ارسال میشه ، الان نزدیک یک هفته است خبری نیست کاری میشه کرد یا فقط باید صبر کرد ؟:(

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
برا پدر مادرم ثبت نام سجام زدم با سیگنال احراز هویت زدم بعد از سه روز پیام اومد که با موفقیت انجام شد و کد معاملاتی حداکثر ۲۴ ساعته ارسال میشه ، الان نزدیک یک هفته است خبری نیست کاری میشه کرد یا فقط باید صبر کرد ؟:(
میاد عجله نکن برای من ۳,۴ روزه اومده

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
صبر

پ.ن یعنی ممکنه 17 سال دیگه یکی بیاد نوشته های ما رو بخونه؟!!wiki (214).gif

untitled.jpg

عکس مربوط به این پسته

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
صبر

پ.ن یعنی ممکنه 17 سال دیگه یکی بیاد نوشته های ما رو بخونه؟!!مشاهده پیوست 1202316

مشاهده پیوست 1202315

عکس مربوط به این پسته
قطعا ۱۷ سال دگ از شدت تورم و گرونی پاره شدیم و با این فرمونیم که دارن میرن اینترنت ملی داریم چند سال دگ، همه جا پر میشه به جز ۴ تا سایت

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
صبر

پ.ن یعنی ممکنه 17 سال دیگه یکی بیاد نوشته های ما رو بخونه؟!!مشاهده پیوست 1202316

مشاهده پیوست 1202315

عکس مربوط به این پسته
من اگه بیکار بودم واقعا می نشستم همه پست ها رو تک تک می خوندم از اول تااا آخرشو. فک کنم این خودش بهترین کلاس آموزشی برای من باشه...

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ثشاهد هم انگار میخواد دیگه اذیتمون نکنه..هم حجم خوبی خورده این یکی دو روز هم بازار گردان براش انتخاب شد.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

light67

Registered User
لایک‌ها
282
پیزد و غگیلا. رو میخوام بفروشم . از کی میشه درخواست زد ؟ اندارش کمه میخوام بفروشم تا ۵۰سال بعد هم زیاد نمیشه

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
الان تو نیوز دیدم گفت اختلاف ترامپ و بایدن به بالای ۱۰ درصد رفته و از سال ۱۹۳۶ تا الان این اختلاف بین نامزد های ریاست جمهوری بی سابقه بوده میشه گفت دیگه ترامپ هیچ شانسی نداره مگر یک معجزه اتفاق بیوفته

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
الان تو نیوز دیدم گفت اختلاف ترامپ و بایدن به بالای ۱۰ درصد رفته و از سال ۱۹۳۶ تا الان این اختلاف بین نامزد های ریاست جمهوری بی سابقه بوده میشه گفت دیگه ترامپ هیچ شانسی نداره مگر یک معجزه اتفاق بیوفته
مشکل اینجاست که طرفداری ترامپ تو نظرسنجی ها خیلی کمتر شرکت میکنند خبرنگاره میگفت زنگ میزنیم خونه ها میگیم شما به کی رای میدید طرفدارای ترامپ
اکثرا میگند به تو ربطی نداره و قطع میکنند ، هرچند خودم هم شانس بایدن رو بیشتر میدونم اینو از یکسال پیشم میگفتم که مردم یبار آزمایش کردن و به سیاست
مدارها رای نداند ولی افراد تحصیل کرده به شدت با ترامپ مشکل دارند و هرکس رای نداد این سری رای خواهد داد ، همینطور اقلیت های نژادی مذهبی و زنان هم اکثرا
بهش رای نمیدند ، در کل احتمال اینکه بایدن بیاد بیشتر هست ولی اینو در نظر داشته باشید که ترامپ احتمالا در شب انتخابات برنده خواهد شد و بعد از شمارش آرای پستی
بایدن جلو خواهد افتاد و اینو ترامپ زیر بار نخواهد رفت و احتمالا یک یا دو ماه ایالات متحده جو شورشی خواهد داشت که این باعث افت ارزش دلار خواهد شد

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#صبا ساعت 9/5 به علت افشا الف بستن الان که جو بازار منفی هستش میخوان بازش کنن بدون محدودیت نوسان
افشا ب را با این سرعت باز نمیکنن

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#خودرو
این سهم چه دیروز برای بعضی لحظات و چه امروز صف فروش شد......ولی مشکل من اینه چرا صف فروش خودرو مثبت عرضه میشه چجوری میشه من تا الان ندیدم اگرم باشه خیلی کم باید پیش بیاد نه برای یک سهم تو دو روز متوالی

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ثامید رو با 83% سود رد کردم بره , حوصله گیر کردن تو صف فروش رو نداشتم

بی انصاف 5 روز تاخیر در واریز !
00.jpg

ثشاهد هم انگار میخواد دیگه اذیتمون نکنه..هم حجم خوبی خورده این یکی دو روز هم بازار گردان براش انتخاب شد.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
پریروز هم چند ساعتی مثبت بود و صف خرید ولی آخر وقت یهو کلا برعکس شد

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
همه لیدرای بانکی منفی ولی دی صف خرید سنگین بالای 21 میلیون و مثبت نزدیک به 5!!!!!!باز هم میگم عجیب ترین سهم بازار بورس ایران!:eek::eek:از الان صف خرید روز بازگشایی بدون دامنه ی هفته ی بعدش تضمین شده!!!!
گویا پیش بینی دیروز آقایs.david.s درست از آب در اومد!

Last edited:

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
وبملت حقوقی خرید سنگین داشته
کلا من الان با حقوقی حرکت میکنم چون اونا از پشت پرده ها خبر دارن
قبلا هم برای خودرو رو گفتم که توی یک روز 1 میلیارد سهم خرید و نتیجه شد صعود تقریبا شارپی سهم
مثل اینکه خرید حقوقی وبملت با دلارهای کره جنوبی رابطه داره!

بالا