• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#قهکمت
قیمت تابلو این سهم بر چه اساسی تغییر میکنه در حالی که معامله ای نمیشه جدا از این فروشنده هم بدون توجه به قیمت تابلو تو قیمت بالاتر قیمت گذاشته و خریدار که به قمت تابلو و به همین دلیل معامله ای صورت نمیگیره ولی بازم قیمت برای خودش تغییر میکنه
کمترین قیمت تابلو 4502 بود ولی فروشنده از 4596 کمتر قیمت نذاشتن تا الان

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
م
#خودرو
این سهم چه دیروز برای بعضی لحظات و چه امروز صف فروش شد......ولی مشکل من اینه چرا صف فروش خودرو مثبت عرضه میشه چجوری میشه من تا الان ندیدم اگرم باشه خیلی کم باید پیش بیاد نه برای یک سهم تو دو روز متوالی
میتونه به دلیل عرضه سهام عدالتها توی تابلو اول باشه. که هی صف شل کن و سفت کن در میاره

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مشکل اینجاست که طرفداری ترامپ تو نظرسنجی ها خیلی کمتر شرکت میکنند خبرنگاره میگفت زنگ میزنیم خونه ها میگیم شما به کی رای میدید طرفدارای ترامپ
اکثرا میگند به تو ربطی نداره و قطع میکنند ، هرچند خودم هم شانس بایدن رو بیشتر میدونم اینو از یکسال پیشم میگفتم که مردم یبار آزمایش کردن و به سیاست
مدارها رای نداند ولی افراد تحصیل کرده به شدت با ترامپ مشکل دارند و هرکس رای نداد این سری رای خواهد داد ، همینطور اقلیت های نژادی مذهبی و زنان هم اکثرا
بهش رای نمیدند ، در کل احتمال اینکه بایدن بیاد بیشتر هست ولی اینو در نظر داشته باشید که ترامپ احتمالا در شب انتخابات برنده خواهد شد و بعد از شمارش آرای پستی
بایدن جلو خواهد افتاد و اینو ترامپ زیر بار نخواهد رفت و احتمالا یک یا دو ماه ایالات متحده جو شورشی خواهد داشت که این باعث افت ارزش دلار خواهد شد
طرفدارای ترامپ عمدتا یا پولدارن یا غلدر
45.gif

پولدارام همه غلدرن
غلدرام همه رک هستن و به خاطر اینکه از چیزی نمیترسن ، همون چیزی رو که تو ذهنشون باشه میگن
احتمالا محترمانه ترین چیزی که میگن همینه که به تو ربطی نداره ولی جواب اصلی رو معمولا با کلمات f دار میدن
129fs2660348.gif

بخصوص اونایی که توش yourself داره
well.gif

یسریا هم هستن توی نظرسنجی ها شرکت نمیکنن چون میخوان رای اونا مخفی باشه و امتیاز تغییر نقشه رو از رقیب بگیرن و با غافلگیری رقیب رو زمین بزنن
کاری که خیلی توی مباحث اقتصادی و کاسبی و سیاست مرسومه
چیزی که من رو بیشتر به پیروزی احتمالی بایدن امیدوارکرده ، تغییر موضع اروپا به سمت بایدن اونم اواخر داستانه !
دنیا درگیر یه جنگ بلوک شرق و غرب شده . یک ساله این جنگ اوج گرفته و کرونا یکی از ابزارهای این جنگه . تلفاتش در نهایت نسبت به جنگ تسلیحاتی کمتره ، تاثیرات روانی روی مردم هم کمتره ، تخریب زیر ساخت هم نداره
چه قبول بکنیم چه نکنیم این یه جنگه و تغییر موضع اروپا میتونه روی نتیجه جنگ به سمت شرق تاثیر گذار باشه ولی در هرصورت همونطوری که قبلا هم احتمال جنگ نظامی رو دادم ، این احتمال وجود داره ، چه بایدن باشه چه ترامپ
شرق و غرب به نظر من به تعادل رسیدن از اینجا به بعدش دیگه میتونه تجاوز به غرب باشه . باید ببینیم چه اتفاقاتی میوفته
پایان 2020 و شروع 2021 میتونه سرنوشت ساز باشه ( نظر شخصی )
همه لیدرای بانکی منفی ولی دی صف خرید سنگین بالای 21 میلیون و مثبت نزدیک به 5!!!!!!باز هم میگم عجیب ترین سهم بازار بورس ایران!:eek::eek:از الان صف خرید روز بازگشایی بدون دامنه ی هفته ی بعدش تضمین شده!!!!
گویا پیش بینی دیروز آقایs.david.s درست از آب در اومد!
والا بانکی ها سیستم هاشون خیلی خاصه . بازیگر بخواد سهم رو مثبت یا منفی میکنه
اون چیزی هم که دیروز گفتم به وضوع مشخصه که بازیگر داره نمودار سازی میکنه و بر اساس عرضه و تقاضای واقعی سهم حرکت نمیکنه
وآیند رو داشتم اون هم مثل همین دی
مثلا وآیند رو میدونم بر اساس تحلیل کسی نمیتونست پیش بینی بکنه چه اتفاقی قراره براش بیوفته .
سهم های کوچیک و متوسط هم بعضی وقتا همچین چیزایی رو تجربه میکنن
اینجور مواقع باید داخل خود مجموعه باشی و بدونی قراره چیکار بکنن

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
@Hamid2day
حمید خان
تا الان چند باری شده که منشن شدم ولی قسمت اطلاعیه ها چیزی نیومده . شانسی دیدم
هم اینجا هم پاتق هم جاهای دیگه
نمیدونم بقیه دوستان همچین مشکلی رو دارن یا نه ولی احساس میکنم یه سایت یسری ایرادات جزئی داشته باشه :p

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
@Hamid2day
حمید خان
نمیدونم بقیه دوستان همچین مشکلی رو دارن یا نه ولی احساس میکنم یه سایت یسری ایرادات جزئی داشته باشه :p
بی زحمت اینجا مطرح کنی

یادم بمونه چک کنم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
@Hamid2day
حمید خان
چک کن

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
امروز خودرو رو با سر به سر فروختم و کلا کاری نداشتم دیگه مثبت میشه واقعا خودرو تن ادمو میلرزونه کافیه فقط صف فروش بشه دیگه نمیشه ازش بیرون اومد بجاش رفتم ومعادن خریدم و حالا خیالم راحت تره اینجوری تنمم تو گورستان بورس کمتر میلرزه :rolleyes:توصیه به خرید و این چیزا نیس رو حرف من بخای بیای سهم بخری کارت تمومه:D

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
علت خرید سنگین حقوقی های ناقلا توی سه نماد بانکی مشخص شد.
صندوق etf سوم در راه هست.
این صندوق شامل نماد سه بانک تجارت،ملت و صادرات هست...درخواست برای فروش این صندوق به سازمان بورس ارائه شده و اسمش هم احتمالا دارا دوم می باشد.
توصیه به خرید یا فروش نیست فقط دوستانی که از این نمادها دارن حواسشون جمع باشه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظر شخصیه
زکوثر.png

از نظر من زکوثر بیشتر از 17000 ریال ارزش نداره
من خودم چون قصد خرید دارم ، نظرم رو به اشتراک میزارم . کف ناحیه زرد یعنی 20700 باید یه واکنش های مثبتی نشون بده ، اگه حرکت مثبتی ازش نبینم ، به نظرم همچنان روندش نزولیه و شرط بعدی فعال میشه
شرط بعدی : اگه محدوده 20700 ( یکم بالاتر یکم پایینتر ) واکنش نداشته باشیم و روی محدوده مشکی نزولی ( جفت خط ) ، واکنش مثبتی نشون نده و روبه بالا حرکت نکنه ویا محکم اون محدوده رو به سمت پایین بشکونه ، به نظرم روند سهم نزولیه
هرچقدر سهم روی این محدوده قیمت حرکات نوسانی افقی داشته باشه و اوایل آذر رو به سلامت توی همین محدوده های سبز و نزدیک به جفت خط مشکی ، واکنش نشون بده ، من دیگه خیالم راحت میشه و به عنوان یه سهم بلند مدت وضعیت جذابی پیدا میکنه:rolleyes:
میان مدت و کوتاه مدتیش رو فعلا نمیشه نظر خاصی داد ، میزاریم همینطوری واس خودش باشه:p
امروز خودرو رو با سر به سر فروختم و کلا کاری نداشتم دیگه مثبت میشه واقعا خودرو تن ادمو میلرزونه کافیه فقط صف فروش بشه دیگه نمیشه ازش بیرون اومد بجاش رفتم ومعادن خریدم و حالا خیالم راحت تره اینجوری تنمم تو گورستان بورس کمتر میلرزه :rolleyes:توصیه به خرید و این چیزا نیس رو حرف من بخای بیای سهم بخری کارت تمومه:D
نه ومعادن سهم خوبیه ، گوگولی مگولیه ، به نظرم زیاد نگران نباش مگه اینکه دلار ریزش شدیدی رو تجربه بکنه :p

توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
دوستان الان نگاه کردم دیدم ومعادن نخریدم وتعاون خریدم:Dیسری دیگم اومدم ستران بگیرم بجاش ثتران خریده بودم و بعدش فهمیم و همچنان ازش در ضرر بسر میبریم :rolleyes: ولی الان پس از بررسی متوجه شدم همون وتعاون رو میخاستم بخرم و خریدم هر چند ما شانس نداریم احتمالا باید این سری همون ومعادنو اشتباهی میخریدم که قسمت نبوده:confused: همچنان توصیه به خرید و نگهداری و فروش این چیزا نیس اگه میخای هنگام شنا تو بورس مثل یه دست و پا چلفتی همراه با من تو دهن کوسه بیفتی با من همراه شو:pخلاصه حسن با اون ماسکای نانازیش حواس واسه ادم نمیزاره:rolleyes:

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
نه ومعادن سهم خوبیه ، گوگولی مگولیه ، به نظرم زیاد نگران نباش مگه اینکه دلار ریزش شدیدی رو تجربه بکنه :p

وتعاون خریدم اون بالا اشتباه لپی رخ داده نظرت درباره وتعاون چیه:p

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
وتعاون خریدم اون بالا اشتباه لپی رخ داده نظرت درباره وتعاون چیه:p
وتعاون رو باهاش آشنایی ندارم :p
ایشالا که سهامداراش با تعاون و همدلی بتونن سهم رو بالاببرن :cool:

من فعلا درگیر سیتام ، منتظرم به سود مد نظرم برسه از روش پیاده بشم
bav3_154fs759111.gif

سهمش این قیمتا اصلا نمیارزه ، کاملا سرمایم روی اون سهم در دست تقدیره
bav3_154fs759111.gif

اگه بالا بره ، ادعای امپراطور بادها رو میکنم
twister3.gif

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مطمئنی ومعادن بوده که خریدی؟ومعادن که بسته اس

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

ناهید*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظر شخصیه
مشاهده پیوست 1202438

از نظر من زکوثر بیشتر از 17000 ریال ارزش نداره
من خودم چون قصد خرید دارم ، نظرم رو به اشتراک میزارم . کف ناحیه زرد یعنی 20700 باید یه واکنش های مثبتی نشون بده ، اگه حرکت مثبتی ازش نبینم ، به نظرم همچنان روندش نزولیه و شرط بعدی فعال میشه
شرط بعدی : اگه محدوده 20700 ( یکم بالاتر یکم پایینتر ) واکنش نداشته باشیم و روی محدوده مشکی نزولی ( جفت خط ) ، واکنش مثبتی نشون نده و روبه بالا حرکت نکنه ویا محکم اون محدوده رو به سمت پایین بشکونه ، به نظرم روند سهم نزولیه
هرچقدر سهم روی این محدوده قیمت حرکات نوسانی افقی داشته باشه و اوایل آذر رو به سلامت توی همین محدوده های سبز و نزدیک به جفت خط مشکی ، واکنش نشون بده ، من دیگه خیالم راحت میشه و به عنوان یه سهم بلند مدت وضعیت جذابی پیدا میکنه:rolleyes:
میان مدت و کوتاه مدتیش رو فعلا نمیشه نظر خاصی داد ، میزاریم همینطوری واس خودش باشه:p

نه ومعادن سهم خوبیه ، گوگولی مگولیه ، به نظرم زیاد نگران نباش مگه اینکه دلار ریزش شدیدی رو تجربه بکنه [emoji14]

زکوثر رو روی 2120 خریدم . به نظرتون بفروشمش بعد دوباره بخرم یا اگه اومد پایین تر میانگین کم کنم ؟

فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
از این به بعد به عنوان یه مبتدی خرید فروش هامو میگم شاید کسی نکته‌ی اموزشی توصیه‌ای پیشنهادی برام داشته باشه.
پری‌روز سمگا را با ۱۰درصد سود و حق تقدمی که صبا داده بود را نقد کردم، دیروز اشتباه کردم و خرید نداشتم.امروز شپنا مثبت۵ خرید زدم با توجه به ۴۰ ۵۰ درصدی که ازش توی ضرر بودم میانگینم شد ۲۲درصد.
امروزم صبا را فروختم و از خکرمان که ۵۰درصد ضرر بودم میانگین کم کردم تازه شدم ۳۳درصد
برای شپنا دیگه برنامه ‌ای ندارم و منتظر سر به سر و شاید سودم
اما خکرمان بازم خرید میزنم روزهای اینده

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
دوستان کسی کویرح نداره؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
وتعاون رو باهاش آشنایی ندارم :p
ایشالا که سهامداراش با تعاون و همدلی بتونن سهم رو بالاببرن :cool:

من فعلا درگیر سیتام ، منتظرم به سود مد نظرم برسه از روش پیاده بشم
bav3_154fs759111.gif

سهمش این قیمتا اصلا نمیارزه ، کاملا سرمایم روی اون سهم در دست تقدیره
bav3_154fs759111.gif

اگه بالا بره ، ادعای امپراطور بادها رو میکنم
twister3.gif
من راجع به سیتا اصلا نگران نیستم قیمت مناسب خریدیم و با یکم دیر و زود درست میشه به امید خدا
نگرانی بابت ثبهساز هست که از اولم در موردش شک داشتم ،داره همونی که میترسیدم میشه الاغ پرنده :cool: ;)

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
به نظرتون الآن با توجه به انتخابات پیش رو و وضعیت این روزای بازار سرمایه؛ کسی با پول زیاد میاد تو بورس سهم بخره با اینکه میدونه تا یکماه دیگه اگه ضرر نکنه سود هم نمیکنه ؟
اگر بله دلیلش رو بفرمایید

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
@Hamid2day
حمید خان
با درود و عرض ادب

چند باری برای خودم پیش آمده و دیدم شاید چون همان لحظه در همان صفحه بوده ام مانند این انگاشته شده که چیز نادیده و تازه ای دیگر برای دیدن آنجا نیست گرچه البته پیامهایی هم در این بین می آید که پس از آمدن شما نوشته های تازه ای افزوده شده ولی دیگر همه را شامل میشود نه آنهایی که مختص شخص شما باشد.

عذرخواهی می کنم اگر به کار نیامد چون از نوشته های پربار جنابعالی نکات آموزنده بسیاری درباره بورس و به ویژه شکیبایی در سهامداری آموختم وظیفه خود دانستم بگویم.باشد که راهتان پررهرو و پرسود باد چه با زفکا چه بی زفکا!

Last edited:
بالا