• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
فقط باید سهم رو کف خرید رو مقاومت اول فروخت دیگه رویا شده اون درصد های بالا
مثلا همین پترول رو من رو 1850 دادم رفت از روز بعد داره میاد پایین
صبر میکنم رو کف میگیرم و دوباره رو 1800 میفروشم
حالا 1800 هم رد کرد نوش جان حقوقی و سهامداراش
دیگه نباید طمع کرد وگرنه حداقل 1 ماه طول میکشه تو یه سهم بنیادی خوب سر به سر بشی !

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
متاسفانه سهامدار خرد بازیچه شده و برای مسئولین اعتماد و اینجور حرفا پشیزی نمیارزه
الان هم کارگزاری ها برخلاف گفته سازمان بورس، سهام عدالت رو بصورت بلوکی نمیفروشن و در حالت عادی دارن توی بازار میفروشن.
توی تایم خاصی از بازار بصورت پله ایی سهام های عدالت رو به مردم میفروشن و اینجوری صف های فروش سنگین درست میشه.
این وضعیت واقعا مسخره و خسته کننده شده و اگه هفته دیگه هم اینجوری بشه، شخصا تمامی سهمام رو میفروشم و میشینم کنار(اعصاب آدم ارزشش بیشتر از ضرر توی بورسه!)

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

پ ن : تاپیک اخبار بورسی نداشتیم ؟ پیدا نکردم !

Hm12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
تو پنل مفید وقتی رو چارت هر سهم کلیک میکنم صفخه جدید میاد ولی چارت رو نشون نمیده از وقتی پیغام بروزرسانی داد اینطوری شد کسی میدونه چیکار باید کنم با کروم امتحان کردم همین مشکل داره

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
در حالى كه اعلام شده اين كه صندوق ها از بازار سرمايه حمايت خواهند كرد،شركت ويتانا با نماد #غويتا بِه دليل دخالت هاى صندوق سرمايه گذارى گنجينه رفاه بِه مديريت كارگزارى بانك رفاه(مديرعامل: آقاى فردين آقابزرگى) جهت تخريب سهم و همچنين صيانت از سهامداران خرد خود مطابق با تصویر پیوست و درخواست شرکت ویتانا مجبور بِه تعليق نماد شده است.
یکی از سرفصل‌های مهم در ماموریت سازمان، صیانت از حقوق سهامداران و سرمایه‌گذاران بوده است به مصادیق زیادی در این حوزه می‌توان اشاره کرد که از بین آنها مهم‌ترین موارد را ذکر می‌کنم باتوجه به دستورات مقامات دولتی مبنی بر حمایت از سهامداران توسط صندوقها متاسفانه بیانگر این موضوع نمی باشدبه جهت بهبود ‌‌حمایت از صیانت و کرامت سهامداران خرد
بررسی می‌شود و تدابیر و تصمیمات لازم برای هماهنگی بیشتر با هدف حمایت از بازار بورس، حفاظت سرمایه‌های مردم و تقویت اعتماد عمومی اتخاذ گردد و همچنین دستگاه های نظارتی وافراد داشته باشد به گونه‌ای که سهامداران خرد متضرر ضرر نشوند.

صندوق سرمایه گذاری گنجینه رفاه تو لیست سهامداران غويتا نیست جریان چیه ؟
امروز هم حقوقی ـــش بالای یه میلیون سهم فروخته

پ ن : تاپیک اخبار بورسی نداشتیم ؟ پیدا نکردم !

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
شستا ۱۲۰ تومن سود تقسیم کرد و هفته دیگه باز میشه حتما به گفته مدیر عاملش
باز شدن شستا در این مقطع و وعده حمایت جدی سهامدار عمده مقوم اون نظریه قبلی که در مورد برنامه ریزی برای انتخابات آمریکا گفتم ،هستش

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
یه چیزی که زیاد میبینم تو کانال ها و پیج ها محاسبه و پیشبینی سود سهم های دلاریه. خیلی ها کف رو 30 تومن و هدف اولیه رو 40 تومن برای دلار گرفتن و بر این اساس مسیر سودسازی آینده رو ترسیم کردن. در صورتی که به هر دلیل (از اومدن بایدن گرفته تا شرایطی که ممکنه ما ازش بی اطلاع باشیم) اگر دلار بریزه، همه این تارگت ها میره زیر سوال. کسی میدونه چرا سه گروه پتروشیمی، معدنی و فلزات که وابستگی دلاری دارن و در شهریور بیشترین بازدهی رو داشتن، در مهر و در حالی که دلار هم صعودی بوده درجای کامل زدن و حتی افت داشتن :)؟

--

روند برای اندک مدتی از خودر و قطعه شیفت کرده به پالایشی ها. که طبیعتا جهت دهی و دون پاشی به منظور بازگشایی مثبت صندوق پالایش هست. منم این هفته مجدد سوار شپنا شدم و هفته آینده با حدود 20% میفروشمش. سری پیش از اردیبهشت تا شهریور هم سود جذابی داد. در کل گروه خودرو و قطعه تا قبل ریزش که هرکی-هرکی بود خوب سود میداد. فکر کنم یک دور با اکثر خودرویی ها زدم از اوایل سال تا اواسط تابستون! ولی به هر حال شرایط عوض شده و دیگه نمیرم اون سمت. مگر اینکه خبهمن اصلاح خیلی سنگینی (نسبت به قیمت فعلی) بکنه و مجدد بگیرمش. حداقل آخر سال یه چیزی کف دست آدم میذاره. اونم باز قطعیتی درش نیست. ببینیم چی میشه.

--

دی
44.gif

--

کم کم داریم به لحظات ملکوتی نوسانگیری شبه-تضمینی در بازارهای نزولی نزدیک میشم. واچ لیست شخصی نوسانگیری برای یکشنبه/دوشنبه. طبیعتا با سنجش وضعیت بازار در اون روز، ممکنه هر لحظه در صورت مساعد نبودن شرایط تصمیمم عوض بشه، فعلا سرانه خرید حقیقی ها جالب نیست ولی ممکنه هفته دیگه دوباره یه تکونی بخوره، به هر حال تنها در صورت مشاهده تغییر، عجله ای برای خرید نیست: چکاپا (کانال 700)، پترول (کانال 1300~1400)، وغدیر (کانال 1400).

فقط باید سهم رو کف خرید رو مقاومت اول فروخت دیگه رویا شده اون درصد های بالا
مثلا همین پترول رو من رو 1850 دادم رفت از روز بعد داره میاد پایین
صبر میکنم رو کف میگیرم و دوباره رو 1800 میفروشم
حالا 1800 هم رد کرد نوش جان حقوقی و سهامداراش
دیگه نباید طمع کرد وگرنه حداقل 1 ماه طول میکشه تو یه سهم بنیادی خوب سر به سر بشی !

این قضیه متاسفانه صحت داره. فکر نمیکنم به غیر از چند سهم انگشت شمار، کسی از نیمه مرداد به بعد، یعنی از شروع فروپاشی عظیم تا به الان که همچنان تو موج اصلاحی هستیم، با سهامداری به سود و منفعت خاصی در کوتاه مدت رسیده باشه. خودم بعد از مَنگیِ حاصل از فروپاشی مرداد، از اواسط شهریور راهم رو عوض کردم. بخشی شده سبد همیشگی و تا ابدم که بدون توجه به منفی ها یه گوشه نشسته و بازدهی آنچنان جالبی هم در این مدت نداشته. این بخش حکم سرمایه گذاری بلند مدت رو برام داره. مطلقا مهم نیست کم بشه یا زیاد. نه اینکه ناراحت نشم، که طبیعتا میشم، ولی عکس العملی نشون نمیدم و دست بهش نمیزنم. بخش دوم خرید و فروش مداومه که بر اساس روند کلی بازار و کف های حمایتی سهم هایی که میشناسم اقدام میکنم و دست بر قضا بازدهی خوبی داشته و داره جور منفی های بخش اول رو میکشه! الان گردش حساب رو چک کردم دیدم از 10 شهریور الی 23 مهر بیش از 50 خرید و فروش داشتم :rolleyes: به هر حال استراتژی هرکس متفاوته. این سیستم برای من جواب داده.

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
تو پنل مفید وقتی رو چارت هر سهم کلیک میکنم صفخه جدید میاد ولی چارت رو نشون نمیده از وقتی پیغام بروزرسانی داد اینطوری شد کسی میدونه چیکار باید کنم با کروم امتحان کردم همین مشکل داره
اول تو اون صفحه سفید روی بخش پرتفوی کلیک کن
بعدش روی دکمه چارت بزن درست میشه

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
سلام به دوستان گرامی
دلیل اینکه شستا به اندازه سود نقدی تخصیص داده شده درصد منفی به سهم اضافه کرده و در واقع قیمت سهم را پایین آورده چیست ؟ اینکار قبلا در سهمی سابقه داشته است ؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سلام به دوستان گرامی
دلیل اینکه شستا به اندازه سود نقدی تخصیص داده شده درصد منفی به سهم اضافه کرده و در واقع قیمت سهم را پایین آورده چیست ؟ اینکار قبلا در سهمی سابقه داشته است ؟

سلام
این رویه پرداخت سوده که مبلغ سود از قیمت هر سهم کم میشه
کلا چه در افزایش سرمایه و چه تقسیم سود هیچ پول یا سهمی اضافه نمیشه و همیشه فقط عملیات ریاضی اتفاق میفته

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
سلام
این رویه پرداخت سوده که مبلغ سود از قیمت هر سهم کم میشه
کلا چه در افزایش سرمایه و چه تقسیم سود هیچ پول یا سهمی اضافه نمیشه و همیشه فقط عملیات ریاضی اتفاق میفته
در واقع بخشی از سهم را برای ما نقد می کنند درست است ؟
از وقتی که وارد بازار شده ام چند سهمی از سهامم با افزایش سرمایه روبرو شده اند ولی من تغییر خاصی در روند سهم و بهبود قیمت احساس نکرده ام در حالی که سهامداران مدام یکدیگر را با در پیش بودن افزایش سرمایه شرکت امیدوار می کنند . نمی دانم شاید بخاطر وضعیت کلی بازار است .

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
یه مطلب قابل توجه دیگه قضیه اوراق تبعی سهم هاست. مثلا سهم #کاوه امروز 2144 بسته و نرخ بازخرید 18 اسفند رو 2547 گذاشته. یعنی در بدترین سناریو ممکن هم 20% تضمینی میده. یا #شفن (معروف به سهم پولدارها :D) حدود 15% تا پایان سال افزون بر قیمت فعلی میشه و #ومعادن نسبت به قیمتی که بسته شده میشه حدود 20%. اینها سهم های پدردار و سودساز هستن که مثال زدم. وگرنه حتی برای #خودرو و خیلی سهم های دیگه هم منتشر شده.

از وقتی که وارد بازار شده ام چند سهمی از سهامم با افزایش سرمایه روبرو شده اند ولی من تغییر خاصی در روند سهم و بهبود قیمت احساس نکرده ام . نمی دانم شاید بخاطر وضعیت کلی بازار است .

از اولین روزی که بورس تهران شروع به کار کرده تا امروز، رسم همیشه بر این بوده که سود نقدی مجمع (dps) از قیمت پایانی سهم کسر بشه. این قضیه، ارتباط خاصی با مساله افزایش سرمایه نداره.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
از وقتی که وارد بازار شده ام چند سهمی از سهامم با افزایش سرمایه روبرو شده اند ولی من تغییر خاصی در روند سهم و بهبود قیمت احساس نکرده ام در حالی که سهامداران مدام یکدیگر را با در پیش بودن افزایش سرمایه شرکت امیدوار می کنند . نمی دانم شاید بخاطر وضعیت کلی بازار است .

بله تقریبا همین طوره
جذابیت افزایش سرمایه به اینه که بعد از باز شدن سهم که کاهش قیمت داشته ،سهم سعی میکنه اون گپ قیمتو پر کنه که معمولا در همون روزهای اول بخشی ازش پر میشه و سود خوبی به سهامدار میرسه ،البته اخیرا این اتفاق نیفتاده ،به خاطر جو منفی بازار

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
یه مطلب قابل توجه دیگه قضیه اوراق تبعی سهم هاست. مثلا سهم #کاوه امروز 2144 بسته و نرخ بازخرید 18 اسفند رو 2547 گذاشته. یعنی در بدترین سناریو ممکن هم 20% تضمینی میده. یا #شفن (معروف به سهم پولدارها :D) حدود 15% تا پایان سال افزون بر قیمت فعلی میشه و #ومعادن نسبت به قیمتی که بسته شده میشه حدود 20%. اینها سهم های پدردار و سودساز هستن که مثال زدم. وگرنه حتی برای #خودرو و خیلی سهم های دیگه هم منتشر شده.

7ng6_uilc_156fc8bb-f8ba-42f1-bd1c-0650757be8de.jpg

4vso_2.jpg

ما که نفهمیدیم چرا از روز اول خودشون محدودیت تو سیستم ایجاد نکردن برای خرید که چنین اتفاق هایی به وجود نیاد. میشد 2 تا فیلتر ساده تعریف کرد:

1. اوراق تبعی فقط برای دارنده سهم قابلیت خرید داشته باشه.
2. قیمت مشخص و فیکس، و بدون دامنه باشه.

اوراق تبعی 1 ریالی #وغدیر رو ببینید تا چه مبلغی خریداری کردند... امکان پس گرفتن وجه پرداخت شده هم فراهم نیست. حتی اگر سهم رو الان هم بخرن دیگه اعمال نمیشه.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت ماشین سازی اراک (فاراک)

سرمایه فعلی: 6,286,547 میلیون ریال
درصد افزایش سرمایه: 228%
مبلغ افزایش سرمایه: 14,351,180 میلیون ریال
محل تامین افزایش سرمایه: مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ،مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
موضوع افزایش سرمایه: تأمين سرمايه در گردش و اصلاح ساختار مالي
تاریخ تصویب هیئت مدیره: 1399/07/23

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
جذابیت افزایش سرمایه به اینه که بعد از باز شدن سهم که کاهش قیمت داشته ،سهم سعی میکنه اون گپ قیمتو پر کنه که معمولا در همون روزهای اول بخشی ازش پر میشه و سود خوبی به سهامدار میرسه ،البته اخیرا این اتفاق نیفتاده ،به خاطر جو منفی بازار

یعنی الان ایران خودرو باید 1800 درصد رشد کنه؟ :D

جذابیت افزایش سرمایه برای سهامدار بلند مدتی تنها در صورتی اتفاق می افتد که در گزارش توجیهی افزایش سرمایه چشم انداز درآمد زایی مشهودی به چشم بخورد وگرنه افزایش سرمایه برای سهامدار خرد از نظر اقتصادی نباید منفعتی را به دنبال داشته باشد.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
برادر از کجای حرف من چنین برداشتی کردی شما؟
ایشان دنبال دلیل جذابیت افزایش سرمایه که اینهمه جماعت براش اشتیاق دارن بود ،منم عرض کردم دلیلش اینه که در روزهای بعد از بازگشایی ممکنه بخشی از گپ قیمتیش جبران بشه که به معنای سود برای سهامداره ،این اتفاقیه که در شرایط عادی برای اکثر سهم هایی که افزایش سرمایه دارن ،میفته
یعنی الان ایران خودرو باید 1800 درصد رشد کنه؟ :D

جذابیت افزایش سرمایه برای سهامدار بلند مدتی تنها در صورتی اتفاق می افتد که در گزارش توجیهی افزایش سرمایه چشم انداز درآمد زایی مشهودی به چشم بخورد وگرنه افزایش سرمایه برای سهامدار خرد از نظر اقتصادی نباید منفعتی را به دنبال داشته باشد.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
ربطی به تاپیک نداره ولی خوبه در جریان این حرف‌ا بود که جدیدا داره بیان میشه

رئیس جمهوری در نشست روز چهارشنبه ۲۳ مهر ماه هیئت دولت با ذکر روایت‌هایی از تصمیم‌گیری‌های پیامبر اسلام و برخی امامان شیعه، بر ضرورت فراگیری و الگوبرداری از آنها تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، حسن روحانی با اشاره به پیامبر اسلام گفت: «این پیغمبر الگو و نمونه، هم جنگ داشت و هم صلح، هم عملیات تهاجمی داشت و هم عملیات تدافعی و در جنگ‌ها هم پیروزی داشت و هم اینکه روزهایی در جنگ دچار شکست شد.»

در تمام مثال‌هایی که رئیس دولت دوازدهم از شخصیت‌های صدر اسلام بیان کرد مسئله جنگ و صلح محور اصلی بود. به نظر می‌رسد ذکر این مثال‌ها در تنش‌آمیزترین دوران روابط جمهوری اسلامی و ایالات متحده اتفاقی نباشد.

بالا