یه چیزی که زیاد میبینم تو کانال ها و پیج ها محاسبه و پیشبینی سود سهم های دلاریه. خیلی ها کف رو 30 تومن و هدف اولیه رو 40 تومن برای دلار گرفتن و بر این اساس مسیر سودسازی آینده رو ترسیم کردن. در صورتی که به هر دلیل (از اومدن بایدن گرفته تا شرایطی که ممکنه ما ازش بی اطلاع باشیم) اگر دلار بریزه، همه این تارگت ها میره زیر سوال. کسی میدونه چرا سه گروه پتروشیمی، معدنی و فلزات که وابستگی دلاری دارن و در شهریور بیشترین بازدهی رو داشتن، در مهر و در حالی که دلار هم صعودی بوده درجای کامل زدن و حتی افت داشتن

؟
--
روند برای اندک مدتی از خودر و قطعه شیفت کرده به پالایشی ها. که طبیعتا جهت دهی و دون پاشی به منظور بازگشایی مثبت صندوق پالایش هست. منم این هفته مجدد سوار شپنا شدم و هفته آینده با حدود 20% میفروشمش. سری پیش از اردیبهشت تا شهریور هم سود جذابی داد. در کل گروه خودرو و قطعه تا قبل ریزش که هرکی-هرکی بود خوب سود میداد. فکر کنم یک دور با اکثر خودرویی ها زدم از اوایل سال تا اواسط تابستون! ولی به هر حال شرایط عوض شده و دیگه نمیرم اون سمت. مگر اینکه خبهمن اصلاح خیلی سنگینی (نسبت به قیمت فعلی) بکنه و مجدد بگیرمش. حداقل آخر سال یه چیزی کف دست آدم میذاره. اونم باز قطعیتی درش نیست. ببینیم چی میشه.
--
دی
--
کم کم داریم به لحظات ملکوتی نوسانگیری شبه-تضمینی در بازارهای نزولی نزدیک میشم. واچ لیست
شخصی نوسانگیری برای یکشنبه/دوشنبه. طبیعتا با سنجش وضعیت بازار در اون روز، ممکنه هر لحظه در صورت مساعد نبودن شرایط تصمیمم عوض بشه، فعلا سرانه خرید حقیقی ها جالب نیست ولی ممکنه هفته دیگه دوباره یه تکونی بخوره، به هر حال
تنها در صورت مشاهده تغییر، عجله ای برای خرید نیست: چکاپا (کانال 700)، پترول (کانال 1300~1400)، وغدیر (کانال 1400).
فقط باید سهم رو کف خرید رو مقاومت اول فروخت دیگه رویا شده اون درصد های بالا
مثلا همین پترول رو من رو 1850 دادم رفت از روز بعد داره میاد پایین
صبر میکنم رو کف میگیرم و دوباره رو 1800 میفروشم
حالا 1800 هم رد کرد نوش جان حقوقی و سهامداراش
دیگه نباید طمع کرد وگرنه حداقل 1 ماه طول میکشه تو یه سهم بنیادی خوب سر به سر بشی !
این قضیه متاسفانه صحت داره. فکر نمیکنم به غیر از چند سهم انگشت شمار، کسی از نیمه مرداد به بعد، یعنی از شروع فروپاشی عظیم تا به الان که همچنان تو موج اصلاحی هستیم، با سهامداری به سود و منفعت خاصی در کوتاه مدت رسیده باشه. خودم بعد از مَنگیِ حاصل از فروپاشی مرداد، از اواسط شهریور راهم رو عوض کردم. بخشی شده سبد همیشگی و تا ابدم که بدون توجه به منفی ها یه گوشه نشسته و بازدهی آنچنان جالبی هم در این مدت نداشته. این بخش حکم سرمایه گذاری بلند مدت رو برام داره. مطلقا مهم نیست کم بشه یا زیاد. نه اینکه ناراحت نشم، که طبیعتا میشم، ولی عکس العملی نشون نمیدم و دست بهش نمیزنم. بخش دوم خرید و فروش مداومه که بر اساس روند کلی بازار و کف های حمایتی سهم هایی که میشناسم اقدام میکنم و دست بر قضا بازدهی خوبی داشته و داره جور منفی های بخش اول رو میکشه! الان گردش حساب رو چک کردم دیدم از 10 شهریور الی 23 مهر بیش از 50 خرید و فروش داشتم

به هر حال استراتژی هرکس متفاوته. این سیستم برای من جواب داده.