arvin40
Registered User
- نوشتهها
- 513
- لایکها
- 236
من با سیگنال انجام دادم اونم نیازی به بارکد نداشت. فقط کد رهگیری میخوادبرای انلاین گفتم چون میخای ثبت نام کنی باید بارکد وارد کنی که تو اون رسید نیست
من با سیگنال انجام دادم اونم نیازی به بارکد نداشت. فقط کد رهگیری میخوادبرای انلاین گفتم چون میخای ثبت نام کنی باید بارکد وارد کنی که تو اون رسید نیست
مگه انس و طلا با هم بالا پایین نمی شن؟ هر اونس تقریبا معادل ۲۸ گرم طلا هستچطور ارزش انس جهانی و طلا همزمان با هم پایین میان؟ تا جایی که خاطرم هست این دو همیشه مخالف جهت هم عمل میکنن. البته ارزش طلا و سکه در ایران بیشتر وابسته به قیمت دلار هست، منظورم انس در بازار جهانی هست
بلهمگه انس و طلا با هم بالا پایین نمی شن؟ هر اونس تقریبا معادل ۲۸ گرم طلا هست
![]()
اُنس ( اونس ) طلا چیست؟ روش محاسبه قیمت طلا از انس جهانی » دی اجرت
هر انس طلا معادل 31.10343 گرم است. عیار هر انس طلا 999 یا همان 24 است. اصطلاح یک انس یعنی طلایی یک تکه یا ساچمه مانند با وزن یک انس و24 عیار است.diojrat.com
بی زحمت آواتار انتخاب کنید برای پروفایل خودتونانلاین حتما هوشمند اما حضوری من با کارت ملی قدیمیم احراز شدم
یه کد ۶ رقمی روی کارت ملی اونو میخادمن با سیگنال انجام دادم اونم نیازی به بارکد نداشت. فقط کد رهگیری میخواد
لینکشو میذاشتی گوش کنیم.اقای پویا ناظران، جمعه شب و امروز دوتا پادکست ارایه کردن که پیشنهاد میدم حتما گوش بدین
افزایش ارزش دلار در دنیا در نسبت هایی مثل یورودلار و دلارین با کاهش ارزش دلار در ایران رویه متفاوتی داره. بله اونطور که واضح هست در دنیا اگر ارزش دلار بالا بره معمولا قیمت طلای جهانی کاهش پیدا می کنه و برعکس. منتها من روی صحبتم با قیمت های دلار در داخل ایران بود. احتمال داده می شه اگر واکسن کرونا طی ماههای آینده به تولید برسه و نتایج خوبی هم داشته باشه باعث بهبود کسب و کارها بشه و از اون طرف ارزش طلا در بازارهای جهانی کاهش پیدا کنه و دلار امریکا کمی قویتر هم بشه. این باعث کاهش قیمت طلا از یک طرف می شه. از طرف دیگه در داخل ایران قیمت دلار اگر تا ۳۴هزار تومن بره احتمالا یک پایین دیگه داشته باشه و پایینتر بیاد. این کاهش قیمت دلار در داخل هم باعث بیشتر شدن کاهش قیمت طلا میشه.بله
طبق تجربه به نظر بازار طلا در ایران ابتدای امر از نسبت دلار/ریال تاثیر می پذیره و در مرحله دوم از انس جهانی/دلار. با توجه به کاهشی بودن ارزش دلار (طبیعتا در برابر سایر کامودیتی ها) به نظر میرسه ارزش هر انس به ازای یک دلار بیشتر میشه.
یعنی در بازار ما، ارزش یک گرم طلا بر اساس ریال به دلیل کاهش احتمالی دلار/ریال (سیاست های ارزی ایران) در آینده کاهش پیدا کنه اما ارزش انس جهانی به دلیل کاهش قدرت دلار، بالاتر بره. هر چند بازار طلا سعی میکنه یک تعادلی این مابین ایجاد کنه، اما من دقیقا محاسبه نکردم بازار طلا در حال حاضر با ارز چند تومنی مبادله میشه. با همه اینها فکر می کنم ("نظر شخصی)، سهام های صندوق طلا فعلا کمی ریسکی باشند به خصوص به دلیل رشد بالای دلار این چند مدت.
درباره گزینه های احتمالی هم چند صفحه قبل درباره احتمال فشار ایران به عربستان و امارات و اسراییل اشاره کردم، فکر میکنم با توجه به عدم تمایل چین در حال حاضر این سناریو کمی محتمل تر شده متاسفانه.
تو تل گرام سرچ کن پویا ناظران یا وقایع اقتصادیه. دو تای آخری رو گوش کن. البته بقیه ویس ها هم عالی هستن و تو وقت خودشون خیلی چیزها داشتن.دوستان در مورد وضعیت فعلی نظری ندارند؟ امروز واسه چی بیشتر بازار قرمزه؟!
لینکشو میذاشتی گوش کنیم.
نیمه سوم هم اتفاقی نمیوفتهاحتمالا نیمه دوم بازار بهتر میشه به امید خدا
ولی شروع وحشتناکی بود و فولاد حالش خیلی بد شد زیر فشار![]()
نیمه سوم هم اتفاقی نمیوفته
امروز که تغییری حاصل نمیشه
این همه سهم رو اتباع غیر ایرانی از کجا اوردنفشار بالای فروش رو شما هم توی سهم های دلاری حس میکنید ؟
قدرت فروشنده ها خیلی قوی بوده !
همچنان هم فشار بالایی برای فروش وارد میکنن !![]()
امروز که داستان بازار اینطوریهدر ساعت میانی بازار ،یکم داشت میرفت به سمت بهتر شدن ،یهو ترمز دستی کشیدن ،به هر حال پیش بینیم اشتباه بود و حق با شماست