• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
چطور ارزش انس جهانی و طلا همزمان با هم پایین میان؟ تا جایی که خاطرم هست این دو همیشه مخالف جهت هم عمل میکنن. البته ارزش طلا و سکه در ایران بیشتر وابسته به قیمت دلار هست، منظورم انس در بازار جهانی هست
مگه انس و طلا با هم بالا پایین نمی شن؟ هر اونس تقریبا معادل ۲۸ گرم طلا هست

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
مگه انس و طلا با هم بالا پایین نمی شن؟ هر اونس تقریبا معادل ۲۸ گرم طلا هست
بله
طبق تجربه به نظر بازار طلا در ایران ابتدای امر از نسبت دلار/ریال تاثیر می پذیره و در مرحله دوم از انس جهانی/دلار. با توجه به کاهشی بودن ارزش دلار (طبیعتا در برابر سایر کامودیتی ها) به نظر میرسه ارزش هر انس به ازای یک دلار بیشتر میشه.
یعنی در بازار ما، ارزش یک گرم طلا بر اساس ریال به دلیل کاهش احتمالی دلار/ریال (سیاست های ارزی ایران) در آینده کاهش پیدا کنه اما ارزش انس جهانی به دلیل کاهش قدرت دلار، بالاتر بره. هر چند بازار طلا سعی میکنه یک تعادلی این مابین ایجاد کنه، اما من دقیقا محاسبه نکردم بازار طلا در حال حاضر با ارز چند تومنی مبادله میشه. با همه اینها فکر می کنم ("نظر شخصی)، سهام های صندوق طلا فعلا کمی ریسکی باشند به خصوص به دلیل رشد بالای دلار این چند مدت.
درباره گزینه های احتمالی هم چند صفحه قبل درباره احتمال فشار ایران به عربستان و امارات و اسراییل اشاره کردم، فکر میکنم با توجه به عدم تمایل چین در حال حاضر این سناریو کمی محتمل تر شده متاسفانه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اقای پویا ناظران، جمعه شب و امروز دوتا پادکست ارایه کردن که پیشنهاد میدم حتما گوش بدین

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
دوستان در مورد وضعیت فعلی نظری ندارند؟ امروز واسه چی بیشتر بازار قرمزه؟!

اقای پویا ناظران، جمعه شب و امروز دوتا پادکست ارایه کردن که پیشنهاد میدم حتما گوش بدین
لینکشو می‌ذاشتی گوش کنیم.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بله
طبق تجربه به نظر بازار طلا در ایران ابتدای امر از نسبت دلار/ریال تاثیر می پذیره و در مرحله دوم از انس جهانی/دلار. با توجه به کاهشی بودن ارزش دلار (طبیعتا در برابر سایر کامودیتی ها) به نظر میرسه ارزش هر انس به ازای یک دلار بیشتر میشه.
یعنی در بازار ما، ارزش یک گرم طلا بر اساس ریال به دلیل کاهش احتمالی دلار/ریال (سیاست های ارزی ایران) در آینده کاهش پیدا کنه اما ارزش انس جهانی به دلیل کاهش قدرت دلار، بالاتر بره. هر چند بازار طلا سعی میکنه یک تعادلی این مابین ایجاد کنه، اما من دقیقا محاسبه نکردم بازار طلا در حال حاضر با ارز چند تومنی مبادله میشه. با همه اینها فکر می کنم ("نظر شخصی)، سهام های صندوق طلا فعلا کمی ریسکی باشند به خصوص به دلیل رشد بالای دلار این چند مدت.
درباره گزینه های احتمالی هم چند صفحه قبل درباره احتمال فشار ایران به عربستان و امارات و اسراییل اشاره کردم، فکر میکنم با توجه به عدم تمایل چین در حال حاضر این سناریو کمی محتمل تر شده متاسفانه.
افزایش ارزش دلار در دنیا در نسبت هایی مثل یورودلار و دلارین با کاهش ارزش دلار در ایران رویه متفاوتی داره. بله اونطور که واضح هست در دنیا اگر ارزش دلار بالا بره معمولا قیمت طلای جهانی کاهش پیدا می کنه و برعکس. منتها من روی صحبتم با قیمت های دلار در داخل ایران بود. احتمال داده می شه اگر واکسن کرونا طی ماههای آینده به تولید برسه و نتایج خوبی هم داشته باشه باعث بهبود کسب و کارها بشه و از اون طرف ارزش طلا در بازارهای جهانی کاهش پیدا کنه و دلار امریکا کمی قویتر هم بشه. این باعث کاهش قیمت طلا از یک طرف می شه. از طرف دیگه در داخل ایران قیمت دلار اگر تا ۳۴هزار تومن بره احتمالا یک پایین دیگه داشته باشه و پایینتر بیاد. این کاهش قیمت دلار در داخل هم باعث بیشتر شدن کاهش قیمت طلا میشه.
تو همین ویس پویا ناظران هم اشاره ای می شه که قیمت سکه تمام و نیم سکه و ربع سکه چه وضعیتی داره. چیزی که باعث شده بود من خودم هفته پیش به قیمت ربع و نیم و تمام سکه با چشمای گشاد گشاد نگاه کنم. اصلا قیمت این سه تا با هم نمی خوندن واقعا. سکه تمام شونزده ملیون تومنه اما ربع سکه شش تومن! تمام پایه های ریاضیات رو به هم زدن اینا. Capture.PNG

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان در مورد وضعیت فعلی نظری ندارند؟ امروز واسه چی بیشتر بازار قرمزه؟!

لینکشو می‌ذاشتی گوش کنیم.
تو تل گرام سرچ کن پویا ناظران یا وقایع اقتصادیه. دو تای آخری رو گوش کن. البته بقیه ویس ها هم عالی هستن و تو وقت خودشون خیلی چیزها داشتن.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
جنگ میخواد بشه و خبری نداریم؟

این صف های میلیونی (ها) از کجا ظاهر شدن!
پالایش یکم به چوخ رفت با این وضعیت

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
احتمال داره بخوان شاخص رو بیارن تا مرز 1470 که وقتی شستا باز میشه باز 3 روز بتونن بازار رو سبز نگه دارن !
یعنی معاملات فارکس رو ادم نگاه میکنه لذت میبره که یه مشت اجنبی غیر مسلمان چقدر درست و اصولی معامله می کنن اونوقت ما .....

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
احتمالا نیمه دوم بازار بهتر میشه به امید خدا
ولی شروع وحشتناکی بود و فولاد حالش خیلی بد شد زیر فشار :(
نیمه سوم هم اتفاقی نمیوفته :D
امروز که تغییری حاصل نمیشه
فولاد دارم ولی منتظریم

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
فشار بالای فروش رو شما هم توی سهم های دلاری حس میکنید ؟
قدرت فروشنده ها خیلی قوی بوده !
همچنان هم فشار بالایی برای فروش وارد میکنن !:rolleyes:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
نیمه سوم هم اتفاقی نمیوفته :D
امروز که تغییری حاصل نمیشه

در ساعت میانی بازار ،یکم داشت میرفت به سمت بهتر شدن ،یهو ترمز دستی کشیدن ،به هر حال پیش بینیم اشتباه بود و حق با شماست

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
فشار بالای فروش رو شما هم توی سهم های دلاری حس میکنید ؟
قدرت فروشنده ها خیلی قوی بوده !
همچنان هم فشار بالایی برای فروش وارد میکنن !:rolleyes:
این همه سهم رو اتباع غیر ایرانی از کجا اوردن o_O:D

ببینم برای این یکی چه بهونه ای بیارن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
در ساعت میانی بازار ،یکم داشت میرفت به سمت بهتر شدن ،یهو ترمز دستی کشیدن ،به هر حال پیش بینیم اشتباه بود و حق با شماست
امروز که داستان بازار اینطوریه
شایعاتی بابت تغییر ریس سازمان به روح ا...حسینی مقدم شده
هفته قبل هم ابتدای هفته بازار منفی و اخرای هفته مثبت بود

معاملات ایران هر چند وقت یبار دستخوش تغییره
مثلا یکسری زمانها صبحها منفی ظهراها مثبت
یوقتایی صبحها مثبت ظهرها منفی
خلاصه اصول بازار اینه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
منطق بازار اصلا معلوم نیست چیه، بيسکوئيت گرون میشه، موبایل گرون میشه، خونه گرون میشه اما کارخونه هر روز ارزونتر از دیروز :rolleyes: . دلار و طلا پیشواز ترامپ رفتن ولی بورس پیشواز بایدن:rolleyes:

بالا